Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt írod a videó leírásban, hogy készülget a végigjátszás. Máris?😊 1 végigjátszás után belevágsz?😊 Ráadásul DLC nélkül? Semmi támadó szándék nincs bennem, csak kíváncsiság. Az én végigjátszásom még messze lesz, mert elõbb el fogom készíteni az elsõ részét is... Én mondjuk örülnék neki, ha ilyen hamar belevágnál, bár én nem iránymutatás céljából néztem meg a másik kettõt sem, hanem mert a Dark Soulsot egyszerûen csak jól esett nézni magyar hangon, a Demon's Souls meg nekem nincs meg.
Fpocok
Ez nem neked ment.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Igen... viszont egy fárasztó meló, meg edzés után, már közel az éjfélhez ez már nem tûnt annyira viccesnek akkor. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
én egy párszor megvertem a billentyüzetet a játék miatt ,de persze nem ezen okból 😄
benőmenő
Az lemaradt, hogy valószínûleg azért lehet alapból true-n, mert a kurzor állandóan feljön, ha starttal behozod a menüt/inventoryt, vagy csak szimplán beszélsz egy npc-vel.
benőmenő
<#taps>
Akkor gondolom ez kavart be:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
########################################################################################
# Windowing settings

# Hides the mouse cursor, at all times
# options: "true" (= hidden) and "false" (= unchanged)
hideMouseCursor true => change to false for profit 😄
Tinman
Konkrétan szét akartam verni a billentyûzetet... ma büntetésbõl rá sem néztem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
hajaj te tudsz csúnyán is beszélni?nézzenek oda <#banplz>
Tinman
Elnézést.

Myselor
az mondjuk nem olyan biztos mivel a das2-ben is utálom egyszerûen egy szar hogy ledöf bár én már jó erõs leszek itt nekik de na 😄 smough-tól nem félek orstein lesz gáz de majd meglátjuk a fegyvert fel+olom még elõttük az tuti 😊
Tinman
Jól érzed :-D

Sajna neked már könnyû lesz... de azért reménykedem :-)

Myselor
élvezni fogom a helyet érzem 😄
Myselor
és amúgy igen eléggé megedzett úgy gondolom.nem félek igazán orstein és smoughtól mert a 2-ben több boss is volt már egyszerre de több duo is szóval 😄
Myselor
capra demon? 😄 1x ért hozzám utána fel a lépcsõn csináltam egy kört másodiknál megcsaptam 3x és feküdt 😄 jó igen kicsit állat voltam és farmolgattam elõtte😊
Húú srácok, nagyon lemaradtam a fórumról, iszonyatosan túl voltam terhelve, 1 napig csak az elõzményeket fogom olvasni.... egyébként legutóbb passzióból a DeS-ben a tutorialos Vanguard-dal küzdöttem, egy kis sorcyval, addig amíg nem sikerült lenyomnom, mindig újra töltöttem a tutorialt...jó kis móka volt... mondjuk meleevel még érdekesebb lett volna...
Tinman
Az nem Anor Londo ;-)

Voltan
Eddig minden boss szinte elsõre megvolt? Akkor elég jól edzõdhettél a 2-n, nem semmi 😄

Bár erõsen gyanítom, hogy Anor Londo-ban még nem jártál, és nem találkoztál a dinamit duóval 😄

Azért az érdekelne, hogy a Capra Demon hogy ment?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
aha aha értem szóval kell még a másik ember is hozzá jólvan,a stray demon-t lenyomtam amúgy már .akkor a modifynél kell tovább jólvan köszi 😄
Myselor
az a gond hogy eddig nem ment a gépen az elsõ 😄 lett egy kis upgrade és így már megy.a 2 elõtte is ment azért ez vicces volt 😊 lehet elpuhított a 2 de nekem tényleg jobban tetszenek a helyek benne meg úgy az egész hangulata.nem mondanám ezt se nehezebbnek fõleg a bossokat nem szinte mind elsõre megvolt 😊 blightown meg egy köcsögség de már túlvagyok rajta szóval leszarom 😄 nem tom tényleg jobb nekem a 2 de ez se rossz 😊
Hát ha leszállítottad Andrénak a Large Embert (Depths) és a Very Large Embert is (New Londo) akkor elvileg fel kell tudnod vinni +15-re. Már ha van elegendõ alapanyagod is hozzá...ha kell egy slab, akkó mennyé' öld meg a Stray Demont Asylumban. Ezenkívül ha felvitted +5-re, akkor mennyé' rá a Modify-ra és emeld tovább +6ra, onnan pedig folytasd simán tovább😄 Ezt mégegyszer el kell majd játszanod + 10nél.
Elõbb kellett volna az elsõvel játszani. A második rész...mondjuk úgy...."megpuhított" egy csöppet.

De ezt akkor sem értem. Szerintem is kreatívabb pályák meg boss-ok vannak az elsõ részben. Nem értem a panaszkodásokat.

De te eddig ezeket tapasztaltad, megértem. Ezt tiszteletben tartom. Azért remélem egy idõ után megváltozik a véleményed. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hát jó én is tudom hogy lehet +15ig de mikor?+5 után szépen eltünt az upgradelhetõ fegyverek közül most akkor mivan?a másik meg igen csak pve only van 😊
Myselor
aha értelek hát majd ha lesz kedvem folytatom most nincs xd
Jah de várjál, azt írtad a másik topicban, hogy csak Xbox-ra van meg eredetiben...akkor viszont only pve-re tökéletes választás a Zwei 😊
A Zweihandert lehet egészen +15-ig, de vannak annál jobb fegyverek is 😊 Oké, tény, hogy a Zweihander lassú, de brutálisan erõs és rendesen földbe ver kb. bárkit. Pvp-ben általában legyõzöm a Zweihandereseket, de ha valaki 1-2x eltalál, akkor baj van 😄 Ha kitartasz a Zweihander mellett, akkor vidd majd el Lightning irányba, sok ellenfeled nem lesz 😄 Sõt, ha felviszed simán +15-ig és utána resinekkel erõsíted, vagy Magic Weaponnal varázslattal, akkor még jobb 😊 De akkor húzd fel a páncélodat is, mert pvp-ben magasabb szinten kapni fogsz 😄
Sen's Fortress után közvetlen. Alig várom hogy elérd Anal Rodeo-t. Majd a másik topikban írd le az élményeidet. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
zweihandert szeretném +5nél tovább amúgy nincs messze oké de faszom kivan már ígyis 😄 anor londo nemtudom merre lesz gondolom még messze
Folytasd 😊 Quelaagtól nincs messze a Firelink Shrine, onnan meg minden közel van, mindig vannak shortcutok, meg fogsz lepõdni milyen szépen fel van építve minden. Ha legyõzöd az O&S párost, akkor már fogsz tudni teleportálni 😊 Attól függ melyik fegyvert akarod...van amit csak +5-ig lehet, de a legtöbb alapfegyvert (amihez sima titanite kell)fel tudod majd vinni 15-ig, vagy valamilyen más irányba is tudod majd fejleszteni. Gyûjtögesd az embereket szépen.
Myselor
hát nemtom srácok most öltem meg az elsõ részben Chaos Witch Quelaag-t de már a tököm tele van hogy fél világot átfussak mindig.nem az hogy nehéz hiányzik ez a tetves teleport elsõre lement amúgy .eddig sif volt aki megszivatott párszor de meglett különben miért nem tudok +5nél tovább fegyvert upgradelni?large ember is megvan wtf?nekem a második rész jobban tetszik a helyek meg minden .nemtom mi legyen ezzel
benőmenő
😄
Eddig a kedvenc nevem "SwagJesus" volt <#idiota>
gerey

Laza
Már full a játék végén vagyok, egyedül a Darklurkeres rész hagytam ott ... mert mikor anno ott voltam pont a Drangleic alatti résszel kezdtem, és ott a kecseg Havel páncélos nyomival egy csomószor megszoptam ...... érdekes mód, miután egyszer átvertem magam rajta, simán végigmentem az egészen, majd utána a másik kettõn is 😊

Aztán jött a boss ... hát, az osztódással meg is szopatott.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Céges telóról hosszabbítottam meg VIP-et... faxom, úgyis tartoznak egy valag pénzzel -.-

Fpocok
Jó is az a VIP dolog 😄

Fpocok
Pedig nincs, ki lehet vele kapcsolni.

Tinman
Tegnap próbáltam NINCS egérkurzor, VIDEÓM IS VAN RÓLA!

Fel fogom tölteni!

benőmenő
Nyomjad dex builddel. Az elején nagyon vicces lesz gyök 2 adp-vel.
Egyébként direkt megnéztem. Default GeDoSaTo.ini-vel is VAN egérkurzor, amivel rákattinthatsz az ok gombra a név beírása után.
(0.2 Alpha és 0.6 Beta verziókkal néztem, az elõzõ alfa verzióval nem kezdtem ng-t)
Tinman
Melee. Ha TPS-re vágyom vannak jobbak :-D

Tinman

/sigh

Laza
Én egyszer Bell Keepereknél pvp-ztem egy Shrek nevû emberkével, aki egy dagi, zöld színû, paraszt vagy rab szakadt ruhában a nagy bunkósbottal játszott, vicces volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Vagy a sok szenvedés helyett rákötöd az xbox kontrollert, vagy a ds3-at és elfelejted az egész szenvedést a bill kiosztással, ha már úgyis van neked mind a 2.
wantonly
Milyen karaktert indítasz PC-n? Továbbra is melee vagy kipróbálod a lövöldét? 😊
Tinman
Majd ha hazaérek átírom az ini-t.

Oké béta a mod, de azért erre figyelhetett volna Durante. Gondolom van egy játékállása azt töltögeti be ha shotot lõ, így nem futott ebbe a hibába.

Fpocok
Nekem azzal sem volt gond. Amúgy attól, hogy nem látod az egeret, még ott van. Próbáld becélozni a monitor közepét és nyomj rá. Vagy kapcsold ki az elején.

Tinman
Egyelõre az elején tartok ->

Nem gondoltam volna, hogy PC-n ennyire HC cucc, már a névbeírós bossnál rendre rage quit van :-(

Most nem vagyok otthon, de kinyomoztam, hogy GeDoSaTo okozza a gondot azért nem tudok rányomni a gombra -.-

CarajoEsp
Jaja, látom Ps4 exkluzív, ez szomorú.

Amúgy, ha belekezdtél pc-n remélem valamikor pvpben összefutunk😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tinman
Project Beast majd talán jövõre jelenik meg PS4 excluként :-(

CarajoEsp
Persze, ebben igazad van, hazudnék ha azt mondanám nem tûnik fel. A Dessel nem játszottam, a Das dobogós és a kettõ is. Mások a nehézséget mondják rosszabbnak, azzal se feltétlen értek egyet, de abban igazad van, hogy remélem ha jön majd a három, még ha latunk is Gargoyleokat, azon kívül új dolgokat fognak adni.

És igen hálisten azért még bõven ez a legjobb AAA játék ami az utóbbi idõkben megjelent.

A projekt beast nincs meg, de utánanézek.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tinman
1. Nincs egérkurzor a játékban.
2. A lefele gombra nem történik semmi.

"A sok konzol játék teljesen lebutított"

Ezt a másik topikban toljad pls, itt nincs rá igény ugyanis ez továbbra is egy konzolos játék PC-s portja és maga a mûfaj is konzolon született.