Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor mondjuk az elsõ kiszálláskor tényleg nem csalt a fülem,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rebecca hangját hallottam..mert imdb szerint is szerepel benne😊
ac
Elõször is gratulálok,másodszor láttam egész éjjel toltad bele is húztál a hajópusztításba rendesen.Harmadszor köszönöm a javításokat inkább gyorsíts,mert azóta rájöttem a gyémántgyártásra a hadihajókat bontom el 675 gem-ért

MerlinW
Jaja, az ismerõsök jók benne😊 Van ám szerepük is, majd a végén meglátod😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más: de rossz volt Desmond-ot látni a boncasztalon 😞

[merlinw.org]

MerlinW
A kék konvojok, ládák, stb., közösségi események. Véletlenszerûen jelennek meg és ha meglátod õket, automatikusan megosztja õket a barátaidnak (gyak. ha én meglátok egy királyi konvojt, nálad is megjelenik a térképen, feltéve hogy ismerõsöm vagy UPlay-en). A konvojok anyahajója 10k R-t ad mindig, a ládák 6k körül. Én ma így gyûjtöttem 100k-t😊

Továbbá lehet gratulálni, levertem az összes legendary hajót. Nem mondom, hogy nem izzadtam vért😊

[merlinw.org]

Maxtreme
hehe, na én tegnap elõtt pontosan ezt csináltam, mert az egyik assassin küldinél állandóan "útban volt" egy qrva nagy hajó.
Sima liba müxik a dolog 😄

ac
Most nyomtam le egyet 10k volt benne.

"én mondjuk el tudtam volna képzelni még jó sok kurvázást is"

A gyûjthetõ cédulák, 7-es darabjának utolsó része... :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Most, mikor másodszor kellett kilépni az Animus-ból, az elsõ hekkelések érdekesek voltak (Frogger kicsit másképp). A QR kódos infók is, az összegyûjtött anyag meg pláne! Nekem is tetszik benne a "való világ" (ha az AZ egyáltalán) :Ð
Ráadásul, ismerõsökkel futottam össze a bejáratnál :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

jarlaxxe
Igy van, egy kalózos játék föhösének pont ilyenek kell lennie én mondjuk el tudtam volna képzelni még jó sok kurvázást is de hát majd legközelebb..<#pias>

A föhös célja egyértelmü, gazdag akar lenni és ezzel tökéletesen azonosulni is tudok max az eszközeivel nem. Nekem mindig szimpatikusabbak az emberi hösök emberi célokkal mint a világmegmentö über emberkék.
Eddig ez a rész jött be a frencsájzból a legjobban a többi hamar felejtös volt de ebbe olyan tartalom van, hogy jól elvagyok velük.
Több ilyen kalózos játék kellene még / az AC részt felölem teljesen kihagyhatnák /

rage
De legyen naplopó, s részeg 😊 S ne a lopakodásról, meg a kihallgatásról legyen híres 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Nekem az AC sorozatban mindig a jelenkori események voltak a kedvenceim. Az egész Abstergo-s dolog. Itt is rengeteg infót kapunk a vállalatról. Subject 0 (Aileen a kutató, aki saját magán tesztelte az Animus technológiát ) , Subject 1 (A srác aki a Libertion fõhõsnõjének szerepébe bújt, meséli el az élményeit). Ismét kapunk egy raklap infót Clay-rõl (Subject 16), Desmond életérõl, apjával való kapcsolatáról, Az Animus eredetérõl és fejlõdésérõl, a vérminták és a kristálykoponya szerepérõl, a vállalat kamuprojektjeirõl a világ fele, és még millió érdekes dolog.

Emellett egy raklapnyi új infót kapunk az Initiates-en is. Csak ma 4 órát töltöttem azzal, hogy olvasgattam az adatbázist és hallgattam a felvételeket😊

Számomra az AC sorozatban történet szempontjából, mindig a "big picture"-t szerettem, az Animusban történõ dolgok másodlagosak voltak😊

[merlinw.org]

Háát, ezen a Királyi Konvojon 10000R volt :Ð
Ment is a flottába mind a három. Egy fregatt és két szkúner :Ð

Nah, megvan a rejtekhelyem!
Eddig, ez a küldetés hajazott leginkább a korábbi részekre.
Fölfejlesztettem megvettem a kocsmát és a csaposom volt olyan kedves, hogy 200R-ért elárulta annak a kincses térképnek a helyét amit Nagy-Inaguna szinkronizálásakor már egyébként is megmutatott.
Van érzéke a fickónak! :Ð

Shep
Küldetésbõl nem lehet kilépni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Anélkül is szét lehet csak kerül közel fordulj meg hogy be akarjon jönni melléd és amikor az orr része már melletted van vitorlák ki...õ nem tud lõni téged mert totálisan holttérben vagy neki, de te rá tudsz lõni az oldalsó ágyúkkal simán... És amilyen csúcs az AI ha szerencséd van hagyja is hogy így darabokra szedd, ha nincs szerencséd egyszer kétszer megpróbál rád fordulni de vele együtt kell fordulni és kész...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

<#eljen><#vigyor2>

Amúgy szerintetek 20db elit mozsárágyú tölténnyel távolról le lehet gyõzni egy legendás hajót? Vagy ha túl közelre kerülök akkor úgyis mindegy? 😄
Még az oldalsó ágyúk a vágósarkanytú és a hajótest sem Elit...
Myselor
ne vedd magadra nem bántásként mondtam akkor sem😊 egyébként igen egy ideig elérhetõek.de lesznek még nyugi😊
Bocs', de a keveset adnak és a nagyon megéri mondhatom között óriási különbség van!

Más:
Ezek szerint, az Online események hajói csak ennyit visznek? Nekem ez az elsõ, ezért vagyok/voltam rápörögve.

Õ is 0 buznyákkal indult az elején 😄
Már végigvittem a fõszálat és tûrhetõen állok a fejlesztésekkel is de az elöbb számoltam össze még 160.000R kelleni fog. Ez picit ledöbbentett 😄
Pedig sokkal könnyebb mint látszik.
Amúgy a Gamestar 12es végigjátszásának elsõ 5 perce errõl szól pont nézd meg. Én is sokadjára csináltam meg mert marhára türelmetlen voltam már szinte átfutottam a pályán 😄
Myselor
nem mondtam hogy ne csináld meg csak azt hogy nem éri meg,akkor se és késõbb se éri meg.keveset adnak ennyit mondtam😊
Myselor
próbálgasd 😊
Empty
A fára ugrásnál van a cumi!

Fogalmam nincs, Online esemény, egyszer lezúzott. Gondolom, van akinek még az is pénz. Nekem az, még csak ott tartok, hogy most kell megölnöm a templomost (Julien du Casse) Nagy-Inagua-nál.

Miért nem lehet elfogadni, hogy van aki még nem vitte végig? Emiatt meg kellene húznom magam? Gyorsan elfelejtetted, hogy Te is tartottál egyszer itt!

Myselor
ne csináld már baromi egyszerû.üsd le az assassinokat bujkálj baromi egyszerû😊
Empty
Nincs valakinek egy mentése ez után a Kidd csávó után? Mikor hozzá kell lopózni mindig lebukok vagy már századszorra! <#beka3>

Myselor
1 vagy 2k R van bennük.nagyon megéri mondhatom xd
Találtam egy Királyi Konvojt. Kék "R" jelzi a térképen és nekem a 787,440-en adta be. Még több, mint 9 óra van hátra, utána eltûnik.

Myselor
sajnos igen <#idiota>
Shep
Marhára nagy fantáziára vall ,hogy minden 3. küldetés a kövesd Józsit meg Pityut címet is viselhetné. Tényleg ennyire nincs már ötlet, hogy csak ennyire futotta?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Empty
James Kiddel mikor találkozni kell nos azon a pályán van két láda egymás mellett de sehogyan sem tudok odajutni a dzungelben. Jár valaki épp arra, hogy mi a trükk? Már vagy 30 perce csak járom a dzsungelt de semmi!

Shep
Ok, kösz.

Myselor
tök mindegy😊
Shep
Hogy csontom legyen ahhoz mire érdemes vadászni, vagy tök mindegy minden leölt vadnál ad?

grebber
"csak a kardunk legyen erõs (4-5 dmg)"

Ebben a játékban mint mondtam semmi ilyen nem számít!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
nem értem ezt a "csalást" hogy mire jó 😄
egy felfejlesztett hajóval annyira egyszerû elfoglalni a hajókat😊
JethroHUN
Jaj de buzis lett ez a Jackdaw... arany mortal és ágyúk. Arany döfõorr, arany kormánykerék. Arany maya páncél. Arany pisztolyok. Csak a fedélzetmester nem szõke, hanem vörös. <#hawaii>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Az még hagyján de, hogy lõ ágyúval a hajó alá? 😊

Inkább a hajó csal, mert akkor is lát, ha a víz alatt úszok. 😊
Bizony bizony...... Miért lenne csalás, ha leirtod a hajó legénységét, akkor ki fogja irányítani a csatába? 😊
Nekem sem sikerül mindig elsõre, de amint felkapaszokodsz a hajóra, már nem lõnek tovább. 😊
Ez mekkora egy ordas nagy csalás vazze 😄

Felmegy a hajóra és leírtja az ellent aztán simán lenyúlja.
Nem semmi. Nem hittem volna hogy így is el lehet foglalni a Manóvár-t 😄
Shep
Ez nekem is eszembe jutott a minap de hiába úsztam lopva a hajó aljához érve benyomott egy instant killt 😞

Hihetetlen, de mûködik:
http://www.youtube.com/watch?v=Jq5A__yzi4M
Elég egy alap hajó, csak a kardunk legyen erõs (4-5 dmg).
Már teli van a flottám ilyen csoda hajókkal.
Myselor
a karakterre magára értette,de egy tipikus kalóz milyen legyen mégis ha nem ilyen😊
grebber
Én ezt a "célok nélküli naplopó köcsög-öt" nem értem csak.
Hát mi magunk vagyunk karaktert azt éljük át amit õ anno.
És hát ez a rablás fosztogatás hajócsatás kincskeresõs stb lét nekem nem tûnik semmiképpen se cél nélküli unalmas dolognak!

Az egyedüli valóban unalmas dolog az a szaladgálás a 100%-ért hogy minden fost összeszedjem az ember (ez viszont csak egy mellék dolog nem kötelezõ)

Next PC upgrade: 2022

Myselor
persze ez így van játékos függõ de azért ekkora hülyeséget mondani mint õ,edward egy faszkalap kb így irta le de az abstergos cucc az meg tök király.hát jólvan😊
Shep
Edward nekem is jobban bejön, mint Connor de továbbra is Ezio az etalon, bár ez is játékos függõ, mert van akinek meg Altair.

Myselor
érdekesen látod a dolgokat,kezdjük ott egy kalóztól mit vársz milyen legyen ha nem egy naplopó és mindig részeg?😄 nem kicsit jobb karakter edward de a többiek is jók fõleg james kidd nem akarok spoilerezni de tudjuk miért érdekes õ fõként.mint AC játék tényleg 0 ebben igazad van de a többi fõleg hogy az abstergos részeket bírtad,számomra is érthetetlen.mi a fasz tudott azon tetszeni most komolyan?