Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Komolyra fordítva a szót, ésszel kell játszani😊 Egyrészt amíg kicsi vagy, nem támadunk flottára, hanem keresünk kisebb hajót amit fémet szálít. Álatlában Brigg-ek. A másik megoldás, hogy leszakítod a kívánt hajót a flottáról. Ezt úgy éred el, hogy egyszerûen a nem kívánt hajó elé mész, mire az elkanyarodik az ütközés elõl és többnyire más útvonalon halad tovább. Ezt eljátszod addig amíg a kívánt hajó egyedül nem lesz, majd hajrá.
70 fémet könnyû szerezni, a késõbbiekben 500-700 kell majd a fejlesztésekhez, igaz akkor már támadhatsz fregattokat is, amelyek akár 200 fémet is szállíthatnak.
Tehát a hajózás nem szar, sõt. Taktikus, élvezetes.
Tegnap 8 hajót (2 szkúner, 4 fregatt, 2 hadihajó) intéztem el viharban (egyszerre, nem külön-külön) sértetlenül, úgy hogy a hullámokhoz és tornádókhoz csalogattam õket, közben szórtam eléjük a hordókat és mozsárral romboltam az önbizalmukat😊
[merlinw.org]
hogy a bánatba szerezek 70fémet?
rám jönnek 20-an !!!!!!!!!!!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
[merlinw.org]
[merlinw.org]
És az a mûvészet ha nem mar beléd a cápa vagy a meduza 😄
De nem véletlen nem lehet azonnal, hiszen a cucc se olcsó és nyilván kell egy elõtörténet is ehhez.
Ha beletették volna, hogy bárhol cápába lehet botlani, óriásit nõtt volna az élvezeti érték. Bármikor ha a hajóról vízbe ugranál - kiúszni egy kis szigetre vagy ilyesmi - mindig a torkodba dobogna a szíved.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nekem úgy tûnt elég késõn lett diving bell em. Na mindegy.
Lenne egy két kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Elsõ ahogy a játékban össze lehet gyûjteni a térképeket (halott kalóztól veszi el) ugye meglehet nézni van egy koordináta hozzá és ha oda elmész akkor hogyan lehet felkutatni azt a kincset amit mutat vagy majd a játék elõre haladásával lehet csak?
Illetve a tengeren vannak ezek a hajó roncsok, ezeket hogyan lehet felkutatni mert a hajó roncsra nem tudok felmászni, illetve alá merülni se még, vagy itt is elõre kell még mennem a történetben?
Kb. 20 mp-ig tartott, míg szétkaptak. Úgyhogy van még mit fejlesztenem.
Amúgy a flotta mire jó? Mert egyelöre inkább javítom a megcsáklyázott hajókkal a sajátom, mint hogy flottába rakjam öket, mondjuk még csak most szereztem meg a barlangot.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ráadásul a mentés megvan a gépen is, és a uplay szerverén is.
Szépen feltárna egy szuper történetet, hogy az akkori szekták miként látták az üzletet a kereszténységben és az üldöztetésükbõl, hogy alakult ki a vallás, mint egyházi intézmény stb.
Végig vezethetne a Pun háborúktól a 3. század végéig.
harci elefántok, katapultok, falanx, Egyiptom, Kleopátra, Caesar, Nero, Britannia, szárazföldi és vízi ütközetek és egy grandiózus 100+ órás fõszál hatalmas területen az igazi Next Gen minõségben. Egy igazi epikus harc fantasztikus történettel amivel ténylegesen játék történelmet írnak. Szerintem senkit nem zavarna ha 50-60 gigabájt helyet is elkérne egy ilyen. Természetesen ebbõl következik, hogy nem egy fõhõsünk lenne hanem szépen apáról fiúra szállna, és egyre felkészültebben egyre jobban beleásva magát a család az összeesküvésekbe (természetesen egyre nagyobb hatalommal és vagyonnal) egy izgalmas végkifejlettbe torkollna és elõre vetítené a templomosok késõbbi megszületését és térhódítását 😄
Vélemény? 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Már nem az elsõ eset hogy több orányi mentés veszik óda most is csupán 4% hogy rohadna meg.
Akkor a retkes .......... van ott 10 másodpercenként a mentés ha nem ment ez a tetû?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Így könnyû játékidõt növelni hogy 30 órát kell játszani hogy eljussak oda ahova amúgy eljutnék 15 óra alatt de 30x kell újracsinálni mindent!
Next PC upgrade: 2022
Meglibbentették, hogy a következõ rész Egyiptomban lesz, de én azt várom mikor mennek vissza a Precursor(Elõdök) fajához.
A 3-ban Shaun megemlíti Desmondnak, hogyha vége ennek az egésznek szeretné ha Desmond vissza menne abba a korba és megnéznék milyen volt akkor. Hát ezt én is rohadtul meg akarom nézni. Nem tudom miért nem aknázzák ki. Szerintem nagyon kapós lenne, egy olyan õs aki még akkor élt, amikor az emberek csak alantasak voltak.
kúrva hosszú de érdemes végig várni a creditset
Nagyon szórakoztató volt! Nekem ez az AC tetszett eddig a legjobban.
valaki mondta itt hogy érdemes megvárni az intrót a végén mert meglepi van benne. Ez a jövõ nyári film/játék beharangozó lenne vagy a családi vonalon megjelenõ kis szereplõ lett volna??
még utána hagytam a feliratokat is futni de 20 perc után meguntam, remélem itt nem maradtam már le semmirõl??
Amúgy teljesen fasza. Rég volt hogy egy játékkal egyhuzamba 5 órát játszak, tegnap sikerült. Majd kiesett a végén már a szemem, de egyfolytában van mit tenni benne, és alig lehet ott hagyni.
Puszta kéz legyen ne fegyver és akkor csak elkábul 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
430milliárd hajót elsüllyesztettek már a játékosok?
[merlinw.org]
Nekimentem így ala nature egy erõdnek 10 próbálkozás után nyugtáztam,hogy itt kell fejleszteni mert kb semmi esélyem sem volt.Max 3 tornyot vagy mit tudtam lezúzni így azt darabokra lõtt mindig!
Nem kevés idõt bele lehet ebbe ölni ha minden szart összeszed az ember.
Szerintem egy laza 12-15 órám már benne van (nem tudom írja -e valahol) és csak 24%!
Next PC upgrade: 2022
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
a forgó löveggel hogy lehet lõni amúgy? annyit ír hogy nyomni kell a shiftet. Nyomom pirossá válik a célkereszt majd semmi. shift + jobb/bal egér gombra se lõ. Nem értem.
Mit kell nyomni ? :F
()() (^^)
Egyedül, a flottába bepakolt HMS Swift van meg.
Vajon mi a bánatot csinál ez a nyomorult program, mikor 5 percenként forgatja a mentés ikont?!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Vettem USB-s Xbox360-ast és megoldódott minden probléma. Microsoft gyermeke, így alapból kezeli a Windows. A játék meg Windows-os, szóval...
Én csak kiúsztam a csoportos legendákhoz, gondoltam megpróbálok feljutni rájuk, de hiába közelítettem a HMS Fearless-hez, másodjára már pont szembõl, mikor föl akartam volna kapaszkodni, kaptam a sortüzet.
Egyébként, piros kabátosok vannak a fedélzeten, az egyik rá is támaszkodott a korlátra, hogy ki ez a marha! :Ð
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajjaj, de mennyire, hogy rossz érzés volt Desmondot kiterítve látni! Pláne, hogy elõtte hallgattam meg a hangüzeneteit.
Nyomasztó az is, hogy csak "17-es alany"-ként emlegetik.
Tény, hogy megosztotta a játékosokat a személye, de egy biztos: too young to die!
Hajnali flottázásom kezdetén, azt láttam, hogy valaki elkísérte az egyik hajómat. Másodszori belépéskor már mutatta, hogy úton vannak a barátok hajói is, de csak mint barát1-24. Nem is fogja nevesíteni a hajó tulajdonosokat? Mindenesetre, gyorsítottam mindet! :Ð
Ja, egyiket véletlenül javítottam, mert az volt alapértelmezett.
1 kis segítséget kérnék Tõletek.
Tegnap kezdtem el játszani a játékkal. Gamepaddal (Logitech Cordless Rumblepad 2) játszanék de valamiért folyamatosan forgatja a kamerát gondolom az iránytû miatt😄... Már a tengerbõl való kiúszás is érdekes volt, de a szárazföldön így ez használhatatlan. Be lehet állítani fixre a kamerát?? Nekem nem sikerült...
Elõre is köszi!
Üdv!