3496
-
ratgab #2375 Tudsz te ennél te jobbakat is mondani (mellesleg saját szavaid nincsenek, hogy az enyémeket idézed? ) -
#2374 Hogy te minden szarba bele tudsz kötni az már-már hihetetlen számomra.
Nézzél inkább dokumentumfilmeket az való neked.
-
#2373 igen,hihetetlen taralom van benne.én 90%on vagyok,pár kincses térkép van meg a tengeren a sok biszbaszmég és ennyi:) midnen mást összegyüjtöttem. -
#2372 Durva,hogy mennyi tartalom van ebben a játékban 47%-nál tartok és már 35 órám van a játékban.
100% nem biztos, hogy meg lesz, mert ahhoz minden kis bizbazt össze kéne gyüjtenem, bár egyelöre erre felé haladok... -
ratgab #2371 6 óra után azt kell mondjam azzal értek egyet, aki azt mondja ez már nem az az AC, ami a régi volt (második rész pl.).
Ac-nek csapnivaló (jobban mondva ez így már kevés... tényleg csak kardokat vehetek pl. fegyvernek? Nem lehet mást használni alapból, csak ha felveszem az ellentől?), kalózos sandbox cuccnak kiváló. -
#2370 1. Nincs és nem is lesz.
2. Flottát és a térképet használni csak eredetivel lehet.
3. Van warez topik. -
deka111 #2369 Működő MP crack van már? Hogyan lehet flottát csinálni? Nem enged be mikor a fedélzetről a kapitányi kabinba megyek a térképhez! -
#2368 hmm köszi, rálesek!
Vagy ja. Esetleg még ott a Mirillis Action is.
Egyébként állítólag nem a fraps a hibás, hanem a játék (és ezálltal a sweetfx) nem szeresse az overlay-es cuccokat. (steam, ubisoft launcher srb) -
#2367 Nincs mit. Amúgy ha zoom nélkül nézted, akkor hogy lehet, hogy csak a tengert láttad? :D Na mindegy. -
Gary #2366 Próbáld ki a Bandicam-et (én ezt használom, video méret, minőség is állítható rögzítésnél, FPS kijelzés 6 helyen, valamint együttműködik a SweetFX-szel), bár mintha nekem a Fraps-szel sem lett volna gond. -
#2365 Fast travel. -
#2364 a sajátodat nem így nézed.hanem fejlesztések alapján döntöd el kb:) -
krisztajo #2363 a.carkey! Ha elkezdünk egy melléktevékenységet, akkor addig, amíg azt nem fejezzük be nincs ikon a főszálhoz a térképen.
De szerencsére rájöttem hogyan lehet kilépni az emlékből.
Egyébként a hajóknál, ha távcsőben nézem, kiírja hogy hányas szintűek ezt a sajátunknál hol vagy hogy tudjuk megnézni?
-
#2362 Kicsit ráfeküdtem a kérdésre ismét.. rájöttem vazze. Fraps.. -
#2361 Zoom nélkül néztem de rájöttem, hogy még nem tartok ott a főszállal.Egyébként köszönöm a segítséget. -
#2360 Az a Principe. Már megmondtam, hogy a térképen zoom nélkül nézzétek a koordinátákat... -
#2359 Mindig van main szál. Keresd meg a térképen! -
#2358 Ott a proci is gyenge már(sok npc miatt),hidd el,mikor én váltottam 2-ről 4 magosra 2. résznél,akkor proci alaplapon kívül minden ugyanaz maradt és nagyon sokat számított,még ha nem is használja ki a 4 magot akkor is.Plusz ott van még a hdd is,ez pont az a játék ahol menet közben egyfolytában tölt. -
krisztajo #2357 Segítsetek, mert nem tudom mit csináljak.
Felvettem az egyik elfoglalt erődnél egy Hajózási küldit ami elküldött egy olyan helyre ahová még nem mehetek.
Gondoltam akkor folytatom addig a főküldit, de nem lehet mert nem látszik az ikon.
És leadni sem tudom a küldit mert az újratöltés a kikötőbe rak a feladat megkezdése után.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Az emlék újraélése is ugyanoda tett. Help!!!
-
#2356 Küldetéseket és összegyűjtök minden szart!
-
Conqvistador #2355 Mármint te mit csinálsz?
Csak questeket? -
Conqvistador #2354 Akkor mit csinálsz? :D
-
#2353 Fura egy gamer vagy de ha neked így jó én nem szólok bele a stílusodba hisz mindenkinek megvan a sajátja. -
#2352 Azon talán egyszer küldtem el a hajókat egy körre!De nem sok értelmét látom ennek sem mint a karakterfejlesztésnek sem!
-
#2351 Nem multis a singlében van a hajódon a flottatérkép de ha te azon nem játszol akkor nem érdekes. -
#2350 Én vagyok az de továbbra se tudom miről van szó. Ha valami multis akármi az soha nem érdekelt. -
#2349 Hol dolgozol a mekibe? :) Kongy (Y), ja menjen el bulizni. :D -
#2348 Akkor nyilván nem te vagy az a grebber a barátlistámban bocs hogy zavartalak. -
#2347 Többször leírtam,de látom valaki még nem ismer.Nekem a gépezés tölti ki az életem,nem járok soha sehova a munkán és edzésen/meccseken kívül.
Olyan hogy haver gyakorlatilag nincs,nekem munkatársaim vannak. -
#2346 Inkább menj el bulizni a haverokkal. -
#2345 Már másodjára sincs fogalmam miről beszélsz,de biztos igazad van!
Flottatérkép meg dragon 7842 ezek micsodák? -
#2344 Találtam egy térképet 992,422 a koordináta de ott nincs semmi csak tenger találkozott már ezzel valaki? -
#2343 Akkor húzz bele mert nem látlak a flottatérképen (dragon 7842) -
Gary #2342 Nem igazán hiszem, nekem i7-en, ssd-ről és egy HD5770-el produkál néha 10-13 fps-t.
Videokártyát cserélni kell, néztem a Nvidia780-at, de mintha a 690 odavágna neki... -
#2341 Garantáltan kétszer olyan gyors lesz, usb-röl játékot futtatni elcseszett egy dolog. -
#2340 Xbox 360-on már végigvittem ott semmit nem gyűjtöttem only fősztori és ott semmi gond nem volt!
Majd ha ssd-re átállok megírom javult -e a helyzet! -
#2339 Szegény Grebinek igaz a VGAja mondhatni rendbe van de minden low és 640x480 nincs meg a 20fps-e :( Mit vergödsz itt? Ott van a PS3-ad játssz azon és menj a konzolosok fórumába vergődni. -
#2338 Senki nem beszélt full HD-ről ,és minden ull lowon van illetve kikapcsolva amit csak lehet.De nem is ez a lényeg.100% hoyg az agyon strapált hd a ludas.De már beleraktam így diavetítve 1x órát az a maradék 30 már nem oszt nem szoroz. -
Conqvistador #2337 A hajók alapértelmezettek lennének :D Hiszen a földközi tenger medencéje lenne a pancsoló terület a kádban :D
S bár tényleg nem kicsi a Black flag térkép egy római Ac nél egy 4x es térképet el tudnék képzelni. Egy hatalmas térképet tele minden jóval, mint itt. -
#2336 nem értem hogy mit izélsz ennyire, full hd felbontáshoz egy E6750 és egy GTX 460 elég kevés. ezvan..