8811
Dark Souls II
  • gerey
    Amire tudtam eddig is igyekeztem válaszolni, ezzel ezután sem lesz gond. :D
  • 1kezdő
    Javaslatom számodra: mostanság játsza végig "Tinman" a játékot és felteszi a YT-ra, kezd el nézni, mert azzal többre jutsz, mintha itt próbálsz kérdezgetni. Ezt nem azért írom, hogy ne kérdezz, de ebben az esetben ésszerűbbnek látom.

Dark Souls 2 walkthrough 1080p - Part 1 TinmanHU
  • 1kezdő
    A lényeg: Te tudsz, legalábbis gondolom. Ezért megkérlek, ha valamit mi, angolul nem tudok kérdezünk, akkor legalább ekkora meggyőződéssel segíts. Nem kerül nagyobb energiába, mint amiről voltál kedves kioktatni. Mellesleg sok igazságod vagyon, de a lényegen semmit nem változtat. Akinek kell, megtanulja, akinek meg, az meg nem.
  • gerey
    Holland ismerősöm, napi fél óra netezéssel (olvasás, szöveghallgatás, stb.) megtanult magyarul. Nem azt mondom, hogy egyik pillanatról a másikra, de megcsinálta, és valljuk a mi nyelvünket sokkal nehezebb megtanulni, mint egy angolt. Mindenre lehet időt szakítani, amire AKAR az ember. De ez már erősen off...
  • sergio1966
    Meg azok nem tanulnak meg angolul akik mondjuk napi 12-14 órát melóznak vagy esetleg nincs nyelvérzékük vagy csak szimplán nem megy nekik.
  • mans
    Én se sokat értek a történetből,így nem tudom mi a haladási sorremnd,először leölök mindenkit a barlangba,dédanyámon kívül,aztán majula,ott a kapucnis gizi mondja hogy menjek és lássam a királyt,gondolom először a gianthoz kell menni,aztán a tower flame.
  • 1kezdő
    Bingó!D
  • gerey
    Mert nevetségesen könnyen megtanulható olyan szinten, amire pl itt szükség lenne. Plusz a csapból is ez folyik, internet, tv, filmek stb. Csak az nem tanul meg angolul aki nem akar.
  • 1kezdő
    Óó! Köszi a segítőkészséget, de ezt én is megtaláltam. A probléma ott van, hogy I do not speak English. Így marad a fordító progi, ami persze nem igazán tud mit kezdeni a játékok speciális nyelvezetével. Marad a rutin, a ráérzés, megfigyelés és az innen onnan elpötyögtetett információk. Egész pontosan nem is értem, hogy miért hiszi azt az emberek nagy része, hogy mindenki tud angolul?:)
  • wedge31
    Innen mindent megtudsz amit tudni érdemes a DaS2-ről.
  • Prof William
    Azt a koporsót én is észrevettem de a vizilómedve hókon csapott mielőtt még megvizsgálhattam volna.

Aztán meg úgyis jött a futás meg a sikoltozás. :)
  • 1kezdő
    Most tart Tinman Iron Keep-ben és a tűzvédelmét javítgatja. Ebből az alaklomból leírnám azoknak, akik még nem tudják /idáig én sem tudtam/, hogy a különböző védelem mennyit ad és mennyi ideig véd: ha meghempergőztem a vízben az növelte a tűzvédelmet 300-al és ez tartott öt percig, a varázslat szintén 300-al növelte az alapszintű tűzvédelmet, de csak 1.25 percig. Viszont ebből a varázslatból 4 db van, azaz, 4X85 mp. = 340 mp.

Az alapszintű védelem áll a tűzvédelem szempontjából legjobb ruha összeállításból, a Lvl-el növelt védelemből, illetve a gyűrű által adott védelemből. Én legalábbis ezeket tudom. Ha valaki ennél többet tud, az írja le.
  • 1kezdő
    Az én nézőpontomból tekintve: vannak az életben -és mint említettem itt a játékban is- olyan verések, amikből tanul az ember. Megtanul óvatosnak lenni, megtanulja, hogy ne bízza el magát túlságosan, megtanulja, hogy hol a helye, mit tehet meg és mit nem és hol és mikor. A "Makarovi" pofon -ha jó időben érkezik, a javunkra is válhat. Én még időben kaptam. Nem volt nagy és kissé nőies volt, de annál jobban fájt. Azóta erősebb és szikárabb lettem és ontom a halált. De az a pofon még ott ég az arcomon. Tisztelet érte...:)
  • Zozo0122 #6472

Akkor most vedd le az összes páncélodat és vizsgáld meg ezt a hajkérdést alaposabban :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nővé lettél! ha visszamászol a koporsóba, akkor visszakapod az eredeti kinézetedet és nemedet :)
  • mans
    Gondoltam rá hogy Én is felveszek videót,de az inkább vicc lenne egy kezdőtől.Át akartam ugrani a másik oldara mert ott van valami lélek,de belebukfencelek az árokba ugrás helyett.

Van fodrászat is,a vizilómedve mellett a parton van egy koporsó,belemásztam,kimásztam és más lett a hajam.
  • Zozo0122 #6470
    A hatalmas harcost, aki a földbe döngöli majd a Pursuert meg a Smelter Demont, pályája kezdetén elveri egy szolgálólány egy fakanállal
    Epic lehetett :DDD
  • Prof William
    A "Limbo" -ban a két nagy rozmárembert vagy mi a rákot becsaltam a szakadékba. Rögtön jött 2000 lélek. Majulába érve meg szépen megvettem egy pajzsot.
  • 1kezdő
    Dehogynem jó a fakanál! Az igazi harcos azzal viszi végig az egész pályát. Igaz sokáig tart leverni vele a bossokat, de hát a jó munka gyümölcse az izzadtság.

Miért állítom ezt. Mikor először elkezdtem és gondoltam lekenek egy pofont az inkriminált fakanalas hölgynek a törött kardommal, mert hát ugye kemény harcos vagyok, vagy mi a fene. Meg is ütöttem, bár ne tettem volna. Úgy elvert a fakanállal, hogy még az unokám is felsír 50 év múlva. Szóval azóta tisztelem azt a hölgyet és a fakanalát.:)
  • Ryder7
    Igen tényleg. csak az ugye nem a part mellett van. Merőkanál? :D valami egy Vaatis videóból dereng :D Gondolom semmire se jó.
  • gerey
    Van egy külön a kunyhó mellett is. Ha mindhármat megölöd, megkapod a merőkanalat.
  • Ryder7
    ott nem csak kettő van? :D amúgy szerintem azért látod a legtöbb videóba azt, hogy rohan mindenki össze-vissza mert akik videót - legalább is oktató jellegűt - csinálnak a játékról értenek hozzá annyira hogy tudják mi a helyzet, illetve akik meg nem értenek hozzá (:D) azok nem fognak feltenni egy 15-20 perces videót arról, hogy ölnek meg egy szörnyek hússzor egymás után :D
  • mans
    Legtöbb videóba azt látom hogy mindenki rohan a forestbe meg mindenfelé,Én próbálok elöbb tápolni,pl ahol a 3 viziló van a vízparton,azokat iírtottam adott valamit a fakanalas néni.
  • Ryder7
    Ha jól emlékszem a Last Giantnak eléggé fáj a tűz, de attól a bossztól nem kell annyira tartani. Csupán maradj mindig a lábai közt. Meg tudod idézni Pate-et a harchoz, ha megszerezted tőle a white sign soapstone-t.
  • mans
    Ha még idén eljutok a faágemberhez akkor megkeresem,csak oda is feltápolva akarok menni.A fire longswordot láttam egy videóba,a forestnál van,az mennyire jó?
  • Ryder7
    Én lovaggal kezdtem, szerintem strength-et olyan 30-40-re.
    Ha az a fajta vagy aki inkább elugrik a támadások elől, akkor adaptability-re nyomj sokat és ne vidd 70% fölé a terhelésedet (equip burden/load). Staminát mindenképp legalább 30-ra még akkor is ha tankolni fogsz. ha nagy pajzs mögé szeretnél állni és nem gurulni akkor pedig vitality-t is növelj.

Pajzsot lehet találni nem messze Majdulától, itt van egy videóm róla 4:03-tól. Nem ajánlom hogy ezzel menj végig a játékon, de kezdetnek jobb mint a semmi. Ha nagy pajzzsal akarsz menni, szerintem ne vegyél kovácstól, mert a Heide's Tower of Flamenél az egyik boss után lehet szerezni egy szerintem egész jót.
  • Prof William
    Lovagnál mire érdemes gyúrni? + ahogy látom az pajzs nélkül kezd. Hogyan lehet gyorsan pajzsra szert tenni?
  • Ryder7
    abból kiindulva hogy lovaggal (knight) kezdtél én egy Bastard Swordot vagy egy Pursuer Ultragreatswordot ajánlanék neked. Személy szerint először (szintúgy lovaggal kezdve) egy Fire Bastard Sword+10-zel vittem a játékot végig, a Pursuer UGS is ott volt, de csak tartalékban.

Ha megölted a Last Giant-ot a Cardinal Tower bonfirenél menj le a létrán, ahogy lemész fordult balra, NE menj át a hídon hanem menj be a kis ajtón, majd ott jobbra. A Soldier Key kelleni fog az ajtó kinyitásához. Ha ott lemész idővel megtalálod majd a Bastard Swordot (van róla egy videó valahol a csatornámon, de nem tudom pontosan melyik epizódban :D)

Szerintem igazán nem kell variálni semmit, mert fizikális sebzéssel normálisan lehet sebezni, illetve efelől annyira ne aggódj, McDuffnál kell 2000 lelket elkölts plusz egy követ és már is valamilyen elementális fegyvered van.
  • Myselor
    amúgy annyira felbaszott valamelyiknap a játék,kipróbáltam a 2 katanás dolgot hát használhatatlan az egész ahogy üt velük...és az elején a kurva tetőröl megint lepottyantam mikor pursuerrel harcoltam egyszerűen gyerekjáték ott megölni első bossként de amikor tényleg bossként jön hatalmas nagy kurvaság a szűk hely miatt.erre fél hpjánál leesek geci -.- béna anyád mondom
  • mans
    Köszi,akkor még ki kell találnom melyik fegyvert akarom használni,meg amit érdemes tápolni,de ahogy jönnek a nehezebb lények,biztos kell variálni,mindegyik másra érzékeny.
  • Laza
    Trailer hozzá ... Blade for Kakao ... pf :)
  • Ryder7
    Titanite Shardokat lehet venni különböző helyekről, illetve találni a világban vagy farmolni szörnyekről. A normális fegyverekhez, ahhoz hogy maximumra növeld kelleni fog 5 Titanite Shard, 5 Large Titanite Shard, 5 Titanite Chunk és egy darab Titanite chunk. Különleges fegyverekhez (pl a Drangleic szett) kell 8 (azt hiszem) twinkling titatine, és a boss fegyverekhez pedig 8 pertified dragon bone, ha jól tudom.
  • 1kezdő
    Válassz -ha teheted!- olyan fegyvert, aminek jó a sebzőértéke, magas a Durability-je és ha teheted, ebből legalább, vagy hozzáhasonlóból még egyet tartalékba, ha menet közben törés közeli állapotba kerülne.
  • 1kezdő
    Találtál egy fegyvert. A talált fegyverek teljesen jó állapotban vannak. A Durability-je mondjuk 60/60. Ha az egyik érték nulla, akkor eltörik. Az eltörés előtt piros kiírással figyelmeztet, hogy elfog törni. Ha tovább ütsz eltörik, akkor a kovácshoz mész, aki megmondja, mennyiért javítja. A fegyverek upgrade-je úgy történik, hogy találsz, vagy ha lehet veszel olyan itemet, ami ezt lehetővé teszi és szintén a kovács csinálja. Az első ilyen itemek nem drágák és mondom, majd találsz is és ez souls-ba kerül. Minél nagyobb, annál többe. De simán kifogod termelni, nem kell félned.
  • mans
    Akkor marhajó,azt honnan szerezzek?gondolom az is félmillió lélekbe kerül,aztán 20 perc múlva megint kiírja hogy széthullik a fegyer.
  • gerey
    Javítani azt kell ami eltörött, te erősíteni akarsz, ami a reinforce, ahhoz pedig titanite is kell nem csak lélek. De ezt írta a üzenet is amit bemásoltál, hogy semelyik felszerelésed nem szorul javításra.
  • 1kezdő
    Ha azt írja ki, hogy nincs szükség javításra, akkor ne akard javítani, mert nincs mit. A talált fegyvereket és páncélt nem kell javítani. Nézd meg, hogy a hozzávaló strenght és dexterity /már amelyikhez kell/ Neked megfelelő nagyságú, mert ha nem, akkor a tárgy nem fog megfelelően működni.
  • mans
    Lélek az van rá,ha repaira nyomok akkor No items are in need of repair,a reinforcera meg nem reagál,itt írta valaki hogy játék elején jó fegyver a morning star de alíg sebez,a kezdő kard a lovagnál többet.Azt hittem úgy van ha találok valamit azt elöbb javítani érdemes.Raktam a strenght-re pontot hogy elbírjam.
  • davidka003
    Ez semmivel sem különb annál mint amikor én raktam be egy videót és le lettem szólva. Itt most mit kéne látni? Azt, hogy idegesítő a csávó?
  • Voltan
    Szerintem azt írhatta ki, hogy nincs javításra váró item.
    A DS2-ben csak akkor kell javítani, ha eltörött az adott cucc, egyébként minden tábortűznél maxra ugrik a durability.

Persze ha eltört, akkor csak a kovács marad.
  • MerlinW
    Max lélek hiányozhatott,mert ugye semmi sincs ingyen:) A lélek a pénzed, a tapasztalati pontod és bizonyos mágiáknál a lőszered it:)