Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus ott beléptél egy világba a kõtáblán keresztül és ha meghaltál a boss elõtt 1 lépéssel, akkor totál kezdhetted elõröl, ráadásul ha emberi alakban haltál meg, akkor MÉG nehezebb lett a játék, ha megint emberi alakban haltál meg MÉG nehezebb lett megint, egészen PURE BLACK WORLD tendency-ig, ahol már gyakoriak voltak a szuper erõs NPC black phantomok + a mobok nehezebben haltak, több ütés kellet beléjük, õk viszont nagyobbat sebeztek. Hol van ehhez a DaS 2 nehézsége? Kanyarba se.
El vagy átkozva? Who cares? Felveszed a gyûrût, 75%-os életerõvel simán jó vagy, úgy toltam végig a játékot PS3-on és most se használok Human Effigy-t. Ráadásul ezt a gyûrût ha ügyes vagy a játék legelején is felveheted, de normál tempóban is 15% körül a tiéd.
Ez SOKKAL másabb... ez már-már egy mókás Disney kaland a szellemkastélyba. Szeretem én így is, de ez már nem az a Souls. Igen, NG "sokon" az, de most az 1. végigvitelrõl van szó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze, vannak reszei amik konyebbek, mint az 1, de most New Game+-ot, egyszerre jatszom az 1 es a 2-vel, es ugyan olyan konnyen haladok.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ték.
Ha a DeS vonalán haladtak volna, nem lett volna ott bonfire.
Igen, én is halok, én is beszívom, fõleg, hogy 1. végigvitel után félretettem és Halo 4-be temetkeztem, de aki azt mondja, hogy nem ez a legkönnyebb Souls rész az hazudik.
Készítem a wt-t, nyilván jóval elõrébb járok már mint, ami YT-on fent van, de ha eddig összesen 6 halálom volt, akkor lehet sokat mondok és Earthen Peak vége felé járok. És én NAGYON messze vagyok a profiktól... nagyon nagyon messze. Nekem ez csak ÖRÖM és SZÓRAKOZÁS :-)
Egyébként én ott annyit elszöszöltem, hogy ott a patak parton már nem voltak ellenfelek, mire elindultam a kövi bonfirehöz.
Meg kellett szokni, hogy a gurulás kutyaszart nem ér a játék elején.
En Drangleic Castleben nem ertem a sok tuzet.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Alig indulsz el Majula-ból, találkozol 2-3 iszonyú gyenge ellenféllel -> bonfire.
Újabb pár gyenge ellenfél -> bonfire.
WTF?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Meg van a négy öreg lélek leöltem az összes õrt és nem nyílik.Az egyik oldalon mûködött a kehely a másik oldalon még lent van...
A kék kardos csókát ne bántsd, ha meg is tudnád szerezni azt a kardot, még nem tudnád használni.
A tárgy menüben? Tedd õket a megfelelõ slotra, gondolom tûzbombákra meg dobókésekre gondolsz, azokat oda kell tenni, ahol pl. az Estus is van. Ha meg más fegvyerekre gondolsz, akkor elõfordulhat, hogy vagy a Strenght vagy a Dexterity követelményed nem elég hozzá.
Amik a tárgy menübe vannak fegyverek azok mik?azokat lehet beszerezni?mert használni nem tudom,vagy csak egy szint után?
Létezik valami mod debileknek?mert nem bírok haladni,leölök egy raklap zombit,megyek tûzhöz feltölteni magam hogy legyen soul arrow,aztán kezdhetem elõrõl a mészárlást ugyanazokkal.Ha épp leölnek ott ahol sokan vannak,oda értelme sincs visszamenni a lelkemért,útközbe szétcsapnak 20-an.
Én majd akkor veszek új konzolt, ha a megjelent exkluzívok mennyisége elér egy bizonyos határt és minõséget.
Addig meg ott a rengeteg multi és only PC cím ... esetleg X360 és PS3 ... bár azokra már nem fogok játékot venni egy fillérért sem, az tuti.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Des/DaS kicsit másképp 😊
Kazuár-játékokat gyilkolom le, hogy telepíthessek játékokat, mert kevés a tárhely, és mivel nem vagyok 7/24 internet közelében, alaposan be kell osztanom az idõt.
Offline meg nem játszom, csak filmezek és fordítok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem az a játék egy kicsit 'száraz' ... valahogy olyan 'üres' MMO érzésem van benne ... lehet a sok MMO-s bugyuta küldi miatt is 😊
De még itt figyel a polcon.
DaS 2 Super Mario -.-
18.-ra sikerült is... fuuuuuuuuuuuuu.
Link
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jah, igen az megint vicces volt, de utáltam... nyitom a ládást és bang lejárt az idõ. Okérohaggymegfromsoftanyádba -.-