Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2300 videójában összesen nincs annyi felkészültség/hasznos információ, amennyit elhablatyolsz egy DaS fõcímkép alatt 😄
Bármit lehet rá mondani, de, hogy nincsenek gondjai az biztos. K. jól csinálja, a 2. legnézettebb magyar YT csatorna az övé!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem az aki most ismerkedik a játékkal, az igen is lássa egy bemutató videóból, hogy jó párszor seggbe lesz rúgva, mert aztán meg csak csodálkozik, hogy ez nem is olyan könnyû.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel szemben rengeteg üzenetet kapok, ahol szerint így vagy úgy kéne, ez nem lényeg az lényeg. Ebben nem tudok részt venni, szabadon akarok játszani, örömmel(!), úgy hogy a leendõ kölyköm érezze is azt, hogy örömmel játszottam!
Normál esetben ezt a wt-t még nem kezdtem volna el, egyszerûen azért mert elõbb PS3-on akartam kimaxolni, majd talán X-en, majd PC-n és úgy a wt... de ez kb. télre lett volna realizálható. Ezzel szemben már lassan naponta kaptam üzenetet, hogy illene lenne már elkezdeni, meg mikor lesz már meg?
Mintha én valaki lennék. N+1 senki vagyok, tõlem senki ne várjon el semmit, mert nem vagyok Tirexi és nem, hogy hasznom, de eddig a 6 végigjátszásra alsó hangon 150k-m elment és most is durva helyhiánnyal küzdök, de nincs pénzem HDD-re, mert NEGYED éve nem kapok fizetést, mert a fõnököm egy balfasz és neki is tartoznak és õ is tartozik sok felé...
Nekem nem fizet a wt-ért senki, nincs szerzõdésem sem. Ahol engedi a reklámot ott benne van, ahol nem ott nincs... ebben a tempóban kb. 2017-re fogom elérni a 20.000 Ft-os küszöböt, amikor a yt fizetne :-D
Már így is sok a megfelelési kényszer, hülye vagyok, hogy engedtem :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De akkor pontosan mi értelme ennek a mondatodnak?: "Térden állva könyörgök: Csináljátok meg a DaS 1 és DaS 2 végigvitelét úgy, ahogy ti szeretnétek."
Én, mint totális kezdõ ebben a játékban -persze pár év Line Age II-vel a hátam mögött- senkire nem hallgatok, de minden okos ötletet szívesen fogadok és tanulok meg...mondjuk Tõled is. Vidd végig a "végigjátszást" úgy, ahogy Te szeretnéd, ahogy Te gondolod. Miért? Mert az Te leszel. A Te ügyességed /ügyetlenséged/, a Te eszed /butaságod/. Engem az érdekel, hogy Te hogy gondolod, hogy látod, hogy éled meg. És ne hallgass senkire, mint ahogy most rám se.😊
Azért játszom controllerrel, mert a Souls játékok konzolos játékok a DeS pl. konzol exclu. Az ott betanult irányítási módok öröklõdtek a további részekbe... eszem ágában nem lett volna a DaS 1 esetében PC-n bill+egérrel újratanulni, fõleg, hogy ágyból fekve 106 centin tolom. Nem vagyok mosdatlan koleszos egyetemista, aki egész nap a gép elõtt görnyed :-D
Én így játszom, az én tempómban az én megoldásommal, kényelmesen SENKINEK sem megfeleltetve az igényeket. Ez a szép ebben a tecsõben, hogy azt töltesz fel oda amit akarsz. Lehet kutyulis vidik is lesznek :-)
Nincs olyan wt, mely mindenkinek megfelel, mindenki igényét kielégítené. Kaptam olyan üzenetet is, hogy ne nyomkodjam már el olyan gyorsan az NPC-k dumáját, mert õ "így játssza" végig a játékot, esze ágában sincs megvenni, de végignézné... olyat is kaptam aki szerint túl lassan haladok, meg olyat is, aki szerint gyorsan és ott az xyz sarokban az a vacak silky stone biztos azért maradt el. És ez csak pár példa a teljesen ELLENTMONDÓ kérésekbõl. Lehetetlen mindenki kedvére tenni ÉS NEM IS AKAROK :-D
Térden állva könyörgök: Csináljátok meg a DaS 1 és DaS 2 végigvitelét úgy, ahogy ti szeretnétek <#worship>#worship>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://www.twitch.tv/playstation
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
https://www.youtube.com/watch?v=-bIVh-Qr1Is&list=UUa0UWpln-Bl-hQM9CkifNsg&index=1
Nagyon jó, de nem hagytad ki a az elsõ bonfiret Forest of the F.ben?
Egyébként gratulálok nagyon jó... az NPC-s beszélgetéseket próbáld rövidebbre venni.. üdv.: B.
[merlinw.org]
A köv. körben, meg 2-en invadeltek.
A 3. körben egyetlen személy invadelt, kinyírtam úgy, hogy covenant tag voltam... mit kaptam? Na mit? SEMMIT!
Fuuuu -.-
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mobok ellen én se toltam egyiket se kb.
[merlinw.org]
Nem tervezüznk kis karikkal Forest of the fallennél pvp meccseket?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nekem kontrollerrel akkor hátrányom van, mert meg kell állnom, ha guard breaket akarok tolni.
Már nem egyszer volt, hogy hozzám hasonló kari ellen mentem pvp-be, csak õ sokkal biztosabban tolta a gb-et, akár mozgás közben is. Hát akkor így :/
Autohotkey csodákra képes. 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://sg.hu/cikkek/105901/minden-eddiginel-nehezebb-lesz-a-dark-souls-2-the-lost-crowns
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ezzel a mondattal teljesen egyet tudok érteni, tanú vagyok rá. De hát ugye próbaként torrentrõl. Állítani semmit nem tudok /nem fogadja el/, minden adott az irányítás tekintetében. Soha nem irányítottam a W-S-A-D kiosztással semmit. Ezért még most is elõfordul néha, hogy adnám az elõre parancsot harc közben és erre iszik egy forró teát, mert a W mellett az a gomb van. Jön a pofán verés a karinak én meg elõször bambán nézek, aztán jön a cifra magyar. :-D
Elfogadom, hogy van akinek úgy kényelmes, de mivel a SAJÁT szemszögembõl készítek WT-t, így egyáltalán nem tartom fontosnak ezt a kérdést.
Ezért is érdemes lenne NEKED is elkészíteni egy DaS 1, majd egy DaS 2 végigjátszást és ott kitérhetsz a saját látásmódodból eredõ dolgokra :-)
Én csak annyit ígérhetek, hogy biztos marad ki még belõle 1-2 apróság, de továbbra is az a fõ cél, hogy egy relatív alapos, közelharcos karival jól bejárható utat mutassak azoknak, akik erre kíváncsiak. Van nem egy olyan feliratkozó, aki közölte, hogy pénzért sem játszana a játékkal, de szívesen "végigjátszotta velem" youtube-on :-)
No meg az EGÉSZ Youtube csatorna célja NEM az volt már a kezdetektõl, hogy Tirexi babérjaira törjek (pedig évente min. ~40 játékot letolok), hanem az, hogy a majdnem születendõ gyerekemnek legyen egy emléke. Talán õ is gamer lesz, így megnézheti majd, hogy tolta az öregje :-)
Szóval, tessék HELYÉN kezelni az én videóimat... nem akarok se pro, se hc szagot árasztani magamból... én csak végigvinném PC-n újra a tõlem telhetõ legtöbb dolgot bemutatva, végig élvezve a játékot és úgy ennyi :-)
Ezek a képek már kezdenek ingame-re hasonlítani, de ebben a topicban szvsz mindenki tudja már, hogy meg kell várni a megjelenést ha biztosak akarunk lenni.