40521
  • MEdievil
    Engem mindig zavar az a sárkány, meg retket ültetek az a dinnye nem tetszik! :)
  • Kalandpark
    A wari érezte a balanszot!
  • mukika
    lvl 10 legyen meg minden karakterrel mielőtt elkezdesz velük mások ellen játszani. ai ellen szintezd fel őket.
  • penge96
    Én kérek elnézést. :D
  • bujcsik555
    Nem teljes a deck, nincs meg benne a 30 lap.
  • Amaymon
    Hogyne működne, amit én linkelek bármilyen sg fórumban az mindig OP a linkelés időpontjában :)
  • penge96
    Nem rég linkelt valaki egy priest deck guideot. Hát srácok, kipróbáltam, nyomtam 10 meccset rankeden, abból 9-et lehoztam. Szóval a visszalejzésem: igen, tényleg működik. :D
  • Kalandpark
    Ez miért van?
  • Fletley9
    és? pont ezaz...ne lehessen csak 1 ne kettő
  • hawkie22
    Ez így ebben a formában nem igaz. Aréna pakliban ha minden körben a 3 felajánlott kártya közül 1 mindig poli, akkor lehet akár 30 poli-d is a paklidban. De ez csak arénára érvényes.
  • Murmur
    Ami MC nerfet el tudok képzelni:
    - amit te írtál, tehát x kör után visszakapja az eredeti gazdája, ha még él
    - mindaddig nálad marad a minion, amíg te nem támadsz vele; támadás után mindenképp elpusztul
    - MC után egyből támadni kell vele, majd elpusztul (a shadow era-ban pl. így oldották meg)

Majd meglátjuk, mire jutnak. :)
  • Murmur
    Rankedezni akkor, ha az adott decket begyakoroltad és legalább 60+%-ban tudsz vele nyerni, egyébként nincs értelme. Arénázni meg akkor, ha tudsz minden class-szal játszani/ismered a lapokat. :)
  • jazzy
    Csak 2 poli lehet :D
  • Kalandpark
    Kb mennyi idő után érdemes rankedezni meg arénázni? Ha már megvannak a kártyák amiket hearthead ír az adott, karihoz érdemes elkezdeni?
  • Kalandpark
    Volt ma egy érdekes meccsem kár, hogy nem videóztam le az év veresége lett volna :DD
    Priestal mentem Mage ellen kb 5perc alatt levittem az mage hp-ját 9re és nekem olyan 25körül lehetett akkor. És így is odavert :D...
  • Fletley9
    Amúgy mind controll is OP és nem is tagadja a blizzard, csak "nem tud" vele mit csinálni. pontosabban ,hogy hogyan kéne balanszolni. pedig szerintem egyértelmű (és ez mehetne a polira is pl) legyen rajta egy 2-3 körös időtartam és problem solved.
  • Fletley9
    teljesen egyenértékűen a mage poli/fireball-jával :) meg a holy nova is a flamestrikeal.
  • Murmur
    Más class-oknak is megvan a lehetősége lényeket hatástalanítani/instant ölni, nem kell oda mage nerf. Ha már pappal játszol, a mind control, sw: death, sw: pain mond valamit? ;)
  • hawkie22
    Hearthhead.com-ot érdemes nézegetni. Én a napi küldikhez onnan állítottam össze Basic deck-eket, azokkal elég könnyen hozom a napikat most. A warlock hoz találtam most egy nagyon jó deckösszeállítást, amit kicsit átalakítottam, más legendaryket meg epiceket pakoltam bele, azzal a deck-kel ma nyertem15 meccsböl 13-at, feljebb is jutottam a Two Star Gold-ba. :)

Az volt a hiba, hogy az elején, rögtön Ranked Mode-ban kezdtem el játszani, emiatt most kell a Ratingemen dolgoznom, ami most egy kicsit nehezebb dolog. :)
  • Fletley9
    Az megvan :D papnak meg hunternek van összerakva egy-egy pakli ami korrekt (bár hunterből még hiányzik egy-két lap.) Mással nem is nagyon játszom. Csak az utóbbi pár napban azt vettem észre, hogy az ellenfeleim nagy százaléka hoz ki olyan lapokat amitől csak pislogok. eddig jóval kevesebb fordult elő.

más
    Mage ellen egyszerűen utálok játszani, nagy szörnyeket kb felesleges kijátszani mert mindig ott van a két poli+fireball, kicsikre meg a fagyasztós spelljei. szvsz ráférne egy kis nerf, pl ne tehessen a pakliba csak egy polit vagy valami. (vagy megtalálni a megfelelő taktikát ellene :v)
  • jazzy
    Nekem 1 Legendary lapom van a warlocknál és nem játszok warlockot, lehet bőven nyerni nélküle is. Az viszont igaz, hogy ha nagyon rosszul jönnek fel a kártyák akkor nehéz nyerni. De alap lapokkal is lehet, csak idő kérdése amíg kitalálsz 1 jó taktikát ami neked beválik.
  • Fletley9
    bocsa dupláért, de a lolba azért megmaradt az hogy a meccsek többsége győzelem a "rossz" csapattagok mellett is. Itt csak rajtam múlik...pontosabban főleg a lapokon
  • Fletley9
    A lollal nem nálam volt a baj :D a csapatba az más...itt nem tehet arról ,hogy az ellenfél már a negyedik legendary lapot pakolja az asztalra mikor nekem van össz-vissz egy :v. Amúgy közben visszatértem a papklimhoz azzal visszatértek a győzelmek
  • jazzy
    A lollal se stimmel valami.. oh wait, lehet hogy userrel nem stimmel valami? :D
  • MEdievil
    Ez! :) Eddig ennyi goldot még 9 győzelemmel se szereztem!
    Ha a végén a paladin nem topdeckel mindent folyamatosan akkor meglett volna a 9 de így sem panaszkodom. Viszont a mad bomber köcsög áruló volt, végig mindig ellenem dolgozott.
  • Fletley9
    Valami nem stimmel a játékkal..két napja 2 meccs volt amit megtudtam nyerni a többin olyan ellenfeleket kaptam akik ellen esélyem se volt olyan lapokkal jöttek, és mindenki.
  • Murmur
    Értelme? Az, hogy szórakozol. :) Más kártyajátékok draftjához hasonló formátum. Mivel random lapokból kell összeállítanod a paklidat, így sokat számít, hogy mennyire ismered a lapokat, a class-okat, na meg kell szerencse is. Ha jól játszol, a jutalmak sem rosszak.
  • Kalandpark
    Ez a Priest tényleg ütős.Viszont valaki elmagyarázza az arénának miértelme?
    Vágom hogy nekem kell random kártyákból paklit összerakni. De azontúl még mi?
  • devlking
    Nyilván nem költök ilyenre pénzt. Az hogy gyakorlatilag ugyanazzal a deckel játszottam 100 game óta, az szánalmas. A craftolás meg tetü lassú, ha nem jönnek a rare kártyák.
  • MEdievil
    Ne haragudj de ez elégé felhasználói hiba. Nem kell legendary ahhoz, hogy nyerj sőt. Nagyon szép győzelmi arányt össze lehet hozni csak az alap fapados paklival. 40 paklit azt vetted vagy arénából jött össze? Mert mindenképp az utóbbi éri meg és ott meg aztán nem számít hogy milyen kártyáid vannak.
  • Deviome
    Haha. Tudtam hogy ez lesz. Kiértem Németbe és rá 3 nappal kaptam a beta invet. Szomorodjon meg a blizz. :( :( Az idén tuti nem lesz laptop. :S. Max reménykedek, hogy androidra lesz.
  • devlking
    A kb 40 deckből, amit nyitottam kemény 3 epic kártyát találtam 0 legendary, meg kb 5 használható kék mellett. Kicsit felbassza az embert amikor csak olyan ellenfeleket kap, akik szinte csak rare/epic/legendary kártyákat pakolnak ki. Úgyhogy ma ment is az uninstall.
    Ez így minden, csak nem fun.
  • neonx
    aham köszi
  • mukika
    szarakodnak a szerverek jelenleg.
  • neonx
    A karakter indítás után bejön egy töltő képernyő és nem akarja abba hagyni a töltést az miért van?
  • Amaymon
    Lehet 2 volt fél szemmel néztem matt részegen :)
  • MEdievil
    9-3 nem lehetett max 9-2 ;)

Nekem eddig a kevés arénámból egyszer lett egy 9-1 az egy kellemesen eltalált Mage volt meg lehetett volna még egy ha nincs disconnect :(
    Azóta folyamatosan elakadok 6-7 környékén.
  • Amaymon
    "Valaki esetleg adna tanácsot, hogy melyik karakternek van a legnagyobb nyerési rátája?"

Priest
  • Amaymon
    Más felfogás kell arénához, mint a premade paklinál. Trump nagyon jó decision maker. Az elején mana/érték alapján hajigál be lapokat, aztán rohadt gyorsan kiválogatja a többit, de a deckjéhez illően. Először sokszor nem esik le miért az tette be, de tegnap is 9/3-as arénát nyomott. És ezt többször megcsinálta már. Btw ez nekem se megy, mert nem játszom annyit, nem ismerem jól a lapokat.
  • mukika
    tegnap lett meg a one star master, ahogy már írtam, eddig én a Druidot illetve a Divine Shield Palát érzem counternak, beast Hunterként. persze a szerencsétlen húzások miatt néha másokat is, de az más kérdés. :)

ja és a Mind Control baszott erős és hatásos tud lenni Priesteknél, igyekszem elkerülni a 8. körben.