Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Továbbá lehet gratulálni, levertem az összes legendary hajót. Nem mondom, hogy nem izzadtam vért😊
[merlinw.org]
Sima liba müxik a dolog 😄
A gyûjthetõ cédulák, 7-es darabjának utolsó része... :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ráadásul, ismerõsökkel futottam össze a bejáratnál :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A föhös célja egyértelmü, gazdag akar lenni és ezzel tökéletesen azonosulni is tudok max az eszközeivel nem. Nekem mindig szimpatikusabbak az emberi hösök emberi célokkal mint a világmegmentö über emberkék.
Eddig ez a rész jött be a frencsájzból a legjobban a többi hamar felejtös volt de ebbe olyan tartalom van, hogy jól elvagyok velük.
Több ilyen kalózos játék kellene még / az AC részt felölem teljesen kihagyhatnák /
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Emellett egy raklapnyi új infót kapunk az Initiates-en is. Csak ma 4 órát töltöttem azzal, hogy olvasgattam az adatbázist és hallgattam a felvételeket😊
Számomra az AC sorozatban történet szempontjából, mindig a "big picture"-t szerettem, az Animusban történõ dolgok másodlagosak voltak😊
[merlinw.org]
Ment is a flottába mind a három. Egy fregatt és két szkúner :Ð
Eddig, ez a küldetés hajazott leginkább a korábbi részekre.
Van érzéke a fickónak! :Ð
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Még az oldalsó ágyúk a vágósarkanytú és a hajótest sem Elit...
Más:
Ezek szerint, az Online események hajói csak ennyit visznek? Nekem ez az elsõ, ezért vagyok/voltam rápörögve.
Már végigvittem a fõszálat és tûrhetõen állok a fejlesztésekkel is de az elöbb számoltam össze még 160.000R kelleni fog. Ez picit ledöbbentett 😄
Amúgy a Gamestar 12es végigjátszásának elsõ 5 perce errõl szól pont nézd meg. Én is sokadjára csináltam meg mert marhára türelmetlen voltam már szinte átfutottam a pályán 😄
Miért nem lehet elfogadni, hogy van aki még nem vitte végig? Emiatt meg kellene húznom magam? Gyorsan elfelejtetted, hogy Te is tartottál egyszer itt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ebben a játékban mint mondtam semmi ilyen nem számít!
Next PC upgrade: 2022
egy felfejlesztett hajóval annyira egyszerû elfoglalni a hajókat😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Felmegy a hajóra és leírtja az ellent aztán simán lenyúlja.
Nem semmi. Nem hittem volna hogy így is el lehet foglalni a Manóvár-t 😄
http://www.youtube.com/watch?v=Jq5A__yzi4M
Elég egy alap hajó, csak a kardunk legyen erõs (4-5 dmg).
Már teli van a flottám ilyen csoda hajókkal.
Hát mi magunk vagyunk karaktert azt éljük át amit õ anno.
És hát ez a rablás fosztogatás hajócsatás kincskeresõs stb lét nekem nem tûnik semmiképpen se cél nélküli unalmas dolognak!
Az egyedüli valóban unalmas dolog az a szaladgálás a 100%-ért hogy minden fost összeszedjem az ember (ez viszont csak egy mellék dolog nem kötelezõ)
Next PC upgrade: 2022