8811
Dark Souls II
-
#6525 Megvakultam Peg!
Ebből max 2 csaj lesz majd bevállalható, ha még egy 5-öst öregszik, a többi iszonyat geek, erőtlen, edzetlen, elhízott, egészségtelenül sápadt, így kb. annyira passzol 1-1 jelmezbe, mint tehénre a gatya. Brrrr.
Elite Armor-os srác is, hogy néz már ki? Mint valami 10 éves apa munkásruhájában. -
1kezdő #6524 Amit írok, az nem biztos hogy úgyis van. Szerény véleményemet tükrözi.
A Drangelic kastély rejtélye:
Minden programkészítő igyekszik valamilyen védelemmel ellátni munkáját a tolvajok ellen. Ennek egyik módja, hogy on-line kapcsolatba akar lépni a felhasználókkal, aminek eredményeként egyrészt ellenőrizheti és vagy akadályozhatja program futását. Természetesen ezt rafinált módon teszi, mert nem csak akadályozni akar, de büntetni is. Ezért úgy írja meg a programot, hogy nem rögtön teszi tönkre/akadályozza meg, hanem hagyja a user-t küzdeni, beleölni idejét és aztán csap oda. Véleményem szerint itt is erről van szó.
Amíg eljutsz Drangelic-ig sokat küzdesz, megszereted. Majd ott állsz a kapu előtt.
Nézzük a szitut: A két elefántharcost levágod, nem gond. Majd a kapu előtti térre érve szomorúan tapasztalod, hogy van két telepített íjjász, akinek nem tetszik az ábrázatod. Levágnád őket, de segítségükre sietnek balról két marcona katona, kardot lóbálva kezükben. A két íjjász zavaró voltukon kívül még egy nagyon fontos szereppel vannak ellátva. Az ő lelküknek kell a két gólembe szállva, azokat aktiválva, a kaput átjárhatóvá tenni. DE! A két gólem /kapuőrök/ nem egyforma, bár látszatra azok. Az egyik normál gólem. Ő olyan, mint benn a többi. Lélek belé száll, ő aktivál. A másik gólem az érdekes! Ő nem csak aktivál, hanem ellenőriz is. Ellenőrzi, hogy a futó program legális-e? Ezek az ellenőrző programok nagyon sok hibát generálhatnak, ha nincsenek jól megírva. Itt is ez van. A gólem ellenőriz és ha nem lett jól elkészítve, akkor a játéknak annyi, mert nem nyit. Ezért úgy gondolom, hogy az on-line kapcsolatnak köszönhetően, készül titokban a felhasználó játékáról és gépéről egy program-kód. Ez a kód lehet egyedi, csak arra a felhasználóra jellemző. Ezt a kódot kéri kéretlenül a gólem, belépés előtt. Ha van nyit, ha nincs, elhúzatsz a boltba.:) -
#6523 0:30tól
-
#6522 Innen vannak. Van videó is.
-
1kezdő #6521 Fantasztikus milyen fan-ok vannak, ha csak nem a cég promóciója. Nem tudom, hogy folytatódik e ez a felvétel, de úgy lett volna az igazi, ha még párat még lép és ezzel beéri a felvételt készítőt, majd nemes egyszerűséggel levágja. Következik egy, a Dark Souls-ból ismert halálordítás és a kamera objektívjét beborítja a ráfröccsenő vér, majd ügyes animáció hatására a kamera mögül feltűnik a lélek és a hősünkbe száll.:) -
#6520 -
#6519 Használjátok a nexus-os autobackup programot. Kint van a játék megjelenése óta, mindig mondom, hogy használjátok, de neeem, aztán tessék :/ -
sergio1966 #6518 A javítás előtt is meg volt ez a hiba olvastam fórumokon,de lehet hogy most csak az NG+ ban fordul elő... -
1kezdő #6517 A másik elgondolkoztató dolog: minden játékot tesztelnek.A régebbi verzióval is tesztelték a játékot és jó volt, mert különben ki sem adják. Akkor mi a magyarázat a hibára? -
1kezdő #6516 Sajnos az a probléma, hogy újra produkálhatja ezt a hibát. Azt nem értem, ha ez a legújabb verzió, akkor mi a fene a gondja? -
sergio1966 #6515 NG+ kezdésnél van egy mentésem,de kb 100-150 szintet léptem az NG+ kezdése óta meg se merem saccolni mennyi idő van benne -
1kezdő #6514 Csak vélemény!: akkor több mint valószínű, mentette a kastély állását. Nincs ötletem, ez krach...:(
Talán egy újra kezdés és esetleg. De ehhez lelkierő kell. -
sergio1966 #6513 Megcsináltam tehát töröltem a gépről mindent, ujra leszedtem a steamról,de semmi változás -
1kezdő #6512 Akkor szerintem a következő történt: A program megkapta a kódot azzal, hogy a katona lelke megtért a gólemhez és ezt el is fogadta, de nem hajtotta végre a nyitási protokollt és mivel a program elfogadta a kódot a katonák termelését leállította. Szerintem ha volna is katona és ott ölnéd meg előtte, akkor sem történne semmi, mert a program szerint már nyitva a kapu.
Javaslat: Program letörlése /mentést nem!/, a legfrissebb legális software rátelepítése, mert a mentés megvan és folytatható. -
sergio1966 #6511 beszivta csak nem nyílt ki és aztán már nem jöttek oldalról a katonák -
mans #6510 Magamtól játszok,csak elég sok mindenből áll a játék és van amit nem értek,videót inkább azt nézem ahol már jártam,most még csak tanulom mi mihez illik,majd meg lesz a vga-m akkor elkezdem normálisan, szebb grafikával. -
1kezdő #6509 Na most akkor még egy kérdés: azt értem hogy nem jönnek a katonák -ez már önmagában is elég gond-, de előtte, amikor a másikat /amelyik nem nyílt/ próbáltad nyitni, az nem szívta be a lelket, vagy beszívta, de nem nyitotta? Remélem értelmesen írtam?:) -
sergio1966 #6508 nem,senki se próbáltam rákeresni a javításra hogy újra felteszem manuálisan,de sehol sem találtam -
1kezdő #6507 ...és nem jönnek balról a katonák? -
sergio1966 #6506 1.03 1.07 es steames -
sergio1966 #6505 az első fent van csak a második nem ment fel :( -
1kezdő #6504 Elugrottam Drangelic-hez és kipróbáltam. Nekem jönnek balról és az egyiket /léleknyelő/ megetettem, fel is húzta a biztonsági zárat. A másikat nem, mert még nem akarok bemenni és ha kinyitom nagy lesz a huzat.:) -
#6503 Ez a legfrissebb:
Ver. 1.03
Calibrations: 1.07
Game Menu/Interface/Controls
- Optimized Start Menu and Bonfire Menu performance.
- Trophy icon for “Holder of the Fort” has been fixed.
- Controller now vibrates when blocking an attack
Other Fixes
- Bug involving Drangleic Castle door not opening has been fixed.
- Fixed an issue that would cause Souls to be lost upon death with the Ring of Life Protection equipped.
- Fixed an issue that caused some players to fall through elevators while using Binoculars and Magic simultaneously.
- Fixed an issue causing some enemies being hit by arrows at long distances receive 0 damage.
- Fixed an issue preventing the Brotherhood of Blood duels from starting properly.
- Added a message for players that displays after entering the coffin in Things Betwixt
- Fixed an issue where all of the items and objects in an area would reset (Without using a Bonfire Ascetic).
- Fixed an issue that didn’t unlock some items from vendors on 2nd and beyond playthrough.
- Fixed an issue causing the requirements for the Brotherhood of Blood Covenant be 50 too high.
- Licia’s conditions for moving have been optimized. -
Prof William #6502 Elsőnek az erdő felé sikerült mennem.
A lánnyal már összefutottam Majula-ban. Ő azért már kissé jobban megvilágította a dolgokat. -
1kezdő #6501 Ver. 1.01
Calibrations: 1.05 -
1kezdő #6500 A kód neve: torrent és tudod ez azt jelenti: on-line off :) /sajna/ -
1kezdő #6499 sergio1966: Mind a kettő beragadt, vagy csak az egyiket nem nyitja? -
#6498 1.07 azt hiszem, de a Steam letölti a legfrissebbet magától. -
1kezdő #6497 Esetleg tudod, hogy milyen verziószámú a legújabb javítás? Vagy esetleg, hogy melyik az a verzió ami rossz volt? -
#6496 A legfrissebb javítással játszol? Mert abban javították. -
sergio1966 #6495 Nem jönnek teljesen halott a dolog -
#6494 Menj el balra, onnan jönnek. A lelküket meg rakd bele a gólemekbe (a kapuhoz közel nyírd ki őket). -
sergio1966 #6493 Srácok valaki tudna nekem segíteni?
Drangleic kastély kapu nem nyílik, nincs respawn se már NG+ ban
-
Zozo0122 #6492 Az eleje csak tutorial, gyakorlatilag egy vonalban terelnek el Majulába + a kőtáblákon vannak az irányítás funkciói. Majulától kezdve mehetsz 4 irányba
- az egyik le van zárva.
- a másik egy kút ami egyenlőre instant halál ha beugrasz
- a harmadik egy veszélyesnek tűnő hely tele óriási lovagokkal
így marad az utolsó lehetőség, az erdő.
Amúgy igazad van, az öreglányoktól kb. csak ennyire számíthatsz :DDD Viszont a zöld csuklyás lány már bőbeszédűbb sokkal, sőt talán az egész Dark Souls univerzum legbőbeszédűbb karaktere :D -
Prof William #6491 Ahogy nézem itt még kevesebb instrukciót kapunk az elején hogy mit kellene csinálni mint a DS1-ben.
- Nyehehehe egy Undead!
- Hehehehe.
- Hihihihi.
- Höhöhöhöh.
- Neked már annyi.
- Na jó talán mégsem. Talán megúszhatod.
- Na az ajtó arra van. Mondanám hogy sok sikert de az cinizmus volna.
- Nyihihihi. :)
Most értem el Majula-ba. -
1kezdő #6490 Nagyjából adott a haladási irány, azaz, a játék menet. Ha nem olyan karival indulsz, mint mondjuk a példa alapján Tinman, akkor nehezen majmolod. Ő a közelharc híve, mint itt sokan. Ezt érzik férfiasnak valamiért /szívejoguk/.
Én bizony szeretem Tinman videóit, szívesen nézem, pedig jó lenne egy kicsit ha informatívabb lenne. Nem tudom majmolni, mert varázsló, pap, és tank üzemmódban közlekedem. Viszont szívesen tanulok tőle dolgokat és nem érzem, hogy ezzel kárt szenvedne, az egyéniségem, hisz mindent másképp oldok meg, mint Ő.:) -
#6489 +1 -
1kezdő #6488 Gerey: a lehető legjobb álláspont.:)
Zozo: talán Te is olvastad mans-tól, hogy magától játszik, de kérdezte, hogy most hogyan tovább. Én javasoltam valamit, mert mint tudjuk, sok felé mehet. Ha nem volna segítségre szüksége, nem kérdi, azt hiszem ez logikusan hangzik. Én egy alternatívát javasoltam /nem kötelező, opció/. Szerintem, ha valaki kérdez valamit, akkor arra a lehető legjobb tudás szerint kell válaszolni és nem arról beszélni, hogy Neked mi erről a véleményed és hogy a legjobb szerinted.
Két fajta utazó van: az egyik egyéni úton látogat külföldre és maga fedez fel mindent, mondjuk útikönyv alapján.
A másik befizet egy társasútra és az idegenvezető gazdag információi alapján ismerkedik meg az országgal.
Egyik sem rosszabb a másiknál, csak egyéni ízlés kérdése. -
pikman #6487 Senki ellen nem beszélve de én pont nem javaslom senkinek, hogy elsőre valaki mást majmoljon.
A világon semmi újdonság és felfedezés nem marad neki ugy.
Mellesleg én még soha életemben nem néztem végigjátszást és örök rejtély nekem, hogy tud valaki 40+ órán át mást bámulni ahogy játszik, ahelyet, hogy maga tapasztalná meg a dolgokat. -
Zozo0122 #6486 Szerintem meg először játssz magadtól és ne próbálj senkit se utánozni, találj meg saját stílust és ha nagyon elakadsz valamiben, csak akkor nézz végigjátszást vagy wikit:) Ha már úgy érzed belejöttél vagy ha akár végigszenvedted az első karival csak akkor kezdj el youtubeon nézelődni, hogy mi maradt ki stb...ha meg a lore érdekel és az angol nem megy akkor azt itt leírjuk :)