40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#216 Na most 1 óráig kb nem nézek rá az e-mailekre aztán megnézem mindet egyszerre és csalódok hogy sehova sem jött semmi=/ -
#215 most megy egy EU wave -
#214 kinek a pap... -
#213 Egyrészt a WoW nem szar most sem, másrészt meg WoW mellett bőven juthat idő Hearthstonera is... -
#212 Egyrészt a WoW nem szar most sem, másrészt meg WoW mellett bőven juthat idő Hearthstonera is... -
#211 úgy értettem, hogy wowról hsre kevesek fognak váltani hosszútávra, hiába szar már a wow. -
#210 szerintem nem így értette. mondjuk jelen esetben nincs gond ha olyannak adta, aki szívesen játszik vele és visszajelzést is ad a blizznek a hibákról, de csomó olyanhoz is kerül kulcs, aki csak ~30e forintot lát benne, vagy belép 2x és megunja mert nem az ő műfaja, vagy főállásban wowozik. hiába "haldoklik" a wow, keveseket fog hosszútávra magához ragadni a HS. -
hawkie22 #209 Ne érts félre, de nem hiszem, hogy rosszul tettem, hogy elkértem töle a kulcsot. Ha ö úgyse használja fel, vagy ha fel is használja, játszana vele mondjuk 1-2 órát, aztán otthagyná (a lentebb említett okok miatt).
Így viszont, van lehetöség rá, hogy találok bugot, mint találtam is (pár kisebb grafikai bug egyelöre), ráadásul valszeg többet is játszom, mint haver. -
hawkie22 #208 Egyébként a hibákat hol jelented a Blizzardnak? Mert egy-két kisebb bugba belefutottam, csak nem tudom, hol kell jelenteni. -
Deviome #207 Látod Te ostoba. #203 Hsz a példa arra, hogy mért hőbörgünk páran.
Illetve azért mert Te csak játszani szeretnél. Vannak akik játék mellet bizony sok mindent észrevesznek ami hiba és jelentik. -
#206 Megdobsz egy beta kulccsal meg is keresem neked, hogyan -
#205 Hogy ne lenne -
hawkie22 #204 Tényleg, a chatnek azon kívül mi értelme, hogy haverokkal beszélsz?
Mert az ellenféllel csak a 6 emote egyikével "társaloghatsz" és tudtommal nincs olyan opció, hogy haver ellen kártyázz.
Vagy igen? -
hawkie22 #203 Nem. Haverom kapott, de mivel ö nem szereti annyira a kártyás játékokat, így elkunyeráltam töle. :)
Én vagy 3 nyereményjátékot próbáltam, de aztán meguntam a többire is jelentkezni, battle.net-en meg már a kezdetektöl jelentkeztem a bétára, de ilyenben sosincs szerencsém. De legalább haver rendes volt. :D -
#202 Cool. Amúgy volt szerencséd bemákolni egy kulcsot opt inből? -
hawkie22 #201 Hehe, a Priest Lightwell-es Deckje nem is olyan rossz. Druid ellen mentem, rakosgattam az 1/1-es meg 2/2-es minionokat, azt hitte, nyert és nincs semmim.
A 7. körben jött a következö lépésem: Lightwell 0/5, Divine Spirit a Lightwell-re; 0/10, még egy Divine Spirit; 0/20, majd egy Inner Fire, 20/20, a következö körben meg leraktam mellé még egy Lightwell-t, biztos, ami biztos alapon. :)
A meccs ezután még 3 körig tartott, le kellett takarítanom a Taunt-os minionjait. :D
Ettöl függetlenül még mindig a sámán a kedvencem, bár ott még ki kéne találnom egy jó paklit, nem egy stabil nyerö a karakter. :) -
#200 PCGamesN.com-on 1600 kulcsot osztanak ki ma és holnap. -
#199 maskulonben meg baj ha bajunk van? nyilvan nem tokeletes a jatek de NEM VELETLENUL VARJUK TUKON ULVE a jatekot... kar hogy csak idaig volt bekes a topic aztan ide teved valami vad baromi beszolni a nagy semmit -
#198 :D buta vagy
reg nem arrol szol a betaztatas, hogy a bugokat megtalaljuk es posztoljuk. maskulonben meg milyen alapon haborogsz itt :D te tunsz az idiotanak -
#197 Ez az, háborodjatok fel a semmin! Tök ingyenes dologról van szó, innentől kezdve nektek semmiféle elvárásotok nem lehet.
Melyik cég bétáztatja a játékait még? Az összeset? Na ugye!
Mint a fürdősk*rvák, sír a szátok mindenen. Ha lenne kulcsotok, akkor meg a paklik ára lenne a bajotok, vagy valami imbalanced dolog, vagy a tököm tudja mi.
Ez egy nem open-béta! Egy ilyen bétának az lenne a célja, hogy valaki értelmesen, normálisan tesztelje a játékot, írjon a supportnak, ha talál benne bugot. Ezzel szemben ti csak játszani akartok és olvasva a hsz-eket fel vagytok háborodva, hogy ti márpedig nem kaptatok kulcsot. Eszem megáll. -
#196 De az a legviccesebb, hogy olyan YTosok is kapnak, akiknek 500 feliratkozójuk van. Csinálnék 10 random videót HSről, kiraknám a csatornámat facebookra meg megkérnék pár havert, hogy ossza meg a bejegyzést és össze jönne az 500 feliratkozó csak látszatnak is de ilyenkor jól jönne...
Már arra is gondoltam, hogy elmegyek újságírónak valami pc magazingoz :D -
r4pt0r #195 Nagyobb a reklámérték, mintha csak a bétások kapnának. Nem véletlen hogy legelsőnek kaptak pl a Youtube emberkék, szimplán marketing. -
#194 Meg HS twitteren is mi a szarért megy naponta a nyereményjáték? Miért nem az opt-ineseknek küldenek kulcsot ahelyett, hogy naponta szopatnák az embereket ezekkel a hülye játékokkal? -
#193 Amúgy azt írták egy blogon(nem tudom már hol, kurva sok oldalt kellett twitteren követnem vagy likeolnom a szaros nyereményjátékok miatt...), hogy most már újra mennek az opt-in wavek, EU is kap kulcsokat majd NA után ma este vagy holnap reggel.(mindig lesz egy kis csúszás) -
#192 Engem csak az zavar, hogy nyomorult oldalak(pl gamestar) osztogatják a kulcsokat a saját kis játékaik során, miért nem Blizz osztogatja azoknak akik jelentkeztek a bétára battle.neten? -
#191 Ha meg mindenki kapna meghívót és szar lenne a szerver/játszhatatlan lenne akkor meg azért menne a sírás, hogy minek inveltek ennyire embert ha nem is játszható a játék... -
#190 Inkább az a pofátlanság, hogy leszarják az EUt, eddig legalább tweetelték, hogy adott napon csak NA kap kulcsot, EU nem, mert még nem fixelték a servereket, tegnap még erre sem méltattak. FUCK YOU.
ha kis fos vállalat lennének ilyet nem engednének meg maguknak, de tudják ők is, hogy bármit csinálhatnak, elküldhetik egyesével személyre szabottan az összes rajongójukat emailben akkor is 24/7 fognak hearthstoneozni amint kijön... -
#189 Elég pofátlanok twitteren, azt sem írják ki, hogy hány kulcsot lehet megnyerni/kik nyerték meg... -
#188 Nem tudom, nem nagyon van hír arról, hogy mi lesz most EU-val, volt valami szerver gondjuk, de nem tudni, hogy megoldották-e, ha nem akkor mikor fogják, és mikor küldik újra a kulcsokat. -
MaRee #187 Nekem sose fog jönni már? -
#186 Na most is csak amerikaiaknak ment béta kulcs... -
#185 Ezért minimum adnod kell egy beta kulcsot nekem és Fehercsokinak. -
hawkie22 #184 Hopp, kisebb töltési hiba miatt csak szimplán négyszer küldtem el. Bocsi -
hawkie22 #183 Oké, így már rendben van. Köszi -
hawkie22 #182 Oké, így már rendben van. Köszi -
hawkie22 #181 Oké, így már rendben van. Köszi -
hawkie22 #180 Oké, így már rendben van. Köszi -
#179 "...spells and ranged attacks such as Fireball and Arcane Shot ignore Taunt completely." -
#178 Na megint nem nyertem kulcsot:P -
#177 Szerintem igen, de azért olyan nagyon ne reménykedj:D