3496
13460980771376987028.jpg
  • Gary
    Grat! :Ð
    Nekem, assz'em a BH-t csak 6%-ra számította be. Lehet, hogy ott nem gyűjtögettem? Fene tudja. Mintha csak két küldetés nem lett volna 100%. A tankos, meg a repkedős.

CroftManor: Gratuta Neked is a 100%-hoz!
  • MerlinW
    Én 12-es lettem rögtön:)
  • Gary
    Igen, ez plusz. Volt valami szöveg, hogy valamelyik kiadáshoz mintha alapból ezek jártak volna, de nem rémlik... Talán a Black Skull-hoz?

Nekem néha, kicsit a Lost Memories-en kívüli küldetések (amiket (többnyire) a játékon belül kell megcsinálni), is unalmasak voltak, bár inkább a szinkronizáció késése miatt.

Még jó, hogy fönt van az AC3 is, mert ahhoz is annak ilyenek :Ð
  • CroftManor
    Ez az összes matrózdalon kívül van? Mert én összeszedtem mindet. Akkor ez elvileg hozzá jön pluszba, mert nem ismerős a dallama. Am nekem is megvan a100%, tegnap csináltam meg. Az összes láda,animus töredék, legendás hajók stb. :)
    Bár az Initiatesben elég uncsi ezt a lost memories keresgélés :/
  • Gary
    A nóta: The Maid of Amsterdam
  • Gary
    Dehogynem, a Fekete koponyás vitorlát és a Kiontott vér vitorlát adja, valamint Az amszterdami leány nótát.

A Fekete - vörös vitorla, El Impoluto kormánya és orrdísze jönne még a közösségi kihívásokért. De nekem az még nincs.

Közben én is végeztem a játékkal, de enlightened módszerével. :Ð
    Kicsit a sztorit, kicsit a mellékeseket.
    Már csak pár küldetést kell 100%-ra újrajátszani, a gyűjtögetnivaló mind megvan.
  • CroftManor
    Fú, jó hogy mondtad ezt, hogy rászinkronizáltad a korábbi részeket, most hirtelen 5ös szintű lettem :D
    Nem tudod melyik két vitorlát adja be? Mert nekem már csak 1 vitorla hiányzik, amit csak közösségi kihívással lehet megszerezni.
  • Gary
    Tolom ezt az Initiates részét is és valahogy sikerült a korábbi AC részeket is rászinkronizálni, amitől egyből 6-os szintű lettem. Erre (azaz, mert elértem a 3-at), kaptam a játékban két vitorlát és egy matrózdalt. :Ð
    Egy kódot kaptam, azt kellet beadni a játékon belül (SHIFT+F2, Termékaktiválás).

Ami szép, hogy a második képernyő opcióval, a telefonomon meg is tudom hallgatni és letölteni az összes megszerzett dalt!
    A flottázás még nem megy róla, mert ahhoz a UBI szerverhez még nem tud csatlakozni.
  • a.carkey
  • ropi88
    sziasztok!
    valamiért egy erődöt nem sikerült elfoglalnom. hogyan kell újra elfoglalnom vagy mit csináljak vele? név szerint a punta guarica erőd az.
    köszönöm
  • enlightened
    Ízlések és pofonok. Pont azt tette nekem érdekessé, hogy közben megszakítottam időről időre és elmentem felfedezni ezt azt, kirámoltam a raktárakat,gyűjtöttem a cuccokat, aztán ha elegem lett, vissza a főküldibe ami üde váltás volt. Véleményem szerint, az a jó ha váltogatja az ember igy nem un bele, ha csak a főszálat tolod, egy idő után, már rohadtul le leszel maradva, a fejlesztésekkel és unni is fogod. Míg ha közbe elmész templar huntra vagy beszerezni valami cuccot akkor izgibb.
  • linkaska #2684
    Tényleg nem értem miért akad, szaggat az a fos...
    Ha felteszem csutkára sem megy semmivel rosszabbul mintha leveszek mindent legalacsonyabbra meg kikapcsolok mindent.
    Még a videók is akadnak a játékban :(
    De úgy olvasom rengeteg embernek szaggat, de orvoslás nincsen rá
    Baromi idegesitő
  • johny85
    értem,köszi.
  • Gary
    Flottát nincs értelme, csak eredeti játékkal megy.
    Ruháknál a vadász gönc, a templomos és a maja páncél ad pluszt, a többi csak látvány. Ha lenne még, a többiek kiegészítik! :Ð

CroftManor: én próbáltam, legalább 15-öt betoltam. Csak, mert láttam a statisztikában, de nem olyan helyen, ahol az ötödik után történne valami. Bezzeg Havannában! :Ð
  • johny85
    Van értelme flottát toborozni reloadedel,pecs fent van?
    Van jelentősége milyen ruha van rajta?
  • HeadHunter86
    Ja hogy azok :D Jó most már tudom. Kösz.
  • CroftManor
    Boxon ez titkos acsinak számit, de nekem eszembe nem jutott volna, hogy egymás után 5x igyak egy pohár rumot :D
  • Ironman2
    Amúgy én éreztem úgy mintha csúszkált volna a vizes tetőn? Mert akkor nagyon jól megcsinálták az egészet
  • Ironman2
    Akkor valami biztos nem jó nálad,ugyanolyan alaplapom van nekem is,procit azt nemtudom a tied,mert nincs az aláirásodban,nekem minden maxon van,és 30-40 fps-el megy a játék.Esőben viszont mintha lassult volna:

• MerlinW
    Havanna-ban pl. van egy csomó iszákos felbérelhető manus (kard ikon)
  • Ironman2
  • grebber
    Bármelyikbe ahol van ilyen csoport :D
    Ha jól állsz már fizetni se kell értük :D

Magyar nyelven is lehetne ez a fos mert sok olyan van azt se tudom mit kell :(
  • HeadHunter86
    Srácok! Hol kell (melyik város) felbérelni ezeket az emberkéket, illetve mennyi az az egy csoport?

• grebber
    Több száz játék van feltelepítve szanaszerte széjjel 7 vagy 8 HDD-n (már lassan nem is számolom) és a mentéseket is a rák tudja melyik mi hol merre.
    Nem akarom őket a kútba dobni majd ha szépen lassan fogynak és esnek ki a HDD-k talán egyszer lesz friss rendszer + SSD-m.
    De én már hozzá szoktam ehhez a csiga lassú géphez.Csak a rendszer felállás hogy valamihez hozzá tudjak nyuléni 4-5 perc innentől kezdve ninc smiről beszélni.

De részemről ennyi elég volt ,mert leszedik a fejem.Mindenki tudja már mi a szitu nálam és én meg beletörödtem.Ez nem a grebber nyomora topik amúgy sem!
  • MerlinW
    Kell neki egy középkategóriás vas. Nálam pl. fix 40-60fps között van maximum beállítások mellett, fut mint a vízfolyás.
  • JaSoN HuNTeR #2670
    Na és még lusta is vagy :D Szép.
  • grebber
    Már korábban is írtam ótvar fos a rendszerem és nagyon nincs kedvem beüzemelni az SSD-t amit 1 hónapja vettem.
  • ropi88
    sziasztok!
    a játék hova teszi a screenshot-okat?
  • JaSoN HuNTeR #2667
    Néha nem tudlak követni. 10-20 FPS? Jézusom az elég kevés, konzolon legalább stabil 30 meglenne és még élvezetesebb lenne.
  • grebber
    Mert pc-re vettem meg azért!És nem kínzom magam mivel akkor nem játszanék vele!
  • JaSoN HuNTeR #2665
    ha van konzolod akkor minek kínzod magad?
  • Kongy
    PS4-en fix, hogy nem szaggat... legalábbis nálam nem.
  • linkaska #2663
    Azt is hallottam hogy szaggat PS3-on vagy 4-en??!!Az milyen már azért
  • linkaska #2662
    És ezt miért csinálja??Miért van?Mitől lehet?
  • Myselor
    én is hasonlóan játszottam végig és mindent megcsináltam és összegyűjtöttem tökre nem zavart már én is így élveztem
  • grebber
    Én kb 10-20 fps-el játszom csutka lowon nem full HD-n!
    De már rendesen megszoktam.Igaz még mindig zavaro a néha 5-6 másodpercre megálló kép,de ez van!
  • Gary
    De, ha nem is folyamatosan.
  • linkaska #2658
    Sziasztok!
    Nektek nem szaggat folyamatosan?
    Az Assassins 3 max grafikán simán ment, de ez 1920*1080 minden minimumon meg kikapcsolva és akadnak még a videók is a játék közben.Frissitettem már a videókártya drivert is meg a directX-et de semmi javulás.
    Feltettem az 1.02 és 1.03-as patchet de semmi javulás :(
  • Gary
    Ez titkos? A statisztikák között legelöl szerepel, hogy hány alkalommal :Ð
    Persze, a többiért már nem jár semmi, meg nem is mindenhol lehet kivitelezni.
  • CroftManor
    Tegnap találtam egy titkos acsit :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wake up in a haystack