Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Erõsen Sony-s cím, pont, mint a DeS. Nem megy az onnan sehová, erre itt és most fogadást is köthetünk :-)
Fuuuuuuuu :-D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én látom rosszul, vagy itt is akad a játék? Az off-screen pre-alpha demoban még elmegy, de egy hivatalos trailerben azért már durva.
Ha már nextgen, meg ps4 exklu: csak szerintem baromi lelombozó, hogy azok a levelek a földön nem mozognak, ahogy ott harcolnak?
Pedig Cernyék ezzel promózták, hogy a gpuban lesz elég kakaó, hogy gazillió részecske fizikáját számolják vele.
PSN ID.: Beegabor
Akkor nézzük ebben az estben: nincs szabály, ergo nincs mit megszegni egyéni játék esetében. Nézzük a PvP-t: én nem értek hozzá, mert soha nem csináltam és nem is fogom, még ha csak elméletileg is 300-as lesz a karim. Egyszerûen nem érdekel az ember, ember elleni küzdelem. De visszatérve: itt elméletileg kerülhet hátrányba valaki, aki nem ismer minden trükköt, bár a csalások lehetõsége bárkinek rendelkezésére áll, ergo, kiegyenlített lenne a dolog. A másik: ha a játék készítõje, illetve üzemeltetõje észleli a hibákat, akkor lehetõsége van azt kijavítani és csak azokat beengedni a szerverre, akik a javított változattal rendelkeznek, így kizárva a csalás egyoldalú alkalmazását.
Úgy vagyok vele, ha már voltam olyan vakmerõ, hogy melee karit indítottam, nem szorulok rá ilyenekre 😄
Csupán megosztjuk a tapasztalatainkat, mivel ez egy fórum erre való.
Én pl. egyszer végigmentem az egyen, és még folyamatban az elsõ ng-m a másodikban, míg Tinman ps3-on megszerezte az achik 70%-át ps3-on, és már csinálja a wt-t a pc-s verzióból.
Más pedig már a sokadik karakterrel jár ng++-ban.
Ez van, nem vagyunk egyformák. Amíg valaki nem másolgat save backupokkat és nem játszik rá direkt glitchekre, neadj isten direktbe cheatel az nem lesz megszólva azért mert játszik és megosztja itt szvsz.
Persze ez csak egy kezdõ magán véleménye...😊
(Reméljük mostantól kevesebb pénzük lesz erre a szemétre 😄)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**