3496
13460980771376987028.jpg
  • CroftManor
    Csak az a gáz, hogy nekem már semmilyen közösségi kihívást nem jelöl a térképen. Pontosabban jelöl, de csak a királyi konvojok ikonjait, amik már lejárt események. Akkor ezek szerint buktam azt a pisztolyt? Meg a bálnavadász ruhát is ezek szerint, mert írja ám a menüben jobb oldalt, hogy "fehér bálnát talált és megosztotta" de a térképen nincs sehol az ikonja. Lehet valami bug.
  • Hoz_Hun
    Azt hogy melyik eventér melyik tárgyat adják az csak akkor derül ki mikor kiosztják. Ezt előre nem lehet tudni (legalább is nekünk).

Én már vagy egy hónapja nem kapcsoltam be az AC4-et lehet nekem is megjött a ruha, majd ránézek. :)
  • CroftManor
    De mik azok az arra megjelölt eventek? Mert csak annyit ír a pisztolynál, hogy közösségi kihívásért jár.
    Amúgy azóta megkaptam a felfedezői ruhát, nem tudom hogy, egyik napról a másikra ott volt a ruhatárban.
  • Hoz_Hun
    Az nem számít közösségi kihívásnak csak az arra megjelölt eventek, mint a merényelj meg 20 katonát (a közösség összesen 2000000), ahogy a múltkor volt és frankón nem kaptuk meg a felfedező ruhát érte, mert bugos az egész.
  • CroftManor
    Nálam 98%on áll a játék. A menüben az Edward fejlesztéseinél a pisztolyok 87%on állnak, viszont a boltban meg már csak 1 pisztoly hiányzik, amit közösségi kihívásért lehetne megkapni. A királyi konvojok ledarálásán kívül, mi számít még közösségi kihívásnak?
  • Aragorn831109
    Közben rájöttem. Délebbre elég sok hajónak van ilyenje is.
  • Aragorn831109
    Mozsárba valót honnan tudok beszerezni? Csak ágyúnaszádokból?
  • xido
    elárulom,mert frissen emlékszem rá..
    a dokk felől mentem be,1-2 embert le kellett szúrni,aztán kimásztam az egyik ablakon,végig odakint,fel a tetőre..aztán megint egyesével leszedtem mindenkit :)
  • MerlinW
    Én az vizesárokból mentem, felmásztam a hídra mikor senki sem nézett arra, majd beosontam.
  • MerlinW
    Nem százalékfüggő, az erődök elfoglalása közben kezdenek feltűnni.
  • Ironman2
    Sam Fisher most biztos kiröhögne
  • Ironman2
    Na ez az erődös küldetés idegőrlő (Havannában).Már 2-szer buktam vele Nemtudom melyik út könyebb a bejutáshoz,mert oldalt is van feljáró,meg a táncosokkal is be lehet jutni

• grebber
    Azzal sosincs baj ha "belepakolunk minden szirt és szart"
    A baj csak olyankor van mint jelen esetben,meg FC3-nál is hogy ez max egy acsira jó hogy de kocka fasz votá megtaláltál mindent lúzer acsit kapsz érte.

Mert még az állatvadászatnak lenne is értelme ,ha egyre nehezebb ellenfelek jönnének vagy lenne nehézségi szint, ahol semmi esélyed nem lenne 1 nél több ellenféllel szemben a rejtett tőrrel.
    Mert vicces hogy egy fél szigetet ledarál az ember a rejtett tőrrel úgy hogy meg se érzi.

• Ironman2
    okés,pont ott vagyok az erődben
  • xido
    úgy igen,hogy ha egy erődöt megtisztítasz küldetésen kívül...és utána küldetésként be kell menned,mindenki ugyanott lesz megint
  • Ironman2
    Másik meg az hogy felveszek egy kardot,használni nem tudja,csak lóbálja a kezében,aztán fegyverváltáskor el is dobja,nem kerül be a leltárba.Lehet hogy a fejlesztés hiánya miatt van ez igy? A fegyvernél is igy van
  • Ironman2
    Ez a rejtőzködős fütyülgetés meg a Hitmanból van,jobb lett volna ha eldobunk egy követ mint a Far Cry 3-ban,igy nagyon közel kell menni az őrökhöz.Igaz van sok rejtőzködni való torlasz,sarok...stb,de nagyon rizikós.Amúgy az őrök respawnolnak? pl egy tiltott területen ha mászkálok,vagy csak a városban jönnek random?
  • a.carkey
    Ez egy open world game. Tehát úgy teljes, hogy belepakolunk minden szirt és szart. Benne van rakat hely, nem kicsi a térkép, de mégis, sokkal nagyobbnak éreztem pl. a POTBSot, vsz a távolságok miatt. Ennek ellenére jól szórakozom.
  • Serpa
    Én szuma 25%-nál tartok (főszekvencia 33%) és már ott vannak.
    Érdekes te 51%-nál jársz és még nem láthatóak.

Már nem is emlékszem, hogy mikor kerültek oda.
  • grebber
    Remélem a sufniban eddig névtelenül (vagyis eddig semmit nem tudunk róla) fejlesztett kalandjátékuk nem ilyen lesz és ott már valóban MUSZÁJ lesz gyűjtögetni tehát LESZ ÉRTELME!
    Ez az öld a meg az állatokat ,hogy legyen bőr csont stb és abból lesz xy tatyó, ruha ,fegyver bármi jó,de nem egy AC-be ahol ha nincs semmid csak a dugitőrünk egész végig az is elég BŐVEN!
    Itt csak az időhúzásnak van belerakva az hot ziher.
  • Ironman2
    Nekem olyan Far Cry 3 érzésem van az egész játékban
  • grebber
    Nem látszanak még!
  • Serpa
    Legendás hajókat megnézni meglehet, igaz én ahogy megláttam őket meg is fordultam inkább. :)
    Adéwalé(asszem) mellettem meg is jegyezte, hogy milyen bittang nagy állat hajó van előttünk.

Vagy nálad még a térképen sem látszanak?
  • grebber
    Ez a sok szar felvehető cucc elég rendesen kitolja a gametime-ot (minden más játékban ezért nem is foglalkozok soha az ilyen szarokkal)
    20 óra 51% és kb sehol nem vagyok.Legendás hajók még hírbe se voltak max itt a fórumon olvastam róluk

Konzolon pedig a fő sztori milyen "rövidnek" tűnt ehhez képest apám.Mondjuk az igaz, hogy ott egy centit nem tettem meg felesleges szarokért csak ami kellett.

Még lazán benne van ebben vagy 25-30 óra mert még a felszedett doksikat is el kell majd olvasni mind egy szálig + ott a külön csajos küldi is.
  • MerlinW
    Nem, elvileg csak a digital dleuxe-hoz jár. Sokat applikálni nem kell, csupán bedobod a crack-et, majd ha végeztél vissza az eredeti fájlokat.

Egyébként nekem is dobozos Special Edition van + season pass. Nekünk valszeg majd később lesz elérhető a szokásos csomagban a preorder/special/delux cuccokkal.
  • Gary
    Sajnos, tényleg rövid!
    Ám, visszaköszöntek a korábbi részek elemei. Nekem bejöttek ezek az útkeresős, csimpaszkodós-mászkálós feladatok. Persze, sok fejtörést nem okoznak, de elég látványosak tudnak lenni. Főleg, mikor a kameraállás mutatja a szédítő mélységet :Ð

Egy tapintatlan kérdés: Aveline Neked járt a fizetős verzióhoz vagy a "demo"-ra applikált update-tel játszottad?
    Nekem a Special Edition-höz nincs, ahol Aveline-t lehetett választani, ott csak Adéwalé csuklyás képe inkatívkodik.
  • MerlinW
    Aveline-t én is vévgigjátszottam, kellemes (főleg a harmadik memory), csak naaaagyon rövid:)
  • Gary
    Lehet, hogy valóban ráhibáztál!
    Háát, majdnem a monitorra porlasztottam az ebédem! :Ð
    Akkor én itt és most ezt: LÁJK! :Ð
  • Myselor
    szerintem biztos az
  • HeadHunter86
    Miért nem oldalt csináltál amit aki akar likeol?
  • macleody
    Te fogyatékos vagy?
  • Devilstudio2013
  • Ironman2
    Facebookon létrehoztam egy közösségi csoportot,akit érdekel,jelentkezzen nálam,irja oda hogy AC4-be jelentkezett,és felveszem.

https://www.facebook.com/vas.ember.56
  • Gary
    Fenét! :)
    Voltam olyan elvetemült, hogy idén is Season Pass-t vettem... :Ð Ahhoz jár. Gondolom, a telepítés utáni, multis küldetéseim nullázása feláras volt! :Ð

Más:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az az érdekes, hogy a játék könyvtárában, a DLC1, vagy valami hasonló nevű alkönyvtárban, benne van egy majd 700 megás file. Ennek a nevében szerepel az 'Aveline'.
    A "rossz gyerekek üzletéből" beszerezhető, kb. 64Megás, magát 1.02-es update-nek nevező (amiből a nagyrésze csak utólagosan átmásolandó) programocska teszi elérhetővé a New Orleans-i asszaszin lány kalandjait.
    Ahogy néztem, csak a könyvtárban lévő update-valami nevű file méretében van különbség...
    Este befejezem a gondolatmenetet, hátha sikerülne kicsempészni őt a "demo"-ból! :Ð
  • HeadHunter86
    Nekem tegnap maxal jött, de úgy hogy még netezni is alig tudtam...
  • grebber
    Tegnap este nem frissített ,de most rak fel egy patchet.
    Kemény 10 kb/s még mindig van hova fejlödni az uplaynek :(
  • CroftManor
    Pcn ingyenes? Boxon 900 Ftot akarnak elkérni azért a 3 multis karakterért. Lol
  • Ironman2
    Zuhanááááás!

• Ironman2
    Kapitáááány! Elöttünk egy sziklahegy!

• Ironman2
    Király!!!