Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig ugyanaz a 2-3 megy, pedig unlockoltam már egy csomót.
Példa:
Ha veszel egy bármilyen UBI játékot steamen, akkor steamrõl fogja letölteni a tartalmat és a patcheket, de az aktiválásához ugyanúgy UPlay kell, felteheted bármelyik UPlay accodra, mint bármelyik UBIs játékhoz. DE, a steames UPlayes és a UPlay UPlayes játékokat külön fogod látni, még ha ua accra is regelted õket, DE a bármelyikbõl kiszedett pontok (a követelmények teljesítésével/játék) az adott accountodat fogják gyarapítani, melyeket bármelyik játéknál elkölthetsz.
A medve nem játék.
Megoldás: 1.Hagyod a francba. 2. Megvárod a patchet 3.Újrakezded a játékot és esetleg nem bugzik be.
Ha PC-n játszol én várnék patchre, Ubi híres arról hogy azt a platformot le***rja magasról. Általában a konzolosoknak ad patchet a PCseket meg figyelembe se veszi vagy legalább 3 hónapig váratja õket. Ezt az AC3-nál megtapasztaltam és részben ezért váltottam utána a PS3-ra. Ami bevált, hiszen idén az AC4-hez a PS3/PS4 tulajok már megkapták a javítást míg mindenki más még vár.
steam online vásárolt ubi játék regisztrálható a uplay-re a pontokért?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Egyéb tényleg használható ötlet?
Egyszerûen nem tudom bevenni õket.
Mindkettõnél négy helyrõl lõnek, de az utolsó olyan hátul és magasan van hogy bármilyen közel megyek nem tudom ágyúzni, mert nem érnek el odáig az ágyúgolyók.
És nekem a mozsárágyú is hatástalannak bizonyult.
Ti ezeket hogyan pusztítottátok el?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha már játékbeli akcentus: a GTA IV-bõl Little Jakob visz a pálmát! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A Tower-t azért nem tudnák nekem eladni, talán csak a Big Ben-t :Ð
A hajó többi adatát a hajó fejlesztési menüben látod (karikákban az értékek).
[merlinw.org]
Hol tudom azt megnézni, hogy mekkora a hajómon a legénység mérete. Vagy egyéb hajó adatokat hol tudom megnézni, vagy nincs ilyen?
[merlinw.org]
A második képernyõs alkalmazásukba be tudok lépni, kapcsolódik is a PC-hez, viszont a flottás dolgokat nem lehet elérni, mert akkor már képtelen csatlakozni ahhoz a másik szerverhez, amin ezeket lehetne intézni...
Ráadásul, a legtöbb követõs-beszélgetés, magas szintû IQ-betyárok között zajlik! :Ð
Kedvencem a Beavis és Butt-Head közötti: csempész höhö csempész (smugler, höhö smugler). <#wow3>#wow3>
A Green Man Gamingen járva viszont a feléért megvehettem az összes kijött dlct, kivéve a Kraken Ship, azt csak a nem mûködõ ubin látom. Szóval minden rosszban van valami jó.<#hawaii>#hawaii>
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fémet Brigg-ek (50-70) és Fregattok (70-200) szállítanak, valamint kisebb mennyiségben az elfogóhajók is (20-40).
[merlinw.org]
Egyáltalán használni kell majd a flottát?
Nem neked, hanem az én kérdésem, mentések csak egy .ini és egy .xml fájl a C-n? (virágbolti feketedobozos)
Fémet hogyan lehet szerezni, milyen hajóról?
Én pusztítom a szkúnereket, de azokon sosincs.
Illetve a megcsáklyázott hajót, amit majdnem szétlõttem érdemes felvenni a flottámba?
Gondolom, többe kerülne a javítása mint amennyi ér.
Egyáltalán van jelentõsége a saját flottának?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nézzél inkább dokumentumfilmeket az való neked.
100% nem biztos, hogy meg lesz, mert ahhoz minden kis bizbazt össze kéne gyüjtenem, bár egyelöre erre felé haladok...<#vigyor3>#vigyor3>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ac-nek csapnivaló (jobban mondva ez így már kevés... tényleg csak kardokat vehetek pl. fegyvernek? Nem lehet mást használni alapból, csak ha felveszem az ellentõl?), kalózos sandbox cuccnak kiváló.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2. Flottát és a térképet használni csak eredetivel lehet.
3. Van warez topik.
[merlinw.org]
Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218
Vagy ja. Esetleg még ott a Mirillis Action is.
Egyébként állítólag nem a fraps a hibás, hanem a játék (és ezálltal a sweetfx) nem szeresse az overlay-es cuccokat. (steam, ubisoft launcher srb)
Nothing is True, Everything is Permitted
De szerencsére rájöttem hogyan lehet kilépni az emlékbõl.
Egyébként a hajóknál, ha távcsõben nézem, kiírja hogy hányas szintûek ezt a sajátunknál hol vagy hogy tudjuk megnézni?