3496
13460980771376987028.jpg
  • MerlinW
    Itt 10 dolcsi (2200 Ft)

Ha még nem lenne, regisztrálj amerikai címre accountot, azzal meg tudod venni. Érdemes, mert rengeteg játékot tudsz venni Amazonon akciósan illetve dollárért.
  • Serpa
    Gondolom belekerült a physx patch.
  • Zsoltee_a_bator
    A deluxe edition tartalmazza a freedom cry-t? Vagy kulon megvevos?
  • CroftManor
    Sztem mindenhol egységes az ára. Boxon 3 ezer, egyelőre várok vele. Majd januárban fizu után.
  • HeadHunter86
    Freedom Cry-t hol érdemes megvenni, olcsón Uplay-re? Nem STEAM-es az AC4-em.
  • enlightened
    Azért annyira nem kell elájulni. Nem másról van szó, mint a PS Vitara tavaly kiadott Liberation, PS3-as portolásáról. Egy két plsu küldtesét beletesznek de így se több az egész 15 óránál és korántsem lehet benne olyan sok mindent csinálni mint az AC4-ben.

Egy hordozható kézikonzolra tökéletes volt, amíg mentem a melóba nyomattam mindig, ennél nem is kell jobb, de PS3-ra sajnos ez eltörpül a rendes AC-k mellett.

A sztoriból is kihozhattak volna többet és csak egy város van benne New Orleans az viszont tény hogy hangulatos.
  • a.carkey
    Mi ez az új opció a grafikánál?

Physx Particles
  • Gary
    Olvasgatom az Initiates adatbázisát. Pontosabban, a Memory Sequences, Surveillance-t. Tetszik, hogy infót kapunk a mellékszereplőkről (Shaun, Rebecca) és így kapcsolják össze az AC3-at és az AC4-et.
    Az Abstrgo-n belüli levelezés, amiben minket ott nemes egyszerűséggel csak Noob-nak neveznek, hatalmas! :Ð
  • MerlinW
    Nem szigeten, hanem víz alatt. A főszál fele után (seq 6-7 körül kapod meg a búvárharangot) tudsz lemerülni hozzájuk. Térképen a víz közepén harang alakú ikonok. Továbbá Kenway Fleet küldetések is adnak egy fejlesztési tervet, ami értelemszerűen csak eredeti játékkal elérhető.
  • tom2004
    bocs az értetlenkedésem, de melyik városban szigeten kell lenni a hajóroncsnak?
  • caps lock
    Nem is értem,hogy kerülhette el a figyelmem? Mindegy, nagyon örülök neki,hogy nem kell egy évet várni egy újabb remekműért. Az AC-ből sosem elég!
  • MerlinW
    Pedig október óta be van jelentve:)
  • caps lock
    Baszics, alig fejeztem be a blekit, máris itt a következő, ráadásul végre női karakterrel.

http://www.gamestar.hu/assassins-creed-iii-liberation-hd-megjelenes-playstation-3-pc-konzol-gameplay-aveline.html

Tisztára meglepett a hír, eddig nem is hallottam a játékról.
  • MerlinW
    Szerezd meg a tervrajzokat a hajóroncsokból a víz alatt.
  • tom2004
    Mikor lehet a csóka utolsó fejlesztéseit elérni, mit kell teljesíteni hozzá?
  • HeadHunter86
    Én a feladatnál a Discussnál szoktam megnézni a megoldást, mert legtöbb esetben nem tudom.
  • xido
    na ilyesmire gondoltam,csak nem voltam biztos az idővonal használatában :)
  • xido
    na..ez most valahogy működött..akkor máshol csak bénáztam..köszi :)
  • CroftManor
    Tessék
  • MerlinW
    Adott a kérdés, neked tudnod kell a választ. Pl hol halt meg Desmond: csuszkát előretekered 2012-re, majd megkeresed a helyszínt (Rome, Grand Temple). Tehát tudnod kell a dátumot és a helyszínt is. Ha ránagyítasz a térképre megjelennek a lehetséges helyszínek, dátumtól függően.
  • xido
    ebben az Initiates Lost memories-ben aki már ráhasalt a témára,valami tutorialt adhatna,mert csak nyomkodom a csúszkát összevissza...
  • CroftManor
    Boxon elérhető már, de 3000 Ft. Azt hiszem egyelőre kihagyom, főleg így karácsonykor.
  • enlightened
    Ja most olvasom, hogy PS3-ra meg PS4 holnap jön. LOOOOL. Akkor még egy napot várnom kell.

Get ready to set sail as today, UbisoftŸ announced that Freedom Cry, the all-new single-player downloadable content for Assassin’s CreedŸ IV Black Flag™, will be available for download on December 18th on PlayStationŸ4 computer entertainment system, and PlayStationŸ3 computer entertainment system. It will be available from tomorrow, December 17th, on Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, the Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft and Windows PC. Freedom Cry is also part of the Assassin’s Creed IV: Black Flag™ Season Pass.
  • enlightened
    De én PS3-on tolom nem PC-n és ott sincs a listán, tehát, nem platform függő a kicseszés hanem régió függő. Most fogom azt létrehozok egy UK accountot elegem van ebből, hogy Angliában már rég tolják, itt meg várunk a nem tom mire.

Most fordítják le????? Vagy mire kell várnunk ha már mindenhol máshol játszanak vele.
  • drop
    fontos a pc közösség is ubinak
  • drop
    Hi Guys,

Please see the following statement about the release of the DLC on PC:

“The PC version of the Freedom Cry DLC for Assassin’s Creed IV Black Flag will release in the coming days. We are taking the extra time to apply a final layer of polish to ensure that it meets the expectations of our fans.”
  • CroftManor
    Ez de jó :D
  • MerlinW
    Season Pass-om van és még nem kaptam meg, tehát valószínűleg még nem megvehető.
  • enlightened
    Freedom Cry-t már valakinek sikerült megvennie magyar accounttal?
  • MerlinW
    Küldetések, amiket a játékokban (AC3, AC4) kell megcsinálni, AC trivia - egy térképen állítható idővel kell megválaszolni kérdéseket, töménytelen információ az AC világáról. Mindezekért kapsz acsikat és egyéb apróságokat a játékon belül (zászlók, multi címerek, egyebek).
  • enlightened
    Egyre jobb. :D Mondjuk emiatt nem aggódok, hogy ezt nem fogják villámgyorsan javítani. Általában a patchekkel szarakodnak, viszont ha olyan dologról van szó, amiből money jön be azt villámgyorsan elintézik.
  • CroftManor
    Nekem ma reggel azt irta a Freedom Cry-ra, hogy ingyenes :D Persze nem engedte letölteni.
  • enlightened
    Másik mi ez az Initiates? Ezt mindenki használhatja mi a célja?
  • enlightened
    Sziasztok!

Elvileg ma jelent meg a Freedom Cry DLC, bementem a letölthető tartalmak közé PS3-on és nem hogy nem lehet letölteni a freedom cry-t de már teljesen el is tűnt a listáról mintha sose létezett volna.

Nem tudjátok ezt nekünk magyaroknak nem lehet majd megvenni? Mert akkor regisztrálnom kell egy UK accountot, mint sok más játéknél ahol a DLC-k magyar accounttal nem voltak elérhetők.
  • CroftManor
    Ma reggel aktiváltam a kapott kódot, nekem is beadta a két vitorlát meg a matrózdalt, plusz még két dolgot a multiban. Az egyik az a Connor outfit volt. Csak kár, hogy nem korábban kezdtem el foglalkozni az initiates-el. :/
  • MerlinW
    Fogalmam sincs:)

Progression
  • Gary
    Wazz, nemhiába vagy mágus! :Ð
    Nekem az AC széria így néz ki: 95, 6, 100, 100, 96 és az Initiates 22 küldetéséből 9-et megcsináltam és csak 6-os szintű vagyok!

Taníts Mester!
  • Gary
    Ha elhagyod a PROGRESSION-t a végéről, akkor bármelyik barátod AC-nick-jét a Tiéd helyett beírva láthatod a haladását.
    Ha nem hagyod el, akkor 404-es hibát kapsz. :Ð
  • HeadHunter86
    Amúgy így állok: https://acinitiates.com/#!/initiate/headhunter.86/progression
    (Gondolom ezt a linket csak a felhasználóval rendelkezők láthatják csak)
  • HeadHunter86
    Én csak a Lost memories-t tolom, meg az AC3-mat szinkronizálta be és most ugye a 4. Amiben már 75%-on állok. Jóformán csak a fősztory van hátra.
    Hogy lett neked 12-es szint? :O