Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Az a Principe. Már megmondtam, hogy a térképen zoom nélkül nézzétek a koordinátákat...

Nothing is True, Everything is Permitted

a.carkey
Mindig van main szál. Keresd meg a térképen!

A medve nem játék.

Varangy81
Ott a proci is gyenge már(sok npc miatt),hidd el,mikor én váltottam 2-rõl 4 magosra 2. résznél,akkor proci alaplapon kívül minden ugyanaz maradt és nagyon sokat számított,még ha nem is használja ki a 4 magot akkor is.Plusz ott van még a hdd is,ez pont az a játék ahol menet közben egyfolytában tölt.

i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD

Segítsetek, mert nem tudom mit csináljak.
Felvettem az egyik elfoglalt erõdnél egy Hajózási küldit ami elküldött egy olyan helyre ahová még nem mehetek.
Gondoltam akkor folytatom addig a fõküldit, de nem lehet mert nem látszik az ikon.
És leadni sem tudom a küldit mert az újratöltés a kikötõbe rak a feladat megkezdése után.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Az emlék újraélése is ugyanoda tett. Help!!!
grebber
Küldetéseket és összegyûjtök minden szart!

Next PC upgrade: 2022

Mármint te mit csinálsz?
Csak questeket?
Akkor mit csinálsz? 😄

ac
Fura egy gamer vagy de ha neked így jó én nem szólok bele a stílusodba hisz mindenkinek megvan a sajátja.

grebber
Azon talán egyszer küldtem el a hajókat egy körre!De nem sok értelmét látom ennek sem mint a karakterfejlesztésnek sem!

ac
Nem multis a singlében van a hajódon a flottatérkép de ha te azon nem játszol akkor nem érdekes.

grebber
Én vagyok az de továbbra se tudom mirõl van szó. Ha valami multis akármi az soha nem érdekelt.

JaSoN HuNTeR
Hol dolgozol a mekibe? 😊 Kongy (Y), ja menjen el bulizni. 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ac
Akkor nyilván nem te vagy az a grebber a barátlistámban bocs hogy zavartalak.

grebber
Többször leírtam,de látom valaki még nem ismer.Nekem a gépezés tölti ki az életem,nem járok soha sehova a munkán és edzésen/meccseken kívül.
Olyan hogy haver gyakorlatilag nincs,nekem munkatársaim vannak.

Kongy
Inkább menj el bulizni a haverokkal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Már másodjára sincs fogalmam mirõl beszélsz,de biztos igazad van!
Flottatérkép meg dragon 7842 ezek micsodák?

ac
Találtam egy térképet 992,422 a koordináta de ott nincs semmi csak tenger találkozott már ezzel valaki?

ac
Akkor húzz bele mert nem látlak a flottatérképen (dragon 7842)

Nem igazán hiszem, nekem i7-en, ssd-rõl és egy HD5770-el produkál néha 10-13 fps-t.
Videokártyát cserélni kell, néztem a Nvidia780-at, de mintha a 690 odavágna neki...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

jarlaxxe
Garantáltan kétszer olyan gyors lesz, usb-röl játékot futtatni elcseszett egy dolog.

grebber
Xbox 360-on már végigvittem ott semmit nem gyûjtöttem only fõsztori és ott semmi gond nem volt!
Majd ha ssd-re átállok megírom javult -e a helyzet!

JaSoN HuNTeR
Szegény Grebinek igaz a VGAja mondhatni rendbe van de minden low és 640x480 nincs meg a 20fps-e 😞 Mit vergödsz itt? Ott van a PS3-ad játssz azon és menj a konzolosok fórumába vergõdni. <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Senki nem beszélt full HD-rõl ,és minden ull lowon van illetve kikapcsolva amit csak lehet.De nem is ez a lényeg.100% hoyg az agyon strapált hd a ludas.De már beleraktam így diavetítve 1x órát az a maradék 30 már nem oszt nem szoroz.

A hajók alapértelmezettek lennének 😄 Hiszen a földközi tenger medencéje lenne a pancsoló terület a kádban 😄
S bár tényleg nem kicsi a Black flag térkép egy római Ac nél egy 4x es térképet el tudnék képzelni. Egy hatalmas térképet tele minden jóval, mint itt.
szabii98
nem értem hogy mit izélsz ennyire, full hd felbontáshoz egy E6750 és egy GTX 460 elég kevés. ezvan..

I met God. She's black

grebber
Ahogy az gépemen fut (már ha lehet ezt a rakás szart annak nevezni) még full lowon is ,bárki látná sírva szaladna gépet venni helyettem ,mert ez így nem állapot.
Sokszor van olyan hogy 10-15 másodpercre megáll a kép.Átlag fps összességében szerintem a 17fps-t se verdesi.

Majd ha a végére értem (az nem mostanában lesz 😄) megnézem SSD-n (ha már megvettem kéne is használni mert 3 hete csak porosodik) friss rendszerrel mert nem hiszem el hogy ennek így kell menni. Bár mint mondtam agyontorentezett és állandóan használt usb-s hddrõl fut és ez alapból az egész rendszer olyan szinten behuzza hogy más így 100% hogy nem használná a gépem!

húú a római koros AC nekem is tetszene, de hajókkal!
Varangy81
Egyébként nem tudom mi volt ez a hiszti az optimalizáltság végett,hiszen(legalábbis nekem) jobban fut mint a 3.rész.Most játszottam kb 10 órát vele,az elmúlt egy hétben,semmi fagyás nem volt,és érdekes 30-40Fps van fullon kivéve élsimítás és semmi röccenést nem tapasztalok.Maximálisan élvezhetõs és én élvezem is nagyon 😄.
Ez az a játéksorozat amire nem sajnáltam a pénzt és bátran elõrendeltem.Most sem csalódtam,sõt jobban tetszik mint a 3.

Grat Ubi <#bee1>

Myselor
azt is írták hogy nem lesznek lezárva helyek,de mégis levannak,csak késõbbi emlékekben lesznek elérhetõek.nem szabad mindent elhinni ^^
Szasza20
Köszi! még jó hogy azt olvastam az egyik játék tesztbe hogy az elsõ pillanattól kezdve lehet menni össze-vissza 😄

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

MerlinW
Amint végeztél Havannán.

[merlinw.org]

Próbáltátok már ezt a több képernyõs módot?
Androidra (kb.180Mega) és iOS-re van.
Csatlakozik a játékodhoz és mindenféle infókat kérhetsz le.

Nekem tetszene, hogy a flottám igazgatásához ne kellene bemásznom a kabinba folyton. Fõleg, ha kicsit nagyobb a hullámzás el sem engedhetem a kormányt. (Bezzeg csáklyázni, a hurrikánok között is lehet :Ð)
Sajnos, pont a flottánál nem tud a UBI szerverre kapcsolódni Androidon. 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Szasza20
Most kezdtem a játékot! 4% -nál járok! mikor lehet utazgatni a szigetek között?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Myselor
a-a.nem mindenhol van rács tévedsz 😄 néz jobban körbe,vagy youtubeon lesd meg😊
Varangy81
Néztem,mindenhol rács van...de akkor visszautazom megnézem mégegyszer,de nem kevés idõt elcsesztem ezzel,mindenhonnét körbejárta,de nem leltem 😄

Myselor
bekell mászni egy ablakon,nézz körül jobban😊
Varangy81
Üdv.Ha valaki felismeri a helyszínt (Havanna egy partszéli erõd),akkor elmondhatná hol a bánatban van ez a kézirat ami jelöl a térkép,de mégsem találom...Nassau-t is meg Havannát is kimaxoltam már,csak ez nincs meg...

THX

ac
Elõbb utóbb majd belejössz menni fog az ahoy kapitány!

Myselor
gratu.csak így tovább menni fog,jó kalozkodást pajti ^^
sikerült összeszedni 70 fémet,meg fejleszteni a hajót 😊
majd kiderül ez után 😛
PM ment.

ac
Egy láma kérdés a 4-es szintû kalózvadász az "manóvár" vagy csak egy erõsebb hadihajó?Vagy a kettõ ugyanaz? Ha nem akkor hol találok "manóvárt"?

Háát, ezek szerint az afrikai szál közelebb van :Ð
Bár, ha azt nézzük, volt említés Magyarországról is, meg is találtam az összefüggést: Kiváló Áruk Fóruma

ac
Köszönöm a gyors választ megyek vissza kalózkodni.Amúgy nekem 39 óra van benne de még csak 57%-nál járok.

MerlinW
Nincs idõm Majd hétvégén. Még a multival sem játszottam.1 óránál többet.

[merlinw.org]

ac
Bocs a 2 néháért de kicsit több volt a rum mint kellet volna.

ac
MerlinW te már nem játszol? Nem látlak a flottáknál.Pedig néha jó lenne ha néha meggyorsítanál mert a többiek sem igen aktivkodnak. Elõre is köszönöm ha néha ránéznél.

MerlinW
Lesz Ázsia is. Mondom, hekkeljétek, nézzétek, hallgassátok, olvassátok végig az Abstergo-s részt😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elsõ videó, nézzétek alul a logót 😊

[merlinw.org]

Myselor
bocsánat akkor ne mvégig várni csak kb félig vagy hol van a színházas rész.de nem annyira az elején😊