40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#419 Furcsa egyébként, hogy a Blizzard még mindig 110%-ig a random mellett áll, annak ellenére, hogy tulajdonképpen ebbe bukott bele a Dio 3.
Nem csak a kulcsosztásra gondolok, hanem a játékon belül pl. csomagnyitogatásra is. Ahogy Dio 3-ban sem számított, hogy mivel verted le a mobot, lehet hogy egy jó kis loot egy tök másik castnak kedvezett. Bevallottan ez teljesen radomként működött és ezt is változtatják a loot 2.0-ban. Na most itt sem bánnám, ha vennék a lapot (höhö, érted ) és igenis csinálnának egy rendszer ide, mondjuk választhatnánk "fő-hőst", vagy tököm tudja és annak kedvezne. Persze nem kéne agyonbuffolni, csak egy kicsit, 10-15-20%-ot ha számítana. -
Kalandpark #418 Most nekem is ez a kettő tetszik egyébként. Hunter elég agresszív kari de warlock mindig odaver... -
#417 legjobb basic-nak nekem a pala illetve a hunter deck jött be. palával sok minion, raid leader-el, frostwolf warlord-al, Rexxal-al pedig alap beast deck. amint pedig elkezdesz lapokat szerezni, lehet cserélgetni, craftolni, tesztelni. -
#416 Szerintem azzal játssz amelyikhez a legtöbb lapod van/legnagyobb szintű. -
Kalandpark #415 Ma lesz a második napja hogy játszom de még csak egyszer játszottam "ember" ellen. Még próbálom kitapasztalni melyik karival megy a legjobban. Valaki esetleg adna tanácsot, hogy melyik karakternek van a legnagyobb nyerési rátája? (tudom, hogy van balance.) -
#414 Igen sajnos ezt nem ellenőrzik, minden wave alkalmával mindenkinek van esélye arra hogy kap kulcsot. -
#413 Ez a golden verzió miért jobb ? Vagy csak az egész kinézeti update csak? -
Kalandpark #412 Vicces, hogy arra az emailemre kapok béta kulcsot, amivel már felhasználtam egyet :D... -
Fletley9 #411 Ez a lap esett tegnap legendary, elvileg 50% esély van mindkettőre....5-ből egyszer se jött be eddig :) -
#410 reddit-en volt ez kép, amit 0-3-ért kapott aréna után valaki:
http://imgur.com/Sy5OW5x -
Fletley9 #409 Hát nem tudom ti ,hogy vagytok vele nekem van egy pap meg egy hunter paklim szinte csak basic lapokból összerakva és mindkettővel 70% win ratiom van. Ami ellen veszteni szoktam az néhány mocsok húzás esetleg speed deck ami fel is jön az ellenfélnek. Ha este lesz időm akkor leírom milyen kártyák vannak benne, érdemes megnézni. Aréna meg passz az utóbbi két alkalommal iszonyú rossz paklit raktam össze ami már látszott is mikor kész lett. elsővel 1 győzelmem volt tegnapival meg egy se. Előtte meg ugye 7 meg 5...szal jól kell dönteni a kártyák összerakásánál. Az viszont más kérdés ,hogy az egy győzelmes boosterből két lila egy kék két fehér kártya míg a tegnapi nulla győzelmesből 1 kék és egy narancs(!) lap esett, így annyira nem is voltam mérges magamra ,hogy a goldot nem hozta vissza. -
hawkie22 #408 Lehet, hogy az elején nem rögtön ranked meccsekkel kellett volna kezdenem? Mert így úgy érzem, elég nehéz lesz kivánszorognom a goldból. -
hawkie22 #407 Egyébként nektek hogy jön össze a diamond, one star master meg hasonlók? Én ilyen hülyeségek miatt, mint a tegnapi vesztéssorozat, még mindig csak gold 1 csillagnál járok played-ben. -
hawkie22 #406 A basic pakli megvan minden kaszttal, mindegyik kaszt kb. 12-13-as szintü, a hunter 24, a sámán 20 vagy 21, már nem emlékszem. Viszont vlaahogy nem tudok nyerni a basic paklikkal, de akkor majd ránézek a Hearthhead.com-ra, hátha találok valami jót. A sámánnak kitaláltam egy egész jó paklit, azzal most elég jól megy, de tegnap baromi szar sorozatom volt a többi kaszttal, amikor a napikat próbáltam megcsinálni. :) -
#405 Hát nem tudom, én nagyon béna lehetek arénában, mert arénán kívül azért 50%+ winratem megvan, de arénában basszus.. még 3 winnél többet nem tudtam összekaparni, de általában 1-2 winig tart az arénám.. -
Amaymon #404 Ráadásul ha már rutinos arénás vagy, akkor kifarmolhatod arénán a következő arénát kis szerencsével. -
#403 no megvan a one star master... :) diamond-ig pala, azóta hunter. 0 forintot költöttem és nem is tervezek költeni.
megéri a napikat megcsinálni, hiszen így 2 naponta összejöhet a pénz arénára. arénát sokkal jobban megéri tolni, mint 100 aranyért pack-ot venni, hiszen ott 0-3-al is 1 pack garantált, ha pedig 5 wint összeszed akkor még az aranyat is visszakaphatod már.
egyszer már írtam:
"minden hero lvl 10 - 100 gold (AI ellen szintezni természetesen)
minden hero AI-t elverni expert szinten - 100 gold
100 győzelem bármilyen játékmódban - 300 gold
1000 győzelem bármilyen játékmódban - 300 gold
napi küldetés - 40 nap
+ első játékért/első győzelemért/stb, stb járó jutalmak, első ingyenes aréna...
ha nagyon nem megy saját paklival, találni a neten már elég erős basic paklikat, de tényleg nagyobb élmény sajáttal győzni. :)"
-
Amaymon #402 Mondjuk irgalmatlan kínszenvedés vissza húzni őket egy gusztustalanul kivitelezett esetleges törlés miatt, úgy Blizzard módra. -
Amaymon #401 Nem lehet leadni. Érdemes alapszinten elvinni a karaktereket, hogy a basic pakli minddel meglegyen, jobb ha ismered az ellenfeled! Akkor is ha nem tetszik egy karakter. Bármelyik basic paklival lazán teljesíthető utána a napi küldi. Kuporgatni a lapokat, rászűkülni valamire azután érdemes ha már kezd körvonalazódni mihez vannak nem alapszintű kiváló lapjaid. -
#400 Nem lehet. Épp az a lényegük, hogy rákényszerítsenek bizonyos dolgokra. Sokak biztos azért sem játszanak másik heroe-val, mert lusták kipróbálni.
Nem azt mondom, hogy jók a mostani questek, de ez egy beta, biztos faragják még ezeket a véglegesig. Aztán ha ott is rossz lesz a rendszer, akkor a népharag biztos kiharcol egy törlést :) -
hawkie22 #399 Lehet valahogy törölni a napi küldiket? Mert pl. nekem sámán a main paklim, emellett még hunterrel játszom, a többi kasztot egyáltalán nem prefera´lom, így nincs is paklim hozzájuk.
Viszont jelenleg van két olyan napi küldim felhamlozva, hogy 5 gyözelem druiddal vagy rugóval meg 5 gyözelem lockkal vagy priesttel.
Csináltam egy próbapaklit lcokhoz, priesthez meg druidhoz azokból a lapokból, amik megvannak már, azt kell mondjam, hogy a kb. 10-12 meccsböl amit lejátszottam az adott paklikkal, összesen 1-et nyertem meg, egy locok paklival priest ellen.
Így viszont elég hamar elmegy a kedve az embernek a napik csinálásától, pedig ha belegondolok, akkor a két napi az 120 gold, plusz a 10 nyerés összesen még 30. Nem lenne rossz pénz, pont egy teljes aréna beugró.
Viszont ezeket a kasztokat 1. nem ismerem annyira, 2. nem szeretem öket.
Na mindegy, szóval lehet törölni vagy leadni a napi küldiket valahogy? -
unusual #398 Yeesss.....Megnéztem a mail-em,és hoppá! ;) Telepítés...... ;) -
Amaymon #397 Hasznos oldal -
#396 és nem tudtok valami oldalt ahol guideokat találnék milyen paklit állítsak össze ? -
#395 nekem chat hiányzik egészből -
Amaymon #394 Lehet véletlen is, de nekem mindig sorsolt "kombókat". Viszont néha könnyen elcsábul az ember és beválaszt a pakliba nem illő, habár jó lapot, hátha bejön alapon. Egy ilyen totál felboríthatja az arena deck balanszát. Olyan 10 húzás után már tudatosan kell építkezni amennyire lehet és szerintem a rendszer támogatja, csak fel kell ismerni. Pont emiatt tudnak sztár streamerek brutál win streakeket csinálni arenan. -
#393 Hát ezt erősen kétlem. -
Amaymon #392 "arenában random lapokat ad, vagy a meglévő lapjaidból rakhatsz ki paklit ?"
Nem teljesen random adja be a lapokat. Az elején random, de ahogy elkezdesz rámenni egy stratégiára besorsol valamilyen algoritmus szerint a választott lapokhoz passzoló választási lehetőségeket. Mikor az elején kiválasztottam onixiát és egy 10 manás óriást, észlelte, hogy magas mana költségű lapjaim vannak és besorsolt 2x mana totemet. Ha valaki murlockra megy rá biztosan kap még többet. Vagy ha démon paklit csinál, tuti ad sense demon lapot stb. A lutri, hogy mi a másik kettő mellette. -
#391 Köszi,ezt nem tudtam -
#390 Igen a Play modeba ha belemész jobb felül tudsz váltani ranked és unranked mode között. -
#389 ranked mode ? van olyan is benne ? -
#388 Random lapokat ad, a pakli vételnek pedig a ranked mode és a normal play a lényege. -
#387 Most kezdtem hearthstoneozni és annyi lenne a kérdésem,hogy arenában random lapokat ad, vagy a meglévő lapjaidból rakhatsz ki paklit ? Ha az első mi értelme van a pakli vételnek, ha a játék lényegi rész úgymond az aréna lenne, -
unusual #386 Ehhhh......No comment..... ;) -
unusual #385 Gratulálok!!!!! -
#384 gratu.
én 2 napja már hozzá se nyúltam a játékhoz, de ezt itt halkan mondom :P -
Kalandpark #383 Valamelyikőtök pár napja/hete írta hogy pc guru, és még nem tudom ki csinál hearthstone beta key nyereményjátékot, ezúton szeretném neki nagyon megköszönni, hogy felhívta rá a figyelmem végre nyertem én is egy kulcsot :) -
#382 Kész, ezek tényleg mindent lemásolnak.
-
Amaymon #381 Van igazság benne ha jól megy minden, de annyira random, amit kapsz arenaban és az ellenfél is, lutri hogy mit húzott be. -
#380 a haver aki multkor keresett beta keyt, vett egyet, de közben kapott is:D úgyhogy akit érdekel van 1 eladó.
ha érdekel irj pm-t és írom az elérhetőségét