Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A karakter fejlõdésénél azért jó a plusz HP meg a 4 stukker. Sokkal badassesebb így. Meg azért az se mindegy hány töltény lehet nálunk.
De ha nem csinálod akkor se lesz semmi én is leszarom mert nem érdekel ez a része!
Ezt is olyan feleslegesnek tartom mint a karakterünk fejlesztését ezért azt se fejlesztem mert nincs rá szükség.
Egyedüli amit kell fejleszteni az a hajónk és semmi több.
Next PC upgrade: 2022
A Black Island DLC küldetésre kell valamennyit erõsödni? Vagy mikor éri meg odamenni?
Nekem nagyon bejön, melóba jó kis idõtöltés 😄 Most kaptam egy kódot, amit a játékban tudok beváltani. Nagyon jó kis vitorlák!
Valaki tudna nekem feltölteni egy 35%-40%-os játékmentés? Az enyim valahogyan megsérült és nem tölti be... [email protected] erre küld
Köszönöm
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Volt hogy már egy utolért, de pont akkor vesztette erejét. 😄

Már minden más meg van csak ez nem. :-(
On.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Everything is true, nothing is permitted.
Mintha egy egyrákos csirkének próbálnád elmagyarázni a kétismeretlenes egyenlet megoldását..
Végeztem vele én is, asszem 79% lett a végére.
A többinek (pár melléküldi) tuti nem állok neki, mert megmondom õszintén, bár tetszett és jó játék volt, azért így mát a vége felé untam.
Hát vannak bug-ok. Azért nem vészes, és egy összetett játék nincs bugok nélkül. De némelyik vicces.
Én beestem a hajótestbe. Ott tudtam úszkálni, elején végén fölkapaszkodni, de kijönni nem. Láttam magam fölött a fedélzetet, a hajó oldalán keresztül a hullámokat...
A másik, mikor csáklyázásnál a zászlót kell megsemmisíteni, utána beestem az árbocba. Addig, addig ugráltam forogtam, míg lezuhantam a fedélzetre, de az árbocból nem tudtam kijönni, viszont sikerült a kamerát úgy forgatni, hogy volt egy kis rés, ahol ki tudtam lövöldözni, így segítve a csetepatét.
Az elsõ esetben csak a gyors utazás segített, a másodikban, hogy elfoglaltuk a hajót.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik megcsáklyázok egy hajót, harcolok rajta, egyszercsak hopp, fenn terem a csávó az árbóc tetején , majd vissza lezuhan ezzel a a lendülettel, és meghaltam. Nem, nem lifteztem fel az árbócra, nem is voltam a közelében. Hirtelen felugrott...
A másik bug viccesebb. Az egyik küldetés után,(Anna királynõ bosszúja...) ej ezek meg kik? Három angol katona álldogál a hajómon. Hogy a viharba kerültek oda? Állnak a legénység között...ott maradtak a korábbi küldetésbõl.
Pozyautasok felszálltak a hajómra...
Remélem azért jön valami javítás, hogy ne 3dr party programmal kelljen beállítani.
Az új fiókom: DevLupius
Ez így kellemtelen, mert vagy szaggat a játék, vagy a kép elcsúszása zavar.
Ha nem egy gtx760 4Gb os proci lenne a gépben egy i7 -es procival nem érdeklen, de így egy kicsit bánt a dolog.
Valakinek sikerült már beállítani, vagy létezik valami megoldás már rá ?
Az új fiókom: DevLupius
Gyors utazás során a gép ilyen helyzetbe tette le a hajóm:
Na mondom np, töltsük vissza az állást biztos megjavul:
<#zavart1>#zavart1><#fogmosas>#fogmosas>
Igazából ezt videózni kellett volna. Vicces volt ahogy a legénységem potyogott az égbõl (!!!).
Hála isten beleugrotta ma második képen levõ nem épp indokolt "gödörbe", és gyors utazással el tudtam innen húzni.
A medve nem játék.
XD Nah de Grebber, jó tudjuk a többiekkel mindig is sejtettük 😄 😄 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem azt mondom hogy nem jó ,csak azt hogy unalmas.
A hajócsatába semmi kihívás nincs (Pont mint az AC4-ben a földi harcokban)
Next PC upgrade: 2022
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Box-ra én is megveszem, a pc-s verziót nem veszem már meg, így nem játszom újra.
Így a pc-s már nem is volt elindítva napok óta, mert a bálna/cápavadászat és a hajótámadások már érdektelenek, majd konzolra eredetiben megveszem.
Talán ez volt a legkönnyebb ac a sorozatból, persze az is hozzátartozik, hogy lekötött végre, órákat képes voltam hajókázni, fõszál annyira nem érdekelt, de így belegondolva gyorsan vége lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Xbox-on megcsináltam, úgy mint az 1000G-is 😊
A 3.-ba hamar meguntam a gyûjtögetést,arról nem is beszélve hogy ott a mai napig nem jöttem rá,hogy kell kereskedni,itt sokkal átláthatóbb az egész.
i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD
A fõ küldetést illetõen még csak 16%-nál járok, de Havanna és Nassau már teljesen kifosztva (plusz 1-2 kisebb sziget). Iszonyat jó játék! Nagyon bírom, hogy Edward szinte bármire képes felmászni. 😄
A hajós csatát viszont még gyakorolnom kell, mert csak sokadjára sikerült legyaknom egy Brig-et, ami kellett a 70 fém miatt. 😊