Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A DeS pedig erre épített gyakran. Szívatós, szemét helyek és történések egymás után... olyan reménytelen hangulat áradt sokszor abból a játékból, hogy tényleg apró gyõzelmeknek is tudtál örülni.

Basszus ott beléptél egy világba a kõtáblán keresztül és ha meghaltál a boss elõtt 1 lépéssel, akkor totál kezdhetted elõröl, ráadásul ha emberi alakban haltál meg, akkor MÉG nehezebb lett a játék, ha megint emberi alakban haltál meg MÉG nehezebb lett megint, egészen PURE BLACK WORLD tendency-ig, ahol már gyakoriak voltak a szuper erõs NPC black phantomok + a mobok nehezebben haltak, több ütés kellet beléjük, õk viszont nagyobbat sebeztek. Hol van ehhez a DaS 2 nehézsége? Kanyarba se.

El vagy átkozva? Who cares? Felveszed a gyûrût, 75%-os életerõvel simán jó vagy, úgy toltam végig a játékot PS3-on és most se használok Human Effigy-t. Ráadásul ezt a gyûrût ha ügyes vagy a játék legelején is felveheted, de normál tempóban is 15% körül a tiéd.

Ez SOKKAL másabb... ez már-már egy mókás Disney kaland a szellemkastélyba. Szeretem én így is, de ez már nem az a Souls. Igen, NG "sokon" az, de most az 1. végigvitelrõl van szó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CarajoEsp
Depriveddel nehezebb, mint az 1, legalabbis az eleje. Emiatt nekem sem voltak mar ott ellenfelek, mivel annyit farmoltam.
Persze, vannak reszei amik konyebbek, mint az 1, de most New Game+-ot, egyszerre jatszom az 1 es a 2-vel, es ugyan olyan konnyen haladok.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Myselor
*nem nehezebb az elsõ rész sem
Myselor
jó most én ezt értem 😊 és valóban könyebb ilyen szempontból de különben nem nehezebb az elsõ résznél a bossok biztosan nem 😊 és tudom te se vagy pro de azért csak jobb vagy már sokunknál de most érted jó az ha van aki kezdõ most ettõl sokkal könyebb nem lesz semmi ha egy bosst vagy egy szívatós részt sokadszorra tud megcsinálni 😊
Tinman
Ez jogos, mert depriveddel nem próbáltam még, de az is be fog következni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Minek kéne annak a szerencsétlen Knight-nak nekiesni? 10 perccel késõbb ott egy u.o. frankó kard. Késõbb is vissza lehet jönni levágni, ha már annyira ártatlan NPC-ket akarunk gyilkolni :-)

Ték.

Tinman
Na ezt elfogadom :-)

Tinman
Pont ettõl lesz casualabb a játék.

Ha a DeS vonalán haladtak volna, nem lett volna ott bonfire.

Igen, én is halok, én is beszívom, fõleg, hogy 1. végigvitel után félretettem és Halo 4-be temetkeztem, de aki azt mondja, hogy nem ez a legkönnyebb Souls rész az hazudik.

Készítem a wt-t, nyilván jóval elõrébb járok már mint, ami YT-on fent van, de ha eddig összesen 6 halálom volt, akkor lehet sokat mondok és Earthen Peak vége felé járok. És én NAGYON messze vagyok a profiktól... nagyon nagyon messze. Nekem ez csak ÖRÖM és SZÓRAKOZÁS :-)

Myselor
én tényleg nem beszólni akarok dehogyis 😄 de azért a videókból kiderül hogy téged is jól betudnak szívatni még az elején is a mobok 😄 nem olyan nehéz meghalni akkor jól jöhet.és az elsõ bosst is furán oldottad meg ennél van egyszerûbb modja is ott is egy nagy mázlid volt hogy megúsztad 😄 akkor aki kezdõ? hát nekem baromi jó volt ott a parton farmolgatni elõször jó az a bonfire ott hidd el 😊
Azért jó, mert ha meghalsz, akkor nem kell kivárni az atomlassú ajtó felemelkedését 😄
benőmenő
Hogy amikor a törött törött karddal nekiesel a heide knightnak ne kelljen annyit kutyagolni. 😄
Egyébként én ott annyit elszöszöltem, hogy ott a patak parton már nem voltak ellenfelek, mire elindultam a kövi bonfirehöz.
Meg kellett szokni, hogy a gurulás kutyaszart nem ér a játék elején.
CarajoEsp
Nekem jól jött, Deprived karival, alig tudtam eljutni a masodikhoz. Egy vacak tor volt nalam csak.
En Drangleic Castleben nem ertem a sok tuzet.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tinman
Tényleg... valaki elárulná nekem mire jó az elsõ bonfire Forest of Fallenbe?

Alig indulsz el Majula-ból, találkozol 2-3 iszonyú gyenge ellenféllel -> bonfire.

Újabb pár gyenge ellenfél -> bonfire.

WTF?

Tinman
Iszonyú erõsek a casterek ebben a játékban... ezer+1 módon tudják a legerõsebb tankot is lenyomni :-(

Ezek a nevek nagyon jók 😄DDDD Heredaganatos mutáns <#eplus2> Na szóval a megkövült kislányt majd sokkal késõbb aktiválhatod, egyelõre menj a Forest of Fallen Giantsbe. Majula bonfire közelében indul az ösvény oda.
A három egyszemût késõbb öld meg a megkövült kislány meg jóval késõbb következik: tudsz Majulából többfelé menni válassz egy másik irányt
Az a 3 küklopsz az elsõ pályán,átölel és rágja a fejem,nem tudom hogy lehet szadulni.Meg van a heredaganatos mutáns,utána a megkövült kislány az ajtónál,azt valahogy aktiválni kéne.Kár hogy nem sokat értek a játékból.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Skacok valaki tudja miért nem nyílik ki a Drangleic kastély ajtaja?
Meg van a négy öreg lélek leöltem az összes õrt és nem nyílik.Az egyik oldalon mûködött a kehely a másik oldalon még lent van...
Kösz! Ezek szerint PvP-ben használatos, vagy ugyan csak így fejti ki a hatását a Mobok ellen is?
Lunki88
Cseppet sem tûnik opnak, ááh. 😊 Szegényeket már sajnáltam mikor mindketten megfeküdtek.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jó kis csapda. Elméletileg a legyilkolt hollowokra castolva a testük fölé helyez egy gömböt, ami pár mp múlva robban 😄
Egyszemû víziló? Ezt mire érted?😄

A kék kardos csókát ne bántsd, ha meg is tudnád szerezni azt a kardot, még nem tudnád használni.

A tárgy menüben? Tedd õket a megfelelõ slotra, gondolom tûzbombákra meg dobókésekre gondolsz, azokat oda kell tenni, ahol pl. az Estus is van. Ha meg más fegvyerekre gondolsz, akkor elõfordulhat, hogy vagy a Strenght vagy a Dexterity követelményed nem elég hozzá.
Megtudná nekem mondani valaki, hogy a "Dead again" /Hex spell/ ki ellen és hogy fejti ki a hatását?
A varázslóval azért kezdtem mert szenvedtem a közelharcba az egyszemü vizilóval,de rossz ötlet volt.Azt a kék kardot el akartam szedni a páncélos palitól a játék elején,de nem sebzõdött.

Amik a tárgy menübe vannak fegyverek azok mik?azokat lehet beszerezni?mert használni nem tudom,vagy csak egy szint után?

Nincs mod debileknek, de nem is kell, mert nem vagy az, csak nem tiszteled még a játékot 😊 Haladj átgondoltan és óvatosan, használd a nálad lévõ egyéb eszközöket is és legyen egy másodlagos fegyvered amivel a gyenge mobokat elintézed, mondjuk egy kard. Nem baj, ha százezerszer is meghalsz, minél ügyesebb vagy te magad annál ügyesebb leszel a játékban. Használd ki egyébként a környezetedet is, ha sokan üldöznek hátrálj egy szûk részhez, ahová egyesével jöhetnek utánad, vagy távolról intézd el õket, esetleg egy magaslatról. Ha a közeledbe ért a mob már meg se próbáld a soul arrowot, hanem kapd elõ a kardot és védd magad pajzzsal vagy ugorj el 😊 Egyébként ha mágust kezdtél vedd meg a Soul Arrowot a boszorkától is, és akkor máris kétszer annyi lövedéked lesz.
Helo

Létezik valami mod debileknek?mert nem bírok haladni,leölök egy raklap zombit,megyek tûzhöz feltölteni magam hogy legyen soul arrow,aztán kezdhetem elõrõl a mészárlást ugyanazokkal.Ha épp leölnek ott ahol sokan vannak,oda értelme sincs visszamenni a lelkemért,útközbe szétcsapnak 20-an.

Laza
Ja, már megjelent? Rohanok is vásárolni 😄

Én majd akkor veszek új konzolt, ha a megjelent exkluzívok mennyisége elér egy bizonyos határt és minõséget.

Addig meg ott a rengeteg multi és only PC cím ... esetleg X360 és PS3 ... bár azokra már nem fogok játékot venni egy fillérért sem, az tuti.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Ja ... tényleg nem elérhetõ. Akkor viszont jó, hogy linkelted 😄

Tatyla
kábé ilyen játékok miatt vettem PS4-et

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Laza
Akkor lehet az lent, ami már nem elérhetõ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Tegnap már linkelték, de azért kössz 😊

Laza
Megvan a full trailere a Bloodborn-nak, amikor még Project Beat-nek hívták és amibõl a villanások voltak az E3 elõtt ... ebben aztán vannak szaftos finomságok 😊

Des/DaS kicsit másképp 😊

IMYke2.0.0.0
Be lészen, még mindig fel van telepítve, nem szalad el.
Kazuár-játékokat gyilkolom le, hogy telepíthessek játékokat, mert kevés a tárhely, és mivel nem vagyok 7/24 internet közelében, alaposan be kell osztanom az idõt.
Offline meg nem játszom, csak filmezek és fordítok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Vérszomjas malackák, takarodjatok az anyátok pi....<#buck> lekjopp
Lunki88
Én most egy infinite staminás havel cuccba öltözött játékossal szívtam meg. Ez is nagy divat lett.
Laza
Én is direkt beszereztem tavaly nyáron, nem nagyon lehetett kapni, mikor a PS3-at vettem ... nyomtam is pár órát, aztán inkább DeS és TLoU ment a GTA5-re várva 😊
Nekem az a játék egy kicsit 'száraz' ... valahogy olyan 'üres' MMO érzésem van benne ... lehet a sok MMO-s bugyuta küldi miatt is 😊
De még itt figyel a polcon.

Laza
Hehe, nekem az elsõre meglett ... akkor még alattam volt a két pari, aztán leugrottam hozzájuk ... mondjuk Én fél gyerekkoromat végig Marioztam ... a másik felét SF2-ztem 😄

Nektek is szaporodnak a sebezhetetlen csiterek?Mintha egyre több invadelne...
Tinman
Ezt a gifet nem rég dobtam össze... 54mp-nyi történést ölel fel.

DaS 2 Super Mario -.-

18.-ra sikerült is... fuuuuuuuuuuuuu.

Link

Tinman
Megtisztelsz! Köszönöm.

Tinman
Dragon's Dogma Dark Arisen itt hever az asztalomon... elkezdtem, de a Baldur's Gate 2 + kieg, majd a Planescape elvették az idõt, azóta nem folytattam. Természetesen folytatni fogom, de mellette meló + sport, nem vagy AVGN, se Tirexi :-)

Fejezd be az elsõ részt! >.<

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Ez jó, mert akkor 3-al le vagyok maradva - holnap nem biztos, hogy tudom pótolni, s így akkor vasárnap megint többet tudok nézni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elnézve a játékokat a csatornádon, hogy mikbõl készítettél végigjátszást...hol a Dragon's Dogma? 😊 Nem játszottam még vele soha, de nagyon jónak tûnik és konzol exkluzív, nekem meg az nincs, de neked van minden...játszottál vele? Csak azért kérdem, mert egy picit hasonlít a Dark Soulshoz.
Tinman
Huntsman-el nekem nem volt gond, könnyen átugrottam oda, igaz 2.-ra sikerült csak. :-)

Tinman
Pedig még lejátszási listát is készítettem... összesen 9 video van fent eddig, holnap reggel további 2 kerül fel, vasárnap újabb 2 és így tovább, míg élek, vagy míg a yt nem banol :-)

Tinman! Én a You Tube-n a 4-ig látom, amit feltettél végigjátszást. Valójában mennyinél tartasz?
Nekem elsõre, de az emléknél tuti, hogy mázlim volt, nagyon szívatós az a hely...ami nálam szívás volt, az Huntsman's Copse-ban van...a függõhíd alatt az a cucc, amihez a bonfire fölül kell ugrani...na ott volt pár halál 😄 A leesõs dolgokat úgy szoktam megoldani, hogy sétálok...úgy csak lepottyan és nem gurul/szalad tovább az esésbõl. Rohadt Great Hollowban volt idõ begyakorolni...az a hely bajnok volt ilyesmiben...meg úgy alapból is a trollkodásban. A gombák hangja is mi volt már 😄
Tinman
Na most az a vicc, hogy PS3-on ez 2. sikerült! PC-n én nem tudom, hogy a 60 frame vagy mi miatt, de láthatod, hogy nem akart összejönni.

Jah, igen az megint vicces volt, de utáltam... nyitom a ládást és bang lejárt az idõ. Okérohaggymegfromsoftanyádba -.-