Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Sztori: Nekem ugyanúgy hiányzik valami, mint az AC3-ból. A történet ismét lassan indul el, gyakorlatilag a 8-9. seq-tól kezd el érdekessé válni. Érdekessé, nem jóvá. Mert a sztori egy nulla.
- A fõhõs: majdnem ugyanolyan jellemtelen, mint Connor, nem sokat tudunk meg róla, csupán annyit hogy egy célok nélküli naplopó köcsög, akit elhagyott a felesége, kemény legény akar lenni, de gyomra nincs hozzá. Ennyi. Részemrõl ismét zéró szimpátia. Míg az AC3-ban volt 1-2 szimpatikus karakter, ebben a részben egy sem volt. Mind felszínes, jellemtelen.
- A küldetésekrõl volt már szó, repetitívek, semmi fantázia. 1-2 jópofa volt, fõleg a vége fele, de egyikre sem fogok emlékezni 1 hónap múlva. Az Abstergo-s részek és a Desmond szál folytatása tetszettek, azokkal nem volt különösebb gondom, max ez egyes szám, elsõ személlyel.
A fentieken kívül minden más a helyén volt. Éveztem, jó volt, de nekem nagyon hiányzik az Ezio trilógia írógárdája. Remélem a következõ rész forgatókönyvét valaki más kapja meg.
- zene: Ismét zseniális
- grafika: Pont lesz*rom
Az AC4 egy teljesen kellemes kalózos playground lett, minden percét imádtam, de Assassin's Creed-nek kevés.
[merlinw.org]
Röviden a fekete foltról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Részlet R. L. STEVENSON - A KINCSES SZIGET-bõl:
- De mi az a fekete folt, kapitány? - kérdeztem.
- Az egy intõ jel, cimbora. Meg fogom mondani neked, ha elhozzák.
A padlón, közel a kapitány kezéhez egy kis kerek papírdarab feküdt, mely egyik oldalán be volt kormozva. Nem kételkedhettem benne, hogy ez volt a fekete folt; és mikor felemeltem, a másik oldalon írást láttam, nagyon szép és tiszta kézvonásokkal, ezt a rövid üzenetet: "Ma este tíz órára!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én: sírok a multiban történ változás miatt és kedélyállapotomhoz mérten, fölvázolok egy sötét jövõt.
Te: vessek magamra, ha azt a részét is próbálom élvezni a játéknak, amiért pénzt adtam. (egyszerûbben: a multiban megölnek, tehát most is forduljak föl! :Ð)
Én: történelmi fordulatokkal céloztam arra, amit Te elõvetítettél nekem (halál)<#bdead>#bdead>. Elõször az Oszmán Birodalomban szokásos selyemzsinórral, de inkább átváltottam a kalózos fekete foltra, hiszen úgy is ez az aktuális most! <#eplus2>#eplus2>
Egyébként, csak több együttérzést vártam volna. Ennyi. <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Más:
Ahogy haladok a kõsztoriban szigetrõl szigetre minden szart összegyûjtök.
És hát itt is azt érzi az ember mint a Far Cry 3-ban ,hogy bármennyire is jó a maga a single ezeket a gyûjtögetések elvszik a kurva unalmas kategoriába szóval csak mértékkel!
Next PC upgrade: 2022
A pisztoly megszerzését már magasabb szinthez kötötték, de a fizetõ vendégek már elsõ szinten megkaphatják. Néztem is, hogy elsõ szintû üldözõm, csodálatosan pofán lõtt, kb. 2 méterrõl! Hiába no, ezek vágják a játék lényegét!
Hamarosan eljutunk oda is, hogyha elég sokat fizetsz, akkor Erudito kreditért, semmi képesség nem hat rád és minimum halhatatlan leszel!
Hála néked UBI, hozd el a fizetõs kánaánt! <#worship>#worship>
[merlinw.org]
Majd ha végeztem a single-vel elbohóckodok ezzel is!
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#2115 Maxtreme kollegának is ez a problémája. Pedig Õ aztán nagyobb guru, mint én, és a gépe is egy atomerõmû.
És ha bennt van a dxgi.dll és dxgi.fx file, akkor meg nem indul a game!
Bár a vadászhajó a sárga mezõikkel eléggé megnehezítik az életemet.
A pisztoly jobb mint amit venni lehet?
Torrent vagy Streamrõl Orosz verziót vásároltál?
Azok lennének, amiben úgy kell kísérni a hajókat, hogy senki se vegyen észre?
Csak azért kérdem, mert ha az, akkor hanyagolom, azt olvastam eléggé frusztrálóak lettek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jézus mondja: Te Mózes neked se jönnek be a vízisportok? 😄
- Te figyelj van egy sztorim: Ott állok a népemmel a Vörös tenger elõtt
Elõttem az irdatlan nagy víztömeg. Na most hogy megyek át?
Hû, de dühös lettem! Fogtam a botomat rácsapok a vízre, hát nem kettévált?
- Bocsánat! Az Mózes volt.
- Mózes? Nem Isten? Háááát Móóózeess vagyok! XD
Ú[email protected]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hoho akkor már tableten is zúzhatom majd!!!!!!
Jövõ februárban meg jön a másik is fantasztikus! El vagyunk kényeztetve AC ügyileg!