Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én azon a szigeten nyírtam ki egy fehéret ahol a hajót el kellett lopni!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey

A medve nem játék.

Eddig minden állatot megtaláltam, a jaguárt kivéve.
Ami kell az utolsó életerõhöz. Akárhányszor átnézem a térkép felfedezett részeit a jaguár ikonja sehol. Bocs hogy nem szánok rá egy teljes napot a keresésére.
grebber
Basszus meg ne haragudj de mi volna ha játszanál a játékkal é nem állandóan csak kérdezgetnél?
Ahogy haladsz elõre akaratlanul is találsz majd levadászható állaltokat minden fajtát!
Pont ez a lényege az ilyen játéknak fedezd fel minden zugát ne más csinálja helyetted!

Shep
Ott járt Mózes és fõpróbát tartott a vörös-tengeri akciója elõtt 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy van ötletetek, hogy Jaguár-t merre találok?
Ja és az autókereskedés nem ér 😄
Vazze 😄
CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

Azért ez a csont dolog is érdekes.
A tengeri állatok levadászásánál igazán adhatna 2-3 csontot is a játék.
Azért egy selyemmajom és egy bálna között van némi eltérés, pedig azonos mennyiséget kapunk...
Ha a sztori szerint mész, akkor a fémek megszerzése elõtt fejlesztened kell a hajódat, és a küldetésben, a két brigg elfoglalásával lesz majd több, mint 70 fémed.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Pedig több ezer fémet kell összeszedni.
Vannak hajók amik 150 fémet is cipelnek persze Õk már erõsek.
Én a helyedben minden fejlesztési pénzem és cuccom a mozsárágyúba tolnám + a mozsárraktárba. Elég brutális a sebzése annak és elit ágyú és raktár nélkül is 15 db mozsártölténnyel bármilyen hajót kinyírsz gond nélkül. (Akár egyszerre 3at is)
Myselor
ha nem jön be a hajózás akkor ez nem a te játékod.õszintén mit vártál egy kalózos résztõl?😊az hogy 70 fémet nem tudsz megszerezni arról sem a játék tehet,kezdj kisebb hajókkal akik egydül vannak.de ha alapbol nem jön be játszál másik résszel szerintem vagy más játékkal😊
Empty
Kösz! Idõben nézek rá én is!
Nekem mondjuk ez a hajózás nem jön be! Nagyrészt errõl szól a játék?
Például a 70 fémet meg sem tudom szerezni. Ha megtámadok egy hajót segítenek neki. Én meg nem okozok nagy sérülést a másik hajónak!

óóó hogy az a...
visszamentem long bayre hogy összegyûjtsem az utolsó maya követ. de egyszerûen nem találom az utat a sztéléhez ebben a kibaszott dzsungelben!! ugrálok össze vissza az ágakon , de általában mindig visszajutok oda ahol már többször voltam, nagyon kevés a tájékozódási pont és valószínû hogy mindig elrohanok az egyetlen út mellet ami kivezetne ebbõl az átkozott dzsugelbõl!! Az obszervatórium felé kéne mennem ugye? hiába csináltam meg azt a küldit egyszerûen nem találom azt a helyet ahol feljutottam az obszervatóriumhoz... áááááh!
Shep
Menüben kiválasztod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Empty
Hogyan valósítható meg a magyar nyelv?

Shep
Rakd magyarra a nyelvet! Egyébként el kell foglalni a szkúnert ami a közelben hajózik. Elõször távcsõvel be kell "mérni".

Anne Bony a neve már láthattad...
Igen 😄
jó megvan a lokáció.

mások kérdésem: Az obszervatóriumos küldetés után elhagy a néger elsõ tisztem. hol szerezhetek másikat? videón láttam(hallottam) hogy egy csaj lesz? Küldiben kapom vajon?
Empty
A hajón ezt írja: Incapacitate a schooner. Ez mit takar? Ez a fõküldetés? Kösz!

a csókámról már csak az utolsó hajótörzs fejlesztés hiányzik. de kell hozzá az elit terv. ezt tudja valaki hol szerezhetem meg? nincs kedvem az összes búvárharangos roncskeresést megcsinálni...
Valami UCL ládák nyíltak meg nekem. Sárga színû ládák a térképen:
410, 819 - aranykard
Az Andreas szigetek északi részén 3500R.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

1/4 élettel ha közben 3+ ellenfél üldöz inkább futok egy kicsit nem akarom hogy egy rossz mozdulat miatt deszinkronizáljon 😄
Solid Snake
ChuckEdward KenwayNorris<#pias>
kabel15
És menekülsz közbe vagy kaszabolod õket?

BattleTag: kabel15#2672

Amúgy szinte elsõdleges fegyveremmé vált a füstbomba.
Elképesztõen hatékony. Ha közel vannak az ellenfelek 6-8 embert is lefog.
Sõt a templomos megbízásnál a Rhona nevû hölgy is elköhögte magát harc közbe. Edward jól bírja a füstbombát. A Rendõrakadémia 3 ból a Chad ugrik be így hirtelen amikor visszamegy könnygázt szipuzni 😄
Az elõbb olyan jelenet volt, hogy nem akartam elhinni.
Kb 6 an kergettek, mert lefogyott az amúgy nem kevés hp-m 😄
Volt egy jelentõs elõnyöm (már csak sárgán kerestek magyarul piros helyett)
beleugrottam a szénaboglyába. erre odajön a faszi, eddig rendbe is volt.
Elkezdett a kardjával a szénaboglyába böködni. Erre hirtelen kipirosodott és eltalált odacsõdített vagy 7-8 katonát, mondom lol.
Néha vannak eszeveszett húzásai az AI nak 😄
kabel15
Én még így is meg tudok halni. És nem vagyok hozzá szokva ehhez 😄
Legtöbb lövöldözõs játékot végig játszom Médium beállításon úgy hogy nem nagyon halok meg, max ilyen "De jó mi ez itt, hmm és mi lesz ha lövök bele 2 õt" Na olyankor szokott valami nagyot robbanni.

Bámulatos, hogy csak nekünk van távcsövünk!
Éppen, El Arca Del Maestro matrónát követem...

MerlinW
Teljes nevén: Chuck Edward Kenway Norris.

[merlinw.org]

MerlinW
Így is túl könnyû a játék, képzeld akkor mi lenne, ha az ellenfelek nem tudnának veled lépést tartani. Ez minden részben így volt, és szerintem jó is így.

[merlinw.org]

Nekem nagyon bejön, ahogy a matrózaim kalózaim gyakorolnak a következõ Csillag születik-re! :Ð
Kár, hogy nem lehet lejátszási listát szerkeszteni a repertoárjukból! :Ð

Elaltatni? Az még csak hagyján! Edward 1715-ben nem csak elaltatott egy (vagy több) krokodilt miközben csendben, lópozva követett két csónakos alakot ellenõrzõ pontokon át a sötét mocsárvidéken, de meg is nyúzott egyet útközben! Neki még erre is volt ideje!! 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kabel15
Akkor nem vagyok egyedül. Füst bombát nem használtam sokat, bár még csak 5% környékén járok. Inkább mászkálok a városban meg nézelõdök keresem a ládikákat 😊 Viszont ami idegesít az az hogyha futok vagy közel megyek egy õrhöz aki a tetõn áll rögtön meg akar támadni :/
Nem nagyon játszottam eddig AC vel, az elsõ rész 1 pályáját vittem végig aztán valahogy feledésbe merült. Viszont itt kifejezetten irritál, hogy ezek a jött ment katonák ugyan úgy ugrálnak a házak tetején meg másznak fel mindenhova mint in. "HÁT NEM ÉN LENNÉK ITT A SZUPER AKROBATIKUS MINDENT LEGYÕZÕ ÛBER BRUTÁLIS GYILKOLÓ GÉPEZET? ÕK MEG A VADHÚS?"

Eh, már kezdtem nézegetni a többi ajánlottat is! Jöhet bármikor, mint a Brian élete :Ð
De a sorrendiség fontos, elõbb kalózkodunk! :Ð

A SweetFX oldalán van telepítési segédlet, sõt telepítõkészlet is, de azt még nem használtam, így nincs infóm.

Kézzel nem vészes a játékok alá berakni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kell az egyik verziója, innen letöltheted: SweetFX letöltése
Az 1.3.3 stand alone-t letöltöd. Ez egy ZIP-pelt file, lesz egy csomó mappa benne (SweetFX Configurator, SweetFX és mégegyszer SweetFX).
Neked EZ a SweetFX kell! Amiben a d3d9, dxgi, injector, SweetFX_settings file-ok és még egy SweetFX mappa van.
Ezeket másold a játék könyvtárába (Assassin's Creed IV Black Flag vagy amink telepítetted). A support és uplay_download mappák között látnod kell a SweetFX mappát, a DataPC_ file-ok között pedig ott figyelnek a d3d9, injector stb file-ok.
Most az általad linkelt beállítást bemásolod ugyan ide és átnevezed SweetFX_settings.txt-re!

A játék indulásával automatikusan indul, a Scroll Lock gombbal lehet ki- és bekapcsolni menet közben.

a.carkey
A 100%-os szinkronról a "Fegyverek könyve" jutott eszembe ...
<#idiota>

A medve nem játék.

Myselor
én ezért szarom le nagy ívben ezeket a 100% szinkronizációkat xd
bár asszem épp azt pont megcsináltam.de amúgyis kellett kroki bõr.de am sose foglalkozok vele kitalálnak baromságokat
enlightened
Korokodilra csak golyó, meg altató hat. Van is olyan küldi amihez a full synchez el kell altatni 3 krokot. Mondjuk ekkora baromságot se láttam még. Ugye a full syncnek elvileg az volt a lényege amikor kitalálták ugy magyárázták, hogy az adott hõs ugy oldotta meg azt a feladatot, igy ha te is ugy oldod meg, akkkor 100%osan kovetted az o cselekedeteit.

Ne mondják már nekem, hogy Edward 1715-ben korkodilokat altatott, amikor ment a cuccért, az ellenfél táborába :S

Altasd el az is jó. A megvadító asszem nem mûködik rá.
Süle krokodil baromi erõs. Nem szeretem... 😄
Shep
Jó neked, én már 30 perc után untam, ha egy mód van rá fast travel 😊 Egyedül a nótázást kedvelem 😊

grebber
Eddig 10/10 volt a game,de most hogy látom nem engedi a krokodilt leassassinolni ,nagy szar kár volt megvenni.Ilyen hibát öcsém<#idiota>
Pedig mint a predator ott vártam a fán hogy alám ússzon ,de semmi interakció nem jött el.Így maradt a töltény általi halál.

enlightened
Azért meg lehet unni hidd el.

Sziasztok,

van egy uPlay kuponom, ami feljogosít az AC4 és a Splinter Cell: Blacklist letöltésére. Nekem nincs rá nagy szükségem, 8000 forint plusz postaköltség feléért megválnék tõle, ha valakit esetleg érdekel.

Akit igen, a [email protected] címre tud írni, és megbeszéljük a részleteket.
Maxtreme
Erre én is kíváncsi leszek, mert pár órája épp az NFS topikba fejtettem ki hogy sem ennél a játéknál, sem ott nem mûködik nálam a dolog. (holott máshol igen)

bajgunar
SweetFx -et valaki elmagyarázza nekem, hogy kell/lehet normálisan berakni?
Mert az OK, hogy berakom, átnevezem SweetFX_settings.txt -re, de játék közben nem látok (persze lehet hogy van) különbséget. És hiába nyomom a megadott funkció gombokat nem tudom leállítani, újraindítani, esetleg betölteni másik sweetfx-et.
Próbáltam a configurator-al is, és külön-külön is bemásolgattam a d3d9.dll, stb file-ok bemásolgatásával is. De úgy sem mûködik. (szerintem). Mert screenshot-ot se tudok csinálni, nemhogy ki-be kapcsolgatni. Ha a dxgi.dll és dxgi.fx file is bennt van akkor viszont el sem indul a game.
Persze mindez Skyrim alatt tökéletesen mûködik és ki-be tudom kapcsolgatni a sweetfx-et.

Tyû vagyis kvázi golyóálló lesz a karakter? 😄
Csak közelharcban vagy robbanásban fog sérülni? 😄
CroftManor
Összekell gyüjteni hozzá a maja sztéléket, amibõl 16 db van. Ha rád lõnek, nem sérülsz.

Nothing is True, Everything is Permitted

Amúgy a Maja ruhát hogyan is lehet megszerezni?
És tényleg csökkenti a bekapott sebzést?