40521
  • Fletley9
    ne farmolj goldot ilyen egyszerű. a napi questet csináld meg midnenképp, után meg csak for fun. Ha meg összejön az arénára a pénz próbálj minél jobban teljesíteni, ha sikerül akkor bőven visszahozza az árát + pakli meg minden. nekem most volt eddig a legjobb 7 win, meg tegnap egy 5 win. 7 win 190 gold 10 dust meg paklit hozott.
  • Amaymon
    Pakli vásárlás nélkül nem haladsz előre. Ugyan vannak napi küldik, de utána "pain ass" a gold gyűjtés, mert borzalmasan unalmas és repetitív. A játék rendszere túl egyszerű, kitesztelt működő és nyerő deckek száma kevés. Azzal kell játszanod rogyásig, mert a saját paklival csak mák ha nyersz, nem vitás nagyobb poén de úgy nem haladsz előre. Amíg nincs lapod nem variálhatsz sokat. Első ránézésre funnak tűnik, de annyira könnyű, hogy gyorsan bele lehet unni. Próbálgatom még egy ideig aztán delete.
  • Fehercsoki
    7-8 is sok érte, nagyon sok kulcs kering a neten, kb 2-3k-ért tudnád szerintem eladni, inkább játssz vele, megéri.

#376 Ingyenesen is jól játszható a játék.
  • Árnyvadász
    Nekem is jött. Bár elég szkeptikus vagyok. Ingyenesnek harangozzák, ugyanakkor gondolom fizetés nélkül szopóág van. Úgy meg sok értelme nincsen. Gép ellen azért kipróbálom.
  • ricsa008
    én se kaptam ne aggódj de már le is szarom annyi helyről vártam már hogy az egésztől elment a kedvem...
  • Probatbicol
    Ma nagy hullám lehetett, mert én is kaptam..
  • kemotox
    Sziasztok!
    Ma jött meg a kulcsom, de nemtom, hogy fel akarom-e használni. Telefonra gyűjtök, a játék meg úgy is meg fog jelenni egyszer, szóval lehet inkább eladnám. Ezzel kapcsolatban két kérdés.
    Mikor jelenik meg a game? Ha nagyon sokára akkor lehet inkább bezúzom a kódot.
    Másik kérdésem pedig, hogy mennyiért szokás/illik eladni? Két hirdetést találtam hirtelen, mind kettő 15 ezerért volt, hát ennyit azért nem lenne pofám elkérni :D 7-8 ezer az reális? (ebayen 30-40 ezerkért is van :DD)
  • Nekrofil
    pont azért nem kapsz :D
  • Fehercsoki
    Érdekes nekem még mindig nem jött, pedig nem 1 accal várok kulcsot...
  • Nekrofil
    akkor tényleg csak én nem kapok =/
  • Tatyla
    omg ,nekem is jött kócs :D
  • Kalandpark
    Az a PM félre lett címezve. Igen ezt az accomat 10.17-én reggeltem de van egy 2006-os accom aminek nem emlékszem már az email címére...
    Egyébként nem szívtam semmit, ne magadból indulj ki, de azért király vagy ;)
  • bujcsik555
    Kaptam egy érdekes Pm-et:
    Feladó: Kalandpark
    Elküldve: 2013. 10. 25. 17:04
    Tárgy: Béta
    Szia!
    Lehet már többen is írtak neked ez ügyben de én is megpróbálom... Te lennél az utolsó mentsváram béta kulcsra. Eltudnád nekem ajándékozni?

Mit szívhatott a tag? Hogy adnám oda mikor én is itt sírok hogy nincs nekem se, na meg:Regisztráció időpontja:2013. 10. 17.
    Majd pont neki :DDd

Na mindegy, jót nevettem
  • BaSSeR
    Nekem is igazán küldhetne valaki kulcsot :)
  • Nekrofil
    én szivesen fogadnok egy kulcsot :)
  • jazzy
    Lol én is kaptam még egyet
  • bujcsik555
    Hogyaza...
  • Nekrofil
    gimme :D
  • Tatyla
    need :D
  • radical
    ÉÉÉÉÉÉÉÉS megjött a második Hearthstone Beta kulcsom is. :D
  • Fehercsoki
    Blizzard tudja, hogy mit akar, az emberek nem elég tájékozottak, reset egy volt, több nem lesz.
  • Amaymon
    Én csak azért kérdeztem itt, mert gyors rövid választ reméltem a játék fanatikusaitól. Senkit nem akartam megbántani. A válaszom azért lett cinikus, mert a játék topikja, amivel én főképp játszom segítőkész a newbiek kérdéseire. Gondoltam egy "blue post" miatt szűrt naprakész tudással rendelkező embereket találok azonnali válasszal kiváltképp, hogy a HS oldala ellentmondásos. Szerintem szándékosan elködösített infókat tartalmaz. Ehelyett két fórumvéreb azonnal rám köhögött :) Annyira nem érdekel ez a játék, hogy hosszasan bújjam miatta a fanoldalakat legyen az magyar vagy angol. A Blizzard sem tudja teljesen már mit akar tenni a jövőben. Helyesbítek a menágerek döntenek, hogyan lehet több lóvét kifacsarni az ópening-ből.
  • jazzy
    Huh tényleg, akkor én is rosszul írtam.
  • RedDevilsza
    Sajnálattal kell közölnöm hogy a te angoltudásoddal van baj. "During the course of the Hearthstone closed beta" azt jelenti hogy még a closed beta folyamán van wipe, és ez már be is következett, további wipe-ot nem tervez a blizz :

"Will there be any wipes in the future?

We don’t anticipate any further wipes. This goes for both the Hearthstone beta and after the game’s official release. Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff."

És legközelebb fogalmazz finomabban, főleg hogy nagyon nincs igazad.
  • radical
    Mit néztünk be te szerencsétlen?

Hivatalos BETA faq:
    Will the cards I earn or purchase in the beta test carry over into the live game? What happens if I purchased beta card packs for real money?

During the course of the Hearthstone closed beta, card collections and game progress will be reset, and any cards participants acquired will be removed. Following the wipe, players who made a purchase from the in-game store will receive a gold credit equivalent to their previous card pack and/or Arena purchases. Also, as a thank you for testing out the in-game store during Hearthstone’s beta phase, everyone who purchased a card pack in the beta test will receive a Golden Legendary card.

Ha esetleg 15 évesként nem tudnál angolul, lefordítom röviden: a bétában elér összes eredmény, elért vagy megvásárolt kártya törlésre kerül. Ha valós pénzért vettél valamit akkor goldot kapsz cserébe. Ha vettél card packot akkor kapsz egy Golden Legendary kártyát. Felfogtad?
  • Gabor032
    Hát nem tudom én nézem és simán jó a hang.
  • RedDevilsza
    Hallgathatatlan volt a rossz minőségű mikrofon miatt.
  • Gabor032
    Aki nézi és nincs reggelve reggeljeen és followoljátok pls köszi Fishy nevében is!
    :)
    Szép kis mondat.
  • Susarc
    köszi fain!!
  • Gabor032
    Sziasztok Fishy live stream
  • hawkie22
    Hát nem tudom, de nekem beállt a játék. Van egy csomó lapom, viszont akármilyen paklit is csinálok, 3 meccsböl 2x kikapok. Bármelyik kaszttal. Én nem tudom, hogy fáradt vagyok vagy a pakli nem jó, de elég nagy szerencse kell ahhoz, hogy valakit is simán megverjek. Pedig az elején baromi jól ment, gyözelem jött gyözelem után, most meg...
  • Amaymon
    "Szerintem "nyílt" béta nem várható"

Én is így hallottam, először Blizzard invite lesz, aztán friend invite only. Ez csak theorycraft. Ahogy látom viszont a twitch-en nagyon jól működik reklámfogás, mert a sok kint rekedt néha a felső sorba viszi a nézettséget.
  • jazzy
    Jaja meg ugye van early taktika, amikor 4-5 kör alatt vagy megver vagy kikap :)
  • TurboX
    no, eddig nagyon addiktív a dolog (pörköltem majdnem leégett:D)

viszont kezdő létemre néha összehoz a gép olyan figurákkal hogy pár turn alatt hazavágnak a lapjaikkal, én meg csak pislogok..

gondolom ez a standard alappakli mellékhatása
  • unusual
    Kb ugyígy vagyok én is,de én még nem adom fel,hátha.....
  • attiGT
    Velem is megtörtént csak a meccs legelején rakta le, így csak 6/6ost tudott csinálni belőle, kövi turnön deadly shotot húztam majd feladta :D
  • jazzy
    Szerintem "nyílt" béta nem várható, inkább azt mondanám, hogy a végére annyi kulcsot osztanak ki, hogy szinte mindenkinek lesz, biztos kapsz előbb-utóbb.
  • Kalandpark
    Az utóbbi egy hétben négy nyereményjátékon is részt vettem, volt ahol tök kevesen jelentkeztek béta kulcsért, mégse nyertem, szóval most már feladtam a bétáért való harcot egy hónap egy hét után elég volt...

Most már csak egy dolog érdekel. Mikor várható nyílt béta?
  • jazzy
    Volt róla 6 komment, ne kezdjük ezt a szart itt is. Bant meg tilos megkerülni multireggel, mégse rinyálunk, hogy itt vagy.
  • attiGT
    Mi lenne ha nem a D3ról menne itt a picsogás?

TurboX grat! :)