3496
-
#2775 Az első küldetés is 5 perc kb, a hajóval elsüllyedsz és csá. -
#2774 Te mivel játszol? AZ egész helyszín bejárható fél óra alatt. Ez egy DLC!!! Nem a teljes játék. Mindent végignyomtam, kipérseltem mindent a 100%-ra 3 óra volt. Én örültem volan a legjobban ha több lett volna. A teljes játékot is 100%-osra toltam. -
#2773 Kedvenc torrent értékelésem:)
"nagyon jó játék ajánlom mindenkinek cs ak egy anyi lene vele a problémám hogy amikor követni kell a két csávót a kor kelenek azok a csajok cak nincs rá pénzem mit tegyek −" -
#2772 Hát.. én 3 óra alatt a harmadik küldetésig jutottam és csak 2 helyszínt fedeztem fel:) Speedrun módban én is végigszaladok rajta 1-2 óra alatt. -
#2771 4000ft volt szóval hihetetlenül megérte! ;-)
(ratgabnak is digital delux van) -
#2770 A DLC-t már kitoltam 3 óra volt, annyira nem hosszú sajnos!!! 8 küldi csak és kész. Egy délutáni móka. -
#2769 A virágboltiban nem indul meg az úriember a bordélyba. Erre van megoldás? -
#2768 A PS3-as PS4-es tulajok az alapjátékhoz ingyen megkapták az Aveline, így én is. Mivel alapvetően egy PS Vitas címről van szó, így egyértelmű hogy a PS-eseket célozták elsősorban meg vele. -
#2767 A virágbolti mentések nem vihetők át az eredetibe. -
Metontour #2766 Megtudnátok mondani hogy hol tárolja a mentéseket a játék?A másik kérdésem az lenne hogy az orosz nyelvű mentések(nem virágbolti orosz) mennek vajon angol verzióval?Előre is köszi! -
#2765 jó nagy marha :D -
#2764 Rövid volt nagyon, de az a 3 pálya tetszett nagyon. Fél óra kb az egész. -
#2763 Benne van, de miután én (is) dobozos játékot vettem (special edition), abban nem volt Aveline, így crack-el játszottam. Aztán majd egyszer úgyis megvásárolható lesz, sőt val'szeg megkapják a Season Pass tulajok ingyen.
DigiDeluxe-ot tudtommal egyedül te vettél a topikban (mondjuk nem is érte meg az árát). -
#2762 Mi ez az Aveline téma hogy csak crackel játszható?
Benne van a digital deluxe verzióba!
Benne van de nem is játszható vagy mivan?
(Még nem néztem pcn szóval nem tudom) -
Aragorn831109 #2761
-
#2760 Marha jó ez a Freedom Cry. Teljesen különálló térkép, város. Újabb felfedeznivalók. A machete baromi jó. Nagyon keveset játszottam vele, de eddig tetszik nagyon. Még a sztori is jobbnak tűnik :) -
Gary #2759 Nem hosszú (3 küldetés), de jó (szubjektív).
PS3 és PS4 exkluzív tartalom, legalábbis az alábbi trailer videó szerint:
Itt pedig a teljes végigjátszás, cirka félórában:
Assassin's Creed 4 - Full Aveline DLC Walkthrough -
#2758 Hosszú és jó?
Nekem kezdetek óta megvan. Ez hozzá járt a sima 4hez?
Miről szól? -
Aragorn831109 #2757 dlc -
#2756 assassin's creed 4 aveline ez mi ez? -
#2755 10+ órát biztos. Külön sztori úgyhogy bármikor játszhatsz vele. -
#2754 Én már töröltem a játékot! Nos ha újrarakom akkor is játszhatok a DLC-vel? Mekkora játékidőt ölel föl kb.? -
#2753 Nekem már csak 5% maradt az alapjátékból. Utolsó szekvencia. Aztán belevágom magam én is.
Remélem pörgősebb mint az alap, és kevesebb a kövesd ezt azt.
Kicsit túl egyszerűek lettek a missziók. -
#2752 Na majd ha kipörgetted a DLC várom a véleményed róla :) -
#2751 -
#2750 Aveline PC-n is van, igaz egyelőre csak crack-el lehet elővarázsolni. Az a 60 perc inkább 30, egyébként egynek elmegy. -
#2749 Hát én most szereztem be a játékot igaz PS4-re. Még várok a dlc-vel. Na meg PS4-re van "60 perc" extra tartalom pluszba (Aveline dlc).
-
#2748 Ja én is annyiért vettem. Nem óócsóó. -
#2747 Seasson pass meg csak 6 ezer forint lehet azt kellene megvenni :)
-
#2746 Fú, jó ez a DLC, és nem két perces anyag:) -
Gary #2745 Annak a ruhának használati értéke van! Állj csak be benne a golyózáporba! :Ð -
#2744 Napot!
AC-s pulóvert MO-n kapható valahol? Legvégső esetben külföld. -
#2743 Hát én összeszedtem minden ládát, anonimus darabot. A maja kövek is összeszedtem ugye, hát nem ájultam el attól a ruhától, mintha a Metal Gear Solidból jött volna Edward :D -
#2742 Én a pénzes ládákkal és az az animus darabokkal nem foglalkozom, ahogy a küldetéseket sem csinálom 100%. Minden AC-ben úgy csináltam őket ahogy sikerült/jól esett:) A többi az megvan, Hajó, ház, fegyverek, műtárgyak mind felfejlesztve, megvásárolva. Valamint a flotta tárgyak is mind megvannak, tele a polc a házban:) -
#2741 Oké. Be is húztam. Lassan úgy is végzek az alappal. 88% állok. Már csak a fősztory és a legendary hajók vannak. Na meg egy két főmisszió nem sikerült 100%-osra. -
#2740 Nekem nincs sajna. -
#2739 Promo kód nincs véletlen hozzá? -
#2738 Altair, Adéwalé, Aveline, Edward, Ezio, Nikolai és Connor:
-
#2737 Már játszható. -
#2736 Köszi. Van amazon accom, szoktam itt vásárolni.
Be is húzom gyorsan, ennyit megér nekem. Mikortól játszató?