Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Nem lehet valahogy a dalokat váltogatni?
Mindig ugyanaz a 2-3 megy, pedig unlockoltam már egy csomót.

na ilyesmire voltam kíváncsi,köszönöm szépen 😊
a.carkey
Ha a steamen veszel egy játékot, és az UPlayes is, akkor az UPlay nélkül nem fog elindulni, tehát az accountodhoz az adott játékkal nyert pontok láthatóak lesznek az accountodon, függetlenül attól, hogy steames-e a játék, vagy sima UPlayes.

Példa:
Ha veszel egy bármilyen UBI játékot steamen, akkor steamrõl fogja letölteni a tartalmat és a patcheket, de az aktiválásához ugyanúgy UPlay kell, felteheted bármelyik UPlay accodra, mint bármelyik UBIs játékhoz. DE, a steames UPlayes és a UPlay UPlayes játékokat külön fogod látni, még ha ua accra is regelted õket, DE a bármelyikbõl kiszedett pontok (a követelmények teljesítésével/játék) az adott accountodat fogják gyarapítani, melyeket bármelyik játéknál elkölthetsz.

A medve nem játék.

enlightened
Ez velem is volt. Sajnos ez a shady business contract egyik bugja. PS3/PS4-en már kijött a patch 1 hete ami javítja. A többi platform még sajna várakozik.

Megoldás: 1.Hagyod a francba. 2. Megvárod a patchet 3.Újrakezded a játékot és esetleg nem bugzik be.

Ha PC-n játszol én várnék patchre, Ubi híres arról hogy azt a platformot le***rja magasról. Általában a konzolosoknak ad patchet a PCseket meg figyelembe se veszi vagy legalább 3 hónapig váratja õket. Ezt az AC3-nál megtapasztaltam és részben ezért váltottam utána a PS3-ra. Ami bevált, hiszen idén az AC4-hez a PS3/PS4 tulajok már megkapták a javítást míg mindenki más még vár.

fontos kérdés..nem ezzel a játékkal kapcsolatban,de az is ubi/uplay és ezt sûrûbben nézik a hozzáértõ kollegák 😊
steam online vásárolt ubi játék regisztrálható a uplay-re a pontokért?
CroftManor
Mozsárágyúval.

Nothing is True, Everything is Permitted

Zegi Norbi HUN
Még teljesen alap a mozsárágyúd? Mert abból egy sorozat is eléggé megbontja az erõd részeit. Szerintem próbálgasd, sikerülnie kell😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Myselor
nemtudtam.amúgy máshogy nem igen lehet szerintem csak úgy😊
Gondolod, hogy ezt nem próbáltam?!
Egyéb tényleg használható ötlet?
Myselor
messzebbrõl kell és irányítsd fel😊
A közepes nehézségû tengerszakaszon van két erõd, ami egyenes parton van a sziklafalon.
Egyszerûen nem tudom bevenni õket.
Mindkettõnél négy helyrõl lõnek, de az utolsó olyan hátul és magasan van hogy bármilyen közel megyek nem tudom ágyúzni, mert nem érnek el odáig az ágyúgolyók.
És nekem a mozsárágyú is hatástalannak bizonyult.
Ti ezeket hogyan pusztítottátok el?
közelebb mentem, eltûnik a zöld körös hatótávolság, de egyik hajó sem mozdul a három közül...
Shep
Ja igen, az vicces volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

visz = viszi

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

OFF
Ha már játékbeli akcentus: a GTA IV-bõl Little Jakob visz a pálmát! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Háát, ilyen szinten valóban nem beszélem, illetve nem értem meg.
A Tower-t azért nem tudnák nekem eladni, talán csak a Big Ben-t :Ð

MerlinW
A legénységed méretét a bal felsõ sarokban látod (igaz nem szám szerint), ha vezeted hajót. Szám szerint a toborzó helyeken látod. Egyébként 10 és 40 között lehet a legénységed száma a hajó fejlettségétõl függõen.

A hajó többi adatát a hajó fejlesztési menüben látod (karikákban az értékek).

[merlinw.org]

Sziasztok!

Hol tudom azt megnézni, hogy mekkora a hajómon a legénység mérete. Vagy egyéb hajó adatokat hol tudom megnézni, vagy nincs ilyen?
MerlinW
Na igen, aki nem beszéli az angolt - vagy esetemben, ha a katonák valami lehetetlen tajparaszt-spanyol akcentussal beszélnek - akkor lopakodós - fõleg hallgatózós - küldetés alatt szinte képtelenség szöveget is olvasni😊

[merlinw.org]

Sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon is, de nem látok választ, ami a UBI-tól írna valaki.
A második képernyõs alkalmazásukba be tudok lépni, kapcsolódik is a PC-hez, viszont a flottás dolgokat nem lehet elérni, mert akkor már képtelen csatlakozni ahhoz a másik szerverhez, amin ezeket lehetne intézni...

Nekem ezeket minimum kétszer kell játszanom, mert ha figyelem a sztorit, akkor bukom a küldetést.
Ráadásul, a legtöbb követõs-beszélgetés, magas szintû IQ-betyárok között zajlik! :Ð
Kedvencem a Beavis és Butt-Head közötti: csempész höhö csempész (smugler, höhö smugler). <#wow3>

a.carkey
Nos, szopjon le az ubi. Megjelenés óta próbáltam megvenni náluk a dlcket, de server error üzenetek jöttek fel folyamatosan, és még a supportjuk is leszart, nem válaszoltak a ticketemre, amit csak az ubi.comon át tudtam elküldeni, mert UPlay alatt szar a rendszerük.

A Green Man Gamingen járva viszont a feléért megvehettem az összes kijött dlct, kivéve a Kraken Ship, azt csak a nem mûködõ ubin látom. Szóval minden rosszban van valami jó.<#hawaii>

A medve nem játék.

Shep
Beszarás, hogy még az utolsó elõtti szekvenciába is volt képük berakni kövesd Pistit típusú küldetést. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Menj közelebb a hajókhoz, van olyan amikor követned kell a hajót amig a célpont ki nem száll és akkor tudod elintézni

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Van egy asszaszin megbízás ezen koordináta alatt: 422,656 Keressem meg a célpontot és öljem meg. Végig jártam ezt a részt, de csak 2-3 hajót találok ott. Körbe néztem õket sasszemmel, de úgysem találok senkit egyik hajón sem. Tudnátok ebben segíteni, hogy hol találom a célpontot?
Köszönöm az infókat akkor majd kipróbálom a hajókat.
Érdemes, nem sérülten kerülnek be és max. elbontod drágakõért.

MerlinW
A kapitányi kabinban tudod használni õket. Egy idõ után igen jó pénzkeresési lehetõség lesz. Emellett jópofa minijátékok.

Fémet Brigg-ek (50-70) és Fregattok (70-200) szállítanak, valamint kisebb mennyiségben az elfogóhajók is (20-40).

[merlinw.org]

Köszi! És a szétlõtt hajókat érdemes felvenni a flottámba vagy nem?
Egyáltalán használni kell majd a flottát?
Myselor
fregattokat,vagy hadihajókat😊
ajem kisa
Délen vannak erõsebb hajók és sok fémmel.

Nem neked, hanem az én kérdésem, mentések csak egy .ini és egy .xml fájl a C-n? (virágbolti feketedobozos)

Igen erre már én is rájöttem csak még egy hajót sem találtam ami azt szállítaná. Ezért kérdeztem, hogy milyen típust keressek.
Myselor
hát megnézed a távcsõvel és kiírja hogy miket szállítanak😊
Myselor! Köszi szépen.
Fémet hogyan lehet szerezni, milyen hajóról?
Én pusztítom a szkúnereket, de azokon sosincs.
Illetve a megcsáklyázott hajót, amit majdnem szétlõttem érdemes felvenni a flottámba?
Gondolom, többe kerülne a javítása mint amennyi ér.
Egyáltalán van jelentõsége a saját flottának?
Shep
Elfogytak sajnos.

Tudsz te ennél te jobbakat is mondani <#beka3> (mellesleg saját szavaid nincsenek, hogy az enyémeket idézed? <#puszi>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hogy te minden szarba bele tudsz kötni az már-már hihetetlen számomra.

Nézzél inkább dokumentumfilmeket az való neked.

Myselor
igen,hihetetlen taralom van benne.én 90%on vagyok,pár kincses térkép van meg a tengeren a sok biszbaszmég és ennyi😊 midnen mást összegyüjtöttem.
wedge31
Durva,hogy mennyi tartalom van ebben a játékban 47%-nál tartok és már 35 órám van a játékban.
100% nem biztos, hogy meg lesz, mert ahhoz minden kis bizbazt össze kéne gyüjtenem, bár egyelöre erre felé haladok...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

6 óra után azt kell mondjam azzal értek egyet, aki azt mondja ez már nem az az AC, ami a régi volt (második rész pl.).

Ac-nek csapnivaló (jobban mondva ez így már kevés... tényleg csak kardokat vehetek pl. fegyvernek? Nem lehet mást használni alapból, csak ha felveszem az ellentõl?), kalózos sandbox cuccnak kiváló.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
1. Nincs és nem is lesz.
2. Flottát és a térképet használni csak eredetivel lehet.
3. Van warez topik.

[merlinw.org]

Mûködõ MP crack van már? Hogyan lehet flottát csinálni? Nem enged be mikor a fedélzetrõl a kapitányi kabinba megyek a térképhez!

Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218

Maxtreme
hmm köszi, rálesek!
Vagy ja. Esetleg még ott a Mirillis Action is.

Egyébként állítólag nem a fraps a hibás, hanem a játék (és ezálltal a sweetfx) nem szeresse az overlay-es cuccokat. (steam, ubisoft launcher srb)

CroftManor
Nincs mit. Amúgy ha zoom nélkül nézted, akkor hogy lehet, hogy csak a tengert láttad? 😄 Na mindegy.

Nothing is True, Everything is Permitted

Próbáld ki a Bandicam-et (én ezt használom, video méret, minõség is állítható rögzítésnél, FPS kijelzés 6 helyen, valamint együttmûködik a SweetFX-szel), bár mintha nekem a Fraps-szel sem lett volna gond.

a.carkey
Fast travel.

A medve nem játék.

Myselor
a sajátodat nem így nézed.hanem fejlesztések alapján döntöd el kb😊
a.carkey! Ha elkezdünk egy melléktevékenységet, akkor addig, amíg azt nem fejezzük be nincs ikon a fõszálhoz a térképen.
De szerencsére rájöttem hogyan lehet kilépni az emlékbõl.
Egyébként a hajóknál, ha távcsõben nézem, kiírja hogy hányas szintûek ezt a sajátunknál hol vagy hogy tudjuk megnézni?
Maxtreme
Kicsit ráfeküdtem a kérdésre ismét.. rájöttem vazze. Fraps.. <#falbav>

ac
Zoom nélkül néztem de rájöttem, hogy még nem tartok ott a fõszállal.Egyébként köszönöm a segítséget.