40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #619 noob Q #1 : mc = mind control? -
#618 Nem azt mondom, hogy olyan, akinek nincs Blizz-játéka, az ne bétázhasson! Viszont azok, akik költöttek már nem keveset a játékaikra, élvezzenek előnyt.
Inkább te fejtsd már ki, hogy ki és hogyan tud úgy tenni egy játékfejlesztő cégért, hogy nem is veszi meg a játékait? Illetve ha eleget teszel értük (tudom is én, reklámozod őket), akkor meg úgyis elég közel kerülsz hozzájuk, hogy kapjál egy kulcsot. Ez utóbbit már végre alkalmazza a Blizzard a HS esetében, sok streamer kapott tőlük bétát, hiszen így promótálják a játékot. Persze ezek olyan emberek voltak, akik valamilyen Blizzard játékot játszottak és osztották meg a videókat.
Amúgy:
"To be eligible to participate in the Diablo III beta test, you need an active Battle.net account with any Blizzard game title attached to it."
WoW trial ha jól emlékszem az elején még belefért a fentibe, később ezt megváltoztatták. HS meg ugye F2P lesz, ezért is a nyílt béta, ill. ezért nincs ilyen feltétel. -
Fletley9 #617 Ezt kifejtenéd bővebben ,hogy miért is? Személy szerint egy blizzard játékom sincs, de bétáztam mind a dio3-al most pedig hs-el (starcraft sose vonzott), de azért mert nem veszem meg a játékaikat ne is bétázhassak? lehet én többet teszek értük (jó én pont nem), mint azok a tízezrek akik fel se telepítették az Sc2 bétát. -
Amaymon #616 Akkor valami szuper szerencsés lehetek, hogy annyi kulcsot küldtek mindig HS-ból se egyet kaptam már :D -
#615 Semmit nem néznek. Azt hiszem Sc2 bétánál volt olyan statisztika, hogy több tízezer ember fel sem telepítette a bétát. Ezért is írtam korábban, hogy ideje lenne a Blizzardnak változtatnia ezen a politikáján, nem 98-at írunk. -
Amaymon #614 Szerintem nézik súlyozzák azt is sorsoláskor, hogy valaki mennyire volt HC a játékaikkal teljesítmény vagy időarányosan. Minden bétájukra nekem eddig több, mint 1 kulcsot küldtek ugyanarra az accra. -
Amaymon #613 Murlock tényleg jó a WL-nél, főleg, ha már megvannak a rare-k. Ütős tud lenni az újrahúzás miatt, + draw lapok, stat növelő lapok, olcsó manás spellbreaker. Taunt se nagyon kell a pakliba, mert ha nem zúzza be gyorsan az ellenfelet pár aoe végzetesen fordít. -
#612 regisztrálj be több account-al. én összesen már 3 kulcsot kaptam (5-el vagyok regisztrálva), kettőt olyan accra amin csak starter játékok voltak, a main accon meg nekem is megvan az összes játék kb (erre kaptam legelőször). -
#611 én meg az összes blizz játékkal az accomon várom az open bétát, hogy végre játszhassak. :D -
#610 én a palát érzem erősnek. 4-12-re állok ellenük, master2 kezdés óta vezetem a statisztikát itt. a többiek ellen 50-60% közt nyerek, kivétel druid ellen 90% (9 meccs), illetve mage ellen 70% (23 meccs). hiányzik még egy pár lapom, most lett meg a snake trap végre (starving buzzard + snake trap=3db free kártya, ha nincs silence, OP) és 0db legendary-m van. -
#609 Kicsi balanceolás majd ráfér a Hunterre, Priestre is, meg a murloc Warlockra is :) -
#608 nekem sokadik nekifutásra a sok 4-5 win-es aréna után (eddig 7 volt a legjobb), tegnap végre sikerült egy 9-1-est menni Priest-el. sikerült 3 MC-t draftolnom, az az 1 vereség is azért lett meg, mert shaman ellen a végén csak azért sem húztam ki topdeck 1-et sem. maradt a végén 9 kártyám bent amiből 3 MC volt... bár a legtöbbször még MC-re sem volt szükségem ,hogy nyerjek. mióta esténként Trump streamet nézek, kezdek ráérezni az ízére.
#600: blizzcon-on mondták, hogy a master3-at elérő játékosok 44%!-a nem költött egy fillért sem a játékra... én sem költöttem egy forintot és jelenleg master2-ben vagyok 60+%-os győzelmi mutatóval Hunter-ként, lassan meg kell lennie a master3-nak is. -
#607 Hunter 2 csapdája, az explosive trap, meg ami 4et lő egy monstába amit idézel annyira OP arénában :( -
#606 Kapja be a játék, hogy arénánál ez volt a második, hogy igenis használhatatlan lapok tömkelegét adta. Második 0-3, csak most bontott legendary nélkül. :((((( -
#605 + amit most kifarmolsz azt átviszed a release-re is, tehát elég most grindelni :D egyébként csak Gabe-hez tudok csatlakozni, másfél hét alatt most kezdem 5. arénámat és még van 600+ goldom, play modeban pedig sztem bőven 505 felett vagyok basic+ egy két bontott lappal -
Amaymon #604 A belinkelt blizzconos videot nézd meg, abban jobban elmondják, mint én. -
#603 "A véglegesbe nem ilyen lesz a gold és a card grindelés"
Erről mit lehet, mire gondolsz? Genyóbb lesz? :D -
#602 Én eldöntöttem, hogy soha, egyetlen fillért sem fogok erre költeni. Kb. 1,5 hete játszok intenzíven és most tartk ott, hogy nem kenik el a számat pillanatok alatt arénában, ill. van 2 elég jónak (paladin, druid) és 2 'nem rossz' paklim (warlock, warrior).
Fontos megcsinálni a plusz dolgokat, amik pénzt adnak:
Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hőst - 100 arany
Érd el bármelyik hőssel a 10-es szintet - 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban - 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban - 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t - 100 arany
Törj szét egy kártyát - 95 arcane dust
Lépj be az arénába - az első alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát - Captain's Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain's Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát - Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hőssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany
Én pl. most nyomtam le az összes expert AI-t, összesen 3x, vagy 4x kaptam ki, pedig csalnak rendesen.
A 100 meccses nyerés tegnap volt meg, abból vettem két szettet és indultam az arénában. Visszagondolva nem kellett volna szettet venni, csak tartalékolni arénára. Azt már nem említem, hogy a napi questeket mindig meg kell csinálni!
Amúgy tényleg nagyon kegyetlen tud lenni a random dolog, én a 2. arénámhoz teljesen használhatatlan lapokat kaptam, 0-3 lett, de nyitottam egy legendaryt (Illidant).
Szóval arénára érdemes gyűjteni, ha minden fenti pluszt megcsinált, úgy összejöhet egy csomó pénz, és ha eleget gyakorolsz play-ben, ill. expert AI ellen, akkor haladhatsz az arénában és jöhet a többi lóvé. Ha meg a fentiek elfogynak, meg a pénzed is, akkor meg a napik miatt úgyis csak 3-4 naponta jön össze a 150 pénz. A '3 win - 10 gold' elég genyóság, azzal csak kiegészít az ember. -
Amaymon #601 A véglegesbe nem ilyen lesz a gold és a card grindelés. Beta teszten meg kibírja az ember. Elég a napit lenyomni különben megcsömörlik az ember, esetleg lehet tesztelgetni saját ötleteket. Az arénából napival együtt sokszor összejön a következő arénára való még egy rossz kör után is. -
pike011 #600 Nagyon nagyon bejon meg marha jo jatek, csak neha eselytelen leosztasok jonnek, es mire jo kartyakat szerez az ember belegyepesedik. Nyilvan lehet venni is, de inkabb a szamlakat fizetnem. -
pike011 #599 Nagyon felemas nekem ez a jatek. Palat kezdtem most mert a maget nem ereztem annyira. Neha olyan leosztas jon, hiaba telepakoltam 1,2 manas pala cuccokkal meg minionokkal, hogy nem birok mit lerakni. Kezben jonnek 5-7 kristalyos kartyak, kerek helyette masikat erre lejonnek megint azok. Korokig nem birok mit rakni, mert akkor meg csak spelleket kapok. Neha viszont bejon akkor marha jo. Nem tudom nagyon felemas ez nekem. Egyebkent napi mennyi pakkot tudtok kivenni? Mert azert aki megveszi a pakkokat marha nagy elonyben van. Egy 40 pakkot mire kifarmolsz egy orokkevalosag. -
#598 fun ez az arena, csak rohadt idegesítő,hogy túl random a kártyakínálat.. most sikerült egy 5 spelles priest decket draftolnom, amiből volt 1 MC meg 1-1 shadow word... és minden priest spell kiszedtem -
unusual #597 Ez fain! ;) -
Negritis #596 ma sikerült 1-0ra nyernem Warlockkal :D a Quest megvolt, de még nem érzem :D
asszem az elején maradok a mage-nél -
antiqueA #595 lol :) -
Fletley9 #594 Palával arénában:
Kiraktam Core Houndot rá divine shieldet, következő körben kapott egy blessing of kings-t erre meg egy blessed championt....Ennek ellenére nem ragequitelt az ellenfél. respect neki. -
#593 Buborékot mindenre! :D
Csak Blood Knight ne legyen az ellenfélnél. -
#592 bár a 4db argent protector néha picit sok volt amikor 3 is volt belőle a kezemben :D -
#591 Én csak arra utaltam, hogy ha cons működik akkor pláne járható út arénában, sőt.
Csak sokan elcsábulnak és pakolják befele a 10. 6+ manás lényt hogy az jó erős biztos kelleni fog :) -
Amaymon #590 Constructednél az ok, ott sok kombináció működhet, ha egymásra tud épülni valamilyen stratégiával. Debil az arénában tolta palával. -
#589 A paladinom ami a (legjobb szvsz) tartalmaz egy darab 5 manás tigrist és utána már csak 4 vagy kisebb lények vannak.
Priest és Mage jó lenne pár erősebb vacakkal is, csak jelenleg hiányos a készletem. -
Amaymon #588 Jó a guide.
"Sok kicsi olcsó hordás lény."
Trump is azzal csinál 9-es streakeket. Ha összejön neki a random draftból, mindig a legerősebb/legtrükkösebb 2-3 manás lapokból van neki a legtöbb. -
#587 Mulligan guide, ajánlom minden kezdőnek. Azt nem tudom,h ennek köszönhetően-e, de ma már 6-3-as arena runt toltam palával, sztem egy közepes drafttal (1 conc jött csak fel, 0 truesilver, helyette sok kicsi olcsó hordás lény) -
pike011 #586 hello kellene egy kis segítség.
Nem bírok belépni a játékba. Muteréknál voltunk a hétvégén és gondoltam játszok egy kicsit. A hegyekben laknak így nagyon gyér a net. Valami fél mb-os. Először nem sikerült játszanom mert hibát írt ki. Töröltem a b.net mappát úgy jó lett. Azóta ez sem segít, egyfolytában hibaüzit dobál.
Failed to connect to battle.net patch service
Please check your internet connection and try again.
Valakinek valami ötlet mi lehet a baj? Próbáltam mindent, ahova blizz link küld, ott sem segitett semmi. (driverek, virusirto, stb...)
Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja. A rossz internet lenne ? -
#585 Paladin vs Hunter:
Volt nálam 2 secret amit fel akartam rakni de úgy voltam vele hogy inkább még egy minion legyen kint és következő körben. Hunter erre ellőtte mind a 2 flare-t csak a card draw miatt! :D Valamit nagyon kereshetett mert kártyája így is volt bőven (gondolom UH hiányzott) -
#584 Szerintem is már korábban megkaptad :) Lehet már el is költötted. -
#583 ahhoz összesen 100 győzelem kell bármilyen játékmódban(arena+play+practice), ezért meg már biztosan megkaptad a 300 aranyat. -
sayiid #582 Megszereztem ma playmod ban a 100. győzelmemet és nem kaptam meg a 300goldot. valaki ötlet? -
#581 Toughtsteal a deckedből lop, nem a kezedből. -
Fletley9 #580 Topdeckre várva nem nehéz az épp beeső jó lapot ellopni :D