Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megvan a Super Mario-s rész 😄D Ilyen még lesz majd az óriások emlékeiben a pallónál....<#eplus2>
Tinman
<#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ott még szerintem nem tartok, most a 7.-et nézem 😄

Tinman
Sajna nincs több, de a Super Mario-s rész az ismét egy fénypont lett :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Malactámadás 3. felvonás 😄DDDDD Kíváncsi vagyok ezekbõl mennyi lesz még, de mindig nagyon nevetek <#taps>
Próbáld azt a gombot, amivel itemeket használsz. De úgy, hogy visszabackelsz addig, amíg azt választod ki, hogy MELYIK mágiát szeretnéd cserélni. Tehát ne ott nyomd, amikor már entert nyomtál magára a slotra. Ha nem jó megint próbálj deletet, stbstbstb...elõbb utóbb csak beletalálunk 😄
Fpocok
Egér jobb klikk, delete? Zongorázz végig a billen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az E-vel megmutatja a spell leírását. Végig próbáltam minden billentyût, semmi. Lehet hogy nálam, illetve a progimmal van a gond, mert Pl. a billentyû kiosztást sem tudom megváltoztatni, azaz megváltoztatom, de mikor kilépek, majd vissza, akkor olyan mintha nem csináltam volna semmit.
Tinman
Kizárt.

Erõsen Sony-s cím, pont, mint a DeS. Nem megy az onnan sehová, erre itt és most fogadást is köthetünk :-)

Lunki88
Ha elég sokáig sírunk érte szerintem kapunk egy portot. 😊
Tinman
Bloodborne.

Fuuuuuuuu :-D

MerlinW
E-vel törölsz.

[merlinw.org]

Lunki88
Elõre megjegyzem én azért nem tartom ennyire "master race"-nek a pc-t, de ezen a képen visítottam. <#taps>
BEAST
Billentyûzeten az 'E' gombbal tudod üríteni a slotokat, legalábbis ha jól emlékszem. 😊 'N' pedig a toggle gomb.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mindkét helyen próbáltam. Az attune spells-ben és az inventory-ban is. Jelõltem és delete, de semmi. Cserélgetni tudom, de üressé tenni a helyeket nem. Hát nincs más hátra, mint elõre és csinálok üres helyet. Amúgy is kellett volna, csak gondoltam kipróbálom. Nem baj. Betettem a kisebbik lightning spear-t
Myselor
amúgy elkezdtem ng+ba az elsõ részt hát ez a taurus megint bebugolt plunging attackot akartam rajta hát nem sikerült mert volt valami animáció mintha el akart volna kapni mellé estem az a barom meg úgy maradt 3-at csaptam bele kb és meghalt oké xd
Fenn jelöld ki a mágiát amit ki akarsz törölni és delete 😊 Nálam így mûködik 😊 Ööö asszem alapértelmezetten ez egyenlõ azzal a gommbal amit a képernyõn az Y gombnak ír...azaz amit annak állítottál be remélem érthetõ😄 Vagy X vagy Y...szutyok xbox contorller gombok...
Próbáltam delete-tel, meg minden billentyûvel, de vagy nem csinálok valamit jól, vagy így nem lehet. Egyenlõre rám vannak tetoválva.
Fpocok
Nem tudom pontosan... talán a V,B,N vagy valamelyik.

:-D kösz a fél segítséget, most már csak annyit árulj el, hogy melyik kabátomon találom az ominózus "gombot"?
Delete általában asszem. Így felszabadul hely.
Fpocok
Van egy gomb, amivel ki tudod szedni a varázslatot. Találd meg a gombot.

Egy technikai kérdés: négy varázslatot tud megtanulni a karim és benn is van négy db., egy helyet igénylõ varázslat. Most szeretnék megtanítani vele egy olyat, ami két tárhelyet igényel, de nem tudom felszabadítani, azaz üressé tenni a két helyet. Egy varázslat, csak egyel cserél helyet. Van erre megoldás, vagy csak akkor tudom megtanítani vele, ha lesz még egy plusz tárhely?
Myselor
az úgy szép akkor le lesz butitva bár a képeken már közel se nézett ki így hát nemtom pedig bírnia kéne a ps4-nek valamit elbaszhattak 😊
Fpocok
Igen. Ugyanúgy, mint a másik kettõben.

Fpocok
Valaki, aki próbálta, azt mondta, hogy olyan 15-20 fpsel ment a demó. Sokat fog még butulni.

Myselor
értettem és tényleg ugyanaz de kiváncsi leszek itt is lelkek lesznek e vagy mi?😊
Myselor
nekem is az jutott eszembe manus copy meg nem kicsit akad a játék mint a Das hát fura 😊
Lunki88
Na ezt jól megmondtam... Arra céloztam hogy mikor megöl valakit a karakter, ugyanazt a hangot hallani mint a Souls játékoknál. 😊
Lunki88
Még az effektek hangjai is ugyanazok maradtak. 😊
benőmenő
1:16-nál egy kis Manus copy <#miaz>
Én látom rosszul, vagy itt is akad a játék? Az off-screen pre-alpha demoban még elmegy, de egy hivatalos trailerben azért már durva.
Ha már nextgen, meg ps4 exklu: csak szerintem baromi lelombozó, hogy azok a levelek a földön nem mozognak, ahogy ott harcolnak?
Pedig Cernyék ezzel promózták, hogy a gpuban lesz elég kakaó, hogy gazillió részecske fizikáját számolják vele.
Seth
Mivel csak PS4-re fejlesztik,talán nem lesz drasztikusan más a végtermék. Jobb lehet, rosszabb remélhetõleg nem 😊

PSN ID.: Beegabor

Myselor
tudom de remélem a vér megmarad 😄 azért sokat dob rajta nem is értem eddig miért nem volt 😊
Fpocok
A végleges közel sem fog így kinézni. Garantálom.

Myselor
basszus ez nagyon állat😊) lesz vér végre amit hiányoltam amúgyis és még véresek is lehetünk,meg még a többi finomság nagyon jóóó ^^
Néha a gép is csal 😄 Nekem ma este két invader után beadott egy gépi invadert mert "nehogymá" én gyõzzek😊
Csalás fogalma az, hogy valamilyen írott, vagy íratlan szabályt megszegjünk tudatosan és ezzel hátrányt, illetõleg valamilyen kárt okozzunk valakinek.

Akkor nézzük ebben az estben: nincs szabály, ergo nincs mit megszegni egyéni játék esetében. Nézzük a PvP-t: én nem értek hozzá, mert soha nem csináltam és nem is fogom, még ha csak elméletileg is 300-as lesz a karim. Egyszerûen nem érdekel az ember, ember elleni küzdelem. De visszatérve: itt elméletileg kerülhet hátrányba valaki, aki nem ismer minden trükköt, bár a csalások lehetõsége bárkinek rendelkezésére áll, ergo, kiegyenlített lenne a dolog. A másik: ha a játék készítõje, illetve üzemeltetõje észleli a hibákat, akkor lehetõsége van azt kijavítani és csak azokat beengedni a szerverre, akik a javított változattal rendelkeznek, így kizárva a csalás egyoldalú alkalmazását.
Tinman
<#eljen>

Myselor
hát pvp-be tényleg az pve-be viszont szerintem se 😊
Nyilván pl. a távcsöves dolgokra gondolok és hasonlókra.
Pve-ben lényegtelen tényleg és senkinek semmi köze hozzá😊 Na de pvp-ben glitcheket használni patkányság. 😄
Fpocok
Glitchek szándékos kihasználása, hogy elõnyhöz jussunk, csaláás.

Szerintem ez egy játék, amit a kedves játékos letölt, megvesz és telepíti a saját szórakozására. Mivel amit telepített a gépére, az már õ játéka, az õ kis világa, amivel a megadott lehetõségek mentén azt csinál amit akar. Úgy játszik, ahogy neki tetszik. Abba beleszólása senkinek nincs. A játék a lehetõségek széles tárházát sorakoztatja fel és hogy ezekkel hogy sáfárkodik a játékos, csak rajta múlik. Ez benne a szép. Minden egyes játék és minden egyes játékos egy külön világ. Ha van benne bug, akkor lehet élni vele. A játék készítõinek dolga, hogy ezeket megszüntessék, de amíg benne van, addig kihasználják /már aki akarja/, mert az is csak egy lehetõség.
Myselor
persze én értem azt én se használtam 😄 elsõ részbe találtam kis kapukat,soul farmoláshoz én azt kihasználtam de egyébként semmi mást magamtól csináltam meg mindent 😊
benőmenő
Nem vagyok én itt senki, hogy eldöntsem mit szabad, de szerintem nem véletlenül patchelték ki a távcsöves futó glitchet sem.
Úgy vagyok vele, ha már voltam olyan vakmerõ, hogy melee karit indítottam, nem szorulok rá ilyenekre 😄
Myselor
szerintem glitcheket kijátszani sem csalás persze nem textura bugokat de ilyen sok játékban van pl a fableban is volt😊 egy kicsit lehet vele farmolni itt is van ilyen
benőmenő
Szerintem itt nem jellemzõ, hogy bárki is lenézné a másikat.
Csupán megosztjuk a tapasztalatainkat, mivel ez egy fórum erre való.
Én pl. egyszer végigmentem az egyen, és még folyamatban az elsõ ng-m a másodikban, míg Tinman ps3-on megszerezte az achik 70%-át ps3-on, és már csinálja a wt-t a pc-s verzióból.
Más pedig már a sokadik karakterrel jár ng++-ban.
Ez van, nem vagyunk egyformák. Amíg valaki nem másolgat save backupokkat és nem játszik rá direkt glitchekre, neadj isten direktbe cheatel az nem lesz megszólva azért mert játszik és megosztja itt szvsz.
Sokféleképp állnak hozzá ehhez a játékhoz. Van aki komolytalanul, az hamar abba is hagyja, mert nem olyan könnyû. Van, aki géppuska kezû, az egy idõ után saját magának teszi nehezebbé, hogy legyen kihívás. Sokaknak farok méregetésre jó és hasonlítgatják magukat máshoz és sûrûn leszólnak gyengébbeket és istenítenek másokat. Nekem csak feladat, amit meg kell oldani. Hogy hogy, az mindegy. Azokkal az eszközökkel, ami rendelkezésre áll, de azokat elõítélet nélkül használom. Tehát nem nehezítem meg magamnak, mert úgy nagyobbnak látszik a vesszõm. Nem akarok bizonyítani, hanem megoldani. Mivel ebben a játékban szinte minden Mob megakarja ölni a karakterem, ezért én is bevetek mindent. Elõbb tesztelem, hogy hol a határuk és elviszem õket a határra és ott ölöm meg õket. Ha gyorsak és erõsek, vagy sokan vannak, varázsolok, ha gyengébbek, ott a kard. De legtöbbször vegyesen. Felkészítem a karaktert, amivel csak tudom: harcos, varázsló és pap. Nem azért, mert kardal nem lehetne végig tolni. De ha már van másra is lehetõség, hát élek vele. Egyszerûen fogalmazva: ha le lehet ülni, akkor minek állni? Ha le lehet feküdni, minek ülni?
Persze ez csak egy kezdõ magán véleménye...😊
Laza
A ValóVilágot és rengeteg magyar nézi, meg úgy am blokk az RTLKlubbot és a 'színvonalas' mûsorait ... ettõl még nem lesz jó 😊

(Reméljük mostantól kevesebb pénzük lesz erre a szemétre 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Egyébként sokat elmond róla, hogy az nvidiás downsamplingre élvezkedõ videója alatt kommentben írtam segítséget milyen alternatíva van rá, hogyan lehet amd-n is elõcsalni.
2 napra rá letiltotta az összes kommentet a videó alól -.-