8811
Dark Souls II
-
felipefelix #6205 Én elhasználtam a többi Boss lelkét is. Csak később jöttem rá, hogy van egy madár szerű lény ahol lehet belőlük venni jó cuccokat, de ott kiküszöbölhető egy bonfire asceticcel minden. -
felipefelix #6204 Minél több van nálad annál többet sebzel majd Vendricken. Olyan 4db sztem ideális. -
#6203 5 db.
Azzal már lazán levágtam Vendrick-et, PS3-on.
Az bennem amúgy fel sem merül, hogy valaki ellövi a boss és a giant lelkeket ^^ -
1kezdő #6202 Isten őrizz! Én majd végigjátszom, Tinmantól meg az okosságot várom, különben minek nézném..nem?:) Szóval: mennyi az ideális giant souls mennyiség, ami kell?:) -
#6201 Hogy a 'csába? Kipatchelték? ^^
Amúgy Ancient abs. nem vészes, ha 1x betanulod ugyanis, mivel NG-n is simán one hitel, így tök mindegy mennyire lesz erős később. -
felipefelix #6200 Próbáltam azt is, hogy leöltem 4-5x a giant lordot de az a lélek nem használ Vendricknél. Sima giant lelkek kellenek, különben 15-öket sebzek csak rajta. -
felipefelix #6199 Black Gulchnál sem működött a Bonfire ascetic módszer, már próbáltam. Csak elsőre adtak lelket. -
#6198 Tedd fel magadnak a kérdést: Hol szerezhető meg az első Giant Soul?
Te is írtad, hogy még nem tartok ott... Black Gulch Giantekhez ez a videós kari még KEVÉS... ez az egész Giant Soul téma a VÉGE felé esedékes, hogy ne legyen vérhugyozás. -
ratgab #6197 Na játssza végig esetleg helyetted a játékot? -
1kezdő #6196 Nem mondod!! Oszt mennyi kell ennek a Vendricknek? Egy van, de hátha többet akar...csak hogy tudjam azzal a butuska fejemmel. Persze figyelem ám Tinman videóit, de egyrészt még nem tart ott és eléggé el nem ítélhető mód, egy szót se ejtett erről, hogy spejzoljunk, mert kell majd. Azt látom, hogy azt nem használja el, csak mindig a kis pamacsokat, de arra gondoltam, hogy ez valami macsóságból, hagy lássa a nép mekkora a tö.e.:-D Most meg kiderül, hogy beborul, ha nincs giant soul.
Tinman barátom! Nem felejtettél még el valamit? Kérdezem ártatlan nagy szemekkel.:) -
#6195 Black Gulch, ascetic, 2 giant párszor? -
felipefelix #6194 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy tudnék giant souls-okat szerezni újra? Sajnos mire rájöttem, hogy fontosak Vendrick legyőzéséhez, már elhasználtam őket. Bonfire Ascetic meg itt nem tud segíteni, hogy a múltba visszalépve újra kapjak giant souls-okat. Remélem nem csak az az egy megoldás van, hogy az Ancient dragont kell leütnöm vagy 4x-er mert az az egy boss van, amit nagyon utálok és nem megy egyszerűen, hiába néztem meg pár vidit róla.
Köszi előre is :) -
Rony94 #6193 Wikipedia szerint a CI készíti a Deck 13 kooperálásával. -
#6192 A CI-vel együtt:
Developers:
Deck13 Interactive
CI Games
Publisher:
Bandai Namco Games -
#6191 A Deck 13 késziti a játékot... -
Zozo0122 #6190 Ez bennem csak most tudatosult...máris nem várom annyira :( -
Mozes #6189 Köszi a segítséget :) -
#6188 később már kevesebbet ad de ha nem pazarlod bőven marad a végére olyan 30-40 darab :D csak ha nagyon kell akkor egyél belőle,de vannak mobok amik elég jó eséllyel dobálják.nem vészes :) -
#6187 Ahogy mondod :D
Az egyetlen negatív hatás, ha elhasználsz egyet kimerül abban, hogy fogy. -
Mozes #6186 köszi a gyors választ :) mennyire dobálja a játék?, itt az elején elég sokat ad, de lehet a később kevesebbet... -
#6185 nincs neki :) -
Mozes #6184 Sziasztok!
A Human Effige-nek van bármilyen negatít hatása, ha használom hogy visszatérjen 50%-ról 100%-ra az életerőm?!
Köszönöm -
#6183 én meg azon vagyok meglepődve hogy city interactive játék :D hozzájuk képest nagyon minőségi munka eddig.bár tényleg hatalmas copy az egész de eddig nagyon rendben van :) majd meglátjuk -
#6182 Nézd meg totalb videóját, ha még nem láttad. -
Rony94 #6181 Az is elkezdett érdekelni, főleg hogy 2. világháborús (amiért én élek-halok). -
#6180 Enemy Front is jó lett... nagyjából. -
Rony94 #6179 Én csak amiatt tartok hogy ez egy City Interactive játék. Habár én a Sniper Ghost Warrior első részén is szórakoztam hiába volt teli buggal. -
Was #6178 Én meg pont attól tartok (bár nagyon várom a játékot), hogy a grafikán kívül pont mindenben rosszabb lesz és egy kicsit "sótlan" lesz.
Úgyhogy a Dark Souls szokásos grafika alázásánál majd rájövünk, hogy ezt a graf mizériát megint feldughatjuk a zokninkba. -
#6177 hát elég jól nézki igen nem csak grafra,és úgy látom a nehézség is hasonló lesz és nagyon sok minden úgy müködik pl minden staminából megy még a védekezés is :) -
#6176 Nyilván a Demon az eredeti... ami elkezdte... de ez a LoF ezerszer jobban néz ki. És nem csak a grafikájára értem. -
#6175 ezt a videót érdemes megnézni,nagyon nagyon dark soulsos lett a játék.de nekem tetszik :)
lords of the fallen -
#6174 wow
such fight
much emotion
Így az érettségik befejeztével ismét van időm tovább vinni a játékot és azt kell mondjam, aki itt korábban írta (talán Shep volt az), hogy már csak azért viszi végig, hogy le legyen tudva - így utólag - tökéletesen meg tudom érteni.
A mirror knight megvolt 4-5 próbálkozásból, a halálok 100%-a abból állt, hogy megakadt a rohadt pajzsban a kard és akkor le tudott szúrni.
Most pedig ezen a vizes posványon kell átmászkálni a rejtett akadályokkal, szakadékokkal, miközben 2-3 idióta lövöldöz. Tök vicces!(not) -
#6173 Such Dark, many Souls, wow -
#6172 Ide is
-
#6171 Nem ez inkább ilyen beteg,szürrealista 19.századi horror világ lesz pont amit imádok... -
#6170 Kb 3 millio peldanyt adtak el belole, pc-n is siker. Gondoljátok, hogy nem jön a 3?
Ide is berendelve egyebkent a Ps4, kb csak a Bloodborne miatt. -
1kezdő #6169 A probléma szerintem abban áll, hogy mennyi a rendelkezésre álló pénz. Ha van bőven és azt nem nyúlják le, azaz, hajlandó belefektetni, akkor van csak esély jó játékot írni. Két rendkívül fontos dolgot kell megvalósítani: az első, talán legfontosabb, hogy épkézláb sztorit írjanak. aminek van eleje, közepe és jó vége. A benne szereplő főbb karaktereknek legyen önálló sztorija, jelleme. Az egésznek -mint egy puzzle-nak- össze kell állnia egésszé. Ez a legnehezebb, ez meghatározza, hogy jó lesz a játék, vagy nem.
A másik, hogy ezt a sztorit átdolgozzák a játék stílusába. Jó és kellően nehéz harcrendszert kell kidolgozni és azt programmá összegyúrni. Az alapok már megvannak. Persze, mivel új játékot, új történetet írnak, bele kell nyúlni és ez teszi nehézzé, mert ha a már kidolgozottat megváltoztatod, akkor szinte minden változik. Ez a magyarázat arra, hogy annyira egy kaptafára hasonlítanak a kijövő új játékok. Nem akarnak belenyúlni, mert ezzel saját maguknak nehezítenék meg a munkát.
Ez a két dolog nagyon sok pénzt igényel, tehát a készítőknek el kell dönteni, hogy merjenek-e sokat bele tenni, mert nem biztos hogy megtérül /lásd még: program lopás/. Ha úgy ítélik, hogy túl kockázatos, akkor a régiből építkeznek és az is csak egy újabb klón lesz, csak picit átszínezik. -
#6168 sajnos szerintem semmi esély rá hogy kapjunk egy befejező storyt ennél a játéknál.vagy talán később sokkal később pl a 2 rész végét mai napig nem értem miért volt jó de ha te tudod pls mond el :D -
Zozo0122 #6167 Igen, jó lenne egy befejező 3. rész ahol minden értelmet nyer amit eddig csak sejthettünk:) De ebben hatalmas potenciál van ám...csinálj egy érdekes pályát és a végére tegyél egy bosst. Millió variáció van...és egy profi pályatervező csapattal már nyert ügyed van :) Akár annak is örülnék, ha egy modder csapat összerakna valami total conversiont teljesen új világgal :) Én kipróbálnám ,mert ez a menj előre, ha meghalsz kezzd újra, de érj el a bosshoz dolog az, ami nekem nagyon bejön. Mindig kíváncsi vagyok, hogy a következő területen (ami garantáltan más mint az eddigiek) mik várnak rám és főleg milyen a boss. Talán ezért is lett kicsit gyengébb ez a második rész, mert sok az ismétlés és kevés az emlékezetes főellenség. Most így fejből talán a Sentinels meg a Looking Glass Knight az emlékezetes, leszámítva Ornsteint és a Gargoyleokat, de ezek újrahasznosított bossok. A kedvencem viszont a Pursuer, olyan elegáns meg stílusos boss, nagyon rendben van! Az első részben viszont legalább a fele megmarad az emlékeinkben akkor is, ha évekig rá se nézünk. -
Zozo0122 #6166 Nem is attól félek, hogy nem lesz jó, vagy hogy nem lesz sikeres. Hanem attól, hogy nem fogja elérni a Dark Souls szintjét játékélményben. A puskák miatt mondom, amit például a trailerben is láthattunk. Ez hogy lesz? Kardokkal és szablyákkal kínszenvedés, puskával meg sétagalopp? Ha lesz pvp, akkor az ellen fogja a legbrutálisabb sorozatlövő mordályt és szétlő páncéltörő lövedékkel mikor még oda se érek? Ugye látszik, hogy ez már nem középkori hangulatú játék lesz, sokkal inkább kora újkori...korhű fegyverekkel gondolom. Oké a Dark Soulsban is ott vannak a mágusok, de ott VAN castolási idő értitek...és a pisztolygolyó NEM nyílvessző, hogy elkerüld. Na mind1 remélem ezt a puskás dolgot rendesen megcsinálják, mert maga a koncepció marhajó :)