3496
-
#2495 Kösz, de nem kérte senki. -
#2494 Énis. Nekem GTA V után az év legjobb játéka. :) -
#2493 Srácok, ez a játék függőséget okoz :D Qrva jó lett. Hiába a sok gyűjtögetnivaló, sok ismétlődő mellékmisszió, sok lopakodás, úgy el vagyok vele mint a befőtt :D -
Devilstudio2013 #2492 -
#2491 Megjelent az Assassin's Creed: Pirates mobilra (Android és iOS), jó lett:) -
alonso83 #2490 köszi megvan -
#2489 nagy iguana azthiszem -
alonso83 #2488 sziasztok megtudnátok mondtani hogy a melyik szigeten van a templomos ruha? -
krisztajo #2487 Köszi szépen! Ezeket mindig benézem, ilyen volt az erőddel is, amit a főküldiben kellett bevenni. -
cRusa1deR #2486 Halaj tovább a történetben, akkor fog kinyílni a kapu. -
krisztajo #2485 Help! Kingston-ban van egy kilátó a lezárt villában ami ráccsal van körülvéve és zárva van a kapu is. Oda hogy lehet bejutni? Találtam ugyan egy fát a kaputól nem messze, de túl magasan van az ág, hogy felmásszak rá. -
#2484 Pedig van. Én is aktiváltam. Jelentkezz be és "validate key" vagy valami hasonló.
Ezt kapod:
TROVE OF MYSTERY DLC PACK
Singleplayer Weapon: Golden Dual Swords Multiplayer Costume: Treasure Hunter
Special Wheel
Multiplayer Relic
Access to 'The Watch': Use your code to sign-up for access to all the up-to-the-minute information about Assassin's Creed IV: Black Flag, exclusive content and meet other gamers who share your passion for the Assassin's Creed universe.
-
#2483 Nem lehet cserélni, fejleszteni lehet. Ha mindent kifejlesztesz nem lesz ellenfeled a játékban. -
#2482 Google első találata
Hordók pedig stratégiai fontosságú eszközök. Hordók nélkül elég kellemetlen megszabadulni 3-4 fregatt/hadihajótól akik egyszerre támadnak:) -
#2481 A játékhoz kaptam egy térképet,rajta egy kóddal...azt írja menjek az assassinscreed.com/vip oldalra ott adjam meg és extra tartalmat kapok .Nah most olyan oldal nincs,legalábbis én nem találom,és az ubi hivatalos oldalán sem találok ilyen lehetőséget.
Hogyan lehetne ezt aktiválni akkor? -
#2480 kijelzi őket a városokban majd:) -
#2479 Most szereztem meg magamnak a szigetet, aztán egy kulccsal az 5ből kinyitott egy zárat. Utána mutatott egy térképet az asszaszin "főhadiszállásokat" jelölte. Elő lehet azt még hozni valahogy vagy meg kellett volna jegyeznem? -
spibal #2478 Lelehet valahogy cserélni a hajót? Egy brig-em van amelynek csak két ágyúsorral rendelkezik, így nem igazán tudom felvenni a harcot egy 5 sorossal, főleg ha többen vannak. Vagy a későbbiekben ez megváltozik? -
TomDantes #2477 Van valami leírás arról ,hogy melyik roncsnál milyen fejleszti terv van? Nincs sok kedvem olyan roncsokokat és végig bogarászni, ahol olyan terv van, ami engem nem is érdekel. Ágyúkat, fegyvereket ilyesmit akarok fejleszteni. Hordóraktár növelés például nem igaz. -
#2476 Jah, nyomva tartva a shift-et az összes gyenge pontot automatikusan sorozza, nem kell "célozgatni" egyesével. Ez a 23-as oldalsor mellett telitalálatonként 6-8 gyenge pont, amit 2-3mp alatt bedarálnak a forgóágyúk. Kimaxolt golyókkal és jó pozicionálással a legendás hajók elhullanak ~10 sorozattól és mozsárt még nem is használtunk:) -
Gary #2475 Automata?! Nekem még nincs kimaxolva a Csóka. Ezek a begyűjtésre váró fejlesztések hiányoznak, de látom, rá kell kapcsolnom, hogy elérjem a terminátor üzemmódot! :Ð -
Hoz_Hun #2474 Úgy tudom van olyan kincsestérkép amit a flotta hoz vissza a küldiről. De ebbe nem vagyok biztos. -
#2473 Tegnap nekem is elborult az agyam és kitakarítottam a vizeket:) Ez az automata forgóágyú 23 oldalsó mellett nagyon beteg. Esélye sincs senkinek, jöhet rám 5 hadihajó is:) -
Gary #2472 Egy fregattom nekem is van, de mintha, láttam volna hadihajót is belőle (lvl49). Bár, a tegnap esti ámokfutásom következményeként, lehet, hogy be is gyűjtöttem :Ð -
#2471 Köszi, azok is megvannak. De csak 19 térképet találtam a 22-ből. A vízalatti ládák megvannak, meg azok is sárgák. A hajómhoz már csak a robbanóhordók tárhelye maradt.
Ládák, töredékek, maya, assassin küldi minden megvan, csak az a 3 térkép a koordinátákkal hiányzik. Délután megnézem melyik 19 van meg, és rákeresek a neten, hogy a többi 3 hol bujkál! :D -
#2470 3 ládához nincs térkép, azok a víz alatt vannak a roncsoknál. Mikor ráviszed az egeret a merülési pontra/hajóroncsra, kiírja, hogy fejlesztés található bennük ( (elit oldalágyú, elit mozsár, elit robbanóhordók, stb).). Azokon a helyeken találod a maradék 3 ládát. -
#2469 jah aztnemtudom ,még nekem is hiányoznak xd passzolom :D -
#2468 Akkor félreérthető voltam! :D
19 kincs megvan a 22-ből, de 3 térképet nem találok. Minden kikötő, sziget, barlang, izé már sárga, nincs semmi opció már.
Lehet, hogy azok virágboltival nem elérhetőek? -
#2467 A legendary hajókkal majd akkor foglalkozz, ha 95-100%-osra fejlesztetted a hajódat:) -
#2466 HMS Merlin flottába állítva! -
Gary #2465 Később a jelek is újra megjelennek és ott is maradnak. Gondolom, innentől lehet őket látogatni. :Ð -
#2464 És később megjelennek a térképen is a jelölések, vagy 1-2 fejezet után nézzek vissza magamtól hátha? -
Gary #2463 Később ott lesznek, addig nem foglalkoznak veled, míg erősebb nem lesz a hajód. Legalábbis, nekem ez volt a tapasztalatom. -
#2462 Szia!
Kincsestérképet mikor megnyitod, jobb alsó sarokban ír koordinátát. Utána a térképen megkeresed a koordinátát amit megadott, odamész onnantól már látni fogod a kincsestérképről hogy hova menj.
Más. Mikor elfoglalok egy fortot, térképen megjelenik egy piros legendary ship. Rárakom a jelölőt, de mikor kilépek a térképről eltünik, ésha odahajózok ahol volt, akkor sem találom. Hogy kell? Köszi előre is! -
#2461 nekem azok nem annyira.inkább akinek sok ágyúja volt. a többi piece of cake volt :D
amúgy szerintem a kincsek lesznek azok.youtubeon keress rá vagy tanuld meg értelmezni
-
#2460 Én épp most szedtem le az uccsót is, nekem a párban lévők voltak nehezek.
A többi viszonylag gyors volt.
Ha minden láda, minden palackos üzenet, minden töredék megvan, és minden ass. küldetés megvan, minden város, szigetek, barlang, legendás hajók... csak 2-3 kincses térkép hiányzik és így 94%-os a játék. Mi hiányzik?
Ja maya kövek és a kulcsok is megszerezve!
És a kincseket nem tudom, hogy hogyan kell ráakadni! :D
(virágbolti) -
#2459 a legendás hajókat lenyomtátok már ti is?kinek melyik volt a legnehezebb?:) -
#2458 Nekem nem volt gondom az aszaszin megbízásokkal, tegnap megcsináltam a maradékot, meg a tengeri megbízásokat, és megkaptam végre az arany pisztolyokat, meg azt a pisztolytőrt vagy mit :D -
#2457 (húdejó itt az url kód) -
#2456 Final Fantasykrol nem is beszélve amik mondjuk a kedvencem. Nem a 14.