Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont egyszerûen túl sok a korábbi részekbõl átvett elem, ami a DeS-t nem ismerõknek különlegesség, az másnak "vótmá'".
Egy picit kezd olyan lenni, mint a King's Bounty. Elkészítettek egy k. jó játékot, majd egy picit gyengébbet az Armored Princess személyében, de még bõven jó volt.
Aztán Crossworlds semmi extrát nem nyújtott, sõt bicskanyitogató mód az AP alapjátékot úgy bõvítette ki, hogy ha meg akartad tapasztalni a többi Crossworlds extrát, akkor kezdhetted full elõröl.
Aztán jött a Warriors of The North, aminek vannak jó pontjai, de rókabõr, ráadásul a hozzá kitolt DLC megint elvárná, hogy kezd elõröl a játékot. Persze, bõvíteni valamit könnyû, de igazi tartalmat hozzáadni az már meló...
...és itt a nyakunkon a köv. KB rész a Dark Side, mely a képek alapján újra full u.a. az engine-el kreált rókabõr.
Veszélyes úton jár a From, bár úgy tûnik a Project Beast újra visszatalál a helyes csapásba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem összehasonlitgatom, hanem csak haladok elõre és élvezem. Jönnek a Dlc-k? Ok jöjjenek, kb ez az egy AAA cim van, ami leköt.
És azért valljuk. Meg vannak benne durva helyszínek és brutális bossok is.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ettol en meg imadom a jatekot es lehet, hogy Casualabb es lehet, hogy van gond Shaded Woodssal, de vannak helyek, amik eszmeletlenek.
Ha ez a 24 euro kell ahhoz, hogy jojjon a harom, legyen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.steamprices.com/eu2/dlc/284450/dark-souls-ii-season-pass
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Újrahasznosított de még bõven jó. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondjuk, ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, hogy mocsok sok a recycled elem ám a DeS/DaS-ból a DaS 2-be. Ettõl függetlenül frankó, de nem vagyok vak!
Azt még nem is mondtam talán, hogy a DaS 2-es NPC gyilkolós quest láncolat se új ám a nap alatt ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eljutottam a NÉV beírásáig, ütöttem egy entert lófax nem történt. Aszongya' press "A", megnyomom az X360-as controlleren ami a PC-be van dugva, villog a névnél, hangot is ad, de nem történik semmi.
Nyomtam én mindent, valamire végül kitörölte a nevem, újra beírtam újra nem tudtam vele elfogadtatni. Nyomtam ESC-et, akkor betolt a nevemhez egy csillagot... itt fel is adtam és kiléptem.
Soooooooooo hardcore.
“For Dark Souls II, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one,” he said.
“We did do additional content for Dark Souls, but generally downloadable content for Dark Souls II is not really being considered. Buy the package and you’ll get the full experience, and you’ll have as much fun as anybody else.”
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kb egyáltalán nem veszek DLC-ket, ha csak nem adják a játékhoz ingyé, egyedül a BL2-nél vettem meg majd mindent, mert ott az utolsó centig megérte a kiadást, hasonlóan tartalmas játék és ár érték arányban tartalmas minden DLC.
Itt engem most lehet lehúznak majd ... de úgy tekintek rá, mint donation az új részhez 😄
Persze õk mutogatták a régi gameplay videókat, és mondták, hogy a pc a lead platform.
Lesz három új terület meg pár új monszta, ennyi, tipikus lehúzás szaga van a dolognak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mi meg persze morgunk, mert ha rozsdás vaslánccal vernek is minket, akkor is végig fogjuk tolni a DLC-ket is.
DaS esetében a DLC példaértékû! Etalon lehetne a többi játék számára, hogy milyennek kell lennie egy DLC-nek. Nekem elsõre 5-6 óra között volt és iszonyat élveztem... már maga az oda jutás is ugye nem is annyira egyértelmû. :-)
Most lesz 3 DLC. Ami valljuk be EGY DLC, csak 3 felé szedték, mert így 3x lehet elkérni érte a lóvét. Aztán majd jön hamarosan a DaS 2 Complete újra kiadva. Nem tetszik. Nagyon nem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem itt azért az elõfizetõk kapnak egy kis kedvezményt.
1. A korábban bemutatott grafika, effektek kimerítették a bullshot fogalmát, elvégre a végeredmény merõben más lett.
2. A játék vitathatatlanul casualabb lett. Igen, van tér a HC játékosoknak is, de maga a WT nulláról a végéig jóval barátibb lett, mint eddig bármely souls részben.
3. DLC-k.
Abs. habzó szájjal szoktam védeni a From Softot, de ez így most egy kicsit olyan kabbafaxom irányukba -.-
Jelen esetben, mivel bõven rengeteg tartalom van az alapjátékban, különösebben nem fáj, hogy lesz, ráadásul ilyen hamar ... remélhetõleg az árához képest jó lesz, mint volt a DS1-es DLC.
Legrosszabb esetben egy kicsit késõbb, akciós idõszakban is becsúszhat olcsóbban.
Three new DLC chapters known as The Lost Crowns trilogy will take you through entirely original areas to face a slew of unknown enemies, overcome diabolic challenges, and take-on fearsome bosses.
- DLC of Crown of the Sunken King will be available in Europe and Australasia on July, 22, 2014 for PC and Xbox / July 23 for PlayStation 3
- DLC of Crown of the Old Iron King is scheduled for August 26, 2014 for PC and Xbox / August 27 for PlayStation 3
- DLC of Crown of the Ivory King will conclude the trilogy on September 23, 2014 for PC and Xbox / September 24 for PlayStation 3.
A Season Pass program is also available for the entire The Lost Crowns trilogy via Steam for PC and PlayStation Network for PS3 from today.
Crown of the Sunken King, the first chapter in the trilogy, sends you on a journey to reclaim the crowns that Drangleic’s King Vendrick once owned. Crown of the Sunken King features an entirely different world within the DARK SOULS II universe, where stepped pyramids span a vast underground cavern. It is said that one of the ancient crowns lay buried deep within these dark caverns; but surely such a valued item cannot sit unguarded. Players that seek adversity and glory will be rewarded with a crown that holds the strength of lords from times long past.