Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Karakter generálás <#eplus2>
Myselor
gyerünk nyomjad.<#banplz>hol tartasz amúgy?😄
Úristen, verjetek láncra! Már kerek 10 napja nem játszottam a DaS2-vel. Egyszerûen nem volt kedvem és hangulatom hozzá. De most azonnal folytatom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hát na igen akkor valszeg neked ezért tetszik az jobban 😄 a falloutot mondjuk én is bírom 😊 de azért az más 😄
Én pont hogy kedvelem a nyomasztó helyeket. Nem csoda hogy bírom az õszt meg az poszt-apokaliptikus világokat(STALKER). 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
tudom és valszeg nekem pont ezért tetszik 😊 nem szeretem a nyomasztó dolgokat annyira.de a 2 se egy tündérmese de mégis más 😊
Igen, az elsõ rész kifejezetten komor és nyomasztó, de hé, közvetlen az Age of Ancients után játszódik, még nem igazán virágzott ki a világ, míg a 2. rész már több 1000 évvel játszódik az Age of Fire-tõl.

Myselor
nem tom nekem jobban tetszik a 2 maga a világ és a hangulat 😊 nehzségre szerintem ugyanott vannak 1-2 boss max ami húzos az elsõbe,a helyszínekbõl itt több is van talán nem annyira kidolgozott de nem rossz.valamiért túl nyomasztó nekem az elsõ a másodikban nem éreztem ezt.talán ezért jobb 😊
"Amúgy itt DS2-ben azt vettem észre, hogy sokkal több az ilyen Lovag és/vagy Humanoid ellenfél az elsõ részhez képest."

Igen, ez is afféle visszakacsintás a Demon's Souls-ra. Ha jól emlékszem ott is elég sok humanoid boss van.

Na én meg pont fordítva voltam, a második résszel kezdtem, ami nagyon tetszett (meg tetszik most is) ezért is szereztem be utána az elsõ részt amikor steamen akciós volt, és azóta nem bírom abbahagyni, szerintem a területek is hangulatosabbak, ellenfelek/bossok is változatosabbak sokkal. Hát kinek a pap, kinek a papné 😄 Amúgy itt DS2-ben azt vettem észre, hogy sokkal több az ilyen Lovag és/vagy Humanoid ellenfél az elsõ részhez
képest.
Myselor
hát lehet felhígult és már nem olyan nagy az újdonság de vlaamiért jobban bejön a 2.kinek mi ugye 😊
Lunki88
Ezen most meglepõdtem. Lehet akkor nekem azért tetszik jobban az elsõ, mert elõbb játszottam vele és még újdonságnak számított sok dolog. Mert én meg pont itt érzem azt hogy kicsit "felhígult" a játékmenet, több lett a boss, de nagyon sok közte az ötlettelen és sajnos ezt bizonyos pályarészekre is el lehet mondani. Reméljük a dlc-ket tisztességgel összerakják és nem lesznek bennük már látott helyszínek vagy bossok.
Myselor
hát fiúk lányok lehet hogy megfogtok haragudni vagy csalódtok bennem de a második rész jobban tetszett mint az elsõ.hangulatom nem volt a helyekhez komolyan.oké nehezebb is tény 1-2 boss szivatós rendesen bár csak 2 boss ölt meg 3-4x sif és seath az utobbi ugye a curse-l az egy rohadék dolog lett itt.na mindegy lényegében jobban bejön nekem a második rész hangulata és a helyszínek is.de nem mondanám könyebbnek sokkal ezt a második részt sem csak más,nekem jobb kész 😊
Tinman
<#nevetes1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
rendben oké 😊
Lesz mercsant aki egyben kovács is, de csánkot nem árul. Viszont árul 1-2 finomságot 😊 De tényleg bezséljünk az elsõ részrõl a saját topicjában 😄 Bár ott tényleg alig van élet jelenleg.
Myselor
elsõre nem fog menni tuti 😄D am itt lesz kovács vagy valami merchant aki ad titanite chunkot vagy valami finom dolgot?😊
<#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Készülj a harcra
És vele a kudarcra
Megmentjük a világot a pusztulástól
Zászlónk alatt egyesül majd minden undead
Legyõzzük az igazság és szeretet szellemét
Birodalmunk határa a kék ég!
Orstein!
Smough!
Az Anal Rodeo fénysebbeségel csap le az áldozatra.
Add meg magad most rögtön, vagy készülj a biztos halálra.
Nálam naponta elõfordul, hogy meghajlok, a gyökér meg mögém fut és bekkszteb 😞 Nem baj akkor is tisztelgek, ha baromarcúval van dolgom...néha elõfordul az, hogy chameleonból támadok, de ilyenkor miután kiszórakoztam magam és ráijesztettem, esetleg 1-2x megcsaptam mindig félreszaladok és hagyom, hogy gyógyítson, utána meghajlunk és mehet 😄 Viszont egyéb esetekben nem nézem el a gyógyítást se...ha olyan hosthoz invadeelek aki már harcol valakivel akkor megvárom a gyõztest, viszont ha bármelyikük gyógyít, akkor arra azonnal rászaladok én is...ne gyógyítgasson a gyökér...ha legyõzte az ellenfelét akkor gyógyíthat mielõtt belekezdünk. Múltkor elõfordult, hogy New Londoban belefutottam egy srácba, akinek már volt egy summonja...meghajoltam ezek meg rámrohantak és ledaráltak...erre kb. 5 percre megint õt fogtam ki, viszont most már 3man voltak. Gondoltam megszégyenítem õket kicsit 😊 Rárohantam a hídra és vártam õket egyenként, de nem mertek jönni, inkább mind3 elkezdett íjjal lõni. Bementem a romok közé és csapdát állítottam nekik egy helyen, ahol van 3 szellem és 2 darkwraith, ott vártam õket és átváltoztam egy korsóvá 😄 Jöttek is a gyökerek és elkezdtek harcolni, erre rájuk rohantam a kaszámmal és egyszerre végigvágtam mindhármon éééééééééssssss...semmi. NEM SEBZÕDTEK. Cheater mocskok...leugrottam a Four Kings elõtt egy szinttel lejjebb, gondoltam könnyû dolguk akkor sem lesz, de erre meg bementek a bosshoz...<#falbav>
Myselor
na megérkeztem Anal Rodeo-ba <#idiota> jöhet a két kis pisis <#gonosz1>
benőmenő
Ez inkább:
13. Hogyan hajolt meg a piros csávó? A szoba másik végébõl hogyan backstabelt utána?
13. (opcionális és random jelentkezõ pont)
-Én meghajlok te meg backstabbelsz te gyökér Invader rage.
benőmenő
12. Ez a nagy dög sárkány mikor száll már le 😉
Myselor
de hát oda senki nem ír látod xd itt kaptam választ a másikra is 😄
Tinman
<#eljen><#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Tüzes csápos genyót" 😄DD Amúgy ezeket írd a másik topicba 😄
Myselor
hát majd meglátjuk milyen lesz nekem sen fortress és az O&S 😄 akkor én kicsit más sorrendet toltam így hogy megöltem a pók csajt meg azt a tüzes csápos genyót 😊
Tudom, hát legtöbbünknek lazán megy már.Jelenlegi végigjátszásomban épp a 9. pontnál járok. Capra és O&S elsõre megvolt, Four Kings csak másodjára mert még gyenge voltam, Blighttownban meg sem haltam, Sen's Fortressben is csak egyszer, de az is Invader volt 😊Viszont a Sniper lovagok egyszer megöltek 😄
Myselor
akkor majd mindjárt arra fele veszem az irányt 😄 talán ma még O&S tali is lesz 😄
Myselor
hehe lol 😄 ezek közül eddig egyik se okozott nagy szenvedést xd
Igen, irány az erõd és utána az Istenek városa 😄
Nem😄

A szenvedési lista kb. a következõ: (nem Neked, hanem egy kezdõnek)

1. Firelink Shrine temetõ
2. Miezasárkányhogymegyekátahídon...
3. Capra Demon õrjöngés
4. Blighttown egésze
5. Sen's Fortress lengõkaszák
6. Anal Rodeo Sniper lovagok
7. O&S wellness hétvége és anális kényeztetés(értsd úgy, hogy 2 egész napot rászánsz mire megölöd õket)
8. Four Kings
9. Bed of Chaos gambling game
10. HogyapicsábamegyekaDLCbe???
11. Mennyi staminája van ennek a buzinak?(Manus)

😄
Myselor
hát csak a firekeeper soul miatt akarom 😄 de amúgy nem érdekel a humanitys dolog .különben tovább nemtudok itt menni mivel van a sárga ködös ajtó és szóval itt megakadtam.mikor lesz elérhetõ a többi dolog?most akkor sen fortress és anal rodeo az uticél?:"D
Meg akarod ölni az egész barlangot vagy mi? <#idiota>

Ha viszont Quelaag nõvérét akarod megölni, akkor várj még vele, hátha késõbb lesz kedved összegyûjteni neki 30 humanityt a jó kis chaos tûzvarázslatokért meg a shortcutért. Mondjuk én most mikor arra jártam elõször miután megöltem Quelaagot kapásból adtam neki 30 humanityt utána átléptem egy másik covenantba. Késõbb visszajövök még megölni a Firekeeper Soul miatt...most viszont egyelõre életben hagyom.
Myselor
amúgy Ceaseless Discharge elsõre lement 😄 úgy tudom itt sokat szenvedtek az emberek
Myselor
elsõ részben queelag domain kell nekem covenanton kívül valamire?vagy megölhetem?
Végül is el is mondta valamelyik NPC, hogy nagyon régóta ott tátong az a lyuk, és az emberek mindig is beledobálták a szemetüket 😄 Ki tudja mi lehet még ott 😄
Laza
Az autókereket láttam, fura is volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Akkor jó 😊 Én is nagyon alapos voltam, igazából nem gondolnám, hogy van olyan item amit nem találtam meg, bár elõfordulhat, mert még én is csak 1x vittem végig. A 2. végigjátszást most félbehagytam egy Darkwraith kari miatt az elsõben, mert oda még sosem léptem be 😄 De késõbb majd folytatom a 2. részt is, aztán ha kijöttek a DLC-k akkor megint végigviszem.
A legtöbb megvolt, bár a Heineken meg az autókerék nem 😄
Laza
Jó sokat tökörésztél akkor ... nekem most 87 óránál tart, de én sokat pvp-ztem meg nem siettem, mindent átkutattam rendesen 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Szóval akkor a fészeknél nem kell egyesével beledobni/relogolni? Az összeset oda lehet dobni egyszerre és utána egyesével kivenni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Igen, ezért kaptam már mástól is a pofámba, ellenben a wt szempontjából zéró jelentõsége volt, így skippeltem. Viszont úgy rémlik azt említettem, hogy érdemes ott farmolni twinklinget és curse ellene itemet, tehát szabadon választott :-)

Tinman
2.-at szerintem ti is tudtátok... én igen :-)
Az 5.-et észrevettem, de azt hittem rosszul látok... hát nem :-D
A 7. szerintem köztudott volt...
A 8. alapvetés... nem is értem mit keres itt.
10. szintén alapvetés.

<#law><#eljen>
Fpocok
Ez kurva jó. Megnézem a többit is. MEg is jött a kedvem egy kis játékhoz, de most raktam újra a gépet, úgy hogy kezdhetem elõlrõl (YESSSSSSSSSSSS!)

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Lehet csak én voltam felületes nézõ, de mintha a DaS wt-ból is kimaradt volna a Dragon Covenant, meg Ash Lake kagylókon túli részének kivesézése 😄
Még egyszer mondom nem néztem meg minden egyes részt, mert vele párhuzamosan játszottam a játékot, de ezt a részt határozottan nem találtam meg, tehát én inkább ilyen beginer's guide feat. kedvcsinálóként fogom fel a videókat.
Kedvencem az volt, amikor Quelaag-nál zsinórban vagy 6x haltam meg, majd a videóban közölte Tinman, hogy nincs trükk, türelem van <#idiota>
<#pias>
Tinman
Az 1. végigvitel 130 óra volt. Az utolsó sarkot is felfedeztem, az achik 75%-át megszereztem, a maradék az wt szempontjából lényegtelen.

A DLC-k úgyis egy külön pályarész lesz, arról majd késõbb.

Hidd el iránymutatásnak is jó lesz, nagyon alapos vagyok :-)

Tinman
Törölve, csak nektek szántam, hogy elhiggyétek :-)