Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Én kevésbé... még kevésbé, mint a Demon's Souls-t, persze ez még mindig BÕSÉGESEN kiváló élmény.

Viszont egyszerûen túl sok a korábbi részekbõl átvett elem, ami a DeS-t nem ismerõknek különlegesség, az másnak "vótmá'".

Egy picit kezd olyan lenni, mint a King's Bounty. Elkészítettek egy k. jó játékot, majd egy picit gyengébbet az Armored Princess személyében, de még bõven jó volt.

Aztán Crossworlds semmi extrát nem nyújtott, sõt bicskanyitogató mód az AP alapjátékot úgy bõvítette ki, hogy ha meg akartad tapasztalni a többi Crossworlds extrát, akkor kezdhetted full elõröl.

Aztán jött a Warriors of The North, aminek vannak jó pontjai, de rókabõr, ráadásul a hozzá kitolt DLC megint elvárná, hogy kezd elõröl a játékot. Persze, bõvíteni valamit könnyû, de igazi tartalmat hozzáadni az már meló...

...és itt a nyakunkon a köv. KB rész a Dark Side, mely a képek alapján újra full u.a. az engine-el kreált rókabõr.

Veszélyes úton jár a From, bár úgy tûnik a Project Beast újra visszatalál a helyes csapásba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Ez se rossz. 😄
CarajoEsp
Én mondjuk épp annyira élvezem, mint az egyet.
Nem összehasonlitgatom, hanem csak haladok elõre és élvezem. Jönnek a Dlc-k? Ok jöjjenek, kb ez az egy AAA cim van, ami leköt.
És azért valljuk. Meg vannak benne durva helyszínek és brutális bossok is.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

CarajoEsp
Jah es kb olyan idotartamban jonnek a Dlck, hogy mire vegigviszi az ember az elsovel kezdheti a kovetkezot a masodik vegigjatszassal😊

CarajoEsp
Hmmm,....Dlc, ami egy valojaban...

Ettol en meg imadom a jatekot es lehet, hogy Casualabb es lehet, hogy van gond Shaded Woodssal, de vannak helyek, amik eszmeletlenek.

Ha ez a 24 euro kell ahhoz, hogy jojjon a harom, legyen.

Lunki88
Így van, jól kibaszol ám velük. 😄
Fpocok
A sok konzol játék teljesen lebutított. Ne csináld már...

Fpocok
Remélem csak viccelsz. Nyomni kell egy le gombot, miután beírtad neved és utána ok. Vagy egérrel odakattintasz.

Majd megveszem a hardveraprón keresztül olcsóbban oszt bekaphatják
wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Laza
19:00-kor volt egy kis áremelkedés ... LOL

http://www.steamprices.com/eu2/dlc/284450/dark-souls-ii-season-pass

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Az a helyszín tényleg olyan hogy copy pasteltek oda egy csomó fát, azokból is kb. 2 féle modell létezik és kalap kabát.
Igen 😊 Én nagyon örültem pl Orsteinnek és a Gargoyleoknak is 😊Utóbbi még sokkal jobb is ebben a részben.
Nekem egy komoly bajom van a 2. résszel, ami miatt nálam nem éri el az elsõ szintjét: az elsõben a pályák sokkal fantáziadúsabbak, kidolgozottabbak, a pályadesign csillagos ötös. Ehhez képest a második részben úgy jött le, mintha lecserélték volna a level designereket egy kevésbé ügyes csapatra. Kisebb probléma a Royal Rat Authority és Ancient Dragon kombo, az utolsó dolog amibe pedig bele tudok kötni az a Shaded Woods igénytelensége, pedig maga a helyszín érdekes lenne. Mindezeken túl nagyon nagyon szeretem.
davidka003
Ha évente jönne ilyen minõségben rész akkor felõlem jöhetne.
Újrahasznosított de még bõven jó. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Namco Bandai szvsz nyomást gyakorolhatott rájuk... vagy pedig tényleg szemrebbenés nélkül hazudnak.

Mondjuk, ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, hogy mocsok sok a recycled elem ám a DeS/DaS-ból a DaS 2-be. Ettõl függetlenül frankó, de nem vagyok vak!

Azt még nem is mondtam talán, hogy a DaS 2-es NPC gyilkolós quest láncolat se új ám a nap alatt ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elindítottam PC-n a DaS 2-öt.

Eljutottam a NÉV beírásáig, ütöttem egy entert lófax nem történt. Aszongya' press "A", megnyomom az X360-as controlleren ami a PC-be van dugva, villog a névnél, hangot is ad, de nem történik semmi.

Nyomtam én mindent, valamire végül kitörölte a nevem, újra beírtam újra nem tudtam vele elfogadtatni. Nyomtam ESC-et, akkor betolt a nevemhez egy csillagot... itt fel is adtam és kiléptem.

Soooooooooo hardcore.

Lunki88
Ehhez csak ennyit lehet hozzáfûzni.

“For Dark Souls II, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one,” he said.

“We did do additional content for Dark Souls, but generally downloadable content for Dark Souls II is not really being considered. Buy the package and you’ll get the full experience, and you’ll have as much fun as anybody else.”
http://www.pcgamer.com/2014/06/04/dark-souls-2-dlc-the-lost-crowns-announced-season-pass-available-on-steam/
Képet, vagy el se hiszem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nekem dollárban ír 25-öt
Fpocok
Az elõbb még 20 euró volt, mostmár 25. Azt a mindenit, micsoda infláció van basszameg.

Sejtettem én, hogy jönni fog...hülyék lennének kihagyni. Amúgy én örülök az új tartalmaknak, csak legyen minõségi.
benőmenő
Rakott fel template-et. Kicsit lejjebb görgetsz az opcionális fájlokhoz.
Fpocok
Ez szart sem ér, mert át van bindelve és csak a defaultokat mutatja.

Laza
Egyben adják a Steamen, nincs külön külön ... még.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ezt meg is érteném akkor, ha az alap hiányát szenvedné annak, amit esetleg 'kihagynak' belõle ... de itt az alap is alsó hangon 70-80 óra színtiszta játék, amire egy ilyen volumenû anyagnál semmiképpen nem tudom azt mondani, hogy kihagyták belõle.

Kb egyáltalán nem veszek DLC-ket, ha csak nem adják a játékhoz ingyé, egyedül a BL2-nél vettem meg majd mindent, mert ott az utolsó centig megérte a kiadást, hasonlóan tartalmas játék és ár érték arányban tartalmas minden DLC.

Itt engem most lehet lehúznak majd ... de úgy tekintek rá, mint donation az új részhez 😄

benőmenő
Fpocok
Ráadásul még mindig a hülye xbox gombokat kell bámulnom. A megjelenés óta nem tudták kijavítani. Mennyi lenne? 5 perc?

benőmenő
A fejlesztõk mondták, hogy nem terveznek dlc-t.
Persze õk mutogatták a régi gameplay videókat, és mondták, hogy a pc a lead platform.
Myselor
mondjuk meglepett mivel azt mondtátok hogy nem lesz dlc és csak lesz tessék.érdekesen hangzik kiváncsi vagyok mirõl fog szólni bár eléggé teljes a story kivéve a vége hát majd meglátjuk 😊
wedge31
Kizárt, hogy ennyiért megvegyem hacsak nem story dlc lesz, de ez a DaS esetében elképzelhetetlen.
Lesz három új terület meg pár új monszta, ennyi, tipikus lehúzás szaga van a dolognak.

Myselor
hát ezt nagyon várom hûûha jó lesz 😄
De tudod miért morgunk. A DLC az már alapból a játék része, csak kivették hogy több pénzt csináljanak. Ezért olyan idegesítõ ez az egész. Természetesen meg fogom venni a DLC-t, de azért húzni fogom a számat miközben rakom be a Steam cart-ba.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
20 euro a három dlc.

Tinman
Szerintem azért még szeretnek õk minket, sõt érezni a játék számos helyszínén, hogy a munkájukat is, de a profit az profit... picit most behajoltak.

Mi meg persze morgunk, mert ha rozsdás vaslánccal vernek is minket, akkor is végig fogjuk tolni a DLC-ket is.

Pedig már kezdtem azt hinni hogy a FromSoft próbál valamelyest törõdni rajongóikkal. De ezt a hitet lerombolták és most már csak a Valve maradt akinél azt látom hogy nem próbálják meg lehúzni az embereket.

Tinman
DeS-ben van egy világ kõtábla ami törött... mindenki arra számított, hogy ott lesz a DLC, aztán soha nem lett belõle semmi, pedig a rajongók hiányolták.

DaS esetében a DLC példaértékû! Etalon lehetne a többi játék számára, hogy milyennek kell lennie egy DLC-nek. Nekem elsõre 5-6 óra között volt és iszonyat élveztem... már maga az oda jutás is ugye nem is annyira egyértelmû. :-)

Most lesz 3 DLC. Ami valljuk be EGY DLC, csak 3 felé szedték, mert így 3x lehet elkérni érte a lóvét. Aztán majd jön hamarosan a DaS 2 Complete újra kiadva. Nem tetszik. Nagyon nem.

wedge31
Sose gondoltam volna, hogy segget csinál a szájából a From Software...

Pedig az elsõ résznél még el is nézhetõ az az egyetlen DLC ami ott van, mert az zseniális lett és ténylegesen hozzáadott a játékhoz. Plusz ugye ingyen jár a PC-s verzióhoz.

Remélem itt azért az elõfizetõk kapnak egy kis kedvezményt.

Tinman
Az, hogy ilyen hamar jön az erõsen gyanús, hogy ez már félig-meddig kész volt és volt fenntartsák az érdeklõdést, betolják a sztori DLC kártyát.

1. A korábban bemutatott grafika, effektek kimerítették a bullshot fogalmát, elvégre a végeredmény merõben más lett.

2. A játék vitathatatlanul casualabb lett. Igen, van tér a HC játékosoknak is, de maga a WT nulláról a végéig jóval barátibb lett, mint eddig bármely souls részben.

3. DLC-k.

Abs. habzó szájjal szoktam védeni a From Softot, de ez így most egy kicsit olyan kabbafaxom irányukba -.-

Laza
De ugye Én elfogult vagyok 😊 Eddig csak egy játéknak néztem el a DLC rendszert ... pedig ott is a végére már túlzásba estek: BL2 😊

Laza
Egy csomagban adják egy áron.

Jelen esetben, mivel bõven rengeteg tartalom van az alapjátékban, különösebben nem fáj, hogy lesz, ráadásul ilyen hamar ... remélhetõleg az árához képest jó lesz, mint volt a DS1-es DLC.

Legrosszabb esetben egy kicsit késõbb, akciós idõszakban is becsúszhat olcsóbban.

Na most csalódtam a FromSoft-ban.

Fpocok
Kurva életbe, ráadásul 3 is. Basszák meg. Legközelebb inkább megvárom, míg kijön a GOTY. Takarodjanak a picsába.

Laza
Na, nem is értettem hogyan fekszik ott mikor zomboidként mászkál ... a sötétben tök olyan mintha ott feküdne 😊

Fpocok
BASSZA MEG! JÖN A DLC!

Three new DLC chapters known as The Lost Crowns trilogy will take you through entirely original areas to face a slew of unknown enemies, overcome diabolic challenges, and take-on fearsome bosses.
- DLC of Crown of the Sunken King will be available in Europe and Australasia on July, 22, 2014 for PC and Xbox / July 23 for PlayStation 3
- DLC of Crown of the Old Iron King is scheduled for August 26, 2014 for PC and Xbox / August 27 for PlayStation 3
- DLC of Crown of the Ivory King will conclude the trilogy on September 23, 2014 for PC and Xbox / September 24 for PlayStation 3.

A Season Pass program is also available for the entire The Lost Crowns trilogy via Steam for PC and PlayStation Network for PS3 from today.

Crown of the Sunken King, the first chapter in the trilogy, sends you on a journey to reclaim the crowns that Drangleic’s King Vendrick once owned. Crown of the Sunken King features an entirely different world within the DARK SOULS II universe, where stepped pyramids span a vast underground cavern. It is said that one of the ancient crowns lay buried deep within these dark caverns; but surely such a valued item cannot sit unguarded. Players that seek adversity and glory will be rewarded with a crown that holds the strength of lords from times long past.

Myselor
amiben az a vicces hogy egy ugyanolyat lehet felvenni xd meg a lelke se értem hogy került a bezárt ajtó mögé xd
Lunki88
Az ott nem tetem hanem a levetett királyi gúnya. 😊