Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Elit robbanó hordó tárolót csak online küldiben lehet megszerezni vagy van rá mód a single kampányban is valahogy?
HeadHunter86
Azért elég jó móka Kenway flotta dolog. Bár nem túl nehéz az tény. Csomó gyûjthetõ cucc és rejtett dolgokat ott lehet felfedezni.
A karakter fejlõdésénél azért jó a plusz HP meg a 4 stukker. Sokkal badassesebb így. Meg azért az se mindegy hány töltény lehet nálunk.

grebber
Elküldheted õket szállítgatni és pénzt hoznak a konyhára.
De ha nem csinálod akkor se lesz semmi én is leszarom mert nem érdekel ez a része!
Ezt is olyan feleslegesnek tartom mint a karakterünk fejlesztését ezért azt se fejlesztem mert nincs rá szükség.
Egyedüli amit kell fejleszteni az a hajónk és semmi több.

Next PC upgrade: 2022

Az elsõ erõd elfoglalása után jelölt térképen egylegendás hajót. De amikor kihajóztam az már eltûnt. elment máshova, vagy ha emlékezetbõl felkeresem a helyet akkor ott lesz?

A Black Island DLC küldetésre kell valamennyit erõsödni? Vagy mikor éri meg odamenni?
Saját flottád lesz amit külön elküldhetsz különbözõ útvonalakra. De ahogy írtam a legendás hajóval ezt nem lehet megtenni. Biztos valaki jobban tudja hogy megy a Kenway-flotta.

Snexi
amúgy mi értelme a kenway fleet-hez adni?még nem sikerült rájönnöm

HeadHunter86
Toljátok? https://acinitiates.com/
Nekem nagyon bejön, melóba jó kis idõtöltés 😄 Most kaptam egy kódot, amit a játékban tudok beváltani. Nagyon jó kis vitorlák!

a.carkey
Köszi. Jó tudni.

A medve nem játék.

Nem lehet megcsáklyázni se, így a flottához se adható ha jól tudom. Csak elsüllyesztetni lehet, majd felvenni a 20000 reált.

Sziasztok!
Valaki tudna nekem feltölteni egy 35%-40%-os játékmentés? Az enyim valahogyan megsérült és nem tölti be... [email protected] erre küld
Köszönöm

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

a.carkey
Legendary hajót el lehet foglalni és a flottába sorolni?

A medve nem játék.

Myselor
nem nagyon emlékszem ilyenre.talán belementem egyszer kicsit 😄 de nem okozott nagy gondokat
Te már belementél? Egybõl szétcincált? 😄
Volt hogy már egy utolért, de pont akkor vesztette erejét. 😄
Myselor
menj bele azokba,titkos kincsek várnak ^^
amúgy kár hogy nincsen kraken,olyan jó lett volna😊)
Veszélyes vizeken járok... 😄

Ezen már csak mosolyogni tudok, az az egyetlen roncs amit még nem kutattam át.<#smile> Köszi szépen!
MerlinW
The Blue Hole, 471, 170

[merlinw.org]

Segítsetek! Hol találom az Elit oldasó ágyúsor tervrajzát?
Már minden más meg van csak ez nem. :-(
Myselor
hát akkor ez nem a te játékod lesz ,mert kb minden combo végén leesik pár végtag fej láb kar,néha még ketté vágod az embert is,elég brutális néha én is eltakartam a szemem pár harc közben <#rolleyes>
Off: Ez a rész mennyire megy rá a brutalitásra? Van olyan része a sorozatnak, ahol nem a kivitelezett kivégzések (nyakváság, leszúrás stb) a cél? Hanem csak megyek, lelövöm és kész. Nem bírom elviselni a túlzott brutalitást.
On.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Azzal nem tudsz lõni, csak a kill-ek animációiban süti el õket Edward.

Everything is true, nothing is permitted.

Megkaptam az assassin küldetésekért tõrpisztolyokat, ezzel lõni is lehetne? Oké, lehet én vagyok a hülye, de harcban csak a rendes pisztolyokkal lövök.

MerlinW
Az is egy rák😊

[merlinw.org]

Maxtreme
egyrákos.. <#falbav> agyrákos akart lenni.

Maxtreme
Neki aztán mondhatod.
Mintha egy egyrákos csirkének próbálnád elmagyarázni a kétismeretlenes egyenlet megoldását..

Végeztem vele én is, asszem 79% lett a végére.
A többinek (pár melléküldi) tuti nem állok neki, mert megmondom õszintén, bár tetszett és jó játék volt, azért így mát a vége felé untam.

MerlinW
Fejezd már be kérlek... legalább spoiler-be rakd õket, ha nem bírsz magaddal.

[merlinw.org]

A leölni kötelezõ leopárd ( küldetés ) beleragadt egy szikla közepébe, füstbombával tudtam csak kiszedni.
Ja, meg egy búvárkodásnál beleragadtam valami kötélbe...

Hát vannak bug-ok. Azért nem vészes, és egy összetett játék nincs bugok nélkül. De némelyik vicces.

Ha már bug-vadászat:
Én beestem a hajótestbe. Ott tudtam úszkálni, elején végén fölkapaszkodni, de kijönni nem. Láttam magam fölött a fedélzetet, a hajó oldalán keresztül a hullámokat...

A másik, mikor csáklyázásnál a zászlót kell megsemmisíteni, utána beestem az árbocba. Addig, addig ugráltam forogtam, míg lezuhantam a fedélzetre, de az árbocból nem tudtam kijönni, viszont sikerült a kamerát úgy forgatni, hogy volt egy kis rés, ahol ki tudtam lövöldözni, így segítve a csetepatét.

Az elsõ esetben csak a gyors utazás segített, a másodikban, hogy elfoglaltuk a hajót.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

NagyiBMX
Én ezt úgy tapasztaltam, hogy a lyukból jöttem elõ a hajóval. Képzelheted mekkorát néztem amikor a tenger aljáról felfelé mint egy rakéta elindult a hajóm, legénységem nekem is repült, még Ade is. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Seth

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Így nem zavar annyira be a képbe 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma két olyan bug-ot láttam a játékban.

Az egyik megcsáklyázok egy hajót, harcolok rajta, egyszercsak hopp, fenn terem a csávó az árbóc tetején , majd vissza lezuhan ezzel a a lendülettel, és meghaltam. Nem, nem lifteztem fel az árbócra, nem is voltam a közelében. Hirtelen felugrott...

A másik bug viccesebb. Az egyik küldetés után,(Anna királynõ bosszúja...) ej ezek meg kik? Három angol katona álldogál a hajómon. Hogy a viharba kerültek oda? Állnak a legénység között...ott maradtak a korábbi küldetésbõl.
Pozyautasok felszálltak a hajómra...

Feldobtam a D3DOverride progit, amivel fix 40fps -t elértem vsync mellett.
Remélem azért jön valami javítás, hogy ne 3dr party programmal kelljen beállítani.

Az új fiókom: DevLupius

Beállítottam az nvidia control panelen, hogy a Vertical sync adaptive módban fusson a játék alatt, de a játékban továbbra is elcsúszik a kép 😞
Ez így kellemtelen, mert vagy szaggat a játék, vagy a kép elcsúszása zavar.
Ha nem egy gtx760 4Gb os proci lenne a gépben egy i7 -es procival nem érdeklen, de így egy kicsit bánt a dolog.
Valakinek sikerült már beállítani, vagy létezik valami megoldás már rá ?

Az új fiókom: DevLupius

Myselor
jah ezt már másoknál is láttam.nekem nem volt ilyen mondjuk de vicces 😄
Maxtreme
Enyhe Bug 😊

Gyors utazás során a gép ilyen helyzetbe tette le a hajóm:

Na mondom np, töltsük vissza az állást biztos megjavul:

<#zavart1><#fogmosas>

Igazából ezt videózni kellett volna. Vicces volt ahogy a legénységem potyogott az égbõl (!!!).
Hála isten beleugrotta ma második képen levõ nem épp indokolt "gödörbe", és gyors utazással el tudtam innen húzni.

a.carkey
Szerintem csak szimplán fogadjátok el, hogy ez most neki fontosabb. Másnak kutyája és macskája van, valaki éveket öl egy olyan csajba, aki 10 év után kiteszi, valakinek meg összejön mindhárom egyszerre. Õ most játszik. Ha, majd úgy érzi, hogy több lett a munka, és mellette nem megy annyi játék, vagy 1xûen csak jöjjenek inkább a csajok, akkor majd õk lesznek fontosabbak.

A medve nem játék.

JaSoN HuNTeR
"Nem érdekelnek a nõk már megugattam párszor."

XD Nah de Grebber, jó tudjuk a többiekkel mindig is sejtettük 😄 😄 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Nem érdekelnek a nõk már megugattam párszor.
Nem azt mondom hogy nem jó ,csak azt hogy unalmas.
A hajócsatába semmi kihívás nincs (Pont mint az AC4-ben a földi harcokban)

hello! az lenne a kérdésem, hogy a megtalált elit fegyvereknek a tervrajzait, hogy tudom felszerelni a hajómra, mert megtaláltam egy párat de azt írja a csóka fejlesztéseinél, hogy csak megvenni tudom .... tudnátok segíteni?

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

JaSoN HuNTeR
Mr.Negatív... Neked semmi nem jó? Keress egy nõt, te már "kinõtted" a játékokat 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ajem kisa
Köszi! 😊
Box-ra én is megveszem, a pc-s verziót nem veszem már meg, így nem játszom újra.
Így a pc-s már nem is volt elindítva napok óta, mert a bálna/cápavadászat és a hajótámadások már érdektelenek, majd konzolra eredetiben megveszem.

Talán ez volt a legkönnyebb ac a sorozatból, persze az is hozzátartozik, hogy lekötött végre, órákat képes voltam hajókázni, fõszál annyira nem érdekelt, de így belegondolva gyorsan vége lett.

grebber
OFF:

Nagyon unalmas lett a AC Pirates 😞
De ennek ellenére végigvisszük.

a.carkey
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóba került, hogy milyen jó lenne ókoris vagy japános AC. Nos, az sgn még nem láttam, hogy szó lett volna róla, de jövõre jön egy japános open world game.

A medve nem játék.

Kenway flottája minijáték ( kereskedés ) hajóútjai során jön a 3 hiányzó térképed, kell hozzá a gyári játék és uplay belépés, asszem még a online pass is. Csak netrõl megy.
Xbox-on megcsináltam, úgy mint az 1000G-is 😊
Varangy81
Én megvettem minden részt,kivéve a Revelations-t,ki is toltam mindegyiket,de ez engem is nagyon beszippantott.😄 Ez az elsõ,hogy most megfogadtam 100%-ra akarom kivégezni,szép lassan haladok,mindent begyûjtögetek,úgy érzem ez ebbe a hónapban bõven kitart..

A 3.-ba hamar meguntam a gyûjtögetést,arról nem is beszélve hogy ott a mai napig nem jöttem rá,hogy kell kereskedni,itt sokkal átláthatóbb az egész.

i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD

Múlt hét vasárnap kezdtem neki. Ez az elsõ AC játék, amivel játszok, de nagyon beszippantott.
A fõ küldetést illetõen még csak 16%-nál járok, de Havanna és Nassau már teljesen kifosztva (plusz 1-2 kisebb sziget). Iszonyat jó játék! Nagyon bírom, hogy Edward szinte bármire képes felmászni. 😄
A hajós csatát viszont még gyakorolnom kell, mert csak sokadjára sikerült legyaknom egy Brig-et, ami kellett a 70 fém miatt. 😊