8811
Dark Souls II
  • 1kezdő
    Ha nem sértek meg valakit vele, akkor ezennel lezárnám a családfa kutatást egy, mégiscsak idevágó kérdéssel: a Havel's set megéri-e, hogy rágyúrjon az ember, vagy nem éri meg a sok level-t, mert egy erősebb, de könnyebb set?

• MerlinW
    Te meg a lánya xD
  • jarlaxxe
    Pedig az írásaid alapján megesküdtem volna, hogy tinmam faterja vagy...
  • 1kezdő
    Ezt a végtelen fantáziát szeretem benned!D jah! Rendőr, tűzoltó, meg vadakat terelő juhász. Mondanám, hogy kincskereső mélytengeri búvár voltam, de az nem lenne igaz. Olyan egyszerű ember voltam, mint Te, csak szerencsésebben irányítottam az életem /szeretném hinni:)/. Szemtelenül fiatal vagy, ezért még Neked is sikerülhet, én legalábbis hiszem ezt. Hogy "csóró" vagy? Ezt nem tudom. De hogy "senki", azt cáfolom. A kedvenc DaS2 videófeltöltőm vagy és azért az se semmi.:)

Nem vagyok nyugdíjas, ahhoz még "pelyhes" az állam. Csak ha veszek tejet, tudok mit bele aprítani.
  • Psychedelic #6601
    PvP-ben nem tudja az ellenfél, milyen fegyver van nálad, igy meglepheted a harc elején.
  • Tinman #6600
    Akkor rendőr/hör/katona voltál és 45 évesen nyugdíjba mentél... innentől utálunk hivatalosan is :-D
  • Tinman #6599
    Nah, örülök, hogy minden oké, mert én továbbra is egy csóró senki vagyok, de már megszoktam, az lenne fura, ha nem így lenne
  • Kandurex
    Valaki nem tudja esetleg, hogy lehet megoldani, hogy, ha ne adj isten, nem Full-HD -be akarom tolni, hanem 1400:1050 -be, mert fisi - fosi hozzá a laptopom, akkor legyen már olyan jó a program és full képernyőbe vágja, ahelyett, hogy szépen széles vászonra vágja a képet :(

thx
  • 1kezdő
    A kissé fiatalos hevületű, rövid és tömör, a mindenáron a lényegre törő meghatározásod kissé pontatlan. Nekem már nem kell dolgoznom. Ott ülök a játék végén levő trónon, csak én még nem csukódott rám az ajtó. Remélem eme szomorú momentum a távoli jövő zenéje marad.:) /a házas stimmel, közel 30 éve/
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: idős, rohadt jól fizetős, nyugis állásban, luxus körülmények között élő házas ember vagy :))))
  • 1kezdő
    Akkor már csak pár év választ el attól, hogy azt mondhasd teljes joggal: felnőttél.:)
    Az én LvL-im száma kissé meghaladja a Tied. Régebben vagyok az "életnek" nevezett Dark Souls-ok között. Régebben keményebben kellett küzdenem, de manapság a tapasztalatnak hitt szerencsének köszönhetően lazább pályán mozgok. Sikerült a biztonságot nyújtó itemek zömét összeütnöm és hál'Istennek, nem kell -mint ebben a játékban- egyedül küzdenem.:)
  • Tinman #6594
    Szerintem(!):

A Dark Souls 2 NG+ olyan, amilyennek a Dark Souls 2 NG-nek lennie kellett volna... ezt a legkomolyabban mondom. Szóval mégis csak betették az easy fokozatot a kis snecik -.-

Azért a black phantomok a húzósabb helyeken mekkora jók már? Hán' mingyá' elkezdem élvezni a játékot
  • Tinman #6593
    Mingyá' 36 leszek? Minden nap ajándék már. És Ön?
  • 1kezdő
    Igencsak keveset tudok, de ezt épp véletlen tudtam. Ettől függetlenül két igazság jutott eszembe erről: "A jó pap is holtig tanul" és a "jó az öreg a háznál". Itt most Tinmanra gondoltam, de mindjárt hozzá teszem, hogy ebben az estben az "öreg" meghatározás csak jelképes.:)
  • Kandurex
    hopp, zsír
  • Tinman #6590
    Dehogy. A jobbra fent gyakran látható kis lángnyelvecske a mentést jelzi.
    Nagyon gyakran ment, akár boss előtti ködnél is kiléphetsz, belépve ott fogod magad találni...
  • Kandurex
    Ha nem használsz bonfiret, akkor mentés sincs, ...akkor csak egy áramszünet hiányzik az utolsó pár órában
  • 1kezdő
    Na jó! De melyikkel kormánnyal nehezebb?: orbán, vagy a gyurcsány? /direkt írtam kis kezdőbetűvel!!D/
  • Tinman #6587
    Szerintem kormánnyal kell végigcsapatni NG+7-ben...
  • 1kezdő
    Valójában teljesen érthető dolgok ezek. Úgy hívják röviden: célok. Az ember élete folyamán célokat tűz maga elé, hogy legyen mit elérni és ha sikerült, akkor ez boldoggá és elégedetté teszi. Igaz, csak pillanatokra. Ha nehéz célokat tűz ki, akkor a boldogságot kiegészíti az eufória, ami boldogsághormont termel. Tudom és elnézést kérek mindenkitől, akit ez kissé bánt, de valójában erről van szó és mindig is erről lesz szó.

Hogy valamit jobbat is említsek: az ember célok nélkül nem létezhet. A célok rendkívül fontosak. Az hogy én milyen ember vagyok, azt a teljesítményemmel tudom egyrészt magamnak, másrészt az engem körülvevő embereknek bizonyítanom. Ezt a bizonyítást a mérhető teljesítménnyel tudom igazolni. Az hogy minden ember egyedi egyén, azon érhető legjobban tetten, hogy szüntelenül beakarja magának, de még jobban környezetének bizonyítani, hogy ő valójában sokkal jobb, vagy legalábbis jobb valamiben, mint más.

A való életben ezt elég nehéz bebizonyítani, de itt és más játékban erre több lehetőség adatik, ezért, mint egy pótlék szolgál alkalmasint. Pár forintért lehetőséget kapunk "nagy" tettek véghezvitelére. Pár forintért örömet kapunk és boldogsághormont. Célokat és ha a cél minél nehezebb, annál boldogabbak vagyunk ha ezt megoldjuk. Aztán ha már mindent kimaxoltunk, akkor jöhet az ujabb játék.

Én ezt gondolom a láthatatlan kardról.:)
  • Myselor
    aha és az miér jó? :D
  • Psychedelic #6584
    Nem látszik tőle, a jobb kézben lévő fegyver.
  • Myselor
    grat az mán nem semmi :D és amúgy a bonfire nélküli gyűrű az milyen?:)
  • 1kezdő
    Megnéztem egy karit NG+10-ről indult neki a 11-nek. A tarsolyában több mint 14 milla lélek. A tárgyakat már nem nagyon vette fel, csak arra megy, hogy minél messzebb menni és megtartani minél több lelket. Hát, lehet kitalálni, hogy még mit lehet kihozni ebből a játékból és ki a legfa..ább gyerek.:)
  • Psychedelic #6581
    Igen, ng+4, most meg kell csinálnom halál nélkül is. Most már nem maradhat el.
  • Psychedelic #6580
    280 óra, amúgy nincs boxoló karim, de tervben van, csak ahhoz még farmolni kell.
  • sergio1966
    Bonfire nélkül mentél végig az egész játékon?
  • Psychedelic #6578
    Na megvan a bonefire nélküli run, megvan a gyűrű. Az a vicc, hogy ugy indultam neki, hogy megpróbálok nem meghalni, erre már az elején meghalok tök ostoba dolog miatt. Aztán meg persze végigmegyek úgy a játékon, hogy egy boss nem öl meg...
    Ha nem balfaszkodom el az elejét, meglehetett volna a deathless run is... :(
  • sergio1966
    23 milla volt de 12 milliót buktam el az újrakezdés miatt:)
  • 1kezdő
    Nekem gyanús. Lehet, az a 12 millió lélek volt a gond. Úgy ítélte a gólem, hogy az Neked sok.D
  • sergio1966
    Jelentem:most hogy volt mentésem a kastély előtt így természetesen azonnal kinyílt a kapu...Mindösszesen 12 millió lelket buktam el így,de ez van ezt kell szeretni...
  • Tinman #6574
    Köszönöm :-)

Igen tudom... sima NG-ben kellett volna, de ott nem érdekelt, nem akartam a végigjátszást úgy bemutatni, hogy segítséget hívok be.
  • berci73
    Naná, hogy minden videódat láttam... sőt tanultam is egy-kettőből... köszönjük, igényes munka, gratula, a kiplatinázásnál figyelj légyszi a Lucatiel-es és Benhart of Jugo-s küldetésekre... B.
  • Tinman #6572
    Köszi, ha nézed néha :-)

NG+ Last Giant-nél próbálkozom, eddig 30 perc alatt 2 Sunbro project volt, term. sikeresek. Na még 28... váááá ^^

Eskü rosszabb, mint a DeS platinázása, mert ott mented a köröket és tudtad, hogy előbb vagy utóbb tuti lesz eredménye és lett is.

Itt most mi van? Lebaxtam a jelem a barlang elé és itt gépelek... fúúú, de jó játék -.-

Minek kell ilyen bele? Pontosan olyan fasság, mint a Throne of Want előtt az a hosszú, unalmas út... vagy a King's Symbol, ami egy gyűrű és le kell venned a gyűrűd 1 mp-re, feltenni a király gyűrűjét, nyílik az ajtó vissza a gyűrű. Ezt 4x!!! MINEK? Akkora baromság, mint ide Lacháza.
  • Tinman #6571
    Köszi, ha nézed néha :-)

NG+ Last Giant-nél próbálkozom, eddig 30 perc alatt 2 Sunbro project volt, term. sikeresek. Na még 28... váááá ^^
  • Tinman #6570
    Abból indulj ki, hogy a 2.-3.-4. végigtolás már jóval rövidebb, mint az első élmény. Nekem a 2. kevesebb, mint a fele időbe telt és mégis 1-2 dologban több extrát is teljesítettem (több PvP pl).

Emlékszem DaS 1 esetében 2-2.5 óra alatt O&S harcig jutottam a kb. 6.-7. végigvitelkor :-)

Persze ettől függetlenül a PvP miatt mocsok sok idő lett a 4 kari esetében :-)

• berci73
    Te jó ég!!!! Esetleg van egy extrém bokszoló figurád is, mivel ki szeretném majd próbálni? Kb. hány órát töltöttél már el ezzel a játékkal? Azt hittem, h. csak én vagyok ilyen megszállott és őrült, de úgy látom, hogy vagyunk még jó páran ilyenek... :-)
  • berci73
    Szia Tinman, Üdv. Mindenkinek,

Folyamatosan nézzük a videókat, bízunk a folytatásban, ne add fel, egyébként én az NG+ on szereztem meg a 30 győzelmet, szinte mind az Old Iron King előtt jött össze, folyamatosan beinvédeltek az NG-sek és az NG+ osok, egyébként gratulálok a feltöltésekhez... :-) Üdv.: Berci
  • Rony94
    Egyszer volt egy hasonló szituáció. Le is írtam már ide egyszer. Beinvadelt két grey phantom, az egyik meghajolt, én is meghajoltam, harcoltunk, levertem. Utána jött a másik és szintén harc, szintén levertem. Utána percekig csak magamban mosolyogtam hogy ilyen nincs, nem létezik. Humanity is still alive.
  • Psychedelic #6566
    Föleg azért bosszant a potizás mert az egyik pvp karim poison builden van, és rohadt fun, de a potizás megnehezíti. Szóval vele a pvp ugy néz ki, hogy bekapja a poisont tickel lefele a hp, nekem meg daggerre kell váltani, és rátapadni, mert mindenki egyszerre potizni akar. Persze általában pont ilyenkor nem adja be a backstab-et, és már full hp-n van. :)

Achi az csak 28/38, annyira nem figyeltem öket, az ilyen legyen meg az összes spelled achikat nem szeretem, amit bead bead, de csak azért nem fogok minden spellt megkeresni, amikor sose fogom használni, hogy megkapjam az achit. Amúgy se szokott annyira az achi mozgatni. Már csak a pvp miatt játszom leginkább.