40521
  • Metalmilitiakid
    Szóval ha megölöm a legutolsó másolatot (már ha a taunt engedi) akkor vége is és happy mindenki. Így jobban hangzik.
  • Malarki
    Rendkívül egyszerű, ha kijátszod akkor a kör végén csinál magáról egy másolatot, amin ugyan úgy rajta lesz minden buff amit megkap az eredeti. Tehát ha kirakod és ráraksz egy Blessing of Kingset akkor a kör végén kapsz még egy 5/6-os taknyot. Viszont csak egyszer másol, nem minden kör végén.
  • dave9004
    Hol vagy Zozo? Vagy már rendeled a cuccot?
  • Negritis
    a shamannál nagoyn érezték hogy aggron kívül életképtelen kapja is a midrange lapokat
  • cesar22
    na ezt tetszik, egy jobb recombobulator
  • Metalmilitiakid
    Valaki eltudná magyarázni nekem ezt a szutykot, mert hatot kellet megölnöm belőle. Hogy tudom a leggyorsabban letakarítani. Melyiket kell támadni. Mentségemre buffolva tauntolva volt a rohadék.

• dave9004
    Ez a Savjz szavazás lapja.
    Picit kaszinó, de fölfelé javít így nekem nagyon tetszik. Az arany sámánom már várja a standardot
  • Malarki
    Új kártya, még egy shaman lap:
  • dave9004
    Oktató jellegű ték
  • Malarki
    Ez még annyira nem is rossz, ha nem rakott ki 4 manás lényt simán előnyben vagy a két Yetivel.
    És egy tanács, a Cleric elé nem éri meg 1/1-es taknyokat rakni mert csak ingyen leüti őket és még lapot is húz belőle.
  • Madi92
    Ja, nekem mindig ez van kérem...
  • Metalmilitiakid
    Há de hogy az istenbe lehetek ilyen szerencsétlen ? :D
  • ktm99
    2 pár, ezzel tuti nyerő vagy:)
  • Metalmilitiakid
    Pray RNJesus. Muligan ba dobtam egy frowolfot és egy yetit.

:
  • dave9004
    Végre ki lehet tenni a tauntot
  • Pio
    Na a taunt felett elsiklott a figyelmem, így már azért tényleg korrekt darab turn4-ben is, illetve így még értékesebb később, jól be lehet vele védeni valami értékes legendaryt.
  • Renegade
    stone rugó

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.01. 20:16:50
  • Negritis
    Dave-vel beszéltük, hogy amíg nincs 1 manás totem addig ez még önmagában nem lesz OP
    viszont egy midrange totem shamanhoz szerintem elég szép adalék

ehhez kéne még valami potens laphúzás (pl overload kristályokért) és akkor lehetne életképes nem aggro shaman is megint
  • Shep
    Ja, csak még tauntja is van és 5/5, később meg már 0-ért 5/5, végén még kiderül ,hogy valójában szar lap :D
  • Pio
    Turn4 5/5 azért annyira nem OP, ott a 4/5ös jeti és constructedben azt se játssza már senki, pedig azt akkor is ki tudod dobni turn4-ben ha előtte végig on curve voltál és nem hero powereztél.

Nekem érdekesebb felhasználásnak tűnik az, hogy az idő előrehaladtával potom összegért, maradvány manáért valami amúgy is erős play mellé még kidobod ezt is plussz threatnek.
  • Shep
    Aha ez nyilván nem OP.
  • Malarki
    Tényleg, nem tudom miért hittem azt hogy totem.
    Viszont ha a heropower is számít akkor ez pofátlanul OP.
  • 1Darton1
    Meg ott a totem golem, flametongue.
    Eddig ez a kedvenc lapom.
  • Negritis
    maga a tuskarr nem totem csak idéz egy totemet
    de t2-be ugye hero power
  • Negritis
    én is szeptikus vagyok mert ez már most elég OP-nek tűnik mer elég könnyen csapom ki T4-be
  • Malarki
    Akkor az úgy nem kicsit OP. Már egy Tuskar után is 4 mana 5/5 taunt.
  • dave9004
    Akko jóvan. Nehéz elhinni h nincs óverlód sőt, olcsóbb is lesz :d
  • Negritis
    yong woo elvileg twitteren alátámasztotta

Yong Woo
    ‏@ywoo_dev

@HSTopDecks @bdbrode @PlayHearthstone this card is real!
  • Negritis
    rugó legend után talán a legerősebb lap eddig így hogy kicsit jobban belegondoltam

remélem tényleg nem kamu
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.01. 19:17:31
  • Negritis
    pwn-n is kint van meg a hearthstone.hu is lehozta
    szóval talán nem kamu

viszont ez is erősíti a totem shaman lehetőségét
  • Mephike
    Ha ez nem a mai tréfarépa adagunk, akkor ez bizony jó lap lesz, egyszerű, de hatásos.
  • Zickler
    Most kicsit utána néztem, és olyan a szövegezése mint a Frost Giant-nak, és nem olyan mint a Knight of the Wildnak. Szóval úgy tűnik hogy akkor is csökken a costja, ha nincs a kezedben.
    Jónak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.04.01. 18:57:57
  • Malarki
    Kicsit OP-nak tűnik.
  • Zickler
    Vótmá??

• Metalmilitiakid
    Ja jó, akkor anno értettem félre, azt hittem most lesz ez a változás ami után már érdemes. Akkor nem szóltam, azt is halkan :D
  • Zozo0122 #29974
    Semmit. Basicot úgysem tudsz, classicot nerf előtt nem érdemes, maximum GvG lapokat diszencsantolhatnál, de úgyis kevés van még neked belőle, nézegesd őket, hátha lesz majd brawl vagy wild deck amivel jól elszórakozol majd :D Esetleg standard bejöveteléig értékes lapjai lehetnek a deckjeidnek.
  • Zozo0122 #29973
    Jaja, úgy hívják Mr. Pessimist, concede pls!

Nincs kedvem a combo druidhoz, úgyhogy összedobtam egy millt, tettem bele Brannt meg Justicart is :D
  • Metalmilitiakid
    Most hogy lement ez a hónap vége, akkor most már érdemes disecnhantolnom a basic lapokat ? Illetve hogy érdemes csinálni, csak nyomjam rá a mass disenchat vagy van kifinomultabb módja is ? Pl. nemtom hogy gold kártyáért több dust jár e és társai, mert kaptam, azokat is, de ha kinézeten kívül semmi hasznuk nincs akkor inkább azokat enchazom el.
    Köszi a helpet!
  • dave9004
    Van milldruid quest?
  • Zozo0122 #29970
    Lol, Mill Druidot játszok rankeden quest miatt, Brannes zoot milleltem épp le :D Nem mert húzni a hero powerjéből, át is váltotta armor up-ra, de így se volt semmi esélye :D