3496
-
Devilstudio2013 #2535 -
#2534 nem nagyon emlékszem ilyenre.talán belementem egyszer kicsit :D de nem okozott nagy gondokat -
Aragorn831109 #2533 Te már belementél? Egyből szétcincált? :D
Volt hogy már egy utolért, de pont akkor vesztette erejét. :D -
#2532 menj bele azokba,titkos kincsek várnak ^^
amúgy kár hogy nincsen kraken,olyan jó lett volna:))
-
Aragorn831109 #2531 Veszélyes vizeken járok... :D
-
krisztajo #2530 Ezen már csak mosolyogni tudok, az az egyetlen roncs amit még nem kutattam át. Köszi szépen!
-
#2529 The Blue Hole, 471, 170 -
krisztajo #2528 Segítsetek! Hol találom az Elit oldasó ágyúsor tervrajzát?
Már minden más meg van csak ez nem. :-(
-
#2527 hát akkor ez nem a te játékod lesz ,mert kb minden combo végén leesik pár végtag fej láb kar,néha még ketté vágod az embert is,elég brutális néha én is eltakartam a szemem pár harc közben -
tomcsa4 #2526 Off: Ez a rész mennyire megy rá a brutalitásra? Van olyan része a sorozatnak, ahol nem a kivitelezett kivégzések (nyakváság, leszúrás stb) a cél? Hanem csak megyek, lelövöm és kész. Nem bírom elviselni a túlzott brutalitást.
On. -
cRusa1deR #2525 Azzal nem tudsz lőni, csak a kill-ek animációiban süti el őket Edward. -
TomDantes #2524 Megkaptam az assassin küldetésekért tőrpisztolyokat, ezzel lőni is lehetne? Oké, lehet én vagyok a hülye, de harcban csak a rendes pisztolyokkal lövök. -
#2523 Az is egy rák:) -
#2522 egyrákos.. agyrákos akart lenni. -
#2521 Neki aztán mondhatod.
Mintha egy egyrákos csirkének próbálnád elmagyarázni a kétismeretlenes egyenlet megoldását..
Végeztem vele én is, asszem 79% lett a végére.
A többinek (pár melléküldi) tuti nem állok neki, mert megmondom őszintén, bár tetszett és jó játék volt, azért így mát a vége felé untam. -
#2520 Fejezd már be kérlek... legalább spoiler-be rakd őket, ha nem bírsz magaddal. -
Devilstudio2013 #2519 -
aya #2518 A leölni kötelező leopárd ( küldetés ) beleragadt egy szikla közepébe, füstbombával tudtam csak kiszedni. -
TomDantes #2517 Ja, meg egy búvárkodásnál beleragadtam valami kötélbe...
Hát vannak bug-ok. Azért nem vészes, és egy összetett játék nincs bugok nélkül. De némelyik vicces. -
Gary #2516 Ha már bug-vadászat:
Én beestem a hajótestbe. Ott tudtam úszkálni, elején végén fölkapaszkodni, de kijönni nem. Láttam magam fölött a fedélzetet, a hajó oldalán keresztül a hullámokat...
A másik, mikor csáklyázásnál a zászlót kell megsemmisíteni, utána beestem az árbocba. Addig, addig ugráltam forogtam, míg lezuhantam a fedélzetre, de az árbocból nem tudtam kijönni, viszont sikerült a kamerát úgy forgatni, hogy volt egy kis rés, ahol ki tudtam lövöldözni, így segítve a csetepatét.
Az első esetben csak a gyors utazás segített, a másodikban, hogy elfoglaltuk a hajót. -
#2515 Én ezt úgy tapasztaltam, hogy a lyukból jöttem elő a hajóval. Képzelheted mekkorát néztem amikor a tenger aljáról felfelé mint egy rakéta elindult a hajóm, legénységem nekem is repült, még Ade is. -
#2514 -
#2513 Így nem zavar annyira be a képbe :)
-
TomDantes #2512 Ma két olyan bug-ot láttam a játékban.
Az egyik megcsáklyázok egy hajót, harcolok rajta, egyszercsak hopp, fenn terem a csávó az árbóc tetején , majd vissza lezuhan ezzel a a lendülettel, és meghaltam. Nem, nem lifteztem fel az árbócra, nem is voltam a közelében. Hirtelen felugrott...
A másik bug viccesebb. Az egyik küldetés után,(Anna királynő bosszúja...) ej ezek meg kik? Három angol katona álldogál a hajómon. Hogy a viharba kerültek oda? Állnak a legénység között...ott maradtak a korábbi küldetésből.
Pozyautasok felszálltak a hajómra... -
XeroX #2511 Feldobtam a D3DOverride progit, amivel fix 40fps -t elértem vsync mellett.
Remélem azért jön valami javítás, hogy ne 3dr party programmal kelljen beállítani. -
XeroX #2510 Beállítottam az nvidia control panelen, hogy a Vertical sync adaptive módban fusson a játék alatt, de a játékban továbbra is elcsúszik a kép :(
Ez így kellemtelen, mert vagy szaggat a játék, vagy a kép elcsúszása zavar.
Ha nem egy gtx760 4Gb os proci lenne a gépben egy i7 -es procival nem érdeklen, de így egy kicsit bánt a dolog.
Valakinek sikerült már beállítani, vagy létezik valami megoldás már rá ? -
#2509 jah ezt már másoknál is láttam.nekem nem volt ilyen mondjuk de vicces :D -
#2508 Enyhe Bug :)
Gyors utazás során a gép ilyen helyzetbe tette le a hajóm:
Na mondom np, töltsük vissza az állást biztos megjavul:
Igazából ezt videózni kellett volna. Vicces volt ahogy a legénységem potyogott az égből (!!!).
Hála isten beleugrotta ma második képen levő nem épp indokolt "gödörbe", és gyors utazással el tudtam innen húzni. -
#2507 Szerintem csak szimplán fogadjátok el, hogy ez most neki fontosabb. Másnak kutyája és macskája van, valaki éveket öl egy olyan csajba, aki 10 év után kiteszi, valakinek meg összejön mindhárom egyszerre. Ő most játszik. Ha, majd úgy érzi, hogy több lett a munka, és mellette nem megy annyi játék, vagy 1xűen csak jöjjenek inkább a csajok, akkor majd ők lesznek fontosabbak. -
#2506 "Nem érdekelnek a nők már megugattam párszor."
XD Nah de Grebber, jó tudjuk a többiekkel mindig is sejtettük :D :D :D -
#2505 Nem érdekelnek a nők már megugattam párszor.
Nem azt mondom hogy nem jó ,csak azt hogy unalmas.
A hajócsatába semmi kihívás nincs (Pont mint az AC4-ben a földi harcokban) -
JencyJasko #2504 hello! az lenne a kérdésem, hogy a megtalált elit fegyvereknek a tervrajzait, hogy tudom felszerelni a hajómra, mert megtaláltam egy párat de azt írja a csóka fejlesztéseinél, hogy csak megvenni tudom .... tudnátok segíteni? -
#2503 Mr.Negatív... Neked semmi nem jó? Keress egy nőt, te már "kinőtted" a játékokat :D -
#2502 Köszi! :)
Box-ra én is megveszem, a pc-s verziót nem veszem már meg, így nem játszom újra.
Így a pc-s már nem is volt elindítva napok óta, mert a bálna/cápavadászat és a hajótámadások már érdektelenek, majd konzolra eredetiben megveszem.
Talán ez volt a legkönnyebb ac a sorozatból, persze az is hozzátartozik, hogy lekötött végre, órákat képes voltam hajókázni, főszál annyira nem érdekelt, de így belegondolva gyorsan vége lett.
-
#2501 OFF:
Nagyon unalmas lett a AC Pirates :(
De ennek ellenére végigvisszük. -
#2500 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóba került, hogy milyen jó lenne ókoris vagy japános AC. Nos, az sgn még nem láttam, hogy szó lett volna róla, de jövőre jön egy japános open world game.
-
aya #2499 Kenway flottája minijáték ( kereskedés ) hajóútjai során jön a 3 hiányzó térképed, kell hozzá a gyári játék és uplay belépés, asszem még a online pass is. Csak netről megy.
Xbox-on megcsináltam, úgy mint az 1000G-is :) -
#2498 Én megvettem minden részt,kivéve a Revelations-t,ki is toltam mindegyiket,de ez engem is nagyon beszippantott.:D Ez az első,hogy most megfogadtam 100%-ra akarom kivégezni,szép lassan haladok,mindent begyűjtögetek,úgy érzem ez ebbe a hónapban bőven kitart..
A 3.-ba hamar meguntam a gyűjtögetést,arról nem is beszélve hogy ott a mai napig nem jöttem rá,hogy kell kereskedni,itt sokkal átláthatóbb az egész. -
Aragorn831109 #2497 Múlt hét vasárnap kezdtem neki. Ez az első AC játék, amivel játszok, de nagyon beszippantott.
A fő küldetést illetően még csak 16%-nál járok, de Havanna és Nassau már teljesen kifosztva (plusz 1-2 kisebb sziget). Iszonyat jó játék! Nagyon bírom, hogy Edward szinte bármire képes felmászni. :D
A hajós csatát viszont még gyakorolnom kell, mert csak sokadjára sikerült legyaknom egy Brig-et, ami kellett a 70 fém miatt. :) -
TomStorm #2496 Na ezt nehéz eldönteni.Mert tényleg mind2 jól sikerült