Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi viszonylag gyors volt.
Ha minden láda, minden palackos üzenet, minden töredék megvan, és minden ass. küldetés megvan, minden város, szigetek, barlang, legendás hajók... csak 2-3 kincses térkép hiányzik és így 94%-os a játék. Mi hiányzik?
Ja maya kövek és a kulcsok is megszerezve!
És a kincseket nem tudom, hogy hogyan kell ráakadni! 😄
(virágbolti)
Nothing is True, Everything is Permitted
Másrészt PC-n is jött javítás, az elõbb töltött le valamit.
Harmadrészt: ezért vagy te idióta.
Az összes konzol megkapta a 2-es patchet ami javítja az asszasszinkuldetések beragadását stb... teljes log a hivatalos oldalon.
PC természetesen nem kapott semmit, de mondjuk ez sejthetõ volt, ezért nem játszom PC-n már semmit.
A medve nem játék.
Everything is true, nothing is permitted.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ez azt jelenti, hogy véglegesen elbuktam vagy késõbb még újra felvehetem?
Tudom a csáklyázást,csomó hajót meg 1-2 konvojt is lezúztam már,csak azt hittem azt mondod,lehet úgyis csáklyázni már,hogy még nem mozgásképtelen az ellenség és akkor csáklyáznám akkor elõjönne egy újabb opció ami lehetõvé tenné a flottához adást.De akkor ezek szerint félreértettem.😊
i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Viszont sehogy sem tudok bejutni, pedig bent vannak összegyûjthetõ cuccok.
Hogy lehet ide bemenni, mi a trükk? Vagy ide is csak késõbb?
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm.
Segíteni a barátokat a Kenway Flottában lehet, a barátod elküldi egy küldetésre a hajóját, és azt te vagy gyorsítani tudod, vagy megjavítani, ha nem biztonságos az útvonal. Csak single-ben müködik a dolog, összetört hajókat pedig nem tudsz a flottához hozzáadni. Csak azokat tudod hozzáadni amelyeket megcsáklyázol és kiválasztod azt, hogy hozzáadod a flottádhoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Érdeklõdnék,hogy vhol,lehet itt olvastam lehet támogatni egymást a barátokkal,egymásnak segítséget nyújtani.Ez csak multiban van így vagy esetleg single-ben is van ilyen opció?
Másik,hogy a szétlõtt hajókat hogyan lehet felvenni a flottámba?
Köszi!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Everything is true, nothing is permitted.
Elvileg kivannak írva, hogy mit találhatsz pl. a roncsoknál a térképnél asszem jobb fent ha ráviszed a kurzort. (de nem mindíg! vagy de? 😄 )
-- ON
Én csak az azért nem válaszolok most, mert nem tudom😊
[merlinw.org]
Használd õket!
Next PC upgrade: 2022
Elöször is aki tudja hol ez a kincs (845468) légyszi írja meg pontosan mert elvileg a saját szigetemen kéne lennie de nem találom.
Második még lenne két térkép amit meg kéne kapnom de már nem tudok a kocsmárosokkal beszélni. Valahogy máshol kell megszerezni?
Harmadik hogy tudom fullra fejleszteni a csokámat😊?
Elõre is köszi a válaszokat.
Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Miután nagyon nehezen jön össze a fémem, ami eddig volt azt a páncélzatra költöttem.
De azt hiszem egy darabig, amíg erõsebb nem leszek hanyagolom az erõdöket.
A másiknál, amit megpróbáltam elpusztítani pillanatok alatt ott termett két fregatt és rögtön szétszedtem.
Viszont kaptam egy fülest egy hulláról a 622,70-as koordinátán egy hajóroncsnál.
Egy egyenes sziklafal van ott magasan egy barlangbejárattal.
Oda hogyan lehet feljutni?
Elöször is aki tudja hol ez a kincs (845468) légyszi írja meg pontosan mert elvileg a saját szigetemen kéne lennie de nem találom.
Második még lenne két térkép amit meg kéne kapnom de már nem tudok a kocsmárosokkal beszélni. Valahogy máshol kell megszerezni?
Harmadik hogy tudom fullra fejleszteni a csokámat😊?
Elõre is köszi a válaszokat.