3496
-
Gary #2695 Grat! :Ð
Nekem, assz'em a BH-t csak 6%-ra számította be. Lehet, hogy ott nem gyűjtögettem? Fene tudja. Mintha csak két küldetés nem lett volna 100%. A tankos, meg a repkedős.
CroftManor: Gratuta Neked is a 100%-hoz! -
#2694 Én 12-es lettem rögtön:) -
Gary #2693 Igen, ez plusz. Volt valami szöveg, hogy valamelyik kiadáshoz mintha alapból ezek jártak volna, de nem rémlik... Talán a Black Skull-hoz?
Nekem néha, kicsit a Lost Memories-en kívüli küldetések (amiket (többnyire) a játékon belül kell megcsinálni), is unalmasak voltak, bár inkább a szinkronizáció késése miatt.
Még jó, hogy fönt van az AC3 is, mert ahhoz is annak ilyenek :Ð -
#2692 Ez az összes matrózdalon kívül van? Mert én összeszedtem mindet. Akkor ez elvileg hozzá jön pluszba, mert nem ismerős a dallama. Am nekem is megvan a100%, tegnap csináltam meg. Az összes láda,animus töredék, legendás hajók stb. :)
Bár az Initiatesben elég uncsi ezt a lost memories keresgélés :/ -
Gary #2691 A nóta: The Maid of Amsterdam -
Gary #2690 Dehogynem, a Fekete koponyás vitorlát és a Kiontott vér vitorlát adja, valamint Az amszterdami leány nótát.
A Fekete - vörös vitorla, El Impoluto kormánya és orrdísze jönne még a közösségi kihívásokért. De nekem az még nincs.
Közben én is végeztem a játékkal, de enlightened módszerével. :Ð
Kicsit a sztorit, kicsit a mellékeseket.
Már csak pár küldetést kell 100%-ra újrajátszani, a gyűjtögetnivaló mind megvan. -
#2689 Fú, jó hogy mondtad ezt, hogy rászinkronizáltad a korábbi részeket, most hirtelen 5ös szintű lettem :D
Nem tudod melyik két vitorlát adja be? Mert nekem már csak 1 vitorla hiányzik, amit csak közösségi kihívással lehet megszerezni. -
Gary #2688 Tolom ezt az Initiates részét is és valahogy sikerült a korábbi AC részeket is rászinkronizálni, amitől egyből 6-os szintű lettem. Erre (azaz, mert elértem a 3-at), kaptam a játékban két vitorlát és egy matrózdalt. :Ð
Egy kódot kaptam, azt kellet beadni a játékon belül (SHIFT+F2, Termékaktiválás).
Ami szép, hogy a második képernyő opcióval, a telefonomon meg is tudom hallgatni és letölteni az összes megszerzett dalt!
A flottázás még nem megy róla, mert ahhoz a UBI szerverhez még nem tud csatlakozni. -
#2687 -
ropi88 #2686 sziasztok!
valamiért egy erődöt nem sikerült elfoglalnom. hogyan kell újra elfoglalnom vagy mit csináljak vele? név szerint a punta guarica erőd az.
köszönöm -
#2685 Ízlések és pofonok. Pont azt tette nekem érdekessé, hogy közben megszakítottam időről időre és elmentem felfedezni ezt azt, kirámoltam a raktárakat,gyűjtöttem a cuccokat, aztán ha elegem lett, vissza a főküldibe ami üde váltás volt. Véleményem szerint, az a jó ha váltogatja az ember igy nem un bele, ha csak a főszálat tolod, egy idő után, már rohadtul le leszel maradva, a fejlesztésekkel és unni is fogod. Míg ha közbe elmész templar huntra vagy beszerezni valami cuccot akkor izgibb. -
linkaska #2684 Tényleg nem értem miért akad, szaggat az a fos...
Ha felteszem csutkára sem megy semmivel rosszabbul mintha leveszek mindent legalacsonyabbra meg kikapcsolok mindent.
Még a videók is akadnak a játékban :(
De úgy olvasom rengeteg embernek szaggat, de orvoslás nincsen rá
Baromi idegesitő -
johny85 #2683 értem,köszi. -
Gary #2682 Flottát nincs értelme, csak eredeti játékkal megy.
Ruháknál a vadász gönc, a templomos és a maja páncél ad pluszt, a többi csak látvány. Ha lenne még, a többiek kiegészítik! :Ð
CroftManor: én próbáltam, legalább 15-öt betoltam. Csak, mert láttam a statisztikában, de nem olyan helyen, ahol az ötödik után történne valami. Bezzeg Havannában! :Ð -
johny85 #2681 Van értelme flottát toborozni reloadedel,pecs fent van?
Van jelentősége milyen ruha van rajta? -
#2680 Ja hogy azok :D Jó most már tudom. Kösz. -
#2679 Boxon ez titkos acsinak számit, de nekem eszembe nem jutott volna, hogy egymás után 5x igyak egy pohár rumot :D -
Ironman2 #2678 Amúgy én éreztem úgy mintha csúszkált volna a vizes tetőn? Mert akkor nagyon jól megcsinálták az egészet -
Ironman2 #2677 Akkor valami biztos nem jó nálad,ugyanolyan alaplapom van nekem is,procit azt nemtudom a tied,mert nincs az aláirásodban,nekem minden maxon van,és 30-40 fps-el megy a játék.Esőben viszont mintha lassult volna:
-
#2676 Havanna-ban pl. van egy csomó iszákos felbérelhető manus (kard ikon) -
Ironman2 #2675 -
#2674 Bármelyikbe ahol van ilyen csoport :D
Ha jól állsz már fizetni se kell értük :D
Magyar nyelven is lehetne ez a fos mert sok olyan van azt se tudom mit kell :( -
#2673 Srácok! Hol kell (melyik város) felbérelni ezeket az emberkéket, illetve mennyi az az egy csoport?
-
#2672 Több száz játék van feltelepítve szanaszerte széjjel 7 vagy 8 HDD-n (már lassan nem is számolom) és a mentéseket is a rák tudja melyik mi hol merre.
Nem akarom őket a kútba dobni majd ha szépen lassan fogynak és esnek ki a HDD-k talán egyszer lesz friss rendszer + SSD-m.
De én már hozzá szoktam ehhez a csiga lassú géphez.Csak a rendszer felállás hogy valamihez hozzá tudjak nyuléni 4-5 perc innentől kezdve ninc smiről beszélni.
De részemről ennyi elég volt ,mert leszedik a fejem.Mindenki tudja már mi a szitu nálam és én meg beletörödtem.Ez nem a grebber nyomora topik amúgy sem! -
#2671 Kell neki egy középkategóriás vas. Nálam pl. fix 40-60fps között van maximum beállítások mellett, fut mint a vízfolyás. -
#2670 Na és még lusta is vagy :D Szép. -
#2669 Már korábban is írtam ótvar fos a rendszerem és nagyon nincs kedvem beüzemelni az SSD-t amit 1 hónapja vettem.
-
ropi88 #2668 sziasztok!
a játék hova teszi a screenshot-okat? -
#2667 Néha nem tudlak követni. 10-20 FPS? Jézusom az elég kevés, konzolon legalább stabil 30 meglenne és még élvezetesebb lenne. -
#2666 Mert pc-re vettem meg azért!És nem kínzom magam mivel akkor nem játszanék vele! -
#2665 ha van konzolod akkor minek kínzod magad? -
#2664 PS4-en fix, hogy nem szaggat... legalábbis nálam nem. -
linkaska #2663 Azt is hallottam hogy szaggat PS3-on vagy 4-en??!!Az milyen már azért -
linkaska #2662 És ezt miért csinálja??Miért van?Mitől lehet? -
#2661 én is hasonlóan játszottam végig és mindent megcsináltam és összegyűjtöttem tökre nem zavart már én is így élveztem -
#2660 Én kb 10-20 fps-el játszom csutka lowon nem full HD-n!
De már rendesen megszoktam.Igaz még mindig zavaro a néha 5-6 másodpercre megálló kép,de ez van! -
Gary #2659 De, ha nem is folyamatosan. -
linkaska #2658 Sziasztok!
Nektek nem szaggat folyamatosan?
Az Assassins 3 max grafikán simán ment, de ez 1920*1080 minden minimumon meg kikapcsolva és akadnak még a videók is a játék közben.Frissitettem már a videókártya drivert is meg a directX-et de semmi javulás.
Feltettem az 1.02 és 1.03-as patchet de semmi javulás :( -
Gary #2657 Ez titkos? A statisztikák között legelöl szerepel, hogy hány alkalommal :Ð
Persze, a többiért már nem jár semmi, meg nem is mindenhol lehet kivitelezni. -
#2656 Tegnap találtam egy titkos acsit :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wake up in a haystack