8811
Dark Souls II
-
1kezdő #7290 Nem tudom miért, de a PC-re szavaznék és várok is amennyi szükséges. :) -
#7289 "Ha nem ragaszkodsz az Xbox exkluzív címekhez"
Vagy ki tudod várni a PC-s megjelenésüket :D -
#7288 Ha nem ragaszkodsz az Xbox exkluzív címekhez (hirtelen nem is tudok olyat mondani, ami engem érdekelne), akkor kizárólag PS-t érdemes venni. Jobb játékok, erősebb hardver, Steam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.01. 17:44:28 -
#7287 az xbox one jelenleg sokkal nagyobb hátrányban van a ps4-el kezdjük ott hogy nagyon sok fantasztikus játék nem jelenik meg rá köztük ez sem.az xbox ex játékok meg nem érdekelnek.rosszabb minden tekintetben és drágább is. -
1kezdő #7286 Miért? Mennyit kóstál egy Xbox, hogy ennyit kell érlelni? Nem akarok venni, csak érdeklődöm. Egyébként egyetértek Kandurex-el: az enyémet is a japánba.:D -
#7285 itt is nagyon érik,xbox-ra nem is gondolok.de majd jövőre ^^ :D -
#7284 faszom a japánba, ha már kigondoltam -
#7283 BloodBorne megjelenés: 2015.02.05 !!!!! Egyelőre only japán ... ez EU-sat még nem tudni.
Érik a PS4 vásárlás :) -
#7282 Pedig hónapok óta mind a gedosato.ini, mind a dark souls saját profiljában is "enableDoF false" van. Frissítéskor is visszaáll minden. Azt töltsd le amit korábban linkeltem. -
Rony94 #7281 Nekem be volt kapcsolva mikor leszedtem. :D (de lehet az is hogy én kapcsoltam be véletlenül)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.31. 01:29:33 -
#7280 Alapból ki van kapcsolva benne régóta. Ha bekapcsolod sem ronda már, javította a srác egy ideje. Jó régi verziót használhatsz, ha még ilyen gondod van:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:28:57 -
Zozo0122 #7279 Na sikerült megoldanom és most marha jól néz ki a game :) Kedvem lenne újra végigtolni és egyébként stabilabb is :) Depth of Field nekem bejön, de az elmosódásokat kikapcsoltam. -
Rony94 #7278 Ha zavar az elmosódás, GeDoSaTo-n belül kapcsold ki a Depth of Field-et. Nem is értem miért van ez benne. Tök ronda lesz tőle a játék. -
Zozo0122 #7277 Letöltöttem, de már letöltés és frissítés közben hibát írt ki, viszont elvileg települt. Itt meg aztán káosz van, van egy csomó játéknak külön mappája, köztük a DS2-nek. Az abban lévő fájlokat tegyem a játék mappájába és közben fusson a GeDoSaToTool? Lehet, hogy csak túlzsúfolt napom volt, de nagyon bénázok -
#7276 Itt Beépített updater van így nem kell foglalkozni a verzióval. -
Zozo0122 #7275 Jónak tűnik, köszi a választ :) Hol találom a legfrissebb verziót? Mert nexuson csak valamii ENB-s verziót találtam, de amint gépközelben leszek lerántom a cuccot :) -
#7274 - Alapbeállításokon (gyak. csak elindítod) is sokkal szebb a játék tőle
- Forced windowed mode - azaz ablakos mód, ami ugye mindig jó, mert tudsz alt-tab-ozni bármikor, gyorsan.
- Texture override - azaz textura modok, skin-ek használata. Én pl átlátszó menü mod-ot használom (nexus-ról), ami szuper, mert harc közben is látok mindent ha éppen menüzöm. Emellett szép is.
- GeDoSaTo már majdnem 50 játékot támogat.
Lehet benne állítani effekteket, vannak fixek (pl input fixek gyagyi konzol-portokhoz, stb), meg még egy rakás egyéb beállítás.
Hogy gyorsabb lesz-e tőle, azt nem tudom, nekem bármit csinálok is 60fps-el fut a játék. 2 perc kipróbálni, GeDoSaTo nem bemásolós cucc, mint a DSFix volt, hanem külön program, tehát csak elindítod a DaS2 előtt és annyi. Nem kerül semmibe.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 22:24:27 -
#7273 Különösebben nem :) legalább tovább kitart a DLC :D
Jövő hét péntekig el lehet vele szórakozni, akkor jön a Dead Rising 3 ... egy ideig elleszek azzal :)
Már most szóljon valaki ha coop-ozna, úgy az igazi :) -
Zozo0122 #7272 Gondolom közületek sokan használják a Gedosato modot, de én még sosem tettem fel, valaki mondja már meg, hogy miért olyan jó azon kívül, hogy nagyon magas beállításokat is be lehet vele izzítani? Láttam a mindenféle HDR effekteket meg elmosódást amik nem tetszettek, de most arra lennék kíváncsi, hogy stabilabb is lesz tőle a játékbeli frame? Kérlek titeket valaki írjon róla egy ismertetőt vagy linkeljen egyet a legújabb verzióról :) Most fogom majd elkezdeni a DLC-ket, de nincs időm új karit építeni, ezért a legrégebbit (153-as szint) fogom a vénasszonyoknál úgymond újraindítani, de még nem találtam ki, hogy mifélét hozok ki belőle :D -
#7271 Szerintem azért ebben a félnapos küzdelemben benne is "megszakadhatott" valami -
#7270 Ahogy mondod :D Nézd meg Lazát, igazi férfiként küzd, úgy kell azt:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 14:40:26 -
#7269 Az igazi harcos fegyverek, páncélok és varázslatok nélkül, pusztán az acélos leheletére hagyatkozik... -
#7268 Havel pajzs.. a gyengék játékszere:) -
Zozo0122 #7267 -
#7266 Grat Laza fórumtárs, szép munka. Láttam tegnap, párszor nekifutottál. -
#7265 -
1kezdő #7264 Ez nagyon durva! Teljesen jogos volt a büntetés. Pedig jó a srác, de ami otromba, az otromba.:) -
#7263 "Elsőre elég sok nehéz van, de pár végigjátszás után már semmitől sem félsz, sőt hajlamos vagy arra is, hogy túl nagy legyen az önbizalmad."
Ilyet senki se csinál, ugyan már. Praise the Sun! 21:40
-
#7262 Ott egy köpésre a bonfire, pattints el egy astetic-et, nem sokkal nehezebb +-on.
Alonne megvolt már? Ha még nem, őt is szeretni fogod:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 21:23:40 -
#7261 Hú, ez a Dragon Aerie valami kegyetlen jól néz ki. Ritkán ámulok játék kinézetén mostanában, de ez valami lélegzetelállító! -
#7260 Háát, ezt a helyzetet pont nem jól látod :) bár a végére úgy tűnhet, hogy a tüzes kardos rész az egyszerűbb, a próbálkozásaim nagyobbik részében a tüzes részig simán eljutottam, ott viszont rendszering megszívtam, mert nem elég, hogy sokkal nagyobb területeken sebez, sokkal nagyobbat is sebez, kikerülni sem egyszerűbb, inni is sokkal kevesebb helyzetben lehet. Tudatosan nem ittam itt sokszor, mert szívatott már meg olyan helyzetben amire nem számítottam.
Szóval szerintem pont a második phase a genyább :) -
1kezdő #7259 Igazad van. Én puszta kézzel szoktam megfojtani őket. :D -
1kezdő #7258 Kezdem azzal, hogy gratula!.
Arra nem gondoltam, hogy a bunyó előtt rábeszélted, hogy félidőben tegye el az egyik kardját. Bár a mozgásodat nézve megértem, hogy elfogadta a javaslatod, ha nem akart egy brutálisabb verésbe beleszaladni. Míg két kard volt a kezében, több ugrálásra kényszerített, hisz szinte folyamatosan támadott. Aztán az egy kardos -még ha tüzes is volt- már kissé komolytalanná vált. Látványelemnek jó a tűz körbe hordozása, de ezzel mindig időt adott Neked egy kis szusszanásra és HP pótlásra. Itt már csak jutalomjátékká vált a küzdelem. Amikor először láttam, arra gondoltam, hogy mikor féléletre vered, majd elővesz valami extrát -mondjuk kinő a harmadik keze és abban kard lesz. De hogy elteszi...jó a rábeszélőképességed.:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2014.08.29. 20:22:47 -
#7257 Most én is végignéztem, párszor megakadt a lélegzetem, pedig tudtam hogy mi lesz a vége ... de azért mikor eltalált bennakadt a levegő :D
Lenyomnám még egyszer ... na majd a másik karival :)
Viszont majd állítok egy kis minőséget, mert ahogy nézem ez a 2Mbit-es feltöltés kevés, majd felnyomom. Amúgy 720p-re és 30 képkockára van állítva, de mozgásban nem túl szép.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.29. 19:44:40 -
#7256 Remélem, nem hangzik majd betegen: néha nekem is ökölbe szorult a kezem, és picit mintha meg is izzadt volna a tenyerem.
//Közvetítést nem láttam. -
Keveqiah #7255 Jah így már "lazán" lenyomta -
Zozo0122 #7254 Szép győzelem :) Néztelek kora délután, az akkori bizonytalanság átment rutinos magabiztosságba :) Így megy ez, szerintem mind ismerjük az érzést amikor egy új boss elsőként a földbe döngöl, majd néhány próbálkozás és ruházat/fegyverváltás, idegeskedés és lenyugodás után...nos, még mindig a földbe döngöl, de már nem puffanunk akkorát :DDDD Sokadjára végre legyőzzük és örölünk... de amikor legközelebb találkozunk vele a következő végigjátszásban, akkor már egyenlő félként harcolunk, a 3. végigjátszásnál meg örülhet, ha egyszer rosszul lépünk :) -
Zozo0122 #7253 Így van :) Be kell tanulni az adott boss mozgását és kész. Elsőre elég sok nehéz van, de pár végigjátszás után már semmitől sem félsz, sőt hajlamos vagy arra is, hogy túl nagy legyen az önbizalmad. Velem rendszeresen megesik, hogy csak hülyéskedek meg lazázok az ellenféllel és egy hirtelen mozdulattal mégis földbedöngöl :D Oké azért mindkét DaS részben van 1 boss akitől tartok: 1. részben Bed of Chaos, ezt nyilván mindenki tökéletesen megérti miért :D A 2. részben pedig a Smelter Demon, mert sajnos nálam, miután a béltartalmával lángralobbantja a kardját elkezd szaggatni a game :( -
#7252 Nem-e? :)
Ez a Twitches kiemelés -
#7251 Miért ne tudná?:) A great/ultra great sword-ök védelme is 50-80% Többet kell mozogni, lassabb a harc, ennyi. Egyébként minden további nélkül megölhető minden boss akár ököllel is:)