Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Escape->Adatbázis-> Statisztikák

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Pedig ha jól emlékszem az elsõ lapon a 2. sor.

Ott kerestem én is. Minden mást találtam, de konkrétan ezt nem.
Nem tudja valaki, pontosan hol van, melyik almenüben?
CroftManor
Ha jol tudom, akkor a menüben az Animus adatbázisban tudod megnézni.

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Gondolom a menüben van valami statisztika keresgélj!

Csak kíváncsiságból kérdem, valahol meglehet nézni a játékban a tiszta játékidõt?
Már elég sokat kalandoztam a tengeren és érdekelne hány óránál tartok.
Erre van valami lehetõség?
HeadHunter86
Viszont ha fejlesztesz, gyorsabbak lesznek a harcok. Pl. egy hajó elfoglalásánál sokkal gyorsabban le lehet õket puffogtatni.

grebber
Single playerbe semmi karakter fejlesztés nem kell,mert a harc része nagyon könnyû sajnos.

CroftManor
Én naponta inditok pár hajót a flottában, jó pénzt lehet vele keresni. Tegnap az egyik ordíszt az egyik ilyen küldetésért kaptam. (Egy nõi alak, kezében két kard)

Igaz már egy ideje 9999-en áll drágakövek száma, javitani mindig kell a csaták után. Meg ugye betudunk segiteni a barátainknak a hajók javításában vagy felgyorsításában.

Nothing is True, Everything is Permitted

Az a katanás asszassin nagyon jól hangzik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Holnap multi DLC: BlackBeard's Wrath

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Köszi a részletes választ. Most már mindent tudok.
A Legendás Hajókhoz: #2463 #2465 #2467 :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Csak online.

Elite Fire Barrel Storage:Requires:
Treasure Map – Kenway’s Fleet Mission – 3 Missions Unlock Treasure Maps, Empty Cellar (Eastern British Colonies), Scarlatina (Eastern Canada), and Great Reputation II (Mediterranean Sea)
Location: Isla Providencia – Dig on the beach near an old shipwreck in the water, between three palm trees.
Map Coordinates: 502, 44

[merlinw.org]

Az Elit robbanó hordó tárolót csak online küldiben lehet megszerezni vagy van rá mód a single kampányban is valahogy?
HeadHunter86
Azért elég jó móka Kenway flotta dolog. Bár nem túl nehéz az tény. Csomó gyûjthetõ cucc és rejtett dolgokat ott lehet felfedezni.
A karakter fejlõdésénél azért jó a plusz HP meg a 4 stukker. Sokkal badassesebb így. Meg azért az se mindegy hány töltény lehet nálunk.

grebber
Elküldheted õket szállítgatni és pénzt hoznak a konyhára.
De ha nem csinálod akkor se lesz semmi én is leszarom mert nem érdekel ez a része!
Ezt is olyan feleslegesnek tartom mint a karakterünk fejlesztését ezért azt se fejlesztem mert nincs rá szükség.
Egyedüli amit kell fejleszteni az a hajónk és semmi több.

Az elsõ erõd elfoglalása után jelölt térképen egylegendás hajót. De amikor kihajóztam az már eltûnt. elment máshova, vagy ha emlékezetbõl felkeresem a helyet akkor ott lesz?

A Black Island DLC küldetésre kell valamennyit erõsödni? Vagy mikor éri meg odamenni?
Saját flottád lesz amit külön elküldhetsz különbözõ útvonalakra. De ahogy írtam a legendás hajóval ezt nem lehet megtenni. Biztos valaki jobban tudja hogy megy a Kenway-flotta.

Snexi
amúgy mi értelme a kenway fleet-hez adni?még nem sikerült rájönnöm

HeadHunter86
Toljátok? https://acinitiates.com/
Nekem nagyon bejön, melóba jó kis idõtöltés 😄 Most kaptam egy kódot, amit a játékban tudok beváltani. Nagyon jó kis vitorlák!

a.carkey
Köszi. Jó tudni.

A medve nem játék.

Nem lehet megcsáklyázni se, így a flottához se adható ha jól tudom. Csak elsüllyesztetni lehet, majd felvenni a 20000 reált.

Sziasztok!
Valaki tudna nekem feltölteni egy 35%-40%-os játékmentés? Az enyim valahogyan megsérült és nem tölti be... [email protected] erre küld
Köszönöm

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

a.carkey
Legendary hajót el lehet foglalni és a flottába sorolni?

A medve nem játék.

Myselor
nem nagyon emlékszem ilyenre.talán belementem egyszer kicsit 😄 de nem okozott nagy gondokat
Te már belementél? Egybõl szétcincált? 😄
Volt hogy már egy utolért, de pont akkor vesztette erejét. 😄
Myselor
menj bele azokba,titkos kincsek várnak ^^
amúgy kár hogy nincsen kraken,olyan jó lett volna😊)
Veszélyes vizeken járok... 😄

Ezen már csak mosolyogni tudok, az az egyetlen roncs amit még nem kutattam át.<#smile> Köszi szépen!
MerlinW
The Blue Hole, 471, 170

[merlinw.org]

Segítsetek! Hol találom az Elit oldasó ágyúsor tervrajzát?
Már minden más meg van csak ez nem. :-(
Myselor
hát akkor ez nem a te játékod lesz ,mert kb minden combo végén leesik pár végtag fej láb kar,néha még ketté vágod az embert is,elég brutális néha én is eltakartam a szemem pár harc közben <#rolleyes>
Off: Ez a rész mennyire megy rá a brutalitásra? Van olyan része a sorozatnak, ahol nem a kivitelezett kivégzések (nyakváság, leszúrás stb) a cél? Hanem csak megyek, lelövöm és kész. Nem bírom elviselni a túlzott brutalitást.
On.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Azzal nem tudsz lõni, csak a kill-ek animációiban süti el õket Edward.

Everything is true, nothing is permitted.

Megkaptam az assassin küldetésekért tõrpisztolyokat, ezzel lõni is lehetne? Oké, lehet én vagyok a hülye, de harcban csak a rendes pisztolyokkal lövök.

MerlinW
Az is egy rák😊

[merlinw.org]

Maxtreme
egyrákos.. <#falbav> agyrákos akart lenni.

Maxtreme
Neki aztán mondhatod.
Mintha egy egyrákos csirkének próbálnád elmagyarázni a kétismeretlenes egyenlet megoldását..

Végeztem vele én is, asszem 79% lett a végére.
A többinek (pár melléküldi) tuti nem állok neki, mert megmondom õszintén, bár tetszett és jó játék volt, azért így mát a vége felé untam.

MerlinW
Fejezd már be kérlek... legalább spoiler-be rakd õket, ha nem bírsz magaddal.

[merlinw.org]

A leölni kötelezõ leopárd ( küldetés ) beleragadt egy szikla közepébe, füstbombával tudtam csak kiszedni.
Ja, meg egy búvárkodásnál beleragadtam valami kötélbe...

Hát vannak bug-ok. Azért nem vészes, és egy összetett játék nincs bugok nélkül. De némelyik vicces.

Ha már bug-vadászat:
Én beestem a hajótestbe. Ott tudtam úszkálni, elején végén fölkapaszkodni, de kijönni nem. Láttam magam fölött a fedélzetet, a hajó oldalán keresztül a hullámokat...

A másik, mikor csáklyázásnál a zászlót kell megsemmisíteni, utána beestem az árbocba. Addig, addig ugráltam forogtam, míg lezuhantam a fedélzetre, de az árbocból nem tudtam kijönni, viszont sikerült a kamerát úgy forgatni, hogy volt egy kis rés, ahol ki tudtam lövöldözni, így segítve a csetepatét.

Az elsõ esetben csak a gyors utazás segített, a másodikban, hogy elfoglaltuk a hajót.

NagyiBMX
Én ezt úgy tapasztaltam, hogy a lyukból jöttem elõ a hajóval. Képzelheted mekkorát néztem amikor a tenger aljáról felfelé mint egy rakéta elindult a hajóm, legénységem nekem is repült, még Ade is. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Seth

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Így nem zavar annyira be a képbe 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma két olyan bug-ot láttam a játékban.

Az egyik megcsáklyázok egy hajót, harcolok rajta, egyszercsak hopp, fenn terem a csávó az árbóc tetején , majd vissza lezuhan ezzel a a lendülettel, és meghaltam. Nem, nem lifteztem fel az árbócra, nem is voltam a közelében. Hirtelen felugrott...

A másik bug viccesebb. Az egyik küldetés után,(Anna királynõ bosszúja...) ej ezek meg kik? Három angol katona álldogál a hajómon. Hogy a viharba kerültek oda? Állnak a legénység között...ott maradtak a korábbi küldetésbõl.
Pozyautasok felszálltak a hajómra...

Feldobtam a D3DOverride progit, amivel fix 40fps -t elértem vsync mellett.
Remélem azért jön valami javítás, hogy ne 3dr party programmal kelljen beállítani.

Az új fiókom: DevLupius