3496
13460980771376987028.jpg
  • CroftManor
    Oda úgy tudsz eljutni, hogy kell lennie a közelben egy hajóroncsnak, na ott szépen dokkolsz a hajóddal, feltéve ha már elérhető számodra a víz alatti világ és akkor megkeresed a víz alatt a barlang bejáratot. Amit Te említettél majd ott lehet kijönni a barlangból, miután megszerezted a hullától a térképet :)
  • Shep
    És vége lett. Hát sajnos ez a játék majdnem mindenben alulmúlta a szintén nem túl acélos 3. részt is, kivéve a szép grafikát, a bejárható terület nagyságát és a gyűjthető cuccokat, na meg a karibi világot. A történet olyan semmilyen, kicsit olyan úgyis a hajózás a lényeg de azért valami storyt üssünk már neki össze érzésem volt szinte végig. A küldetések 1-2 kivételtől eltekintve ötlettelenek és unalmasak a követősdit meg nem igaz, hogy nem érezték ,hogy hát azért ez már kínosan sok. Animációk a harcokban sok helyen csapnivalóak, egymásba csúszó emberek, ide oda suhintgató főhős, ami azért szomorú, mert az előző részekben a harc megvalósítása (látványra) kiváló volt, itt még ezt is sikerült elszúrni. Egy szó mint száz nem túl acélos a produktum de ennek ellenére összességében mégis jól szórakoztam, bár a jelenkori történet fonalát azt sikeresen elveszítettem valahol még a játék elején :)
  • Shep
    Öcsém ez a stáblista végtelenítve van? Állítom ,hogy még a szibériai eldugott raktár helyettes éjjeliőrét is felsorolták, mert ennyi ember egy kisebb országban nincsen.
  • krisztajo
    Köszönöm szépen, nagy nehezen sikerült.
    Miután nagyon nehezen jön össze a fémem, ami eddig volt azt a páncélzatra költöttem.
    De azt hiszem egy darabig, amíg erősebb nem leszek hanyagolom az erődöket.
    A másiknál, amit megpróbáltam elpusztítani pillanatok alatt ott termett két fregatt és rögtön szétszedtem.
    Viszont kaptam egy fülest egy hulláról a 622,70-as koordinátán egy hajóroncsnál.
    Egy egyenes sziklafal van ott magasan egy barlangbejárattal.
    Oda hogyan lehet feljutni?
  • rudko67
    Sziasztok lenne egy két kérdésem.
    Elöször is aki tudja hol ez a kincs (845468) légyszi írja meg pontosan mert elvileg a saját szigetemen kéne lennie de nem találom.
    Második még lenne két térkép amit meg kéne kapnom de már nem tudok a kocsmárosokkal beszélni. Valahogy máshol kell megszerezni?
    Harmadik hogy tudom fullra fejleszteni a csokámat:)?
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Serpa
    Nem lehet valahogy a dalokat váltogatni?
    Mindig ugyanaz a 2-3 megy, pedig unlockoltam már egy csomót.
  • xido
    na ilyesmire voltam kíváncsi,köszönöm szépen :)
  • a.carkey
    Ha a steamen veszel egy játékot, és az UPlayes is, akkor az UPlay nélkül nem fog elindulni, tehát az accountodhoz az adott játékkal nyert pontok láthatóak lesznek az accountodon, függetlenül attól, hogy steames-e a játék, vagy sima UPlayes.

Példa:
    Ha veszel egy bármilyen UBI játékot steamen, akkor steamről fogja letölteni a tartalmat és a patcheket, de az aktiválásához ugyanúgy UPlay kell, felteheted bármelyik UPlay accodra, mint bármelyik UBIs játékhoz. DE, a steames UPlayes és a UPlay UPlayes játékokat külön fogod látni, még ha ua accra is regelted őket, DE a bármelyikből kiszedett pontok (a követelmények teljesítésével/játék) az adott accountodat fogják gyarapítani, melyeket bármelyik játéknál elkölthetsz.

• enlightened
    Ez velem is volt. Sajnos ez a shady business contract egyik bugja. PS3/PS4-en már kijött a patch 1 hete ami javítja. A többi platform még sajna várakozik.

Megoldás: 1.Hagyod a francba. 2. Megvárod a patchet 3.Újrakezded a játékot és esetleg nem bugzik be.

Ha PC-n játszol én várnék patchre, Ubi híres arról hogy azt a platformot le***rja magasról. Általában a konzolosoknak ad patchet a PCseket meg figyelembe se veszi vagy legalább 3 hónapig váratja őket. Ezt az AC3-nál megtapasztaltam és részben ezért váltottam utána a PS3-ra. Ami bevált, hiszen idén az AC4-hez a PS3/PS4 tulajok már megkapták a javítást míg mindenki más még vár.
  • xido
    fontos kérdés..nem ezzel a játékkal kapcsolatban,de az is ubi/uplay és ezt sűrűbben nézik a hozzáértő kollegák :)
    steam online vásárolt ubi játék regisztrálható a uplay-re a pontokért?
  • CroftManor
    Mozsárágyúval.
  • Zegi Norbi HUN
    Még teljesen alap a mozsárágyúd? Mert abból egy sorozat is eléggé megbontja az erőd részeit. Szerintem próbálgasd, sikerülnie kell:D
  • Myselor
    nemtudtam.amúgy máshogy nem igen lehet szerintem csak úgy:)
  • krisztajo
    Gondolod, hogy ezt nem próbáltam?!
    Egyéb tényleg használható ötlet?
  • Myselor
    messzebbről kell és irányítsd fel:)
  • krisztajo
    A közepes nehézségű tengerszakaszon van két erőd, ami egyenes parton van a sziklafalon.
    Egyszerűen nem tudom bevenni őket.
    Mindkettőnél négy helyről lőnek, de az utolsó olyan hátul és magasan van hogy bármilyen közel megyek nem tudom ágyúzni, mert nem érnek el odáig az ágyúgolyók.
    És nekem a mozsárágyú is hatástalannak bizonyult.
    Ti ezeket hogyan pusztítottátok el?
  • Pardon82
    közelebb mentem, eltűnik a zöld körös hatótávolság, de egyik hajó sem mozdul a három közül...
  • Shep
    Ja igen, az vicces volt :)
  • Gary
    visz = viszi
  • Gary
    OFF
    Ha már játékbeli akcentus: a GTA IV-ből Little Jakob visz a pálmát! :Ð
  • Gary
    Háát, ilyen szinten valóban nem beszélem, illetve nem értem meg.
    A Tower-t azért nem tudnák nekem eladni, talán csak a Big Ben-t :Ð
  • MerlinW
    A legénységed méretét a bal felső sarokban látod (igaz nem szám szerint), ha vezeted hajót. Szám szerint a toborzó helyeken látod. Egyébként 10 és 40 között lehet a legénységed száma a hajó fejlettségétől függően.

A hajó többi adatát a hajó fejlesztési menüben látod (karikákban az értékek).
  • spibal
    Sziasztok!

Hol tudom azt megnézni, hogy mekkora a hajómon a legénység mérete. Vagy egyéb hajó adatokat hol tudom megnézni, vagy nincs ilyen?
  • MerlinW
    Na igen, aki nem beszéli az angolt - vagy esetemben, ha a katonák valami lehetetlen tajparaszt-spanyol akcentussal beszélnek - akkor lopakodós - főleg hallgatózós - küldetés alatt szinte képtelenség szöveget is olvasni:)
  • Gary
    Sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon is, de nem látok választ, ami a UBI-tól írna valaki.
    A második képernyős alkalmazásukba be tudok lépni, kapcsolódik is a PC-hez, viszont a flottás dolgokat nem lehet elérni, mert akkor már képtelen csatlakozni ahhoz a másik szerverhez, amin ezeket lehetne intézni...
  • Gary
    Nekem ezeket minimum kétszer kell játszanom, mert ha figyelem a sztorit, akkor bukom a küldetést.
    Ráadásul, a legtöbb követős-beszélgetés, magas szintű IQ-betyárok között zajlik! :Ð
    Kedvencem a Beavis és Butt-Head közötti: csempész höhö csempész (smugler, höhö smugler).
  • a.carkey
    Nos, szopjon le az ubi. Megjelenés óta próbáltam megvenni náluk a dlcket, de server error üzenetek jöttek fel folyamatosan, és még a supportjuk is leszart, nem válaszoltak a ticketemre, amit csak az ubi.comon át tudtam elküldeni, mert UPlay alatt szar a rendszerük.

A Green Man Gamingen járva viszont a feléért megvehettem az összes kijött dlct, kivéve a Kraken Ship, azt csak a nem működő ubin látom. Szóval minden rosszban van valami jó.
  • Shep
    Beszarás, hogy még az utolsó előtti szekvenciába is volt képük berakni kövesd Pistit típusú küldetést. :)
  • wedge31
    Menj közelebb a hajókhoz, van olyan amikor követned kell a hajót amig a célpont ki nem száll és akkor tudod elintézni
  • Pardon82
    Van egy asszaszin megbízás ezen koordináta alatt: 422,656 Keressem meg a célpontot és öljem meg. Végig jártam ezt a részt, de csak 2-3 hajót találok ott. Körbe néztem őket sasszemmel, de úgysem találok senkit egyik hajón sem. Tudnátok ebben segíteni, hogy hol találom a célpontot?
  • krisztajo
    Köszönöm az infókat akkor majd kipróbálom a hajókat.
  • Gary
    Érdemes, nem sérülten kerülnek be és max. elbontod drágakőért.
  • MerlinW
    A kapitányi kabinban tudod használni őket. Egy idő után igen jó pénzkeresési lehetőség lesz. Emellett jópofa minijátékok.

Fémet Brigg-ek (50-70) és Fregattok (70-200) szállítanak, valamint kisebb mennyiségben az elfogóhajók is (20-40).
  • krisztajo
    Köszi! És a szétlőtt hajókat érdemes felvenni a flottámba vagy nem?
    Egyáltalán használni kell majd a flottát?
  • Myselor
    fregattokat,vagy hadihajókat:)
  • ajem kisa
    Délen vannak erősebb hajók és sok fémmel.

Nem neked, hanem az én kérdésem, mentések csak egy .ini és egy .xml fájl a C-n? (virágbolti feketedobozos)
  • krisztajo
    Igen erre már én is rájöttem csak még egy hajót sem találtam ami azt szállítaná. Ezért kérdeztem, hogy milyen típust keressek.
  • Myselor
    hát megnézed a távcsővel és kiírja hogy miket szállítanak:)
  • krisztajo
    Myselor! Köszi szépen.
    Fémet hogyan lehet szerezni, milyen hajóról?
    Én pusztítom a szkúnereket, de azokon sosincs.
    Illetve a megcsáklyázott hajót, amit majdnem szétlőttem érdemes felvenni a flottámba?
    Gondolom, többe kerülne a javítása mint amennyi ér.
    Egyáltalán van jelentősége a saját flottának?
  • Shep
    Elfogytak sajnos.