Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanácsotokat kérem ismét.
Kaptam jutalmat ma félhavi fizut 😊 Nem számítottam rá, meglepetés volt, de nem is ez a lényeg.
Hanem, úgy gondoltam, hogy annyit magamra szánok, hogy megveszem most ez az akciós 50 es classic packot .
Viszont aztán az jutott eszembe, hogy mivel pont tegnap esett egy legendary most lehet butaság lenne megvenni ezt a packot mert kevés lenne az esélyem arra hogy újra esik.
Mit gondoltok hülyén gondolom?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.22. 19:29:57
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
My first #100in10 Arena Challenge score is 69! Can you guys do better? @Kripparrian @TrumpSC @itshafu @TempoRatsmah

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na mindegy építek rá valami mage paklit akkor.
Igazából mivel még nem volt dragon priestem, nem ismerem, köszi a jótanácsokat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
míg a dragon priest a lények szinergiáját próbálja kihasználni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
2 smite max. értelmesebbhez emperor kell, ami megint nincs a dragon priestben. sajnos ezek a lapok oda már "túl lassúak"
<#hamm>#hamm>
Mivel mostanában főleg mage / priesttel játszok, csinálok maholnap egy dragon priestet(úgyis megvettem a blackrockot meg a league of explorert magamnak karácsonyra).
Pl. Cairne újra jó lehet, ha bejön a Tauren faj. (asszem ő tauren, de nem wowoztam) Vagy az unstable ghoul, vagy a 4/6-os spellshieldes szellemlovag is újra metába kerülhet, ha lesz undead faj. És így tovább 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na mind1, ez elkerülhetetlen dolog, csak ez majd magával vonzza (idővel) a több hp-t mindenképpen.
A balansznál hivatkoztak h nem valósághű havonta széttépni úgymond lapokat, viszont az igen, hogy évek óta képtelen lehetsz 10 paklit egyszerre tárolni egy polcon
De mondjuk Heroic Adventurenél tényleg mocskos idegesítő hogy minden ellenfél után újra kell csinálni az összes paklit, mert egyszerűen nincs arra helyed, hogy paklikkal kísérletezz.
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De én legalább nem próbálom bemesélni 30 millió embernek, hogy azért nem rakunk a játékba 9-nél több deckslotot, mert az összezavarná a kezdőket. (komolyan ki az a zsákszaggató gyökér, akinek nem okoz gondot kb. 30 FONTOS lap körülbelüli ismerete, de mondjuk 12 deckslot már megizzasztaná)
Javítsatok ki ha tévedek, de szerinte, nem találkoztunk olyan lappal, ami egy NEM BASIC lap továbbfejlesztése lenne.
Most kérlek ne vegyük ide a Living Roots - Holy Smite esetet, mivel azok nem egy classhoz tartoznak, és ugyaníyg vonatkoztassunk el Frost Bolt - Dark Bomb duótól.
Mondjuk mondták h lesz boomnak ellenfele neutral 7 manára, ZSÖRMÜNGÁR lett 😄
minden miatt megy a hiszti, ha meta deck akkor unalmas, ha nem meta deck akkor káosz
ha sok az aggro akkor ráktenger, ha sok a control akkor lassú
ha erős lapokat hoz a kieg akkor powercreep, ha gyengéket akkor értelmetlen
mindig lesz hisztire indok
Pl. - Magma Rager -> Ice Rager
- War Golem -> Dr. Boom
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
fwa,sr,fireball ....
+ha figyelembe veszed az általad sűrűn említett "powercreepet" akkor még kevésbé érdekesség a dolog
amúgy a facedeckek már nem nagyon használnak wolfridert se
mert a divineshieldes és az arcanegolem is "értkékesebb"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként így is lehet nevetséges áron legendképes decked 😄
azóta meg kijött 5 v 6 kieg már szóval ez nem meglepő
ha nem ez lenne akkor meg az lenne a baj hogy semmi nem kell az op deckhez (lásd patron)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.21. 17:12:00
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.21. 16:44:01
+ néha használatos az Ooze és a Shieldmasta is, de nagyon ritkán látni őket. Meg mostanában néhány murloc. De ennyi.