3496
13460980771376987028.jpg
  • ratgab
    Tudsz te ennél te jobbakat is mondani (mellesleg saját szavaid nincsenek, hogy az enyémeket idézed? )
  • Shep
    Hogy te minden szarba bele tudsz kötni az már-már hihetetlen számomra.

Nézzél inkább dokumentumfilmeket az való neked.

• Myselor
    igen,hihetetlen taralom van benne.én 90%on vagyok,pár kincses térkép van meg a tengeren a sok biszbaszmég és ennyi:) midnen mást összegyüjtöttem.
  • wedge31
    Durva,hogy mennyi tartalom van ebben a játékban 47%-nál tartok és már 35 órám van a játékban.
    100% nem biztos, hogy meg lesz, mert ahhoz minden kis bizbazt össze kéne gyüjtenem, bár egyelöre erre felé haladok...
  • ratgab
    6 óra után azt kell mondjam azzal értek egyet, aki azt mondja ez már nem az az AC, ami a régi volt (második rész pl.).

Ac-nek csapnivaló (jobban mondva ez így már kevés... tényleg csak kardokat vehetek pl. fegyvernek? Nem lehet mást használni alapból, csak ha felveszem az ellentől?), kalózos sandbox cuccnak kiváló.
  • MerlinW
    1. Nincs és nem is lesz.
    2. Flottát és a térképet használni csak eredetivel lehet.
    3. Van warez topik.
  • deka111
    Működő MP crack van már? Hogyan lehet flottát csinálni? Nem enged be mikor a fedélzetről a kapitányi kabinba megyek a térképhez!
  • Maxtreme
    hmm köszi, rálesek!
    Vagy ja. Esetleg még ott a Mirillis Action is.

Egyébként állítólag nem a fraps a hibás, hanem a játék (és ezálltal a sweetfx) nem szeresse az overlay-es cuccokat. (steam, ubisoft launcher srb)
  • CroftManor
    Nincs mit. Amúgy ha zoom nélkül nézted, akkor hogy lehet, hogy csak a tengert láttad? :D Na mindegy.
  • Gary
    Próbáld ki a Bandicam-et (én ezt használom, video méret, minőség is állítható rögzítésnél, FPS kijelzés 6 helyen, valamint együttműködik a SweetFX-szel), bár mintha nekem a Fraps-szel sem lett volna gond.
  • a.carkey
    Fast travel.
  • Myselor
    a sajátodat nem így nézed.hanem fejlesztések alapján döntöd el kb:)
  • krisztajo
    a.carkey! Ha elkezdünk egy melléktevékenységet, akkor addig, amíg azt nem fejezzük be nincs ikon a főszálhoz a térképen.
    De szerencsére rájöttem hogyan lehet kilépni az emlékből.
    Egyébként a hajóknál, ha távcsőben nézem, kiírja hogy hányas szintűek ezt a sajátunknál hol vagy hogy tudjuk megnézni?
  • Maxtreme
    Kicsit ráfeküdtem a kérdésre ismét.. rájöttem vazze. Fraps..
  • ac
    Zoom nélkül néztem de rájöttem, hogy még nem tartok ott a főszállal.Egyébként köszönöm a segítséget.
  • CroftManor
    Az a Principe. Már megmondtam, hogy a térképen zoom nélkül nézzétek a koordinátákat...
  • a.carkey
    Mindig van main szál. Keresd meg a térképen!
  • Varangy81
    Ott a proci is gyenge már(sok npc miatt),hidd el,mikor én váltottam 2-ről 4 magosra 2. résznél,akkor proci alaplapon kívül minden ugyanaz maradt és nagyon sokat számított,még ha nem is használja ki a 4 magot akkor is.Plusz ott van még a hdd is,ez pont az a játék ahol menet közben egyfolytában tölt.
  • krisztajo
    Segítsetek, mert nem tudom mit csináljak.
    Felvettem az egyik elfoglalt erődnél egy Hajózási küldit ami elküldött egy olyan helyre ahová még nem mehetek.
    Gondoltam akkor folytatom addig a főküldit, de nem lehet mert nem látszik az ikon.
    És leadni sem tudom a küldit mert az újratöltés a kikötőbe rak a feladat megkezdése után.
    Ilyenkor mit lehet csinálni? Az emlék újraélése is ugyanoda tett. Help!!!
  • grebber
    Küldetéseket és összegyűjtök minden szart!
  • Conqvistador
    Mármint te mit csinálsz?
    Csak questeket?
  • Conqvistador
    Akkor mit csinálsz? :D

• ac
    Fura egy gamer vagy de ha neked így jó én nem szólok bele a stílusodba hisz mindenkinek megvan a sajátja.
  • grebber
    Azon talán egyszer küldtem el a hajókat egy körre!De nem sok értelmét látom ennek sem mint a karakterfejlesztésnek sem!
  • ac
    Nem multis a singlében van a hajódon a flottatérkép de ha te azon nem játszol akkor nem érdekes.
  • grebber
    Én vagyok az de továbbra se tudom miről van szó. Ha valami multis akármi az soha nem érdekelt.
  • JaSoN HuNTeR #2349
    Hol dolgozol a mekibe? :) Kongy (Y), ja menjen el bulizni. :D
  • ac
    Akkor nyilván nem te vagy az a grebber a barátlistámban bocs hogy zavartalak.
  • grebber
    Többször leírtam,de látom valaki még nem ismer.Nekem a gépezés tölti ki az életem,nem járok soha sehova a munkán és edzésen/meccseken kívül.
    Olyan hogy haver gyakorlatilag nincs,nekem munkatársaim vannak.
  • Kongy
    Inkább menj el bulizni a haverokkal.
  • grebber
    Már másodjára sincs fogalmam miről beszélsz,de biztos igazad van!
    Flottatérkép meg dragon 7842 ezek micsodák?
  • ac
    Találtam egy térképet 992,422 a koordináta de ott nincs semmi csak tenger találkozott már ezzel valaki?
  • ac
    Akkor húzz bele mert nem látlak a flottatérképen (dragon 7842)
  • Gary
    Nem igazán hiszem, nekem i7-en, ssd-ről és egy HD5770-el produkál néha 10-13 fps-t.
    Videokártyát cserélni kell, néztem a Nvidia780-at, de mintha a 690 odavágna neki...
  • jarlaxxe
    Garantáltan kétszer olyan gyors lesz, usb-röl játékot futtatni elcseszett egy dolog.
  • grebber
    Xbox 360-on már végigvittem ott semmit nem gyűjtöttem only fősztori és ott semmi gond nem volt!
    Majd ha ssd-re átállok megírom javult -e a helyzet!
  • JaSoN HuNTeR #2339
    Szegény Grebinek igaz a VGAja mondhatni rendbe van de minden low és 640x480 nincs meg a 20fps-e :( Mit vergödsz itt? Ott van a PS3-ad játssz azon és menj a konzolosok fórumába vergődni.
  • grebber
    Senki nem beszélt full HD-ről ,és minden ull lowon van illetve kikapcsolva amit csak lehet.De nem is ez a lényeg.100% hoyg az agyon strapált hd a ludas.De már beleraktam így diavetítve 1x órát az a maradék 30 már nem oszt nem szoroz.
  • Conqvistador
    A hajók alapértelmezettek lennének :D Hiszen a földközi tenger medencéje lenne a pancsoló terület a kádban :D
    S bár tényleg nem kicsi a Black flag térkép egy római Ac nél egy 4x es térképet el tudnék képzelni. Egy hatalmas térképet tele minden jóval, mint itt.
  • szabii98
    nem értem hogy mit izélsz ennyire, full hd felbontáshoz egy E6750 és egy GTX 460 elég kevés. ezvan..