Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
A lapelemzéshez hozzátartozik, hogy sokmindent nem mondanak el blizzék se előre lapokról. Boom, patronnal warsong fix, discover súlyozása.
Pontosan! A streamerek istenkultusza kézzelfogható, a játékosok nagy része őket másolja, de egy magától egy normal adventure bossal is meggyűlik a baja...a másik meg, hogy ezek a kieg előtti lapelemzések szinte mindig tele vannak hibás értékelésekkel...
lehet én vagyok egy Gandhi light, szóval, biztos, hogy így van ez?

persze nyilván szomorú lesz az ember, ha a kedvenc deckje kockakővé változik, de biztos vagy te abban, hogy hetekig hangos a sajtó a többség (lássuk be, mi átlaguserek vagyunk többen) rage-étől?

nyilván vannak olyan pitypangok (kezdőt nem írnék, mert a legtöbb jó pakli azért nem 2 hónap alatt jön össze), aki csak ctrl-c/v-z egy paklit, de csak azért sem tanul meg vele játszani, de szvsz ebből van kevesebb. 😊

mivel én is csak átlaguser vagyok (feltörekvő csillámpóni), így gondolom a játékosok nagy részénél is így zajlott: te srácok, miért nerfelik a patront? megváltoztatja ez a versenyeket, vagy mi? aztán itt valaki elmagyarázta, és jééé, minden ment tovább. 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.17. 16:53:00

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
De most mi van? Nerfelnek valamit nem nézi a patch note-ot bemegy játszani majd rájön, hogy nem kap charge-ot a patron legrosszabb esetben beírja redditre majd miután körberöhögték rájön ,hogy hülye volt és kikeresi a karácsonyfát pwn-en, jobbik esetben megnézi a commander szövegét és rájön, hogy mi van majd kikeresi a kar ... 😄 Túl van ez gondolva szerintem, simán lehetne minden hónap elején az ajándékokkal együtt egy balancenerf és akkor minden hónapban új pakli lehetne a menő, kicsit mindig másabb lenne a meta stb. stb. Nem pedig ez az évente nerfelünk két lapot amúgy meg le vagytok szarva, láthatóan így is jó nektek, mert dőlnek a milliók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de jó is lenne, amúgy a hamburgerzabáló alatt nem csak az amcsikat értem, hanem az átlagjátékost

és @renegade
nem, az átlag játékost nem érdekli a vélemény, ő csak másolja a decket és csók
aztán mikor jön egy nerf és nem megy az ut hunter/patron wari akkor megy ragelni akár hetekig hogy ez meg miért és hogyan?!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

?????

az átlaguser egyre nehezebben alkot önálló véleményt szvsz, tehát felmegy a kedvenc stremere csatornájára, meghallgatja, hogy ő mit gondol a nerfről, aztán játszik tovább annak tudatában amit hallott.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Szerintem ez csak egy sztereotípia ami nagyon jól passzol a mi okosabbak és ügyesebbek vagyunk világképünkbe .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az a baj hogy az átlaghamburger zabáló akiből kb élnek
tényleg nem képes követni ha van egy "nerf"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Azt hiszem nincs is több kérdésem azzal kapcsolatban ,hogy miért vannak ilyen lapok, mint a fing, vagy misztikus rák, ez a hsz mindenre választ adott. Valamint a nem akarják összezavarni a játékosokat dolog is inkább úgy helytálló ,hogy magukat nem akarják bekavarni, nem akarják elveszíteni a fonál utolsó kis foszlányát is amibe jelenleg még kapaszkodnak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.17. 16:31:54

bár én csak június óta játszom, de ennyire sokfajta paklit én még nem láttam

dave9004
azért egy challengert nem meglátni egy kártyajátékban, hogy OP lesz, elég sok kételyt ébreszt az emberben a jövővel kapcsolatban 😄
reményt is, hogy esetleg tanulnak a saját ostobaságaiból
amúgy, sztem lenne értelme egy closed bétának kiegek előtt, hogy könyebb legyen a balance
pl mint wotban, kapsz egy "trial" accot amin ott van minden és megnézheted mi mire képest
ha csak minden 10. játékos kap hozzáférést is több bug és op kombó előjön mint a mostani tesztek során

persze ezzel "elveszne" az egyesével mutatunk be lapokat feeling, de talán megérné, vagy csak 2 héttel előtte 1 hétig tartana a dolog és akkor előtte lehetne 1 hónapig promózni

mondjuk a mostani kieg tényleg jól sikerült

dave9004
BBrode tegnap "Secret Paladin was one of the most surprising decks that was introduced into the game through Mysterious Challenger. They didn't expect it to do so well.
They thought Lock and Load would have been used more.
Dreadsteed used to summon 2 of itself!
The team originally had 15 members, now they're up to 50.
"
elvileg most van valami WCA verseny, valakinek van értelmes stream linkje hozzá?

Meglett neki.

A blizzárd meg megnyalhatja. Még a csöves böngészős játékokban is osztogatják az ajándékokat decemberben minden nap, itt meg még a brawlból is kiveszik azt a csoffadt 1 db ingyen packot. Nem tudom miért nem fért el a hátlap mellett.

Amúgy meg ennek a brawlnak az a fő baja, hogy 50 perc egy meccs.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.12.17. 01:35:18
dave9004
Midpala ráksámán és rénó. Kb a három legértelmesebb pakli a gyors legendhez.
na, mivel Belezőgép már arénázik, így gondolom már megint meglett neki a legenda (mikor úgy 1 órája néztem R1-en volt).

jaja, jó ötlet legalább valamikor használom azt a lapot 😄
Csak megjegyzem, bár igazából fullmind1. A legnevetségesebb, hogy mennyire játsszák az agyukat a karácsonyi témára, átalakítanak pár game boardot, hypeolnak stb. és egy full tróger ajánlatban nagybetűs FREE-vel hirdetik a plusz packokat, ha sokat veszel 😄 És a brawlból sem jön pack, csak hátlap 😊
dave9004
Amit te ütsz le azt is te kapod ott a szöveg. Hit opponent box or yours
priest és confusion 😄

az se rossz, bár úgy nem adsz egy ládát ingyen az ellenségnek?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.16. 22:37:31

dave9004
Doomsayer kell oda
majd ha mész játszódni és van alchemisted akkor vigyed, sajnos nekem egy sincs, de azzal nagyon fel lehet pörgetni (fura, hogy senkinél sem láttam)

Kongy
Na jó, ezen azért jót mulattam 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

adott egy ocsmány hátlapot, mostmár ezeknek se lesz értelme?
Épp sitcomot nézek, csak aztán jöhet a mókavonat 😄DD
gyere nagy jóság 😊

Kongy
Egyik se, de ez valami förtelem...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Na, pókok vannak vagy portálok? 😄
Istenem, imádom ezt a kiegészítőt.
Most alázott be 1 murlock pirest. <#buck>
Bármi életképes ezen a ladderen.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Ki mondta, hogy nem kaptam agyfaszt? 😄

Battletag: Muhee#2716

Shep
Tiszteletre méltó a kitartásod és ezt most tök komolyan mondom, én tuti nem bírtam volna idegekkel.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.16. 19:52:40

Zickler
Nekem az eddig meglévő 4 szárnyból mindegyik meglett 2. vagy 3. próbálkozásra.
De a jó öreg Heroic Drakissath... hmm... Csupán 4 óra kelett hozzá

Az meg Slitherspear borzalom, a többi tök jó harc. De mindig beleraknak 1-2 hulladékot...
Devv

Én otthagytam a gecibe, szenvedjen vele akinek 2 anyja van...
Shep
Idővel majd kiegyenlítődik, próbálkozz csak tovább

ProGabe
Na most kapja be ez a kurva dinoszaurusz heroicon. Basszák meg, totál rng és persze mindig szívok, mert mindig a tökéletes lapot kapja meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de mi alapján kérik meg érted?
ha ilyen balfasz a szabályzat akkor megérdemlik hogy "kihasználják"

remélem azért addigra valaki feléri ésszel hogy kicsit máshogy kéne és mondjuk legjobb rank : rank10 és ott lenne a "cut"

Zickler
Gondolom fel fog tűnni valakinek hogy a kezdő versenyre valaki olyan jelentkezett aki 7-szeres Legend, de pont erre a versenyre 3 féle Zooval ment.
Ha csak kicsit is értenek a játékhoz a bírók, elég gyorsan fel fog ttűnni nekik, hogy valaki jobban játszik a kelleténél, és utána pl. megkérhetik hogy mutassa meg a Lap kollekcióját, vagy a karaktereinek szintjeit.
Ettől függetlenül szerintem óriási hülyeség a lapok ritkaságához mérni a játékosok tapasztalatát, mivel nem egyszer láttuk már, hogy Common + 1,2 Rare lappal bárki lehet Legend (módosított patron warrior... khmmm... khmm...)
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.12.16. 18:37:26

faszság
a szegedi fireside gathering versenyen az volt hogy a legjobb ranked helyezés alapján lettek szétszedve a pro/amatőr játékosok
ez se ideális, de jóval közelebb van a realitáshoz

Sziaztok!
Mentek a barátkozó felkérések.
Sok időm nincs a játékra, de lehetőség szerint segítek én is bárkinek a questekben.
konklúzió, egy rutinos srác fogja megnyerni

alap meccseken: mech mage (majomkával lesz ott legendary), face shaman, zoo, ami kell

döntőben meg visz mellé még 3 olyan decket ami kell, ha túl sok az agro akkor control priest + warrior + még valami

Jujj 😄 Az vérengzés lesz 6 körös meccsekkel 😄
dave9004
lol no epic és legendás az amatőröknek 😄
ajaj, az agró paklik elég jól elműködnek epic, legendary nélkül, biztos jó ötlet ez? 😞

magyar hs versenya barcraftban

Kongy
vaagy annoy-o-tron vs boom bot.
esetleg ha újítanának, és egy lorewalker cho vs millhouse brawlt csinálnának.. 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.12.16. 15:11:24