Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
De van. Mivel a Sony és az MS nem fizet a konzol exkluzivitásért már 360-ra és PS3-ra ezért jött ki PC-re is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
ami nextgen az tudna jönni pcre is.de hát mindegy
Fpocok
Ebbõl max az utolsó mondatnak van értelme, mert semmi köze a next-gen, nem next-gennek a pchez való kijövetelhez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Das2 azért jött ki PC-re, mert az Xbox360/PS3-ra jelent meg.

Ez meg nextgen. Sony fizet nekik, hogy csak arra jöjjön.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
én is hányok ettõl,és azért is nem értem már miért kell ezt ha már a das2 alapbol kijött pcre,most megint visszamennek ps exkluzivra?érdekes
Hányok ettõl, de valószínûleg az is marad. Nextgent is meg kell vetetni az emberekkel lassan...ez oké. De attól még jöjjön pc-re is. Nem szívesen vennék konzolt 1-2 játék miatt. Ugyanezen okból nem vettem még mindig PS3-mat, mert nem akarok csak azért, hogy játsszak a Demon's Souls-al, meg esetleg a The Last Of Us-al...
Myselor
ps4 exkluziv sajna eddig úgynézki :|
Nagyon ígéretes. Remélem, hogy ez a Project Beast fedõnév az új Dark Souls 3-mat takarja és hogy egybõl pc-re is fejlesztik. Ha valami új brandet találnának ki az valahogy nem jönne be, maradjunk csak a jól beváltnál 😄
Myselor
remélem az e3on láthatunk majd egy hoszabb videót is belõle😊
Fpocok

Fpocok

wantonly
Ha csalódott, akkor ott a lehetõség végigjátszani melee karakterrel. Véleményem szerint az only melee és only sorci karakterek is repetitívek.
wantonly
Ha csalódott, ott a lehetõség végigjátszani melee karakterrel. Véleményem szerint az only melee és only sorci karakterek is repetitívek.
Laza
Kompatibilis ... csak a játékok nem támogatják 😊
Btw, a legtöbb játékhoz tökéletes a kontroller ... a többivel meg nem ott kell játszani, azok ált PC-re is megjelennek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Hát én biztos nem fogok. 😊
Majd talán akkor, ha kompatibilis lesz egér billel. Az irányítás az elsõ nálam.

Tinman
Az vicces lesz, amikor majd konzolt vesztek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hoztam neked egy példát egy olyan gamertõl, aki szerepjátékokon nevelkedett. Senki nem írta, hogy halál nélkül vitte végig, de meglehetõsen csalódott a játékban, mert õ olyan katarzisokat várt, amikrõl én meséltem neki melee karakterrel.

Mindegyik Souls játékban nagyon, de nagyon sok helyen tényleg mást nem kell tenned csak távot tartani és spammelni a varázslataidat.

Soul Vessel használatával kipróbáltam én is és inkább nem írom le a véleményem, mert mindenki megutál...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Azért jegeyzzük meg, hogy a DS2 is tök máshogy néz ki valóságban, mint amit mutogattak.

Fpocok

Tinman
Köszi, hogy leírtad, nekem nem lett volna türelmem értelmeztetni a saját teljesen egyértelmû mondataim.

Laza
Na, csak meglett a nyomorult Ancient Dragon ... hogy kapná be 😊
Egy rossz mozdulat és instant halál ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ez a Cameleon baromi jó 😊 nagyon lehet vele szívatni a népeket 😊

Akkor én rosszul hátráltam és löttem pursuernel, sentineleknél, chariotnál, smelter démonnál és még sorolhatnám, mert kénytelen voltam precizen elugrani.
Sima moboknál valóban nem volt szükség preciz ugrásokra, de az ultra greatswordos meleevel se, mert 2 ütésböl meghalt kb minden mob, és még visszaütni se volt esélyük.

Én továbbra is tartom, hogy elsö végigjátszásra egy caster se könyebb mint a melee, sõt, inkább nehezebb, mert mig meleevel eljutsz 1 bosshoz, addig ezer sima mob elõl kell elugrálnod, ha nem easymode fegyver van a kezedben, megtanulod a dolgot. Casterrel meg hátrálsz és lösz, aztan amikor odaérsz a bosshoz, ott már nem tudsz hátrálni és lõni, és ott kell megtanulnod precizen elugrani. 😛

A "lehetetlen" szöveg meg lehet félreérthetõ, vagy csak értelmezni kell, csak arra vonatkozott, hogy Zó a nagy varázsló, vakon, halál nélkül ment végig a gamen unatkozva tiszta easymodeban, és kb úgy nézett ki a dolog, mintha én elötte azt irtam volna, hogy lehetetlen megcsinalni pedig csak azt irtam, hogy sokszor megfog halni, õ meg hozta a példát, hogy NEM, mert a wizardry gamer megcsinalta, és ö ezek szerint nem halt meg sokszor. Erre irtam, hogy senki nem mondta, amiben magamra gondoltam, hogy lehetetlen, és nem kell példákat hozni arról, hogy egy haverom ismerõsének a testvére egyszer egy gamet végigtolt és szerinte tök könnyû volt.
wantonly
Ez vagyok én... 😊

Izgalmas párosítás és használom a kardot is, viszont értelemszerûen ezen a téren nem kelhetek versenyre egy melle karival, tehát erõsebb ellenfelek, boss-ok ellen mágiával (kivéve néhányat, pl. Vendrick), mobok ellen vegyesen harcolok. Viszont az igaz, hogy most már egyre kevésbé használom a kardot így 200-as szinten, ellenben elsõ végigjátszásra elég sokáig aktívan csápoltam vele. De kell, enélkül nem érezném sajátnak a karakterem.
Lunki88
Megmondom neked miért látsz ott annyi vértócsát. Az egyik legkönnyebb human effigy lelõhely az ott. Miután escetic-et dobálsz a tûzbe egy csontival mindig több fog spawnolni ott, és gondolom páran ezt beszopják mikor már túl sok a csonti. 😊
MerlinW
Az Str/Dex+Faith/Int vegyes build még jó döntés lehet (nevezzük medium nehézségi szintnek), de ahogy néztem végigjátszásokat, hamar elkényelmesednek a játékosok és a kard többnyire csak díszként lóg az oldalukon.

[merlinw.org]

MerlinW
"Most ezt úgy mondod mintha én nem tudtam volna végigtolni mágussal. Senki nem mondta hogy lehetetlen lenne."

Értelmezzük már a szavakat😊 Egész nap arról beszélünk, hogy mágussal könnyû a játék. Nem azt hogy lehetetlen, hanem hogy túl könnyû.

Aki 0 ismerettel indul annak persze, eleinte hasonlóan nehéz dolga van, viszont fele annyira sem, mint közelharcosként. Nem igen kell precízen elgurulnia a támadások elõl, nem kell figyelni az ellenfelek mozdulatait, csak hátrálni és lõni ész nélkül.

Aki közelharcosként végigjátszotta az mágusként Rambo-ként hasít végig a játékon másodszorra. Aki viszont mágusként kezdte, az közelharcosként 10x többet fog sz*pni közelharcosként, mert konkrétan köze sem lesz a DaS harcrendszerhez.

[merlinw.org]

Most ezt úgy mondod mintha én nem tudtam volna végigtolni mágussal.
Senki nem mondta hogy lehetetlen lenne. Sõt egy idõ után, amikor már van 10 spelled, maxos fegyvered, akkor a sima mobok tényleg unalmas easy szarok, a játék végére a bossok is hamar fekszenek.

De azt ne akard nekem bemesélni, hogy bárki, 0 ismerettel odaül a game elé, és halál nélkül lazán letolja az egészet, csak mert mágus karakterrel játszik. És ugyanez az ember, egy melee karival vért szenved, mert hogy azzal annyival nehezebb.

Ha kiismerted a játékot, a bossokat, akkor melee és magus karival se nehéz, ha meg nem ismered, akkor meghalsz mind2-vel.
Lehet nekem is ultimat meg wizardryt kellett volna tolnom, és akkor már elöbb tudtam volna milyen boss jön a kövi köd mögött és mit fog csinalni, mint hogy bemegyek, és akkor lehet nem kellett volna meghalnom olyan sokszor mire kiismerem õket.
MerlinW
Sok vértócsa NG+-os phantom vagy PvP invade miatt van a földön.

[merlinw.org]

Lunki88
Na végre meglett nekem is a darklurker. Megszedtem magam effigie-vel gondoltam adok neki egy próbát. Harmadik próbálkozásra össze is jött, bár melee karakter létemre mágus cuccba öltöztem már kínomban hogy legyen jó magic meg dark resistem. 😄
A Grand Lance-t használtam egy kis resin-el , így már egész szépen sebzõdött a kis mocsok. Amikor kettévált utána gyorsan nekiestem az egyiknek és kb. nyúlfarknyi hp-val úsztam meg a kalandot de sikerült. 😊
wantonly
Néha olyan helyen vannak vérfoltok halomba, ahol én félig csukott szemmel átsétáltam.

Olyan helyen is ahol nincs semmi ellenfél. Nem értem. 😊
Laza
Bejutottam a Mansion-be, a térképszerûségnél 15 vértócsa, mondom lesz itt vmi komolyabb fight ... lemegyek a pincébe, jön egy csonti, megmozdulni nem volt ideje, 2-3 ütés volt ... utána keresem, hogy ugyan most akkor ki gyilkolássza itt a népet ... mondom vazze, csak nem a kis csótány csonti? És DE, a net szerint az írja a népet ............. pf.

Tinman
DeS-t mágussal végigtoló játékos, aki Ultima és Wizardry címeken nevelkedett:

"Itt is hozzájárult ahhoz, hogy mágiahasználóval nem élveztem eléggé a játékmenetet sem. Amúgy is unalmas halomra lõni mindenkit, miközben még azt sem éreztem, hogy valóban nagyhatalmú varázsló vagyok, csak leprüntyögtem mindenkit a színes lövedékeimmel. (Néhány Greater Demonba annyi kellett, mint egy átlag szerencsétlenbe. Persze mindenkinek mások az ellenállásai, de mégis" - Zó

Tinman
Nem.

Szintén SG-s "Zó" az életében nem játszott még csak hasonló játékkal, és nem ám a casual DaS2-vel kezdett, hanem a Demon's Souls-al, amiben aztán még jobban meg van kutyulva az ember élete.

Végiglõtte. Sorcival. Helyenként rommá unta, mert repetitívnek és sokszor kihívás nélkülinek érezte.

Elsõ végigjátszásra magus karival is pont úgy 100x megfogsz halni mint melee karival, a játék elején biztosan.
Én magus karival kezdtem, nem játszottam az elsö résszel, nem igazán ismertem a játékot, menet közben tanultam, nem néztem utána neten a dolgoknak, nem néztem videókat, és ezerszer megöltek.
3. végigjátszásra meg full melee karit toltam, greatswordel, amit kb játék elején megkapok, és röhögve végigmentem az egészen.

Ha nem ismered a játékot, nem olvasol wikit, stb, csak játszol, soha nem lesz very easy magussal se, ha meg már rongyosra játszottad, ismersz minden spellt fegyvert, mit hogyan hol érdemes, meg ismered a bossokat, akkor jah, marha egyszerü, de szerintem ez minden karira igaz.
Solid Snake
Drink Souls <#vigyor5>
Én nem ilyesmire gondoltam 😄 De látom nem én vagyok az elsõ akinek ez eszébe jut 😄
Tinman
<#eljen>

Lunki88
Én meghaltam már az elején, aki streamelt az egy külföldi játékos volt csak felvett friend listre. 😊
MerlinW
Ha türelmesen játszottál volna, és poise fegyver lett volna nálad, akkor a végén bedobhattad volna a lávába😊

[merlinw.org]

Lunki88
A mai napon találkoztam egy csalóval. Itt a videó róla. Én az Abysswalker nevû idióta voltam, meg is haltam hamar. 😄 Figyeljétek ahogy feltölti az életét anélkül hogy bármit is használt volna.
MerlinW
Elõször is kapcsolódj be a beszélgetésbe az elejétõl😊 #5489

Pont arról beszélek, hogy a mágus karakter megöli a játékot. Talán kétszer ölt meg boss az egész játék folyamán, ha nem kotorászok mindenféle loot felé, akkor konkrétan végigrambózom a játékot ~10 óra alatt. Semmi kihívás nem volt benne. Persze így 3. végigjátszásra jópofa csiribú-csiribázni, de elsõ végigjátszásra csak azoknak ajánlom, akik a very easy opciót hiányolják a beállítások menüben.

[merlinw.org]

benőmenő
+1: A valódi ellenféllel, azaz a laggal õk sem tudnak semmit sem kezdeni.
benőmenő
1-2.: Ezekre szüksége is van, ha már nem tud használni nehéz páncélt és meg van kötve gyûrûk szempontjából is.
3.: Ez a balansz. Õ nagyobbat üt, ha eltalál, én többször találom el. 3 kis ütés (mivel kicsi a mage poise értéke ez is stunnol) + gurulás, repeat for profit.
4.: Ez csak a fun-t öli meg (lsd: sentinel videó), illetve ahol kicsi a hely, és/vagy sokan vannak kitörölheti vele.

Persze tudom, hogy biztosabb távolról lövöldözni, mint a saját roll skillünkre hagyatkozni, de basszus ennyire ne legyünk már kazuárok 😄
MerlinW
1. Mert távolról tudsz támadni, folyamatosan, mindenféle kitérés, gurulás - gyak. ész - nélkül és már a játék elején +10-es kardnak megfelelõ sebzéseket tudsz produkálni (az alap soul arrow 200-at sebez az erdõben).
2. Mert lvl 50-60 felett 800-1000-es sebzéseket vihetsz be, távolról, nem kell buffot használod soha - nem is tudsz - míg a legerõsebb kézifegyver sem üt ekkorát.
3. Egy adagnyi staminával 2-3 nagyütést tudsz készifegyverrel bevinni, de még annyit sem, mert utána még ki kell térned valahogy az ellentámadás elõl, míg mágiából 5-6 nagyütésnyit (+), biztonságban, kényelmesen.
4. Az ellenfelek 90%-nak nincs távolsági támadása és nem tud futni.

[merlinw.org]

wantonly
Ja és nem tudom figyeltétek-e, hogy belépett a Company of Champions covenantba, amivel nehezebb lett a játék.

Ezek direkt inni akartak. 😄
wantonly
Rossz nézni, hogy játszik. Eleve rossz irányba megy, fél élettel bemegy a boss-hoz, megpróbálja kikerülni az ellenfeleket, ahelyett, hogy harcolna velük, de mindig ráfarag. De legalább nem maradtak szomjasak. 😄

Amúgy ennek az ivós játéknak csak így haverokkal van értelme. 😊
Tinman
Az a HP ott mi? Valami rossz vicc?^^

És akkor még vannak akik szerint holt mindegy merre mész... hát persze :-D

Solid Snake
😊 <#pias>
Emberek figyelem 😊 Van egy ötletem...vállalkozó szellemû egyéneket keresek a teljesítésére...legszívesebben magam csinálnám, de nincs se jó mikrofonom, se sok tárhelyem. Egy kihívás teljesítésére szólítom fel a közösséget:

Egy teljesen új végigjátszást kell indítani Deprived karakterrel, gift nélkül. Fel kell venni és ki kell tenni youtubera, DE! Minden halálnál meg kell inni egy pohárral bármilyen alkoholos italból 😊 Azt hiszem, ha sikerülne mondjuk egy 1-2 órás playtrough a totális berúgásig elég jót lehetne szórakozni a videón <#eplus2>