3496
-
#2655 Hát akkor hagyd abba a sztorit és fejleszd a hajód. :D Fossz ki kisebb hajókat, amikkel el tudsz bánni és fejleszd a JackDawt. -
#2654 Amúgy had kérdezzem már meg hogy ha a hajóm nem áll készen arra hogy tengeri csatát vívjak mert a storyval voltam elfoglalva és nem pedig az upgrade-vel, olyankor mivan? -
#2653 -
Gary #2652 Már majdnem végigvittem és most kaptam meg az első közösségi ládát. Még 2db kell az Abstergo szimuláció kihívásaihoz.
Ha valakinek még szükséges lenne, akkor kb. 4 órán keresztül a (39,267)-en a sátor tövében megtalálja! :Ð -
#2651 71% vége a főszálnak.Most jöhet a maradék sziget felfedezés gyűjtögetés hajó fejlesztés! -
#2650 Kösz a helpet!:)
Jó de kb 2-3 nap tudok játszani pár órácskát hetente,így nem unom meg a gyűjtögetéseket sem...majd jön leállás a cégnél,akkora tartogatom :)
FPS-eket nem szeretem,GTA5 nincs PC-re,más nem nagyon érdekel,be kell osszam :D -
Devilstudio2013 #2649 Assassins Creed IV Black Flag Walkthrough Part 15
-
#2648 Ki fog léptetni 3-4 alkalommal, észre fogod venni. -
Prof William #2647 Ha a való világba szóló küldetést kapok arról gondolom szólni fognak nekem, vagy a sztori szerint kiléptetnek az animusból, mert nem sok időt töltök "odakint". -
#2646 Az a baj, hogy a főszál akkor sem egy vérpezsdítő akciódráma, ha csak arra koncentrálsz. Ha minden szekvenciát megszakítasz 4-5 óra bolyongással, konkrétan semmire sem fogsz emlékezni az egészből:)
A flotta térképen tudod felgyorsítani a barátokat, a harmadik fülön.
Elit hajótestet San Ignacio-ban találod. -
#2645 Én nagyon lassan haladok a főszállal direkt.Nincs is nagyon idő folyamatosan játszani,minden csecsebecsét összegyűjtök,meg elküldöm a flottát kereskedni.Rengeteg lóvém van már meg minden,a hajót akarom minél erősebbre először megcsinálni.
De azt nem tudom,hogy lehet meggyorsítani a barátoknak a küldetést?
Az elit hajótest vázlatot merre találom?
Köszi -
#2644 Szinkronizációt illetően itt járok :D
Ezek hiányoznak még:
kard
pisztoly
vitorla
orrdísz
kormány
Mindegyik közösségi kihívásokért járna. -
Aragorn831109 #2643 Főszálat illetően még csak itt járok
De már csak az elit cuccok hiányoznak a Jackdowról. :)
-
#2642 Csíra hajóval nem sokra mennék max körözési szinten!Ezért még sok idő mire jó lesz a bárkám! -
#2641 Max. szintű körözés, és máris van pár Manód. -
#2640 Mázlisták :( -
#2639 Nekem is megmaradt minden acsi. -
#2638 Na 66% (persze acsik nélkül )
De majd megírom ubinak,hogy adják vissza mert nem ezért fizettem.
Lassan el kell kezdeni fejleszteni a hajót de ehhez fém kell mert mindig csak menekülök és lassan az összes főküldés kikötőben ott vár egy 38+-os hajó ami rám néz és elsüllyedek.
Bejátszottam én is amit a srác a videóban mert rátaláltam a szigetre ahol volt a 60-as hajó meg mellette azt hiszem 2 db 32-es. Lekardoztam mindenkit és befoglaltam őket. A 60-as hajó jó lesz flottázni -
#2637 Ertem, koszi a gyors valaszat! Ironman2 neked is koszi! Neha, ha elakadok johetek ide kerdezni? -
#2636 Továbbmenni csak akkor mész tovább ha te magad mész a gép ha elfogadod a küldit nem teleportál oda.Tehát van a küldetés felvétele után lehetőséged boklászni.
Kíírthatod a fél világot is nem lényeg ha nagyon köröznek és ez zavar téged lefizeted akit kell és csökken a szinted. -
#2635 Nekem csak azt az egyet adta be, amit Te is írtál, hogy merényelj meg 20 katonát. De azt sem tudtam időre megcsinálni, mert ha jól emlékszem egy péntek délután adta be ezt a kihívást, de én egész hétvégén vidéken voltam. :/ -
Ironman2 #2634 A körözés kb olyan mint a GTA-ban.El kell menekülni vagy rejtőzni amig felül tiszta nem lesz az ikon.Én gyilkolásztam rendesen az őröket,bár alig van náluk lóvé,inkább a ládákban van több cucc.Nem vesztettem semmit se mikor Havannára mentem,sőt vissza is lehet majd oda hajózni ha jól tudom.Én hagytam ott ládákat bőven -
#2633 Sziasztok! En meg csak most kezdem a jatekot, szoval elegge "zoldfulu" vagyok benne, van par gyors kerdesem: Az indulo sziget elvileg csak arra valo, hogy kis kezdo toket ossze tudjunk szedni magunknak? ha viszonylag gyorsan elhuzok Havannara, nem vesztek semmit? A masik: Havanna, ugy gondolom jelentos helyszin, ha a fo szalat kovetem, akkor gyorsan elkuldenek masik foldreszre? vagy azert lehet boklaszni, kulonfele feladatokat megoldva, lehetoleg ver nelkul? vagy nem szamit, ha leolom a varosban olalkodo "rosszarcu" fickokat, esetleg az orokre kicsit tobbszor is "rapiritok" mint egeszseges lenne, azt is lehet orvosolni valamivel ugye? Mert gondolom egy ido utan korozott leszek? En eleg sokat toltam az elozo reszeket is, nekem nagyon bejon a lopakodas, ha nem muszaly nem olok, de ha kell, akkor lehetoleg gyorsan vegzem el a "piszkos" munkat es utana igyekszem eltunni a helyszinrol. -
Hoz_Hun #2632 Nekem most jó sok kimaradt, így nem tudom hány Community Challenge ment le azóta. Vagy hogy volt-e egyáltalán. De azt írták a hivatalos oldalon még korábban, hogy senki ne aggódjon, hogy esetleg kimarad valami mert újra meg újra beteszik ezeket a cuccokat Challengekbe. -
#2631 Tegnap este megcsináltam a jelenben lévő dolgokat. Hát vért izzattam, mire mind a 33 gépet meghackeltem. Nem tudom kitalálta ki ezt a fallabdás marhaságot, de jó párszor elhangzott a fejemben közben, hogy: megverem...megverem...aki ezt kitalálta :D
HozHun: kicsit utánaolvastam a közösségi kihívásoknak, és pl arra a kardra, ami nekem hiányzik - Perzsa szablyák, csak annyit ír, hogy: You can unlock this by completing Community Challenge #4. De hogy melyik volt az... :/ -
#2630 Hopp. Bocs. -
#2629 Elírtad 2013 az a 2014 :D
Assassin's Creed IV: Black Flag - jövő héten jön a Freedom Cry DLC
Már kevesebb mint egy hetet kell várni arra, hogy megérkezzen a Black Flag első sztori DLC-je, az Adewale történetével foglalkozó Freedom Cry.
Aki játszott az Assassin's Creed sorozat legutóbbi részével (mármint a Pirates előttivel), az bizonyára ismeri Adewale-t, Edward szolgának született pajtását.
Szabadságát a Jackdaw fedélzetén találta meg, majd 15 évvel később, miután képzett assassinná vált, egyszercsak Saint-Domingue-on taljálja magát hajótöröttként, fegyverek és társak nélkül. Itt kezdődik az ő kilenc küldetésen át játszható kalandja. Aki megvette a Season Passt, ingyenesen letöltheti PC-re és Xbox 360-ra december 17-től, PlayStation 3-ra pedig december 18-tól. Azt nem tudjuk egyelőre, hogy a többieknek mennyibe fog kerülni, de ha muszáj lenne, 14,99 dollárra tippelnénk.
info: Gamestar -
#2628 Assassin's Creed IV. Freedom Cry (Adéwale, 9 küldije 15 évvel a Black Flag után)
(2014. december 17.) -
#2627 Bármelyik kikötőmesternél...:) -
#2626 Meg fogom nézni. -
#2625 A Buccaneer kiadáshoz adták, amihez még járt a Hidden Mistery és a Sacrificed Secrets is. -
#2624 Nekem a szobros van, a DLC is tuti megvan, de a ruhát eddig még nem láttam. Ha hazaérek megnézem, de tuti minden dlct aktiváltam. :( -
Hoz_Hun #2623 Azt hiszem az extra extra kiadáshoz, amihez a figura is járt. -
#2622 Ezt mihez adták? -
Hoz_Hun #2621 A Black Island DLC ruha "Captain Morgan outfit". -
#2620 Ez vajon melyik outfit? Ebben úgy néz ki Edward, mint Feketeszakáll. -
#2619 "A baj csak olyankor van mint jelen esetben,meg FC3-nál is hogy ez max egy acsira jó hogy de kocka fasz votá megtaláltál mindent lúzer acsit kapsz érte."
Igazad van, de ennél a játéknál úgy érzem ezt, hogy még szórakozom is. A 100%ra kitolás nem érdekel, mint pl. úgy öld meg, hogy előtte elkapod a lábát, miközben négy labdázó kisgyereket is kizsebelsz, és mindezt 11,77 másodperc alatt, mert különben nincs 100% szinkron. :)
Apropó, gyereket láttatok már? Vagy csak elbambultam amikor volt, de mintha a IV. részben nem lenne. Vagy van? -
ratgab #2618 Én speciel először jobbról mentem, de ott nemigen lehet észrevétlenül bejutni.
Aztán balról mentem és egészen az ajtó előttig észrevétlenül eljutottam. Ott egy kis ravaszkodással be tudtam szaladni. De én is elcsesztem rá vagy egy órát. -
Ironman2 #2617 Jó sok megoldás van,mivel több bejárata is van.Egyre jobban tetszik a játék.Kiirtottam az egész erődöt lopakodásból :)) -
Hoz_Hun #2616 A közösségi kihívást nem jelöli a térképen, az külön van a menüben, de csak akkor ha éppen megy.
A konvoj meg bálnavadászat, meg közösségi ládák, az nem közösségi kihívás (event) az csak közösségi tevékenység és nem jár érte semmi, max egy hátbaveregetés.
Szóval nem buktad a pisztolyt csak még nem került terítékre.