8811
Dark Souls II
  • 1kezdő
    Nem emlékszem, hogy kellene item, de minden előfordulhat, az is hogy tévedek. Úgy emlékszem reparálást választod a kovácsnál, ott lesz a törött fegyver és hogy mennyit kér a javításért. Ha van annyid, megcsinálja.
  • mans
    Halo

Fegyvert hogy tudok javítani?mert végre eljutottam a nagymamához,megvettem a kulcsot,de a kovácsnál pl a morning start akartam javítani de valami itemet hiányol.
  • MerlinW
    Engem HunterStarcraft nevelt ki anno DaS 1-ben SL1 téren. Ő az én példaképem :) Nagyon csípem a játékot. Hasonló stílusa van egyébként mint Tinman-nek. Kellemes nyugodt hangja van, folyamatosan hasznos infókat tol az arcodba és emellett hihetetlen profizmussal játszik.

• Zozo0122 #6442
    Szintén Sunlightblade a kedvenc :)
  • Lunki88
    Azt hittem mindenki a VaatiVidya-t fogja mondani. :) Szerintem ő a legnépszerűbbek között van.
  • MerlinW
    Nekem ők e kedvenc DaS "kommentátoraim":

SunlightBlade
    HunterStarcraft
  • Prof William
    Nem csak neked. Sosem értettem azokat a végigjátszásokat amiben a játékos végigpofázza az egészet.
  • 1kezdő
    A sírásról tudok, mert elázott a lábfejem, mert nem kaptam fel időben.D Mondjuk rendesen anyáztam volna én is.

Persze a besokalás velem is megtörtént egyszer: az Istennek se bírtam a bossal az elején, ez annyira bepöccentett, hogy teljesen letöröltem a Dark Souls-t és felsóztam még a helyét is. Ez a méreg egész két napig tartott, aztán feltelepítettem megint és láss csodát, a mentés megvolt.:)
  • Tinman #6437
    Még szerencsére van pár, mire elfogyna addigra elvileg utolérem saját magam. Picit húzós menet lesz :-/

A gond Drangelic kb. 30%-a után történt az első tábortűzig oké, utána ott a titkos részen a 2. is ok, és onnantól egészen Shirine of Amana-ig lyuk van (2 boss). Sőt, Shrine of Amana is megvan rendesen, de Undead Crypt-nek csak az eleje onnan is vesztettem 1.5 órát, meg persze a Velstadt boss harcot. Azóta nem is rögzítettem, mert az utolsó veszteség után kb. elsírtam magam -.-
  • 1kezdő
    Tinman! Érdeklődöm, hogy meddig van még anyagod készen, azaz, a 44. után mikor következett be az ominózus technikai krach? Ja és hogy látod jelen pillanatban a helyzetet?
  • Myselor
    nem csak neked,borzasztó inkább kussolna el. xd
  • Tinman #6434
    Csak nekem elviselhetetlen a kommentár? :-(
  • Solid Snake
    :)
  • Myselor
    eztr érdemes meglesni.wtf
    Dark Souls 2 vs Blade?
  • Ryder7
    Igen, ebben igazad van :-D bár figyeltem hogy a staminám ne fogyjon el, annyira nem, meg úgy voltam vele, hogy áh, amíg marad annyi, hogy tudjak egyet gurulni, nincs gond. :D

1kezdő: Másodjára megöltem nyugi :D Azt hittem jobban tudom dodgeolni a támadásait és az se segítette, hogy egy perccel korábban kezdtem el videózni és az olyan 30-40 FPS-ről leesett 20-25-re a játék aztán még nem szoktam hozzá.
  • Solid Snake
    Túl mohó voltál, ezért bünti jár
  • 1kezdő
    Ez egy elég kellemetlen boss. Én nagyon nem kedvelem. Megnéztem a harcodat vele. Jól indítasz, mert bebújsz a pajzsa mögé, nem is tud mit kezdeni Veled. Két nagy hiba döntötte el: sikerült kimozgatnia onnan Téged és megütnie. Az, hogy két lépésre kezdesz idogálni, óriás hiba, mondhatnám a boss lenézéseként hatott. Bár ahogy a kettőtök sebzésének nagyságát néztem, már előre vetítette a bukást. Míg Te ici-picit sebzel, neki kettő-három ütés elég. Annyit meg szinte mindenkinek bevisz.
  • Ryder7
    Amikor felvettem bossként én is elsőre megöltem. Egyszer elkapott az átkozó kardjával, és azon kívül mindent tökéletesen dodgeoltam. Ez magic :D
  • Zozo0122 #6427
    Mivel veszel fel, hogy nem látod, hogy rögzít e a progi? :O
  • Tinman #6426
    Minap ott engem is elkalapált, holott a végigjátszás során elsőre lenyomtam, mikor boss volt.

Azon a szinten könnyű boss, csak az ember hajlamos lebecsülni és azt hinni, hogy már jóval erősebb oda. Aztán hibázik párat és már vége is.
  • Tinman #6425
    Köszi, de sajnos ehhez most 1 hét szabi és nagyon komoly meló kéne, hogy helyrehozzam. Pont a legszarabb helyen történt a 3 órás veszteség és ma sikeresen újabb 1.5 óra (Undead Crypt + Velstadt boss) csatlakozott az enyészethez. Most már volt mentésem, de úgy belejöttem, hogy vagy 2-3 órával korábbi.... Szétverem. Felgyújtom. Leöntöm királyvízzel.
  • Tinman #6424
    Igen, ahogy én is írtam maximálisan tisztában vagyok vele, hogy az 1. bonfire azért nem asceticelhető annak ellenére, hogy mind a Dragonriderek, mind pedig a Mirror Knight halott, mert az 1. bonfirehöz nemes egyszerűséggel a "Nashandra" tartozik. Ok, 2x is megerősítetted, rendben, oké, értem :-)
  • benőmenő
    Elsőnek én is beszívtam itt vele...aztán rájöttem, hogy basszus, azóta már mennyivel több staminám és jobb pajzsom van, így szimplán nyomtam egy teknőcöt amit nem tudott áttörni, közben néha odacsapva szánalmas halálát lelte ez a pursuer is :D
  • Ryder7
    Szóval, ez történt velem ma...

Ez nem lenne gond, ha ez a karakter nem lenne 90-es fölötti szinten kb fél millió lélek memóriával, ha nem lenne a Dark Soulsban 400+ órám, a Dark Souls II-ben olyan 100+ és ezelőtt a videó előtt nem haltam volna meg körülbelül háromszor Majulaban ugyan annál a gödörnél... Ahh, az élet szép. :D
  • BEAST #6421
    Én már semmit sem értek.
  • IMYke2.0.0.0
    Szavak nincsenek, mennyire együtt érzek :(

Nem fokozom, csak abban reménykedem, hogy ez nem jelenti azt, hogy feladod.

Kitartás!
  • Tinman #6419

Még 1x írd le u.a. :-D
  • BEAST #6418
    A final boss az elso bonefirehoz tarozik, mert ott van a King's Gate, a masodik "titkos" bonefire viszont kozvetlenul a 2 dragonrider elott van, de a mirror knight elott is van egy bonefire, rogton a dragonriderek utan.
  • Ryder7
    tényleg, ott van az az idegesítő kapu. akkor a rejtett bonfire-höz szerintem.
  • Myselor
    ha elnyomod az adott területen minden visszajön csak a fém ládák nem .de a fa ládába újra lesz loot minden mob ott lesz és a boss is.előre szólok a mirror knight nem lesz sétagalopp ng+ban legalábbis engem szépen szivatott.xd
  • Tinman #6415
    Tehát a final boss tartozik oda...
  • BEAST #6414
    A 2 dragonrider meg a mirror szerintem masik bonefire-hoz tartozik, biztos, hogy nem az elsohoz.
  • Tinman #6413
    A gond az, hogy azt írja ott, hogy nem nyomtam még le a terület boss-át!

Tehát nem a 2 Dragonrider és a Mirror itt a boss, hanem... na mi is? Hát persze, hogy a FINAL BOSS.
  • benőmenő
    A ládák és a bennük lévő cuccok tuti.
  • Ryder7
    igen, bonfire ascetic-el visszajön minden. Azon a területen NG+2-es lesz minden. Most ha a Dragleic Castle-t csináltad, akkor szerintem az első bonfire-nél kell elégesd.

Ezt nem tudom pontosan, hogy hol kell elégetni a dolgokat.

Amúgy, úgye nem Fraps-t használsz? (Ne mond azt h Frapst használsz, ne mond azt h Frapst használsz)
  • Tinman #6410
    Köszi a tippeket!

Ezzel a bonfire ascetic-el -soha nem használtam még- , visszajönnek a felvehető cuccok is?
  • Ryder7
    Ismerős érzés. Nekem anno még DS idején töröltem le a mentésem, mert Windowst cseréltem és mindent lementettem, minden mentést. a DS-t kivéve. Szerintem is Bonfire Ascetic. A bossok semmit se változnak, talán egy-két új fantom van.
  • 1kezdő
    Némileg előtted vagyok, de megálltam, hogy bevárjalak, addig fejlesztem magam, nem sietek. Ha majd utolérsz, mögötted megyek. Van időd /persze csak ebből a szempontból:)/. El kell döntened, hogy újra indítasz, vagy a Merlini utat választod. Én megvárlak.:)
  • MerlinW
    Lőjj el bonefire asctetic-et a kiesett boss-ok területein. És töltsd le nexusról a savegame backup tool-t.
  • 1kezdő
    Értem elkeseredésed, de nem hiszem hogy ezt akarod. Szerintem most pihi némi káromkodással, aztán bölcs beletörődés, hogy bizony a technika ördöge tiszteletét tette. De hát Darkos lennél, vagy mi a fene? Ha túl vagy a lelki válságon Kb. 2 nap, akkor gondolj a kötelezettségedre, amit önként vállaltál A fiad és némileg mi felénk. Én számítok rád!!:)