40521
  • attiGT
    Amúgy ha valaki tudni szeretné hol a legnagyobb esélye béta kulcsot nyerni nyereményjátékon keresztül, elmondom: PC Guru Google+ oldalán. Én tegnap nyertem ott és kiszámoltam: 60% esélyem volt nyerni, 25 kulcsot osztottak ki és 41en vettek részt velem együtt.

Eléggé meglepett, de úgy tűnik kismillió kulcsot osztott ki a Blizz újságoknak, magazinoknak, streamereknek/stb... Egy magyar streamer srác is már vagy 200 kulcsot osztott ki streamjén keresztül.
  • BYpsilon
    http://www.wowhead.com/news=221679/wowhead-and-hearthheads-hearthstone-key-giveaway

Beta key giveway

Gamesatar facebookon es cikkeiben. A Pc Guru g+, facebook és weboldalain lehet nyerni.
    A google mellesleg tényleg egy hasznos dolog. :)
  • jazzy
    Haverod nagyon elfoglalt lehet, hogy téged kér meg, hogy nézz utána :)

Felmegy Bnetre megkeresi a béta beállításokat és követi az utasításokat, aztán vár bétakulcsra.
  • oneal1
    Ember, nem azert van egy forum hogy irjanak bele? Vagy szabalyzat h amit a google esetleg megmond arrol itt nem lehet beszelni?:D

Egy haveromnak kene egy kulcs,en nem ismerem a jatekot se a beta koruli dolgokat.

De igazan raerhetsz ha ilyen kommenteket nyomsz:D
  • attiGT
    trollkodsz vagy ennyire nem megy a guglizás?
  • mukika
    * napi küldetés - 40 gold (ez változott nemrég...)

Sajnos a bétám még nem saját, cimborámtól kaptam kölcsön, bár ő a wipe óta nem játszott vele és nem is tervezi. :)
  • oneal1
    nem tudja valaki, hogy bétához hogy lehetne hozzájutni?:)

köszi!
  • mukika
    Disenchant nem a legjobb ötlet, hiszen a napi küldetéseknél 2 wint valahogy meg kell szerezni az adott hero valamelyikével... kártyák nélkül ez igen nehéz feladat.

Inkább:

Minden hero lvl 10 - 100 gold (AI ellen szintezni természetesen)
    Minden hero AI-t elverni expert szinten - 100 gold
    100 győzelem bármilyen játékmódban - 300 gold
    1000 győzelem bármilyen játékmódban - 300 gold
    Napi küldetés - 40/60/100 gold /nap
    + első játékért/első győzelemért/stb, stb járó jutalmak, első ingyenes aréna...

Ha nagyon nem megy saját paklival, találni a neten már elég erős basic paklikat, de tényleg nagyobb élmény sajáttal győzni. :)

• hawkie22
    Ja, pontosan 17 élete volt. :) Nagyon bízott a minionjaiban.
  • hawkie22
    Ez egy jó kör volt, egy kör alatt kint az összes minion, pure win. :) Pedig azt hitte, nyert.
  • hawkie22
    Hm. Nehéz kérdés. Én a helyedben befizetnék 1-2 paklira, akár goldból, akár kis pénzt rászánva (azt goldként visszakapod, ha kijön a teljes játék).
    Ezután azon kasztok lapjait, amikkel nem vagy nagyon keveset játszol disenchantolod és craftolsz magadnak új kártyákat, amikkel jobbá teszed a paklidat.
    Ehhez viszont kell egy kis ráfordítás.
  • Razputyn
    Sziasztok. Én 13.-a óta játszom és kíváncsi vagyok a véleményetekre. A legtöbbet mage-el, hunter-el és főleg wari-val játszottam. Az elején jól ment, aréna nem, de a sima meccsek igen. Átlagosan 5-ből 3-at nyertem, gondoltam, ha fejlődik kicsit a tudásom még jobb is lehetek, viszont eltelt pár nap és egyszerűen már nem tudok nyerni, jobb lett a deckem mint volt még pár napja, de mégis, sorra elver az összes pala, pap meg rogue, a többiek meg 4-ből 3-szor elvernek, vagy hogy már az első körökben, de a legtöbbször a 10-en X-edik körben, úgy hogy kevesebb mint fél hp-n vannak, nekem meg elfogytak a kártyáim és nem tudok mit csinálni már. Ja és a másik, hogy nagyon tápos deckjeik vannak a legtöbbjüknek, több legendary meg epic kártyák is, nekem meg kb semmim sincs, mert nem akarok még pénzt költeni a játékra amíg nem jelenik meg és nem nézem meg a végleges játékot. Nem is az lenne a baj, hogy kikapok, ha kapnék érte valamit, de semmit, azon kívül hogy 5 szintenként kapok 10 fölött egy már meglévő kártyát szebb kiadásban. Sokat érek vele, nem lesz tőle jobb a deckem :S és így, mindig csak az van bennem, hogy elcsesztem az életemből felesleges 10-15 percet. Ez pedig már kezd nagyon frusztráló lenni, játszok 1 órát és jó ha nyerek 1-szer. Szerintetek, ha megjelenik a játék, akkor több bénább játékos lesz, vagy mindenki ilyen OP? Néztem deckeket neten, de nem sokat érek vele, hisz a legfontosabb kártyák kb mindig epic,rare vagy legendary kártyák, amikhez kellene vagy alapanyag vagy venni kellene csomagokat hátha kiesik. Vélemény? Tudom, hogy valamilyen szinten hiányos még a tudásom, de úgy hiszem a deck-em túl low az ellenfélé meg túl OP és ezzel mit lehet kezdeni?
  • hawkie22
    Egyébként azt kell mondjam, minden decknek megvan a maga ellenfele, a Blizzard ebben az esetben elég jól balance-olt. Az, hogy kifogtál egy ilyen decket, hát istenem.
    Nekem most olyan hunter deckem van, amivel az elsö 6-7 körben csak az ellent lövöm vagy az ellen minionjait, majd jön Starving Buzzard, 2x Timber Wolf, 2x Young Ironhawk és egy Unleash the Hounds. Ez ha nincs lent taunots minionja, akkor ez optimális esetben 27 sebzést jelent rögtön, mivel az Unleash-el Charge-ot kapnak az épp akkor lerakott minionjaid.
    Jelenleg 15 meccs után állok vele 11-4-en. :) A Priest és a Paladin meg tud szívatni, meg a Warrior, a többiek nem nagyon, csak ha elbambulok.
  • hawkie22
    Én ugyanezt megcsinálom veled kb. a 8. körben hunterrel. Addigra az én életem olyan 2 és 4HP között lesz, de ettöl függetlenül még én nyerek. :)
  • Fehercsoki
    Jólvan látom ebben a játékban is blizzard balance van... Druiddal toltam mage ellen nekem volt 30 hpm neki 10, neki 0 minion nekem majdnem tele volt minionokkal az egész asztal, kb azt se tudta mire mit érdemes rakni, aztán flamestrike, aoe 5 sebzés és mind meghalt, 2 kör alatt telerakta az asztalt minionokkal, nekem nem maradt kártyám és esélyem sem volt innentől kezdve...
  • attiGT
    Úgy értettem, hogy egymás ellen tesztelni deckeket, játékban... :)
  • attiGT
    Bocs ha valaki félre értette, nem adom a kulcsot, már játszom vele.
  • jazzy
    Különben aki instawint akar játsszon Shamant :D
  • Vándorr
    meg lehet osztani a hozzáférést, vagy hogy?
  • hawkie22
    Nem kell ide privi, nyugodtan vegyen fel, aki akar tesztelni: Doki#2342
  • attiGT
    Nyertem egy béta kulcsot PCGuru nyereményjátékban! :-)

Priviben megdobhatnának a battle tagjükkel azok, akik szeretnének deckeket tesztelni /stb :)
  • hawkie22
    *paladin
  • hawkie22
    Igen az aoe bajos tud lenni. Eddig 15 meccsem volt a paklival, ebből 9 nyert, 6 vesztett meccs. 3at buktam warrior ellen, 2t palládium ellen, 1et meg warlock ellen. Szóval van meg rajta fejlesztenivaló, de ettől függetlenül nem rossz sztem. Majd kipróbálom arénában is.
  • jazzy
    Kipróbáltam, aoe nagyon megszivat, Priest holy nova, Mage freeze, Warlocknak is van valami fire aoe spellje. Egyébként akinek esetleg nem jön le kártya, vagy mid-late decket rakott össze kikap. De ha kapsz 1 jól irányzott Holy novát utána ugrott a terv.
  • hawkie22
    Viszonylag kevés a magas manaköltségü kártya, asszem 3, max 4, a többi mind 1-2-3 manaköltséges, 80%-ban minionok, amik egymást erösítik HP-val, AP-val vagy esetleg Charge-al. Nem rossz elgondolás sztem.
  • hawkie22
    Azt hiszem, találtam egy elég erös hunter decket, pontosabban csináltam, bár nem hittem volna, hogy jó lesz, hunterrel nem nagyon van még tapasztalatom, sámán main decket akartam, de lehet, hogy most átpártolok a hunterre.
    Eddig 6 meccsem volt vele, az elsö 3 zsinórban gyözelem probléma nélkül, aztán kaptam két warriort jó deckkel, tölük kikaptam, majd a legutolsó meccs egy mage ellen volt. Elég izgalmas lett a vége, neki 2 Bould Fist Ogre az asztalon, nekem egy Stormwind Champion, nekem 1 élet, neki 8. :) Az volt a szerencsém, hogy én jöttem, 1 Steady Shot -2HP, a Stormwind Champion meg 6-ot sebez. :) Hogy örültem én annak az 1 HP-mnak a végén. :D
    Most ütöm tovább a vasat, amíg meleg, még kell 2 gyözelem a következö 10 goldhoz.
  • vegeta22
    Van most egy nyereményjáték de olyanokat kérdeznek, amit csak akkor tudhatnék ha meg lenne a játék...de nincs, az csalásnak számít ha tőletek kérdezném? :)
  • attiGT
    most mondd hogy nyertem egy béta kulcsot :D
  • attiGT
    9
  • vegeta22
    Maximum hány Aréna meccset nyerhetünk egy alkalommal?
  • r4pt0r
    A mage OP, hát az igen érdekes. :D
  • Fehercsoki
    Én ma rájöttem, hogy a Starfire-t minden további nélkül magamra is tudom lőni=/ (pedig csak úgy döntöttem, hogy mégse használom, el akartam rakni de magamra lőttem, és persze buktam is a meccset, mage ellen voltam ami szokás szerint elég OP)
  • radical
    Bizony és meg is ért volna annyit, de szerencsére türelmetlem voltam és beaktiváltam magamnak és hajnali fél2ig jászottam vele olyan jó.

Mágust a healerek szétszivatják, meg a rugó is ha jól jönnek a lapjai de a többiek verhetőnek tűnnek. Nem mintha PVPben sokat nyertem volna ott a többség lenyomott mint a bélyeget.
  • Daell Drow
    Persze nem szo szerint ertettem, hanem mint amekkora a ceg es amekora toke van mogotte stb ahhoz kepest. A 15 fos csapat es a nagyreszt mar a wow-bol es a rendes wow kartyajatekbol mar sok minden adott volt, es igy minimalis kockazattal es befektetesel kezdtek meg ezt a jatekot, ami nagyon bejott nekik ugy latszik.
  • hawkie22
    *deckem *minionokon
  • hawkie22
    Nagyon tápos deckek nincsenek, mindnek megvan a maga ellenfele, csak rá kell jönni mi az. :) Az én deckek alapja egy az amerikai fórumról ellesestt pakli, amiben a minik ikon kicsit változtattam, a többi maradt a régi. Viszont meg mindig nem tökéletes. Az én célom az, hogy a samant fel húzom hatvanra, a következő hónapban veszek vagy 15 vagy 40 paklit, attól függ, mennyit arénázom. :) Eddig csak egyszer voltam arénában, 5 meccs, sajna csak 2 győzelem.
    Jazzy: a legendary kártyák többsége nagyon magas manaértékkel rendelkezik vagy ha nem, akkor a hatása nem olyan erős. Én inkább rakok be két epicet a pakliba mint egy legendaryt. De kék kártyákkal is ugyanolyan jól lehet nyerni, sőt. Fontos a kezdőkéz meg hogy az első két körben milyen lapjain jönnek, utána lehet taktikázni. Persze kis szerencse is kell, de sztem az másodlagos. Bocsi a wall of textért.
  • jazzy
    Szerintem közel sem egyszerű kibalanceolni, azért picit a nullánál többet tettek bele. Már csak maga az ötlet is, ha nullát tettek volna bele, már rég megcsinálta volna más.
  • hawkie22
    Ha valaki akar, vegyen fel friendsbe, játszhatnánk pár gyakorló meccset egymás ellen. Nick: Doki#2342
  • Daell Drow
    Tegnap en is kaptam betat a blizztol, nagyon jo jatek. Alig birom letenni, nekem a mage kaszt jott be, bar meg nem arenazok csak sima pvp-t tolok.
    Blizzard nulla befektetessel megint tomegeket fogott meg ezzel a kartyas jatekkal, messze jobb le mint barki gondolta volna.
  • Deviome
    Nem haragszok rád! :D A lényeg az volt, hogy a barátodat nem is igazán érdekelte és még is kapott. Viszont sokan vagyunk akiket tényleg érdekel a játék és nem csak kipróbálás szinten. Én konkrétan nagy Blizz fan vagyok. Mindegy.

Amúgy a mostaniba sem kaptam kulcsot. Ez van. Idén már biztos nem játszom vele. :( Max kint veszek valami laptopot. Vagy megoldom valahogy.

Jazzy: Én a WoW-t is úgy játszom. Szarok arra, hogy ki hogyan reforgol, meg mit csinál. Nem fogok majmolni senkit. Mióta játszom a WoW-al soha nem lestem le senkit. Itt sem fogok. A magam szórakoztatása a cél. Nem pedig azzal vagánykodni, hogy " lemajmoltam valkit és nyerek éljeeeenn!!! "