Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
értem 😄 hát jól belehet szívni azért én kicsit többet szenvedtem vele de meglett.többet viszont nem ölném le mert minek
Laza
Azt én is, ha a másik oldalán voltam, mert ugye ott tartja a kardot, és van amikor átsliccanok a kardon és elé kerülök, de a kardtól, mivel hosszú, nem tudok visszamenni, és ha ilyenkor suhint akkor tuti eltalál ... ha meg kivédem oda az egész stamina és egy lecsapással rögtön végem 😊
Ebbõl adódóan harmadikra lett meg ... mert bár erre rájöttem mikor másodszor nyomtam, addig ugrált hátra, míg a tetemhez nem szorult, ott meg valahogy nem tudtam idõben keringeni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
jaah oké én mindig beszívtam a felét letudtam úgy vinni de ennyi.másik könyebbbvolt megoldás😊
Laza
A képernyõn nekem is jobb oldalra esik ... ami ugye a bossnak a bal oldala felöli rész 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
hát én jobb oldalra próbáltma fordulni mindig de egy idõ után csak beszoptam mindig 😄 aztán gurulgattam ^^
Laza
Hát én õt úgy vertem le, hogy végig a háta mögött köröztem a bal oldaláról ... azért onnan, mert a jobb kezében lévõ kard ha gyorsan fordul akkor megakaszt, márpedig nem szabad a kard elülsõ részén lenni, mert ha suhint akkor pont telibever ... de bal oldalról körözve el sem talál 😊 ha esetleg bedurvul vagy hátraugrik, és lecsapogat, akkor meg szembe vele eltávolodom, majd ha végzett visszaszaladok a bal oldalára. Igazából ott sem gurulni, sem védekezni nem kell ... egyébként is egy ütéssel leveri pajzzsal együtt a staminát sé egy ütéssel kb kivégez ... pedig 19xx HP-m volt 😊

Myselor
na azt én nem úgy csináltam.kicsaltam onnan õket 😄 az öngyilkosság ott bemenni a kettö közé 😄
benőmenő
Iron keepben is sûk helyen rád dobnak 2 tekikatonát, akiknek van olyan ütésük, ami egybõl áttöri a védelmet az összes staminával. Naná, hogy simán bele lehet gurulni.
Myselor
hát a futás tényleg ilyen,a gurulás is szokott szarolni.de nemtudom vendricket lenyomtad e,én azt csak úgy bírtam másoktól is úlgy látam,konkrétan szembe gurulsz vele át a kardján a jól idõzítesz sose talál el 😄
Laza
Mondjuk PvP-ben meg inkább gurulgattam ... ott védekezni veszélyes, sosem tudhatja az ember mi vár rá 😊

Laza
Nekem itt a reakcióidõvel is gondjaim voltak ... ugye van egy szer a sprintelés probléma, hogy sprint után nem tudok megint sprintelni, mert nem veszi be a játék ... illetve gurulásnál is volt, hogy baromira nem úgy és akkor gurult mikor Én akartam ...

Myselor
én nekem az elsõben is jobban bejön a pajzsos megoldás.alapbol lassabban gurulok nehéz vagyok valszeg pedig megvan a havel ring.viszont én a tower shieldel toltam old dragonslayer után a ládában van ugye,azzal lehet ám keményen lepattintani mindenkit 😄
Laza
Nekem az elsõ részben a gurulás jött be, itt viszont nagyon nem, úgyhogy kitérõs, pajzsos módszerrel játszottam 90% ... egy jó pajzzsal simán meg lehet csinálni, az egész játékot az Old Knight's Shiel-el játszottam végig, nagyon hamar meg lehet szerezni, Heide Towerben az elsõ bonefire-nél már dobja a pajzsos óriás.

Myselor
értelek nekem is van egy tank karakterem ,szerintem elég oda is a 13 amúgy inkább sok endurance kell védeni a pajzsal meg minden 😊
Ja, mert egyébként meg én ilyen "alkalmazkodó tank" karakter vagyok, tehát legtöbbször bele állok az ütésekbe, csak aztán ha sok staminát visz el, vagy varázslatokkal operálnak, akkor beindul a pörgés-forgás. Ilyenkor kellene esetleg még gyorsaság.
Myselor
13nál megáltam adp-re ott tökéletesen eltudok már gurulni meg minden 😊
Közelharcos karakterekkel operálókat kérdezek (str és dex build), mennyire mentetek rá az ADP érték növelésére? Tényleg sokat számít a gyakorlatban pl. a rolling esetében a sérthetetlenségi idõ megnövekedése, illetve az estus flask használat gyorsasága? Van aki esetleg erre tudatosan gyúr, vagy nem akkora jelentõségû, hogy értékes pontokat adjunk rá?
Mondjuk én eddig is adtam rá idõnként egy-egy pontot a poise és resistance növelés miatt, de most kezdtem el felfigyelni rá...
benőmenő
Tegyük hozzá, hogy a Chrome valamiért veszélyesnek tartja, ugyan akkor egyetlen létezõ vírusírtó/spyware ellenes szoftver sem talál benne semmit.
Én is már váltottam erre, végre újra mûködik a GeDoSaTo-s DoF effekt.
MerlinW
GeDoSaTo Beta 6

Changelist:

General:
Large-scale internal rewrite introducing game-specific plugin system
Moved all Dark Souls 2 specific code to a Dark Souls 2 plugin
Added generic plugin which supports AA and postprocessing in games without a game-specific plugin
Added performance monitoring system (per-frame CPU and GPU timing)
Added per-game settings support
Various bugfixes

Dark Souls 2:
Added option for different types of SSAO blur (the softer and better performing one used pre-0.5, and a fixed version of the sharper one introduced in 0.5)
GeDoSaToTool:
Now start up activated by default
Added Text viewer/editor component for readme viewing and editing setting files (has various text highlighting and autocompletion features)
Fixed black/whitelist handling in some circumstances
Fixed tray icon persistence in case of errors

[merlinw.org]

Lunki88
Ezen meg még most is röhögnöm kell. 😄
Lunki88
Ez a kemény nem a faláb.

35 perc 26 másodperctõl érdekes. 😊
Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Egyébként most így megnézve a Flamelurker harcot, azért valahogy a DeS-nek volt egy brutál hangulata ... hát még utána a sárkánynak ... és még sorolhatnám.

Még mindig azt tudom mondani, hogy aki imádja a DS1-2 -t, az valahonnan kukázzon egy PS3-at és nyomja le, mert az egyik legjobb és leghangulatosabb rész 😊

MerlinW
Ezek a glitchek 99%-ban csak a távcsöves speed glitch miatt jönnek létre.

[merlinw.org]

Laza
Mondjuk én fostam tõle, ezért a nagy borda csontoknál kergetõztem vele keresztül kasul, és ott tud beragadni a csont meg az oszlop közé.

Próbáltam volna keresni egy videót errõl, de ahogy nézem ez a szerencsétlen 1001 módon be tud ragadni, egyet sem láttam ami pont ott lenne mint nekem ... de rengeteg másikat igen 😊

Tinman
Engem nagyon elkerülnek ezek a glitch-ek, pedig mocsok sokat beletoltam DeS/DaS-ba... Flamelurkert kb. 10x tuti lenyomtam már és 1x sem ragadt be :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Hát mikor Én voltam itt, akkor nekem szerintem nem volt még meg a lila tûzellenállásos pajzsom (ugye a palace második boss után jön elvileg erre az ember, hogy ott továbbmehessen, a sárkányt meg akkor még nem nyilaztam le mikor kölcsönbe volt a PS3 ... csak mikor tavaly megvettem saját részre és úgy nyomtam) ... meg ekkorákat sem sebeztem rá, max kb 70-et 😊 és tüzek sincsenek, csak minden egyes boss után ... ide lekolbászolni sem két perc ... szóval ha egyszer ez a nyomorult magától beáll egy oszlophoz (btw így sem volt veszélytelen), akkor nem fogom siratni 😊

Mikor megvettem magamnak a PS3-at és újra elkezdtem (kölcsönbe csak félig vittem), akkor is ott beragadt magától ... nem kérleltem, hogy ugyan már másszon ki ... hát ez van, legyen ez az én bûnöm 😊

Meg kell jegyezzem, ezen az egy dolgon kívül semmi egyéb nem könnyítette meg a dolgom a játékban 😄

Tinman
Nem is értelek. Rólad is tudom, hogy kb. fél kézzel, kormánnyal is képes lennél rá, tök felesleges alja eszközökhöz nyúlni. Szerintem akkor van meg a reward a játék részérõl irányodban, ha tényleg megküzdesz a gyõzelemért, mint pl. itt az említett Flamelurker-rel

7:45-tõl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Laza
Engem emberi piros invader 80 óra alatt kb 2-3 támadott csak be. Itt inkább valahogy úgy van kialakítva, hogy magadnak kell áthúzni ... mondjuk nem tudom egyébként, hogy ennek mi értelme.

Laza
Hát akkor Én is szoktam néha csalni ... kezdve azzal, hogy a DeS-ben a Flamelurkert is mindig úgy öltem le, hogy a csontok és az oszlopok közé csaltam, ahol úgy beszorul, hogy egy helyben fut, és ótt csaptam mindig agyon ... és ezt magamtól tapasztaltam ki ... vagy a DaS1-2-ben is ha valaki magától beszorult valahova, ami simán bug meg glich, örültem a szerencsémnek és nem szopattam magam ... nem szoktam ezen szívbajoskodni, hogy húúú, most akkor betöltök egy mentést, mert nehogy már az ellenfelet így verjem le ... micsoda dolog ez 😊
Szóval akkor csaló volnék? 😄

benőmenő
Igen, az egyben én is jártam úgy, hogy ellõttem 2 humanityt és már nem érkeztem nyomni a kindle-t, mert már le is vágott a vörös phantom 😄
Lunki88
Egyébként nem tudom ti hogy tapasztaltátok, de nekem az elsõ végigjátszás során max 3-4 alkalommal volt olyan hogy invadelt valaki (és itt most nem a rat/belfry covenantra gondolok). Ez azért az 1-ben nem így volt. Olyan is megesett ott velem hogy konkrétan nem tudtam elõrehaladni mert 5 percenként megölt egy invader. Persze akkor ennek rohadtul nem örültem, de ez is hozzáadott a kihíváshoz egy nagy lapáttal. Itt most kb. babusgatja a játék az embert ilyen tekintetben is. NG+-on már persze több az invade, fõleg ha sinner a karakterünk de szerintem sima NG-n is lehetnének gyakoribbak. Lehet hogy az az oka ennek hogy itt nincs red eye orb amit végtelenségig lehetne használni.
Myselor
hát igen nagyon bejön nekem is eddig, a 2-ben nem éreztem rá sajnos jó volt a bastard sword 😊 de itt üt keményen,kiváncsi leszek bosson mit tudok vele azt még nem próbáltam .különben sokkal könyebb a játék hogy így a 2 már megeddzett 😄 mobok és leesés miatt is 1-2 halál volt max.de más a játék eléggé más.😊
Tinman
Zwei-ba szerettem, hogy van akiket letaglóz, van akik meg beletántorodnak... a 2. részben el lett szabva keményen, de kis trükkel még így is csúnyákat lehet vele mûvelni :-)

Myselor
hát most na 😄 kiváncsi voltam rá .bõven elbírom már ^^ de a drake sword is elég jó.csak hát nem basz akkorát oda 😄
MerlinW
Csalásnak szerintem az minõsül, ha társasjátékról van szó. Egyébként max magadat vered át😊

[merlinw.org]

Naaaa....máris Zweihander? O&S-ig szigórúan elég a jó öreg Longsword is. ^^

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
akkor jó .nem vagyok egy mocskos 😄 amúgy képzeld el hogy végignéztem a videóidat.aztán most öcsémmel elkezdtünk játszani õ boxon én pc-n igen már megy a gépemen tök jó és eddig 1x haltam meg bosson.az elsõ boss lement elsõre taurus is mivel a hülye leesett.gargoyle sem volt nehéz de beszorultam elõször xd utána már megvolt aztán a moonlight butterfly eddig vittem de már zweihanderrel tolom és +5 meg a páncélom is ameddig engedi 😊
Tinman
Az happy grind, miért ne szabadna, néha én is szoktam :-)

Mondjuk mindent szabad, amit csak kitalálsz, csak kérdés, hogy mennyire van úgy értelme az egésznek, ha csal az ember, vagy ha glitch-eket használ ki.

Myselor
ha farmolok a Das-ban az is csúnya dolog vagy azt szabad?xd lelkeket pl
Tinman
Nem tudok tiszta fejjel nyilatkozni, mert gyûlölöm a glitchrunnereket... semmibe nem nézem õket.

Aki viszont bug kihasználása nélkül, lenyomta -mert olyan is van- DaS 1-et, az elõtt leborulok.

Tinman
ICO-t 1 óra:30 perc alatt lenyomtam úgy, hogy helpet nem használtam semmit... cirka 10 végigvitel kellett hozzá, de örök emlék marad.

Nem magamat akarom fényezni, mert nem tartom magam sokra, de azt úgy érzem, hogy valami volt. Ez meg egy semmi, mert programhibákat használ ki, amitõl a gyomrom felfordul.

Fpocok
glitch, exploitok szándékos kihasználása csalásnak minõsül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ütni? Bemész a ködajtón, meglát a boss és kifut a másikon😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez kreativitás és sok elpocsékolt idõ😊 Ahogy megölte azt a három boss-t (lvl20 körül), tisztán látszik, hogy vagy 20x végigjátszotta normálisan is😊

[merlinw.org]

Nem sokára jön majd az a verzió, hogy god-mód, STR 1000 lvl. Belépsz a boss-hoz ütsz egyet és már vége is. Az egész játék egy könnyed ebéd utáni séta. Még hogy ide-oda ugrálni? Ugyan már!😊
Laza
Mondjuk én ezért nem szeretem a speedrunos emberkéket ... 1-2 kivétellel a játékok többségét ilyen megoldásokkal nyomják le, ami baromi illúzióromboló.

Laza
Csalni nem csalt 😊 csak talált egy rövidebb utat 😄

Ha megnézed a karakter kezelését, ahogy irányít, harcol, egyértelmû, hogy nem kezdõvel van dolgunk. Végig ment õ már rendesen is. Nyugodt, higgadt és ismeri a bossoknál a trükköket is. De azt kétlem, hogy valaki csak úgy rájöjjön, hogy távcsõvel a kezében addig ugrál egy farönk tetején, míg a mátrix átengedi és ott szabadon mozoghat. Valahonnan -szerintem bennfentesektõl jöhetett a tipp és aztán kézen-közön eljutott hozzá.
Lunki88
Na jó, amikor megláttam hogy "átbugolt" a falon onnan nem is néztem tovább. Ehhez nem kell tehetség.