Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hú de hónap eleje van, alig 3 órámba került megcsinálni egy 7 wines küldit, viszont csak egy szintet buktam. 😊

Le a kalappal a kezdők előtt, én tuti nem lennék már képes most elkezdeni a játékot, ami ilyenkor fent folyik, az még az életkedvét is elveheti egy új játékosnak.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sheltem
😄

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Előtte szegény ember Dr. Boomjával toltad?

Jókis visszatekintő az év eseményeire, közben fel se tűnt, de azért elég eseménydús év volt ez a HS rajongóknak.
dave9004
Nem kellett vna boomot lecraftolni, lehet két év múlva kinyitottad volna.
Ne bánd yserát ilyen mindig lesz
Shep
Legendhez nem deck kell hanem sok türelem, vagy kellő mennyiségű nyugtató. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sheltem
Dejó hogy legutóbb Ysera -t craftoltam le és most tavernből kiesett megint....
😞

Na mindegy betörtem és ezzel a +400dustal le is tudtam végre craftolni a várva várt Dr. boomot 😊
Végre megvan.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.30. 23:56:36

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mivel se döglött elfem, se egyik legendás démon sincs meg, így nekem egyelőre, R5 a limit 😊

kicsit változtattam rajta, de ez szvsz nem elég R5 alatt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://kepkezelo.com/images/e37fd2alq1nanya8f3n2.png
http://kepkezelo.com/images/m8lpds2dr48g1wby6hhg.png

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Zickler
Nekem tetszett Rank 2-n, csak valamiért úgy döntött a mobilom hogy a Renolock nem tetszik neki (de csak rankeden), és a mulligan közben mindig összeomlott.

Battletag: Muhee#2716

vadásszal meg sámánnal még nem futottam össze, nem tudom ellenük mit tud, nekem egyszerűen csak unalmas, ilyen 3-8 lap van hátra meccseket játszani 😞

arra jó volt, hogy visszajöjjek vele 5-re, meg megnézni milyen.

na akkor már én is, fél év után:

nah közbe berakom én is 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

minden lassú a mostani metában, ha 3 mana előtt még nem raktál ki miniont, akkor olyan tempo hátrányban vagy, hogy nehéz visszahozni, és ha az ellenfélnek jó a curve-je nem tudsz nyerni, kivéve ha freeze mage, vagy más kézből 30-at sebző szutyok, az ellen meg azért nem lehet nyerni
kipróbáltam a Reno warlockot, aranyos, egy rohadt nagy gond van vele, hogy piszok lassú vele a játék 😞

ilyet már láttam cimbinél, szerencsére nagy tv-n játszottunk így hamar meglett 😊

Zickler
Amilyen jó szemem van, én azt a shieldbearert a végén a büdös életben nem vettem volna észre

én is kb így nézek ki csak kicsit több meccsel és egy 60as mageggel 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Nem tudok hozzászólni, mert én nem arénázok mivel számomra teljességgel élvezhetetlen az ,hogy random hőssel, random lapokkal más random szarjai ellen bohóckodjak. Egyszer mentem egy 8-as arénát, nekem az elég is volt .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Kövi ellenfél: 3 museum curator ---> Dark cultist, sylvanas, Sneeds.
Conjurer kihúzta a seggem a szarból, volt olyan kedves és addot egy Poly:boart a sylvanas ellen.
Az run elején, 1-0-nál meg jött egy pala, Ragnaros + Tirion kombóval, de azt is elvertem.
Azért nem minden nap megy ember olyan 12 wines runt, ahol összesen 9 Legendaryt tesz el láb alól 😄

Shep
Kamu, a majom mindig a pakli alján van 😄 Persze lehet csak rankeden.

dave9004
Csak bbrode lelkéhez
Zickler
Amikor ARÉNÁBAN kibasznak ellened, egy Turn 4: Elise ---> Turn 5: Térkép ---> Coin + Majom kombót... DE MEGNYERED A MECCSET, akkor megfogadod, hogy ezentúl egy rossz szót nem fogsz szólni a kártyák lelkéhez.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.12.29. 21:39:24

kipróbáltam ezt a dragon huntert, eddig 3 win, secret pala, fatigue priest, zoo ellen, az egyiknek annyira bejött, hogy felvett friendnek megköszönni a jó meccset, és gratulálni 😊
dave9004
priest-warri-druid-lock-sámán 60-as dudu meg sámán arany. többivel kétlem h meglesz a 60, pláne h töröm a lapjaikat 😄
Zickler
Pff... Kazsuál Karcsi...
2000 win? A nagyim letol annyit egy hosszabb délután alatt.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.12.29. 18:59:09

Egyre inkább úgy érzem, hogy én vagyok itt a legnagyobb casual... 😄 Megvolt már a legend, 12 arena win is 3×, mégis nagyon messze vagyok a lvl60-aktól például.

akkor érne ha a meta deckekről lenne szó
így arénában hasznos rutin

Nem vagyok egy nagy játékos, de vmennyit biztos ér az, hogy mindennel tolom 😄
dave9004
Tulajdonképpen megnyerted a hearthstonet akkor, mindent tudsz 😄
dave9004
Ez kizárt h csak így lehet.
Shep
Ahhoz nem kell velük játszani, elég ha ellenük játszol, azért ez nem egy Magic, bár páran szeretnék azt hinni.

Szerintem de. Az erős paklikat akkor tudod igazán jól kivédeni, ha tudod mik a gyengéi.
Shep
Játszani én is tudok csak nem akarok pláne nem sámánnal 😄 Ráadásul az, hogy valami ellen tudj játszani nem szükséges hozzá az, hogy játsszál is vele.

Én mindegyik classból találtam élvezhető paklit 😄 És mivel mostanra minddel tudok játszani, így védekezni is jól tudok ellenük. Legalábbis jobban, mint előtte.
Shep
Nekem meg szerintem a világ összes ideje is kevés lenne hozzá, mivel leszarom az egészet, nem játszom olyan kaszttal amit nem élvezek csak azért, hogy level 60 legyen. Sámán 26-on áll pl. és nem is igen lesz több.

Zickler
3, Druid, Warlock, Hunter.
Az arany Palán dolgozok most.

Jó, de mondom nekem az utolsó hónapok célirányosak voltak, szinte csak hunter,rugó meg shamannal játszottam, mert azokból még messze jártam 😄 Hány golden herod van?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.29. 14:07:10
Alig arénáztam eddig 😄 Ilyen 5-9 winek szoktak lenni amikor rászánom magam, de ezentúl többet fogok 😄
Zickler
Pff... Showoff...

Igaz nekem 1 év 7 hónap kellett a lvl 540-hez...

én "csak" 2300W környékén vagyok 😄

ne már, nem volt még 12-es arénád? o0

Na, ez is meglett. Az utóbbi 2-3 hónapom abból állt, hogy rugó, shaman meg hunter paklikat teszteltem orrba szájba, a shamant nagyon megszerettem, a hunterből meg végre játszható a control - a Reno hunterem hozott vagy 100 nyertes meccset, rank5-ön is simán játszható volt 😄 Nincs több farm, csak "fun". Meg random 😄

1 év és 1 hónap játék 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.29. 13:12:18
dave9004
eszméletlen sokan nem tudják hogy működik Reno. ha valamiből van kettő, azt hiszi sok, ha kezedben van akkor már nem fog healelni.
Angolul olvasni óvodás szintű szavakat még mindig megterhelő, még angol nyelvűeknek is 😄
kártyajáték legjobb tanácsa: r t f c (read the fucking card)
Shep
Igen, az makkereknek nagyon jó, én 1 db-ból raktam be kettőt, rendre a pakli alján volt mindkettő Reno meg kézben de csak egy halott lap volt.

Darthmushroom
nagyon nagy arc. karácsony előtti streamben meg beöltözött csajnak úgy nyomta több órán át 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bírom ezt a csávót p4wn.... még ha ilyen hülye neve is van, mindig talál valami fun decket, nem arra koncentrál hogy mivel lehet megnyerni minél többet meccset, hanem hogy milyen paklikkal lehet jó meccseket játszani
most nézem a legutóbbi streamjét, ez a summoning stone-es mage paklija is tier120 kb, de az egyik meccse egy wari ellen valami eszméletlen jó volt, ilyenekért érdemes játszani ezt a játékot.
ja és nem tudom hogy másnál is van-e, de nála látom először hogy rájott a renóhoz nem kell feltétlen minden lapból csak egyet betenni, hanem lehet néhányból kettőt is, amit trackelni lehet meccs közben, hogy kihúzta-e már, kommentben meg ott basztatják, hogy hát így nem működik a renó, minek a pakliba. geez.😞

Azt hiszem ez a videó méltó évzárónak.
Hearthstone: Kingdom of RNG

Ne szaladj ennyire előre, egy szóval nem mondtam ilyet. Legend leszek, de valszeg nem januárban mert vizsgaidőszakom is van. De ennyi idő után illene egyszer végre megcsinálnom, csak szar a rendszer és ez elveszi a kedvem. (az ultimate rinya: küzdesz fél órát a csillagodért, jön a rák és elveszi 2.5 perc alatt) Bár van esély egy midrange paladinos rushra 5-től, mert akkor meglenne az első golden herom...és amúgy se próbáltam még ki a Keepert, pedig a pala elvileg a kedvenc classom, csak hát túlbuffolták az utóbbi időben.
dave9004
Aréna uncsi specre.
De legalább már meglesz az indok h ménem leszel legend, későn kezdted azért 😄