Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Ami kell az utolsó életerõhöz. Akárhányszor átnézem a térkép felfedezett részeit a jaguár ikonja sehol. Bocs hogy nem szánok rá egy teljes napot a keresésére.
Ahogy haladsz elõre akaratlanul is találsz majd levadászható állaltokat minden fajtát!
Pont ez a lényege az ilyen játéknak fedezd fel minden zugát ne más csinálja helyetted!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja és az autókereskedés nem ér 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
A tengeri állatok levadászásánál igazán adhatna 2-3 csontot is a játék.
Azért egy selyemmajom és egy bálna között van némi eltérés, pedig azonos mennyiséget kapunk...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Vannak hajók amik 150 fémet is cipelnek persze Õk már erõsek.
Én a helyedben minden fejlesztési pénzem és cuccom a mozsárágyúba tolnám + a mozsárraktárba. Elég brutális a sebzése annak és elit ágyú és raktár nélkül is 15 db mozsártölténnyel bármilyen hajót kinyírsz gond nélkül. (Akár egyszerre 3at is)
Nekem mondjuk ez a hajózás nem jön be! Nagyrészt errõl szól a játék?
Például a 70 fémet meg sem tudom szerezni. Ha megtámadok egy hajót segítenek neki. Én meg nem okozok nagy sérülést a másik hajónak!
visszamentem long bayre hogy összegyûjtsem az utolsó maya követ. de egyszerûen nem találom az utat a sztéléhez ebben a kibaszott dzsungelben!! ugrálok össze vissza az ágakon , de általában mindig visszajutok oda ahol már többször voltam, nagyon kevés a tájékozódási pont és valószínû hogy mindig elrohanok az egyetlen út mellet ami kivezetne ebbõl az átkozott dzsugelbõl!! Az obszervatórium felé kéne mennem ugye? hiába csináltam meg azt a küldit egyszerûen nem találom azt a helyet ahol feljutottam az obszervatóriumhoz... áááááh!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mások kérdésem: Az obszervatóriumos küldetés után elhagy a néger elsõ tisztem. hol szerezhetek másikat? videón láttam(hallottam) hogy egy csaj lesz? Küldiben kapom vajon?
410, 819 - aranykard
Az Andreas szigetek északi részén 3500R.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Elképesztõen hatékony. Ha közel vannak az ellenfelek 6-8 embert is lefog.
Sõt a templomos megbízásnál a Rhona nevû hölgy is elköhögte magát harc közbe. Edward jól bírja a füstbombát. A Rendõrakadémia 3 ból a Chad ugrik be így hirtelen amikor visszamegy könnygázt szipuzni 😄
Kb 6 an kergettek, mert lefogyott az amúgy nem kevés hp-m 😄
Volt egy jelentõs elõnyöm (már csak sárgán kerestek magyarul piros helyett)
beleugrottam a szénaboglyába. erre odajön a faszi, eddig rendbe is volt.
Elkezdett a kardjával a szénaboglyába böködni. Erre hirtelen kipirosodott és eltalált odacsõdített vagy 7-8 katonát, mondom lol.
Néha vannak eszeveszett húzásai az AI nak 😄
Legtöbb lövöldözõs játékot végig játszom Médium beállításon úgy hogy nem nagyon halok meg, max ilyen "De jó mi ez itt, hmm és mi lesz ha lövök bele 2 õt" Na olyankor szokott valami nagyot robbanni.
BattleTag: kabel15#2672
Éppen, El Arca Del Maestro matrónát követem...
[merlinw.org]
Kár, hogy nem lehet lejátszási listát szerkeszteni a repertoárjukból! :Ð
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem nagyon játszottam eddig AC vel, az elsõ rész 1 pályáját vittem végig aztán valahogy feledésbe merült. Viszont itt kifejezetten irritál, hogy ezek a jött ment katonák ugyan úgy ugrálnak a házak tetején meg másznak fel mindenhova mint in. "HÁT NEM ÉN LENNÉK ITT A SZUPER AKROBATIKUS MINDENT LEGYÕZÕ ÛBER BRUTÁLIS GYILKOLÓ GÉPEZET? ÕK MEG A VADHÚS?"
BattleTag: kabel15#2672
De a sorrendiség fontos, elõbb kalózkodunk! :Ð
Kézzel nem vészes a játékok alá berakni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell az egyik verziója, innen letöltheted: SweetFX letöltése
Az 1.3.3 stand alone-t letöltöd. Ez egy ZIP-pelt file, lesz egy csomó mappa benne (SweetFX Configurator, SweetFX és mégegyszer SweetFX).
Neked EZ a SweetFX kell! Amiben a d3d9, dxgi, injector, SweetFX_settings file-ok és még egy SweetFX mappa van.
Ezeket másold a játék könyvtárába (Assassin's Creed IV Black Flag vagy amink telepítetted). A support és uplay_download mappák között látnod kell a SweetFX mappát, a DataPC_ file-ok között pedig ott figyelnek a d3d9, injector stb file-ok.
Most az általad linkelt beállítást bemásolod ugyan ide és átnevezed SweetFX_settings.txt-re!
A játék indulásával automatikusan indul, a Scroll Lock gombbal lehet ki- és bekapcsolni menet közben.
<#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
bár asszem épp azt pont megcsináltam.de amúgyis kellett kroki bõr.de am sose foglalkozok vele kitalálnak baromságokat
Ne mondják már nekem, hogy Edward 1715-ben korkodilokat altatott, amikor ment a cuccért, az ellenfél táborába :S
Süle krokodil baromi erõs. Nem szeretem... 😄
Pedig mint a predator ott vártam a fán hogy alám ússzon ,de semmi interakció nem jött el.Így maradt a töltény általi halál.
Next PC upgrade: 2022
van egy uPlay kuponom, ami feljogosít az AC4 és a Splinter Cell: Blacklist letöltésére. Nekem nincs rá nagy szükségem, 8000 forint plusz postaköltség feléért megválnék tõle, ha valakit esetleg érdekel.
Akit igen, a [email protected] címre tud írni, és megbeszéljük a részleteket.
Mert az OK, hogy berakom, átnevezem SweetFX_settings.txt -re, de játék közben nem látok (persze lehet hogy van) különbséget. És hiába nyomom a megadott funkció gombokat nem tudom leállítani, újraindítani, esetleg betölteni másik sweetfx-et.
Próbáltam a configurator-al is, és külön-külön is bemásolgattam a d3d9.dll, stb file-ok bemásolgatásával is. De úgy sem mûködik. (szerintem). Mert screenshot-ot se tudok csinálni, nemhogy ki-be kapcsolgatni. Ha a dxgi.dll és dxgi.fx file is bennt van akkor viszont el sem indul a game.
Persze mindez Skyrim alatt tökéletesen mûködik és ki-be tudom kapcsolgatni a sweetfx-et.
Csak közelharcban vagy robbanásban fog sérülni? 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
És tényleg csökkenti a bekapott sebzést?