3496
13460980771376987028.jpg
  • Serpa
    Pontosan, itt a[URL=http://forums.ubi.com/showthread.php/814200-Assassin-s-Creed-IV-Black-Flag-Title-Update-2-is-LIVE!?s=b28cb0dffdb5d9198d51b286af6c7165]PC update #2[/URL]
  • TomDantes
    Sicc innen.
  • enlightened
    Régen játszottam PC-n, de konzolra mindig kijottek olyan exluziv gamek mint a Heavy Rain(PS3), Beyond Two Souls(PS3, meg mindig ők kapták először a patchet meg mindent csak nekik, hogy váltottam. Azután nem kellett gépet fejlesztenem, hogy ne laggolva menjenek a játékok és elégett voltam hogy a 93 cm-es tévén tudok HDben játszani a kanapén kontrollerrel olyan gameket amik PC-re nem lett kiadva soha.
  • TomDantes
    Egyrészt eddig ilyen bug-ot PC-n nem láttam.
    Másrészt PC-n is jött javítás, az előbb töltött le valamit.
    Harmadrészt: ezért vagy te idióta.
  • jarlaxxe
    Akkor mi a francnak jössz egy pc-s fórumba?
  • enlightened
    Sziasztok!

Az összes konzol megkapta a 2-es patchet ami javítja az asszasszinkuldetések beragadását stb... teljes log a hivatalos oldalon.

PC természetesen nem kapott semmit, de mondjuk ez sejthető volt, ezért nem játszom PC-n már semmit.
  • a.carkey
    Mivel napokig nem tudtam DLCt vásárolni, és Server Errort írt ki bármi is történt, szerintem valami gebasz van az UBInál.
  • cRusa1deR
    A multi részen keresztül próbáltam Erudito kreditet vásárolni, a Paypal-on keresztül, de már vagy 5 napja nem sikerül. Nem enge továbblépni a Paypal fiókomra. Valaki másnál hasonló hiba?
  • Serpa
    Köszi.
  • wedge31
    Én is igy voltam, egyik elözö részt se játszottam végig de semmi hátrányát nem vettem észre tökéletesen érthetö volt a játék.
  • antiqueA
    Ha eddig egyetlen egy Assa-val sem játszottam, de ezt kipróbálom, akkor rontja a játékélményt, hogy nem játszottam az előzőekkel? Tehát kapcsolódnak egymásba a részek történései?
  • krisztajo
    Felvettem egy olyan Asszasszin küldetést, amit miután még túl gyenge voltam nem tudtam megcsinálni. Néhány próbálkozás után el is tűnt a feladatok közül.
    Ez azt jelenti, hogy véglegesen elbuktam vagy később még újra felvehetem?
  • Varangy81
    OK köszi.
    Tudom a csáklyázást,csomó hajót meg 1-2 konvojt is lezúztam már,csak azt hittem azt mondod,lehet úgyis csáklyázni már,hogy még nem mozgásképtelen az ellenség és akkor csáklyáznám akkor előjönne egy újabb opció ami lehetővé tenné a flottához adást.De akkor ezek szerint félreértettem.:)
  • NagyiBMX
    Azért, mert segítséget kérsz nem vagy láma. :) A történet előrehaladtával mint egy tutorial mutatja meg a különböző dolgokat amit lehet csinálni a játékban. A Kenway Flotta is egy ilyen küldetés részében kerül elő. Csáklyázni úgy lehet, hogy szétlövöd a hajót, ilyenkor a hajó már mozgásképtelenné válik, és csak úgy lebeg a vízen. Ezután felszokott jönni egy kis segítség, hogy ha megszeretnéd csáklyázni a hajót akkor tartsd lenyomva az S billentyűt.
  • krisztajo
    Van a 775-ös koordinátán Tortugával majdnem teljesen szemben egy elhagyatott szétrobbantott erőd, amit már eleve így találtam.
    Viszont sehogy sem tudok bejutni, pedig bent vannak összegyűjthető cuccok.
    Hogy lehet ide bemenni, mi a trükk? Vagy ide is csak később?
  • grebber
    Ne okosozzál, vagyis de, mert úgy néz ki én tudom használni az internetet!

Itt a kincsed (845,468
  • Varangy81
    Jó de hol van az a Kenway flotta?:DD Bocs ha láma vagyok,sajnos ezer más dolgom van,nem tudok ennyire belemerülni pedi szeretnék:(....akkor ezek szerint lehet csáklyázni már akkor is mikor még nem mozgásképtelen az ellenség?

Köszönöm.
  • NagyiBMX
    Szia!
    Segíteni a barátokat a Kenway Flottában lehet, a barátod elküldi egy küldetésre a hajóját, és azt te vagy gyorsítani tudod, vagy megjavítani, ha nem biztonságos az útvonal. Csak single-ben müködik a dolog, összetört hajókat pedig nem tudsz a flottához hozzáadni. Csak azokat tudod hozzáadni amelyeket megcsáklyázol és kiválasztod azt, hogy hozzáadod a flottádhoz.
  • Gary
    sztúker? Inkább szkúner! :Ð
  • ac
    Volt régebben kérdés gamepad problémára(logitech rumblepad 2)ezzel nekem se működik rendesen ezért rendeltem egy logitech f710-et ezzel viszont tökéletesen megy.Azoknak írtam akik nem csipázzák az xbox controllert mielőtt még valaki leszedné a fejem.
  • rudko67
    Azt nem tudod csak multiban
  • Varangy81
    Üdv.
    Érdeklődnék,hogy vhol,lehet itt olvastam lehet támogatni egymást a barátokkal,egymásnak segítséget nyújtani.Ez csak multiban van így vagy esetleg single-ben is van ilyen opció?
    Másik,hogy a szétlőtt hajókat hogyan lehet felvenni a flottámba?

Köszi!
  • rudko67
    na sok okos. A youtube-n nem találtam sőt máshol se azért kérdeztem itt. de ha megtalálod linkeld be
  • Devilstudio2013
  • Myselor
    a videó végén ott van az első dlc.9singleplayer missions lesz:)
  • Gary
    Köszi! Persze, a legnagyobb vihar tört ki hogy megpillantottam őket :Ð
  • cRusa1deR
    Királyi konvoj 600, 810 Abaco szigetétől délre. Elérhető még 8 órán át.
  • ajem kisa
    Nekem csak 1 fejlesztés hiányzik, de találsz kincses térképek alapján ládákban, meg hajóroncsoknál is víz alatt...
    Elvileg kivannak írva, hogy mit találhatsz pl. a roncsoknál a térképnél asszem jobb fent ha ráviszed a kurzort. (de nem mindíg! vagy de? :D )
  • Myselor
    első kérdésedre youtube. a másikra majd ráakadsz úgyis ha nyitogatod a ládákat ,kifosztod a hullákat akiknél kincses térkép jel van.harmadik pedig fosztogatod a hajókat és alap anyagokból.a hajód kapitánykapinjában pl:)
  • MerlinW
    Ahogy grebber mondja. Ebben a topikban csak hardverproblémákról, elvakult fanboy vitákról, trollkodásról és flémelésről lehet szó. Ha valaki mégis a játékkal kapcsolatosan vetne fel témát, az menjen a p*csába guglizni meg jutubozni. Értem?

-- ON

Én csak az azért nem válaszolok most, mert nem tudom:)
  • grebber
    A google és a youtube oldalakat nem azért hozták létre,mert csak.
    Használd őket!
  • rudko67
    Sziasztok lenne egy két kérdésem.
    Elöször is aki tudja hol ez a kincs (845468) légyszi írja meg pontosan mert elvileg a saját szigetemen kéne lennie de nem találom.
    Második még lenne két térkép amit meg kéne kapnom de már nem tudok a kocsmárosokkal beszélni. Valahogy máshol kell megszerezni?
    Harmadik hogy tudom fullra fejleszteni a csokámat:)?
    Előre is köszi a válaszokat.
  • ajem kisa
    Elég halott! :s
  • deka111
    Hol találom a warez topikot?
  • Myselor
    lenyomtam a legendás hajókat,kb 1 óra volt az összeset.1-2 szopatós volt.de am nem volt gáz.a legelsőnek 5x futottam neki a többi 1-2 próba után megvolt:)
  • Zsoltee_a_bator
    "Find Vane" kuldetes (hajotores / lakatlan sziget): megtalalom a fickot egy to kozepen vizbe fulva. Semmit nem lehet csinalni. Ujrainditom, ugyanez. Ez egy bug? Hogy lehet tovabblokni?
  • a.carkey
    3-as gomb és újat kezdenek.
  • krisztajo
    Valahogy sejtettem, hogy ez lesz. De azért köszi.
  • rage
    Eddig a rekord nálam a Guild Wars 2 stáblistája volt, ami alatt négy soundtrack ment le :)
  • CroftManor
    Találkozott már valaki ezzel? Nem értem :/