40521
  • vegeta22
    Ha ezt írja:"Success!
    You\'ve successfully updated your beta preference. " akkor sikerült regelnem? :)
  • Fletley9
    köszi :)
  • Fehercsoki
    Igen.
  • Fletley9
    Ezek most blizzard által? azok között akik regisztráltak már a battlenetem és ott randomra kerülnek ki?

• hawkie22
    Azt úgy elmondaná nekem valaki, hogy ha lent van 2 tauntos kártyám sámánnal, hogy a tökömben tudja a mage a hösömet támadni? Úgy tudtam, elöször a tauntos minionokat kell leölni és csak aztán lehet a többit támadni.
    De javítsatok ki, ha tévednék.
  • attiGT
    legutóbb is 6-10 között jöttek
  • Fehercsoki
    Újabb béta kulcs wavekről semmi hír=/
  • Fehercsoki
    Nekem most egy 2k forintos HP egerem van, és a legjobb amit valaha is próbáltam:)
  • attiGT
    Fel a fejjel skacok! Lesz kulcs!

Nekem amúgy most halt meg az MX 518as egerem, ami kitűnően szolgált FPSekben közel 10 évig, de most vettem egy 2000 forintos random egeret, mert amint felrakom a HSt másra nem lesz időm! :)
  • Deviome
    Hát Én már mióta bejelentették a játékot csak bizakodok, hogy kapjak kulcsot! :D Szóval a beta alatt is ezt teszem.

Már csak 5 napot vagyok itthon. Tuti nem fogok kapni időben. :=(
  • Fehercsoki
    Azért nem 1 hónapja, nem rég kezdték wavekben szórni a kulcsokat, addig nem sokan kaptak.
  • attiGT
    Tuti fognak. Bizakodjunk csak, ahogy azt több mint 1 hónapja tesszük! :D
  • Fehercsoki
    Remélem holnaptól újra mennek a wavek=/
  • ricsa008
    most nézem itt már majd sorsolnak.... ekkora farkakat...
  • ricsa008
    na kiv. vagyok asszem megint én válaszoiltam először...
  • vegeta22
    Köszönöm!
  • Fehercsoki
    Battle.neten belépsz az accoddal, ott bétás részen először le kell töltened egy programot, amivel felmérik, hogy milyen géped van, aztán kiválaszthatod, hogy mire akarsz jelentkezni.(csak kipipálod, hogy HS)
  • vegeta22
    Üdv!
    Hol tudok regisztrálni a bétára?
  • ricsa008
    detto...
  • Fletley9
    +1 :/
  • Fehercsoki
    Na gamestaron megint nem nyertem=/
  • r4pt0r
    Akkor 2 hónap és talán én is kapok. :D
  • Fehercsoki
    Jövő héttől napi 30k kulcsot fognak osztani.
  • attiGT
    közben ebayen 150 kulcs volt eladó pár napja... minden egyes wave után újabbak jelennek meg... én meg megmondom őszintén ha lenne is plusz max redditen odaadnám valakinek, kisorsolnám, játsszon csak olyan, akit igazán érdekli és nem holnapi 20-30e forintot lát benne...
  • attiGT
    blizzard ért a hypeoláshoz, kétségtelenül szenzációsan csinálják, csak így sok igazi fan mérgelődik már lassan több hónapja...
  • ricsa008
    semmit.. nem is vártam többet :D
  • Fehercsoki
    Azért Blizzard jól csinálja, eddig is érdekelt a játék, de már kurvára szeretnék játszani=/
  • Fehercsoki
    Mit írtak?
  • ricsa008
    áh megyek szökést nézni ennyit a GS-ről...
  • Fehercsoki
    4 van összesen, abból az egyik "Guruban", szóval az úgy biztos kiesik. Szerintem 3.
  • jazzy
    Akkor átjavítom 3-ra :D
  • Fehercsoki
    1x szerepel úgy, hogy nincs előtte a "PC" szó.(bár mondom nem igazán értem, hogy mit jelent az, hogy önállóan...)
  • jazzy
    1 hogy lenne?
  • Fehercsoki
    Hát biztos nem 4, 3 vagy 1.
  • jazzy
    vagy 3 vagy 4 a fene tudja ezeknél.. én 4et küldtem, szerintem ez a nosztalguru számít nem egyedülinek.
  • ricsa008
    na pics... télleg :D sebaj ugyis kissebb az asély arra hogy nyerek mint arra hogy nem :D
  • Fehercsoki
    Meg mikor sorsolnak? Arról semmit nem írtak...
  • Fehercsoki
    Mind1 én 3at küldtem el megoldásként...
  • Fehercsoki
    Igen csak mit jelent, hogy önállóan? Mert ha azt jelenti, hogy a "PC" sem lehet előtte akkor csak 1 van.
  • ricsa008
    átlestem még1x most is 4 jött ki... bár lehet a "Guruban!" nem jó és akkor 3 :D