40521
  • dave9004
    Nehéz átlátni nerfek előtt a dolgot, de könnyű mindenre rámondani h megöli a bgh, vagy nem jobb a yetinél. Ez olyan mint magicben, hogy ami nem fekete lény az nem jó mert megöli a doomblade.
  • Pio
    5-re? 3-ra! :D

• cesar22
    hát ha nem csinálsz semmit 5 körig akkor persze, azért egy zapomaticot nem nagy kunszt leszedni
  • Negritis
    nem öl meg 5 kör alatt? :D
    mech shaman zapomaticcal 5. körre simán megöl :D
  • cesar22
    nekem a mech deckek abszolút nem számítanak aggronak, sokat játszottam mech mage-el mech sámánnal mech warrioral, rengetegszer van olyan hogy 3. körben játszok ki először valamit, egy facehunter, facesámánnál mikor fordul elő ilyen? a mech deckeknél erős a curve play, és a szinergia, de nem öl meg 5 kör alatt, nem sebez kézből 30-at, szimplán csak top tier deckek, és simán verhetőek, persze álomkézzel lehet aggro meccseket játszani velük, de ennyivel erővel a buffolós priest is lehet aggro.
  • Shep
    Hát, mert így is van, a lapok nagy része vagy szar, vagy OP, átlagos lap szinte csak a classicban van.
  • Negritis
    mindig minden kiegnél neked minden lap kb szar, aztán ha vmelyik OP akkor meg amiatt sírsz
  • Shep
    Te húzod fel magad, kértél valamit, én is kértem, ennyi, nincs itt több.
  • Zozo0122 #29881
    Az uj sarkany, Yshaarj, a Harbinger stb miatt egyre inkább elhiszem, hogy a Master of Disguiset tényleg a pokolba nerfelik. Lehet, hogy egy cellába kerül az undertakerrel meg a warsonggal :D Ennek ellenére is, szeribtem a rugó visszarobban a metába, jelenleg az ő tovabbi lapjai erdekelnek a legjobban annyira sok új lap illene bele...
  • Shep
    Lehet csak kellene pár anti aggro lap, olyan ami működik is :D Tudom 30% stb. stb. .)
  • Negritis
    menj a sarokba sírni hogy sok a spoiler, és engedd meg a "népnek" hogy legyenek ötletei és pozitívan tekintsen a kieg elé
    köszi
  • Mephike
    Ember, most úgy csinálsz, mintha ezt napi szinten elkövettem volna már... Mondtam, melóban voltam, siettem. Többet nem fog előfordulni ez. De most már hagyd a dolgot, mert kezdem unni, és szerintem ezúttal nem nálam van a hiba.
  • Shep
    Nagyszerűek ezek a nagy dög lények de mikor fogod ezeket kijátszani? A soha el nem jövő 10. körben?
  • Shep
    Az kérem ,hogy ne magyarázz hülyeségeket! :D
  • Pio
    Az infested taurent én ide sorolnám, igaz a minion nem taunt, viszont az első taunt, ezért lényegileg ugyan az a hatása, mint a belchernek.
  • Shep
    Én meg, hogy írjátok a spiler elé ,hogy miről van benne szó!
  • Negritis
    mechmage mechshaman deckek nagy része igencsak aggro
  • Pio
    Jogos, kérdés, mit mondunk aggronak. Azért sok olyan lap kimegy, ami bennevolt az aggro deckekben is.
    Így hirtelen végiggörgetve scientist, creeper, fel reaver, imp-losion, muster, portal, powermace, darkbomb, flamecannon, clockwork gnome, cogmaster, zap-o-matic, esetleg mechano, egg.
  • Negritis
    egy brutál greedy Varian Warrior-ba már most el tudom képzelni harbinger-t mondjuk túl sok 10 manás minion nincs most a játékban amúgy
    és akkor mehet mellé Yshaarj is

Cthun + Yshaarjnál az a baj hogy ott bukna a battlecry ami fontos
    Cthun sztem pl rugónál lesz erős
  • cesar22
    ja hogy már a mechek is aggronak számít
  • dave9004
    Creeper, scientist, mech pakk, nerubian tojás, juggler leprás nerf, stb shredder magában rák
  • Negritis
    shredder, mustár, mad scientist, dark bomb, unstable portal, a mechek nagy része, ...
  • cesar22
    mire gondolsz belcser alternatívaként?
  • dave9004
    Ja mindenki előrendel, aztán az utolsó 50 lapban, amit kieg előtt adnak ki, lesz az összes aggro lap.
    Blizztől kitelik :D
  • cesar22
    elég sok lapot elvesznek az aggrotól? glaivezooka és crackle kívül mit?

a nerfekről is egyelőre a druid kombót meg a bgh-t említették
  • Pio
    Belcher szerintem annyira nem fog hiányozni, pláne, hogy már kapott is kvázi alternatívát (nem annyira antiaggro lap, de hasonló jellegű).
    Viszont egy healbot alternatíva még nagyon hiányzik nekem is, az a lap kulcsfontosságú, valami hasonlónak jönnie kéne.
  • Mephike
    Továbbra is én KÉRNÉM, hogy tedd spoilerbe a képeket, mert telóról nekem nagyon nem mindegy, hogy mennyit töltök le. Köszi!
    A két új lapban rengeteg fantáziát látok. Már látom is ahogy a kis alarm robot kiteszi nekem ezt a nagy dögöt :)
  • cesar22
    mondjuk healbot és belcser? :)
  • Pio
    Igazából elég sok lapot elvesznek az aggrotól, plussz ott várható a legtöbb nerf is, szóval minden esély meg van rá, hogy lomha meta jön. Kivéve persze, ha jönnek erős aggró lapok, de eddig nem úgy fest (persze még sok van hátra).
    A facehunter még kérdéses, lehet, hogy erős marad...
  • Negritis
    nem is feltétlen a meta kell hozzá, hanem a megfelelő eszközök hogy életben tudj maradni

• dave9004
    Pls legyen meg a meta hogy ilyen greed paklikat tolhassunk.
  • Pio
    Tessék +2 lap az "ötletes" listára. :)
    Nagyon durva lesz így a játék, ancient harbinger + Y'shaarj nagyon erős kombónak tűnik.
    C'thunnal nem olyan erős, szerintem őt nem turn10ben akarjuk majd kijátszani, hanem miután szinte minden buffkártyáját kipörgettük.
    N'zoth-al szintén nagyon erősen kombózik, turn10-ben kidobod őt és jön vele 3-4 deathrattle minion... egyszerűen nem lesz ennyi válasz az ellennél.
    Na persze a Harbingert kint kell tudni tartani 1 körig, de 6 HP-val ez azért megoldható feladat.
  • Pio
    OFF OFF
    Ha követed a topikot tudod, hogy kérés volt, hogy spoilerbe tegyük a képeket. Mindenki igényeinek nem lehet megfelelni, én alapvetően elsősorban azok igényeinek próbálok, akik tisztességes stílusban, normális érvekkel alátámasztva kérnek valamit.
    Továbbá válaszként küldtem egy olyan kérésre, hogy tegye be valaki az új lapot, innentől kezdve nem értem, miért kellett volna redundáns módon odaírnom, hogy mit postolok.
    Minden ott volt, minden a helyén volt, minden logikus volt, egyszerűen csak végig kellett volna gondolnod.
    Téma részemről lezárva.
  • Negritis
    2 új lap

• Negritis
    nzoth lore magyarul
  • dave9004
    Középső erősebbnek tűnik mindnél.
  • Shep
    Nem okozott törést csak idegesítő, legalább annyira, mint a spolerfóbia ezen a fórumon.
  • Shep
    Új lap!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    leszarom a spolierbe rakott írni lusta vagyok hsz-eket, ja és amúgy nem is vicces

Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 18:53:14
  • Mephike
    Bocs, hogy ürest spoilerbe tettem a reggeli képet, de melóban voltam ,megláttam a képet, és csak ennyi időm volt, hogy bemásoljam. Bocsánatot kérek, ha ez valakit zavart, vagy az érzékeny lelki világában ez törést okozott...
  • Negritis
    + nyafitron odaátról megint tud hisztizni :D