8811
Dark Souls II
-
#7530 De normál boss. Ketten vannak, két fekete macsek. A nevükre nem emlékszem. -
#7529 nemtudom a nevét.de a leírtak alapján nem is érdekel nagyon :D őszintén ez az utolsó boss is elvette a kedvem,neked is elfogja úgy érzem xd remélem Laza barátunk megint streamel majd,megnézném szegényt mit összefog szenvedni,én falnak megyek már most.nincs is kedvem megpróbálni xd -
Zozo0122 #7528 Értem, de akkor is ismétlés :( Nem tudod a 3. boss nevét? Nem találtad még meg? -
#7527 ez nem boss szerűen van bent,csak úgy névtelenül mint egy mob.tudod a mérgezős helyen volt az a dagadt béka szerű cucc,és letudott nyelni :D az a béna -
Zozo0122 #7526 Pontos neveket a népnek! Meg akarom őket nézni youtubeon ! :) -
#7525 igazából csak az a szaros ivory king húzott fel letudom és nem is érdekel.komolyan hányinger a játék már .nekem nem jön be amilyen lett. -
#7524 vicc az egész :| és találtam még egy bosst a sima játékból jabbát fehérben :| kezd elmenni a kedvem ettől -
Zozo0122 #7523 Ez komoly, vagy poén? :D Duplázás egy DLC-n belül? Mi a pontos neve? -
#7522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A harmadik boss a King's pet, még egy tigris, dark kivitelben -
#7521 értem,akkor talán elkapkodtam .köszi -
#7520 Az előbb írtam. Lényeg, hogy haladsz a játékkal és mindent meglátsz. Az utolsó boss-t ráérsz megölni miután mindennel végeztél. -
#7519 nekem nem olvastak le csak a középső.és amúgy tényleg mi a picsámmal olvasztom ki a jeges ládákat? -
#7518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tigris leölése után dumálsz a csajjal a trónteremben, ami által elolvadnak a jégtáblák, új utak nyílnak meg (na meg a ládák! :)). Meg kell keresned őket. Egyik pl a leszakadt híd másik végében van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 21:38:56 -
#7517 jó de hát eddig ilyen nem volt :o egyébként hol szabatísam ki őket? -
#7516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdv a Dark Souls-ban:) Szenvedj meg a győzelemért:) Egyébként, ha a tigris után kiszabadítod mind a 3 lovagot a ketrecéből, akkor négyen mentek boss-t ölni. Erre utólag jöttem rá, úgy valszeg sokkal könnyebb. Ja és ha a lovag(ok) túléli az első rohamot, befagyasztja a portálokat így nem jönnek kicsik a boss mellé.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 21:38:45 -
#7515 A challenge area-ba már bejutottam, de még nem csináltam meg, nem tudom milyen boss van ott. -
#7514 nagyon buziság az a boss főleg az előtte lévő sok lovag,és igen pont te jutottál eszembe hogy megint egy lovag a boss xd -
Zozo0122 #7513 Az Old Iron Kingben pont, hogy a 2 opcionális bosshoz vezető út a legrosszabb...meg a Smelter ismétlése :D Amúgy megnéztem youtubeon és hát persze, hogy újabb lovag az Ivory King...ki gondolta volna. Egyébként egész jónak tűnik a harc, de amikor előkapta a varázskardot ami 5x akkora mint ő, ott már érdekesen néztem a képernyőt. MInd1, a kicsik miatt valószínűleg tényleg jó harc lesz ez. Elárulod spoilerben a 3. boss nevét? Ránéznék arra is, mert úgy döntöttem, hogy egyelőre nem tolom le a DLC-t hanem pihentetem a gamet kicsit. -
#7512 azt én értem de a boss előtt a tömeget fasznak kell mindig újra? :o annyira nem könnyű.meg időhúzás.mér nem lehet egyből a bossra menni ha egyszer már letoltam a kis szarokat -
#7511 Nem kell foglalkozni a kicsikkel, koncentrálj csak a nagyra. Ha megölöd a kicsiket, jön helyettük másik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 19:46:29 -
#7510 Nekem tetszett a tömeg. Főleg bossfight közben mikor jönnek kettesével:) Jó kis futkosós taktikázós harc. -
#7509 nyomtam egy alt+f4 fullra húzott greatswordel is keveset csapok beléjük.aztán jön a boss 2 add hát oké nemtom mit mondjak.béna szar vagyok akkor .de ez hogy előtte szopni kell ez nagyon elvette a kedvem -
#7508 hát hallod ez az ivory king boss komolyan.mire eljutsz oda hogy ölhesd mindig leverni azt a sok lovagot.undorító .és mintha olyan könnyű lenne utána a boss.most komolyan ezt hogy gondoltál .:| -
#7507 A két főboss-t lenyomtam (nagggyyyooon kemény az Ivory King, vért izzadtam egyedül), megtaláltam a challenge boss fele vezető utat is, de ahhoz már nem volt türelmem:) Legjobb DLC a három közül. Mondjuk nekem mindegyik nagyon tetszett. (Ti mindig leragadtok a boss-oknál, pedig a lényeg az odáig vezető út:))
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 19:23:17 -
#7506 én nekem eddig ez a dlc tetszik a legjobban, a többi nem.nagyon nem jött be őszintén ,ez a boss is nagyon jó a többi pocsék számomra.de majd meglátjuk igen milyen a másik 2 boss :D -
Zozo0122 #7505 Én is hamarosan kipróbálom, de annyira felidegesített a 2. DLC, hogy még mindig nem öltem le az opcionális bossokat. Valszeg egyelőre őket kihagyom és előbb lenyomom majd az új DLC-t, aztán ha leszek olyan lelkiállapotban akkor visszatérek hozzájuk. De most komolyan, ez az egyetlen új gyönyörűség jobb mint egyszerre a 3 nyomorék az Old Iron King-ben. (Oké, Alonne jó, de az odaút...)De azért nem kiabálom el, ez most nálam telibe talált, de ki tudja mi fán terem a másik 2 új boss....:D Más dolog, hogy éppen most terveztem be egy másik játék végigjátszását is, szóval lehet előbb azt viszem végig és mire azzal végzek esetleg kijön ide is még egy utolsó DLC utáni patch, egy utolsó ráncfelvarrásként. -
#7504 ez nagyon tetszik :) nemsokára nyomom én is ^^ -
Zozo0122 #7503 Először azt akartam írni, hogy mi ez a szar láthatatlan boss meg nulla látótáv...de aztán megláttam ezt a videót és minden mérgem elment. Ebben van ötlet, tetszik! Nézzétek meg mi bújik elő a hóviharból :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7502 Patch 1.08 -
Rony94 #7501 De ekkora? Miket javítottak ki? -
#7500 Patch. -
Rony94 #7499 Na az érdekes, mert emlékeim szerint én nem vettem meg egyik DLC-t sem és mégis letöltette velem azt az 1 gigát. -
#7498 Igen, megkaptuk a kulcsot, lehet nyomatni:) -
#7497 Lehet, itt már játszanak vele. -
#7496 Már mától van az új DLC? Mert nemrég rántott le 1.1GB-ot, és már azt írja az új DLC-re, hogy telepítve. -
Esmun #7495 Rony94
Nekem bejöttek az új DLC-k:). Ha végigkeresel, végigfarmolsz mindent (vannak spéci fegyverek, amiket csak 1-1 ellenség dob) - szerintem 10 óra feletti időt tölthetsz el velük. A játékstílusodtól függ. -
Rony94 #7494 Én meg mostanában dobtam ki negyed millió forintot egy új gépre (lentebb láthatod), szóval én se most fogok venni PS4-et, de még PS3-at se. -
Zozo0122 #7493 Majd meglátjuk. Én reménykedem, mert nem PS4-et fogok venni a jövőben, hanem jobb PC-t. -
Rony94 #7492 Szerintem meg semmi esély hogy jönni fog PC-re. Hogy miért? A válasz egyszerű, a Sony nem a Microsoft. Ugyanis az utóbbi cégnél jellemző hogy a bejelentett exkluzívakat kiadják később PC-re. A Sony-nál ilyen még SOHA nem volt. Úgyhogy nem akarlak elszomorítani, de álmodj királylány! :( -
#7491 OOOOOOFFFFFFFFFFF
Tinman (ipon.hu): "Vane előzetes - a Shadow of the Colossus nyomdokain"
Korábbi hírünkben már írtunk arról, hogy a Shadow of the Colossus fejlesztői közül néhányan új csapatot hoztak létre és jelenleg a Vane című játékon dolgoznak Tokióban. Akkor még csupán pár képpel tudtunk szolgálni a Friend & Foe névre keresztelt független stúdió készülőben lévő kalandjátékából, most már viszont van egy kedvcsináló előzetesünk is, amelyben egy kissrác rohan a sivatagban szétszórtan heverő rejtélyes romok között, miközben lába nyomán különböző szabályos testek nőnek ki a homokból. A világ hangulata valóban emlékeztet a Shadow of the Colossuséra és az Icoéra is, és a kisfiú főhős is a klasszikus játékokat idézi."
"Bár a két nagy klasszikus előd PS3-as játék volt, a csapat a Vane-t elsősorban PC-re fejleszti, de úgy nyilatkoztak, hogy minden más platformra is elkészítik, amire csak rá tudják tenni a kezüket. A megjelenési dátummal kapcsolatban nem tudtak még semmi pontosat mondani, csak annyit, hogy "ha kész lesz", bár gyanítjuk, hogy hamarabb fog kijönni, mint volt kollégáik játéka, a The Last Guardian."
Youtube.