8811
Dark Souls II
  • Myselor
    nincs kulcs egyszerűen ha megölöd utána már tudsz bemenni az ajton shrine of amanában de csak human formban.
  • felipefelix
    Megöltem a sárkányt háromszor, többször már nem volt türelmem, mentem 3 giant lélekkel legyőzni Vendricket. Meg is történ, de nem kaptam meg a kulcsot, ami nyitná a titkos ajtót? Hogy lehetséges? Muszáj 5 lélekkel győznöm?
  • Tinman #6243
    :-D
  • Tinman #6242
    Ha lenyomtad, utána ott van rögtön... nekem így rémlik, bár már 1 hónapja járta arrafelé :-/
  • Myselor
    oké akkor lehet hogy már ng+ból volt még én úgy emlékeztem hogy a giant lord is dob kösz hogy kijavítottál :)
  • 1kezdő
    Óó! Akkor nincs itt semmi gond, mert még mindegyik előttem van, tehát elvileg még meglehet mind az öt. Azért érdeklődtem, mert a sima boss soulsokat használtam csak el, de egy giant souls -ami másként nézett ki mint a többi, azt nem. Erre kiderül, hogy jól tettem.
  • Tinman #6239
    "ők 1-t dobnak"
    "ott 4-et tudsz szerezni"
    "ancient dragon boss ő is dob 1-t"

vs

"5db lehet összesen"

:-)))

- Ancient Dragon - 1 db.
    - Black Gulch alatti 2 óriás közül az egyik - 1 db.
    - és a 3 emlékből - 3 db.

Nekem ennyit sikerült találnom.
  • Myselor
    van 2 giant black gulchban ők dobnak de ők nem bossok ők 1-t dobnak,van 3 emlék rész ott 4-et tudsz szerezni 1 bossból és 3 giantból akik halottak és van az ancient dragon boss ő is dob 1-t 5db lehet összesen ha jóltudom
  • 1kezdő
    Szeretném megkérdezni attól, aki ezt tudja, hogy mely bossok azok, akik azokat a Giant souls-t dobják ami Vendric-hez kellenek?
  • Tinman #6236
    2. végigjátszás nulláról. 30 óra és a játék 70% már mögöttem van. 1. végigvitel 135 óra körül volt :-D

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ember egyre jobban belejön és drasztikusan gyorsabban halad.

DaS 1-ben a kb. 6. végigjátszásom során nulláról 2 óra alatt O&S harcig vittem :-)
  • felipefelix
    Áhh már benne van 100órám, nem kezdené elölről.. Régen átvittem már csak ez az egy dolog érdekelt még a játékból. Meg persze majd jön a 3 dlc. Szerintem akkor folytatom. Persze még addig, ahogy ismerem magam fogok próbálkozni. :D
  • BEAST #6234
    Kezd elölről vagy majd a következő nehézségen ölöd meg, nem ér ennyit az egész. :)
  • felipefelix
    Hú de felidegesít ez a sárkány...Egyszer mindig elkap a tüze, hiába rohangálok alsógatyában, mint egy barom és akkor pápá. Egy idegig megy de valahogy csak kinyí rmindig. És 4x meg kéne ölnöm váááá. Átkozott giant souls.....
  • Myselor
    hát mondjuk nem tom milyen ez a havel sett majd kipróbálom de abba sok élvezet nincs ha állok és fél óráig püfölhetnek elveszik az élmény érzet.én nem szeretem a pvp-t de akkor se hordok ilyet nem szeretem
  • BEAST #6231
    Én sem, akit főleg a "pve" rész érdekel és biztosra szeretne menni, az tetőtől talpig páncélban tolja, valami hatalmas pajzzsal.

Akit valamennyire érdekel a pvp is, vagy csak hamar kiismeri a bossokat, az meg tudja, hogy (főleg a második részben) mindenre jó a dodge is.
  • Myselor
    ezt nem tudtam,én sose hordtam mondjuk a havel setet az első részbe se :)
  • Myselor
    mondjuk én ezt sose próbáltam hmmm.értem hát akkor sok sikert hozzá így mennyi fog és nincs mit :)
  • felipefelix
    Megnéztem gyorsan Vendrick barátunkat. Kimaxolt Havels cuccban tolom. Úgy néztem a 3as kombónál többet egyszerre sosem üt. Nos a 3 csapás után még megmaradt a staminám negyede. Aha szóval mindenképp le kell győznöm őt, ha kell a kard. Köszi :)
  • BEAST #6227
    Ez csak a poise ertekedtol fugg. :)

Tobbek kozt ezert rohangal a jatekosok nagy resze Havel setben, meg a varazslok is. Abban aztan csapkodhatnak. :)
  • Myselor
    oké én azthittem a srácra gondolsz hogy neki van az.amúgy lehet hogy nem az egészet csapja le de a második csapását már nem véded ki és megtorpansz az tuti :)
  • Myselor
    a kardot a lelkéből csinálod 2 féle van meg pajzs is van tehát többször megkell ölni :)
  • BEAST #6224
    link

A noveld a staminadat, ne boxerben rohangalj es maris nem a teljes staminadat utik le blokkolasnal. :)
  • felipefelix
    Hát elég érdekes, mert nem volt nehéz levédeni a csapásait. Viszont most néztem meg vidin miket kapnék meg és még sincs ott a hőn áhított kardom. Csak armour szettet ad.
  • Myselor
    de hát hiába ha 1 ütésből leviszi a stamináját?:D és csap egyet és meghal.miért mi a pajzsa?:)
  • BEAST #6221
    A pajzsa a jatek egyik, ha nem a legjobbja. :)
  • Myselor
    hát hid el nem ér annyit,és baszhatod a pajzsodat 1 ütés és nincs staminád aztán ha jókedvébe van csap még rád 1-et és fekszel xd kardod meg bármilyen lehet akkro se fogod nagyon csapni vele még 5 lélekkel se mágus se viszi tulzásba én azzal öltem meg amúgy :)
  • Myselor
    tudom de nem akartam lelőni a poént mit ad viszont szerintem ezek is tök feleslegesek :D nem jó se a kardja se a páncélja xd és hát szerintem is elfér ott hagy bóklásszon :) ő se bánt minket ő nem rossz ember
  • felipefelix
    Én pl csak azért ölném meg, mert kell a kulcs tőle, ami nyit egy ajtót. Kell az a batár kard és a szett, amit rejt az ajtó. De inkább csak a kard mert melee karakter vagyok. Én nagyon könnyen kinyírnám mert erős a pajzsom és a staminám is magas, csak ez a 15 sebzés. :D
  • BEAST #6217
    Ha megolod, akkor egy masik helyszinen lehetoseged lesz kinyitni egy kaput ami mogott a teljes pancelzata es a lelke is megtalalhato. :)

Elsore en sem oltem meg, olyan bekesen boklaszott es azt is megkaptam amiert mentem, masodjara mar olvasgattam elotte, de meg mindig nem talalom az igazi karakteremet. :(

Arrol nem is beszelve, hogy milyen szivatas a Blue Sentinel covenant... -.-
  • 1kezdő
    Hát most spellel 500 fölött sebzek, kardal közel ötszáz, de növekszik...szerinted van esély ellen? Persze nem ragaszkodom hozzá, csak úgy TIT alapon érdeklődöm.:)
  • Myselor
    alapból ő egy opcionális boss,teljesen hasztalan a megölése semmi jó nem származik belőle egy amolyan szivatás inkább mivel fél szobát átcsapja a kardjával de mivel bugos a gurulás sok adpbvel szembe gurulsz vele mindig mikor csapni akar átgurulsz a kardján és így megölhető.nekem máshogy nem sikerült van hogy körözöl körülötte és kikerülöd a kardját de egy idő után csak beszopat mindig mert bugosan csap.nekem így sikerült belegurultam mindig,és csak szembe működik mindig de kell a nagy sebzés mert könnyű elbaszni és akkor általába 1 hiba és halott vagy.kellenek a lelkek mert undorító dolog ha már megakarod ölni azzal tedd én 1x öltem meg 3x játszottam végig semmi jót nem érzek benne még a sárkány is jobb :)
  • 1kezdő
    Egy kérdés: Meglehet ölni a Vedricet Giant souls nélkül, vagy nem érdemes próbálkozni, mert lehetetlen? A második: ha meglehet ölni, akkor milyen taktikával álljunk hozzá? Gondolom kikerülni nem lehet.
  • Myselor
    hűha mekkora viták vannak itt :D
  • Ryder7
    Nincs világvége akkor se, ha nem küzdesz meg Vendrickkel. Először én se tettem, mert wiki és mindenféle segítség nélkül mentem bele a Dark Souls II-be.
  • Tinman #6211
    Az ELSŐ giant soul beszerzésénél természetesen mondom a videón, hogy mire kell és, hogy nem érdemes elhasználni. Ennél többet nem tudok tenni, nem mondhatok el mindent az elején, mert k. sok infó van.
  • 1kezdő
    Basszus! Én még az írottakat sem ismerem, nem hogy az íratlant. Azért nézem az okosokat, de azok meg hallgatnak, mert abból indulnak ki, hogy ezt már születésünktől tudjuk.:-D Na...mind1! Majd elbeszélgetek az a Vödrikkel, oszt majd kiegyezünk kettőben, de mégsem, akkor valamelyikünk hal.:)
  • felipefelix
    Nálam pl kimaradt az első rész. Hát már tudom, hogy nem szabad, okultam belőle.
  • felipefelix
    Kettővel sztem olyan 40-50et fogsz sebezni rajta. :D
  • Tinman #6207
    5 Giant Soul van, elhasználtad mind? :-D

Izé... bocsi, de ez ilyen Souls íratlan szabály, hogy a boss lelkeket nem lőjük el szintlépésre, mert nem ér az annyit.
  • 1kezdő
    ...és miért nem merült? Rá vagyon írva, hogy tilos felhasználni? Vagy esetleg az elején figyelmeztet erre valaki? Na szépen vagyok! Van egy db, talonba hagytam a skorpiót, mert opcionális. Az még esetleg. Itt vagyok Vedric előtt és a kérdés, hogy kettő soulsal van esély, vagy seppuku? :-D