Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézõpont kérdése. Annyi azonban biztos: az ÚR-hoz sok út vezet. Õ talált egy érdekeset. A kérdés: hogy jött rá ezekre a bug-ra? Véletlen, vagy súgtak valahonnan?
Tinman
Már elnézést, de ez egy fing, egy semmi. A készítõjét zárt osztályra kéne küldeni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
cheaterrun

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Helyes.

Tinman
Jaj dehogy... ne szerénykedjünk.

Nem kicsit olyan, hanem CSALÁS és pont.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Lehet hogy velem van a baj de én ilyet nem szeretek csinálni, kicsit olyan mintha csalnék.
davidka003
El kellett volna rakni a mentést. És akkor amikor olyat dob ami nem tetszik akkor visszamásolod

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lunki88
Ezt az Aurous setet összefarmolta már valaki? Nálam már 10-es a bonfire intensity a no man's wharf nevû területen mert annyiszor leöltem ezt a red phantomot, mégis 4x dobta ugyanazt a set darabot... Jó lenne cserélni valakivel, aki még sima ng-n van.
Érdekességképpen összeszámoltam:

Az elsõ részben 26 bossból csak 6 darab volt humanoid.
A második részben 31 bossból 12.

Egyik esetben sem számoltam bele azokat akik valaha emberek voltak de már túlzottan eltorzultak ahhoz, hogy humanoidnak tekintsem õket. (pl. Four Kings vagy Pinwheel, vagy Najka és Mytha) Olyanokat sem számoltam bele mint pl az Executioners Chariot, mert ott lényegében a lovakkal küzdünk.

Laza
Claymore+10, amit tüzesre operáltam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Könnyen ki lehet deríteni. Melyik fegyverrõl van szó?

Laza
És ha eleve tüzes a fegyver? Akkor az még erõsebb lesz?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Igen.

Laza
Ha van egy elekromos fegyverem, de pyroval ráhúzok tüzet, akkor mindkét elementál sebzés megmarad, mint mikor elektromos nyílpuskával tüzes nyilat lõvök?

Myselor
king vendrick megölése a kulcs,aztán human formba kinyithatod 😊
Sziasztok!
Amanaban a második bonfire-nél van egy faajtó balra amihez egy hídon kell átmenni és kúszógyökérrel van eltakarva.Tudja valaki annak hol a kulcsa?
Elõre is köszi
És Tirexi (mekkora egy fogyatékos) még picsogott azért hogy a nyilak milyen lassan jönnek. Elég gyorsan jön ez, én azt mondom. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fejlövésnél nem számít.
Tinman
Há' milyen poise értéke lehetett ennek a szerencsétlennek? :-(

Fpocok
HEADSHOT!

wantonly
Hoppá, nem néztem körül, sorry. 😊
MerlinW
8 hsz-el lejjebb😊

[merlinw.org]

wantonly
Regulation update 1.06 for DARK SOULS II will be available from June 2

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Fixed so that the poison damage of the weapon “Bad Staff” occurs only during the close distance attack.The poison damage doesn’t occur when the spell is used.
-The motion, damage amount, and balance during reinforcement of the weapon“Avelyn” are adjusted.
-The motion, damage amount and balance of the weapon “Syan's Halberd” are adjusted.
-The damage amount, damage amount to the stamina, and balance
during reinforcement of the weapon “Santier's Spear” are adjusted.
-The motion of the weapon “Pursuer's Greatsword” is adjusted.
-The parameters of the armor “Cale's Leather Armor” and “Cale's Shoes” are adjusted.
-The hexes correction value of the ring “Abyss Seal” is adjusted.
-The damage amount balance of the spell “Great Resonant Soul” is adjusted.
-The damage amount balance of the spell “Wrath of the Gods” is adjusted.
-The damage increasing amount of the spell “Resonant Weapon” is adjusted.
-The damage increasing amount of the spell “Flame Weapon” is adjusted.
-The motion of the Thrusting Sword category weapons is adjusted.
-The Dual Wield attacking motion of the Greataxe category weapons is adjusted.
-The Parry motion of Curved Sword category weapon is adjusted.
-The balance of the weapon enchant by spell is adjusted.
-The affection degree to the spell effective time is adjusted to fluctuate depending on the status value.
Lunki88
Én kalózos rész után ahogy leszálltam a hajóról hagytam egy üzenetet hogy "weakness: stomach" és vagy 60-an értékelték már azóta. 😊
wantonly
Addig, amíg nem törlöd, viszont csak akkor látszik másoknak, ha online vagy.
Laza
Egy üzenet meddig marad kint? Már kb 2 hete hagytam egy próba katyvasz üzenetet lent a Majulai lyukban, erre az elõbb jött egy fény meg egy kiírás, hogy az üzenetem valaki által rated 😊

Laza
Nem tudom mennyi idõnként frissít, de nem azonnal ... érdemes elfutni onnan kicsit majd vissza és elvileg frissít.

Lunki88
Nekem még mindig az a legnagyobb gondom vele, hogy nem tûnnek el azonnal azoknak az embereknek a summon jelei, akiket már behívtak. Mindig közli velem a játék hogy bocsi ez már foglalt...
benőmenő
Gotta do dem kalibrations!
Közben a pvp még mindig csak akkor mûködik, amikor akar. A szörnyek továbbra is látnak és ütnek falon keresztül. <#nezze>
Fpocok

Fpocok
regulation ver.1.06 note-

June 2, 2014 (Monday) at 17:00

-Fixed so that the poison damage of the weapon “Bad Staff” occurs only
during the close distance attack.The poison damage doesn’t occur when the spell is used.
-The motion, damage amount, and balance during reinforcement of
the weapon“Avelyn”are adjusted.
-The motion, damage amount and balance of the weapon “Syan's Halberd”are adjusted.
-The damage amount, damage amount to the stamina, and balance
during reinforcement of the weapon “Santier's Spear” are adjusted.
-The motion of the weapon “Pursuer's Greatsword” is adjusted.
-The parameters of the armor “Cale's Leather Armor” and “Cale's Shoes” are adjusted.
-The hexes correction value of the ring “Abyss Seal” is adjusted.
-The damage amount balance of the spell “Great Resonant Soul” is adjusted.
-The damage amount balance of the spell “Wrath of the Gods” is adjusted.
-The damage increasing amount of the spell “Resonant Weapon” is adjusted.
-The damage increasing amount of the spell “Flame Weapon” is adjusted.
-The motion of the Thrusting Sword category weapons is adjusted.
-The Dual Wield attacking motion of the Greataxe category weapons is adjusted.
-The Parry motion of Curved Sword category weapon is adjusted.
-The balance of the weapon enchant by spell is adjusted.
-The affection degree to the spell effective time is adjusted to
fluctuate depending on the status value.

After applying the regulation, the following will be displayed on the upper right corner of the
title screen. Regulation <1.05 ⇒ 1.06>

Laza
Voltak ott többen is, a sok buzi csonti 😊

Myselor
én is hiányoltam a sofõrt de amúgy tényle jó kis boss,de jobb lett volna ha az is jön,ha már van 2 meg 3 boss is egyszerre,belefért volna 😊
Laza
Hát ez tök jó 😊 hogy fennakad ... aztán meg lezuhan 😊

Mikor Én voltam itt azt hittem majd a sofõr lesz a boss, és mikor a lovat kellett ütni meg voltam róla gyõzõdve, hogy mindjárt jön a sofõr 😊 aztán meg vége lett.
Egyébként egyik legjobb boss, legalább kellett vmit csinálni ... attól eltekintve, hogy anyáztam, mint állat 😊

A videó elején ahogy mondogatja a gyerek a magáét a ködbe lépéskor, majd kapná hátulról a tockost az nagyon nagy ... velem is fordult már elõ párszor 😄

Királyság 😊 Elég különleges boss ez alapból is, de látszik, hogy jól kidolgozták...szerintem ez a boss már a játék fejlesztésének kezdetén meg lett csinálva, mert mikor az elsõ hírek szivárogtak a DS2-rõl és bemutattak pár concept artot ez is köztük volt. 😊 Volt idejük szépen kidolgozni meg minden...aztán a végére mikor szorította õket a határidõ összecsaptak ilyeneket mint Aldia meg a Royal Rat Authority...😄
Myselor
ez tök jó 😄
MerlinW
Aham.

[merlinw.org]

Myselor
amúgy azért akad fent mert legyengül?😄
MerlinW
Én öltem már meg mérgezett nyíllal is😊 2 kör, 4 lövéstõl elkezd szépen apadni a HP-ja. kb 6-8 kör alatt fennakad a peremen😊

[merlinw.org]

Lunki88

Nem is tudtam hogy így is meg lehet ölni ezt a bosst. 😊

Abban volt lõfegyver, de ahogy nézem inkább fps nézetet használt.
Illetve még akár az is lehet, hogy ez valami harmadik dolog. Pl. Shadow Tower Abyss
Laza
A DeS eleve azért volt PS3 only, mert a From Software a SCE Japan Studioval karöltve fejlesztette és a Sony volt a kiadó japánban. Csak más területeken volt a Namco a kiadó. A FS japán cég révén mindig is a Sony felé húzott, hogy csak az egyik sorozatukat említsem, Tenchu ... vagy a DS-ek spirituális elõdjének legutóbbi (és általam nagyon kedvelt) Kings Field 4 is PS only volt.

Aztán a sikerre való tekintettel megcsinálták a DaS-t, amit ugye eleve át kellett nevezni, már egyedül fejlesztették és maguk is adták ki japánban, minden máshol a Namco.

Gondolom most a Sony megkereste õket egy bõrönd pénzzel, Õk meg nem fognak nemet mondani, hiszen mindig is puszipajtások voltak ... arról nem beszélve, hogy az a cég, aki jóban van egy konzol gyártó és kiadóval, és még jó játékokat is csinál, az sosem fog éhen halni, mindig potyognak majd a morzsák 😊

Laza
Az a zene csak alá van vágva, tuti nem az eredeti hangja.

Laza
"Ugyanezen okból nem vettem még mindig PS3-mat, mert nem akarok csak azért, hogy játsszak a Demon's Souls-al, meg esetleg a The Last Of Us-al..."

Méé? 😊 Pedig Én ezekért vettem 😊 na jó, ezekért talán nem, de készültem a GTA5 megjelenésre, na és azért már vennem kellett 😄
Tavaly nyáron vettem, és míg jött a GTA5, addig lenyomtam még pár játékot, köztük a fent említetteket. egyébként meg kel jegyezzem, hogy az összes DS közül a DeS-nek van a legbrutálisabb és legkomolyabb-legkomorabb-legsötétebb hangulata ... ahhoz képest a DaS2 egy színes mesekönyv 😄

Myselor
szerintem sem fog.én is tudom 😊)
Tinman
Ez az életben nem fog PC-re jönni. El lehet menteni a hsz-em.

Tinman
DeS egyik dala szól alatta.

Ez van, lehet venni PS4-et. Úgyis akartam Last of US felturbózott változata, Infamous 3 miatt, meg ha már ott vagyok akkor Knack és Killzone új része is jöhet.

Alakul ez, már van 5 cím ami PS4 exclu és érdemes a figyelemre.

Fpocok
Ja értem mire gondolsz. De szerintem nem errõl van szó. Most van két címük, dark souls meg demon souls, az egyiket megtartják magukat, a másik meg multiplatform.

gerey
Executioner's Chariot rohadt jó ötlet volt, és nagy meglepetésemre a szekeret gurulva is ki tudtam kerülni. Kár, hogy mikor már csak a ló maradt, elég egyhangú oldalazós boss lett belõle.

Skeleton Lords: Itt a csonti mágusok és a kerekes csontik akartak lenni a bossok, közös hp poolal? Igazából azt sem tudtam kit ütök, de senki nem tartott tovább 2 ütésnél. 😄