Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Igen, ez is afféle visszakacsintás a Demon's Souls-ra. Ha jól emlékszem ott is elég sok humanoid boss van.
képest.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Készülj a harcra
És vele a kudarcra
Megmentjük a világot a pusztulástól
Zászlónk alatt egyesül majd minden undead
Legyõzzük az igazság és szeretet szellemét
Birodalmunk határa a kék ég!
Orstein!
Smough!
Az Anal Rodeo fénysebbeségel csap le az áldozatra.
Add meg magad most rögtön, vagy készülj a biztos halálra.
13. Hogyan hajolt meg a piros csávó? A szoba másik végébõl hogyan backstabelt utána?
-Én meghajlok te meg backstabbelsz te gyökér Invader rage.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A szenvedési lista kb. a következõ: (nem Neked, hanem egy kezdõnek)
1. Firelink Shrine temetõ
2. Miezasárkányhogymegyekátahídon...
3. Capra Demon õrjöngés
4. Blighttown egésze
5. Sen's Fortress lengõkaszák
6. Anal Rodeo Sniper lovagok
7. O&S wellness hétvége és anális kényeztetés(értsd úgy, hogy 2 egész napot rászánsz mire megölöd õket)
8. Four Kings
9. Bed of Chaos gambling game
10. HogyapicsábamegyekaDLCbe???
11. Mennyi staminája van ennek a buzinak?(Manus)
😄
Ha viszont Quelaag nõvérét akarod megölni, akkor várj még vele, hátha késõbb lesz kedved összegyûjteni neki 30 humanityt a jó kis chaos tûzvarázslatokért meg a shortcutért. Mondjuk én most mikor arra jártam elõször miután megöltem Quelaagot kapásból adtam neki 30 humanityt utána átléptem egy másik covenantba. Késõbb visszajövök még megölni a Firekeeper Soul miatt...most viszont egyelõre életben hagyom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az 5.-et észrevettem, de azt hittem rosszul látok... hát nem :-D
A 7. szerintem köztudott volt...
A 8. alapvetés... nem is értem mit keres itt.
10. szintén alapvetés.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Még egyszer mondom nem néztem meg minden egyes részt, mert vele párhuzamosan játszottam a játékot, de ezt a részt határozottan nem találtam meg, tehát én inkább ilyen beginer's guide feat. kedvcsinálóként fogom fel a videókat.
Kedvencem az volt, amikor Quelaag-nál zsinórban vagy 6x haltam meg, majd a videóban közölte Tinman, hogy nincs trükk, türelem van <#idiota>#idiota>
A DLC-k úgyis egy külön pályarész lesz, arról majd késõbb.
Hidd el iránymutatásnak is jó lesz, nagyon alapos vagyok :-)