Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dark Lurker.
Azt mondod a videóban, hogy nagyon kemény. Mármint az eleje, ahol most voltál. Erre mit látok? Könnyedén vered le őket és köztünk legyen szólva én nem láttam a mobokban semmi keményet. Arra vigyázni kell, hogy mind ne szabadítsd magadra egyszerre...de egyébként volt ennél nehezebb már számodra. Gondolkodtam, hogy miért paráztál ennyire? Két olyan dolog volt ott, amitől -ha tudat alatt is- eléggé tartasz: sötét és mélység, ahova váratlanul le lehet esni. Mondjuk a sötét még elment volna, ha fütyörészel, de a zuhanás ellen az sem véd. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
15 medálom van... az életben nem lesz meg a 30. PC-n ez mocsok hamar ment ehhez képest :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Valami nem oké! Nálam volt a félmilka lélek, idéztek kb. 5-6 percenként. Gondoltam oké legyen, ha tényleg nem számít, hogy elnyomom-e vagy sem, akkor szintet lépek.
2 órája állok ott ahol 5-6 percenként idéztek és SENKI nem hív be...
Sentinelek jó kis harc volt... egyedül nyomtam le őket sorcival és a vége felé már kifogytam, volt benne kihívás :-)
Sorcival én is így jártam és bonusban ott az is, hogy a Heavy Soul arrow-t is kb. 30 percen belül be lehet lazán szerezni. Heide Knight-ból eddig kettő ment le nálam sorcival. Teljesen komolytalan volt, puff-puff, halott.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Míg ezt írtam betámadt egy nyomi, éreztem a rezgést a kontrolleren ... szegényke, nem sejthette, hogy ezen a szinten táposnak számítok ... pedig olyan magabiztosan támadott 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most lvl48-as vagyok 120k SM-el ... de még simán behívnak Pursuerhez.
Amúgy ez a sorci elég brutál az elején ... sőt, nagyon. Eleve kezd 30 soul arrow-al, aztán tök hamar, az öregasszonynál 1500 lélekért lehet venni még 30-at, azaz már 60 lövésed van, és brutál sebez, 170-240 között ... ami az elején van hogy egy lövés valaki, de max még meg kell karcoljam kicsit és úgy lesz vége.
Még az első Heide Knightnál a csoportos harc ezzel a karival gyerekjáték volt, még pajzsom sincs, felesleges 😊 jelenleg vagy két kézre fogom a fire swordot vagy egy kézbe meg lövök.
Úgy emlékszem a szintek be voltak lőve, meg volt vmi x millás határ is. Amit felszedtél az is hozzászámolódik rögtön, azt már néztem egyszer.
Most az új karival 101.000 a SM-em, de elvileg itt normál esetben csak 30-40.000 körül kéne lennie 😊 de még simán behívnak a bossnál.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.08. 15:35:29
Viszont a SoulMemory meg a már megszerzett lélek alapján megy, azaz amit már felszedtél az hozzáadódott, mindegy, hogy elköltötted vagy sem.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.08. 13:42:05
[merlinw.org]
Én is 4-5 évente cserélek gépet, de ez csak az alapra érvényes ... a VGA-t van, hogy a gép életciklusa közben cserélem, de van, hogy mikor gépet cserélek a VGA marad ... mint legutóbb is, a régi gépem még 8800GT-vel raktam össze, aztán félúton vettem bele egy 560Ti-t, majd mikor pont két éve lecseréltem a gépem (C2D E6750->Core i5 3570K), akkor maradt benne a VGA, és csak egy éve cseréltem le azt egy 660-ra (úgy, hogy eladva a kuponokat meg a régit még maradt is egy játékom meg egy ezresem pluszba).
Szerintem ennek a gépnek az életciklusában simán benne lesz még min egy VGA csere úgy, hogy az alaphoz hozzá sem kell nyúlni, az bőven sokáig jó még minden játék alá.
Főleg, ha más játékokat (pl. skyrim) is hasonló hévvel moddolsz (textúrákat főleg) akkor jobban jársz a 2 GB-ossal.
1kezdő:Én kb másfél két évre venném,addig csak elég lesz.
"-Hans! Nem megmondtam, hogy kapcsold ki azt a szemetet!?
-De annyyyyyyyyyaaaa! Nyári szünet van!
-Az lehet, de akkor is villanyoltás, fogmosás, alvás. MOST!"
Ellenben az Euro vs Forint árfolyamnak, és a magyar gazdaságnak több.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.08. 12:42:17
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok XBOXot vesznek egész kisgyermeknek is, aki elkezd játszani, de még nőnie kellene hozzá. Szerintem közülük találkoztál párral.
Persze nem fogsz 8k-ról leskálázva enb-vel beton 60 fps-el menni, de natív felbontáson csak a GeDoSaTo-s opciókat állítgatva (ingame veriháj) mellett stabilan kell hogy fusson.
Van valakinek GTX750?érdekelne hogy fut rajta a játék és hogy a grafikai modokat bírja -e,mert lehet ráraknám majd.Annyi előnyöm van hogy 1280x1024 a monitor.
Nekem az a bajom most is, hogy közel fél milla lélekkel futkosok. Nem akarok addig szintet lépni, mert már így is elég magas szinten vagyok PvP-hez. Félek, ha feljebb megyek a kutya nem fog beidézni :-(
Na szóval indítottam egy sorcit ... már megvan a Giant és Pursuer (akit a tetőn vágtam le) ... végig pajzs nélkül megyek, egyik kezemben kard, másikban a bot, védekeznem még nem kellett 😊 tegnap megálltam a tetőnél, nagyon jó lélek farm segíteni másoknak leverni Pursuert a tetőn. Nagyon sokan tartanak itt, gyorsan megvan és ezen a szinten 17.000 lélek jutalom (legalábbis a harmadik után ennyit kaptam, akkor néztem) nagyon jóóó ... alig adtak eddig lelket a monszták, most meg már 50k körül vagyok. Szerintem nyomom még itt egy kicsit a mókát aztán szórakozgatok, ez a kari ilyen coop-os mókás lesz 😊
Más...
Tegnap tovább folytattam a gyűjts össze 30 sunlight medalt XBOX360-on kálváriámat.
Most már állítom: A PC-s játékosok egyszerűen jobbak!
Annyi agyhalottal hoz össze a sors, hogy az leírhatatlan.
- Volt 2 olyan barom, akik meg sem várták, míg megidéznek engem segítőnek, hanem kb. arra értem be a boss-hoz, mire az egyik szétrusholva magát, már haldoklott, 10mp után meg is halt. Mi a tökömnek idéznek meg segítőt, ha meg sem várják, míg megjelenjek? Pedig gyors a netem. Úgy beírnék nekik valami durvát ilyenkor -.- Sajna controllerrel mire bepötyögöm lemegy a nap.
- Volt olyan warrior, aki azért idézett meg, hogy 4 db. Iron Keep-es tök átlag szoldzsát lenyomjak. Mutogatott előre, hogy arra ni, azokat-e! OMG -.-
Szaros 14 sunlight medálom van még csak a kb. ÖTVEN boss harcból, mert nagy átlagban rusholnak, nem evadelnek. A legdühítőbb, amikor egy lehelet élete van a bossnak és öregem lecsapatja magát a baromja -.-
Kis érdekesség, hogy mikor egyedül Lucatiel-el harcoltam a saját Rotten-es boss harcomért totálisan egyszerre halt meg mindenki :-D
Értsd jól: Meghalt a boss, meghalt Lucatiel és én is ugyan abban a másodpercben. Szerintetek megadta? Not. :-/
Privi! Köszi!😊
2. Háááát elég gyanús, hogy senki másnál nem láttam soha ilyet.
3. Az azért nem lehet, mert hétvégén is találkoztam a sráccal, meg tegnap is.
4. Tuti ez lesz a megoldás :-DDDD
Más...
Kedvem lenne összevágni egy videót arról, hogy az egyes boss harcok és húzós helyzetek milyenek melee karival és milyen sorcival. A különbség döbbenetes.
Pár nap nyomtam le a Belfry Gargoyle-okat is. Bár sima NG volt, de volt, hogy 4-en jöttek egyszerre. Volt katarzis a végén? NEM.
Miért nem? Ping-ping-puff-puff, messziről, biztonságosan... már én éreztem magam kellemetlenül :-(
Négy lehetséges opció:
1. A srác olyan védelmet tett magára, amit a Te varázslatod nem tud átütni.
2. Csalás
3. Program hiba. Nem vette találatnak, amit varázslattal ejtettél.
4. Mivel kijelentetted, hogy Te a melee karakter híve vagy és most meg vari lettél, ezt a program még nem hiszi el..😊
A játék még mindig nagyon meg tud lepni. A Bell Keeperes témát az achihoz már megoldottam az nem is volt vészes. A trükk az, hogy mihelyst lehet be kell lépni a covenantba és a gyűrűnek mindig rajtunk kell lennie. Tény, hogy a leghülyébb helyzetekbe idéznek be, de mire eljutunk Belfry Sol-ba, addigra már simán 15-20 győzelem összejöhet, a maradékot meg már a néha spawnoló gépi invaderrel, meg egyéb játékosokkal meg lehet lazán oldani.
A gond itt is a 30 Sunlight Medal beszerzésével van. Azt kell mondjam a PC-s játékosok jobbak, gyorsabb, ügyesebbek, profibbak.
Gyerekek olyan agyhalottakkal hoz össze a sors XBOX360-on, hogy már párom is néha nézi mik történnek :-/
Pár finomság csak tegnapról:
- Smelter Boss - látom rányom valamit a kardjára... igen, TÜZES sebzést. Az egész harc alatt kvázi nem is sebezte, egyedül vertem le -.-
- Belfry Sol - behív covenant gyűrű egy világba, az ürge feltartja a pajzsát és jön felém, nyomok rá egy HGSA-t, a pajzs ellenére lemegy az élete 40%-a, se egy evade, se egy kitérés semmi, csak jön sétálva felém feltartott pajzzsal. Nyomok még egyet, alig él, de semmi mást nem csinál csak jön, hisze benne, hogy előbb elér, mint elfogy az életereje. Nyomtam még egyet meghalt. WUT?
- Smelter Boss előtti rész - Megidéz engem megidéz egy másik ürgét. Mennénk bosst ölni. Integet. Ja ő nem Smeltert akar ölni, hanem az egész k. pályát velünk akarja kipucoltatni. Jó. Rendi vagyok. Sunbro. Legyen. Nem viccelek, kereken 3x halt meg attól, hogy a tűzbe gyalogolt... a 2.-nál már írtam neki Live-on, hogy "bmeg meg se mozdulj, mindent kitakarítok helyetted. Semmit nem kell tenned. 3. halálnál ignorra tettem. Agyhalott.
- Smelter Boss. Lucatiel + én + az ürge. Nyomjuk. Frankón Lucatiel-re megy a Smelter, de bőven van még életereje, a bossnak már alig 1 centi. Kényelmesen távolról írtok, Lucatiel lefoglalja. Erre fogja magát az idéző, nekiront a bossnak, az pontosan akkor csap és vége. Semmit nem kellett volna tennie. Táncolnia kellett volna, meg mutogatni -.-
- Iron Keep - Megidéznek, majd azt látom, hogy vagy 3-4 mob üti vágja a srácot, bang halott. Bang vissza a világomba. WTF?
- Belfry Sol. - Tresspasser. Adjunk neki. Leverem 10%-ra. Elrohan. Poti. Pici harc. Picit sebződök, ő nagyon... nem tudom magam nyilván gyógyítani invaderként. Elrohan. Poti. Pici harc. Megint lejjebb megy picit az életerőm, megint majdnem halálig verem, elrohan potizik.
Ez vagy 5x eljátszotta miután szó szerint lepotizott -.-
Bonus: Omnirider nevű user. Vagy cheater vagy én valamit nem tudok. Sorciként semmilyen varázslattal SOHA (pedig vagy 4x is küzdöttem vele) nem tudtam megsebezni. Telibe kaptam rengetegszer és semmi, egy mm-t sem ment le az élete. Karddal viszont tudtam sebezni. Ez hogy lehet???
Melee karival egyszerűen lehetetlen tisztességesen végigmenni rajta, úgy, hogy mindent fel is szedsz meg nem futkosol el a mobok elől.
A videóid most az emlékezetekben jártak, ahol említed az időlimitet, mint kárhozatra ítélt felesleges butaság. Ezen időlimit miatt többször is be kell menni, hogy egyrészt össze legyen szedve minden és megtaláljuk a küldetéstárgyat.
Kérdésem: az időlimit miatt annyiszor mehetsz be, ahányszor akarsz, vagy az is limitálva van?
Hint: Huntsman Copse-ban tessék sokat időzni.
A Dark Soulsban nagyon nagy jelentősége van a különböző animációknak. A különböző fegyverekhez és fegyvertípusokhoz különböző animációk tartoznak, melyeknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai - mivel nem megszakíthatók. Így ha netán a From Software úgy dönt, hogy új animációkat vezet be a játékba, annak komoly hatásai lehetnek. Márpedig könnyen elképzelhető, hogy ez lesz a helyzet, lelkes rajongók ugyanis némi hackeléssel rátaláltak néhány, eddig nem látott animációra, amiből akár arra is lehet következtetni, hogy valamelyik jövőbeni DLC-re tartogatják ezeket a fejlesztők."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha te nem veszed meg az egyetlen csepp a tengerbe, de a tenger cseppekből áll és ha egyre több csepp kerül ki a mederből, akkor ott már nem csak a lábad lesz vizes...