Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha fizetsz voksolsz is, a pénztárcáddal szavazol... arra, hogy ez jó, ezt akarod.
A latin kérdésedre az én válaszom az, hogy a NEKEM áll érdekemben, hogy elkészüljön xy Souls játék, mert szeretem, mert 5. végigvitel tájékán is képes vagyok baromira élvezni és fent maradni érte jó sokáig meló után, pedig ez a leggyengébb rész eddig. Ha nem készülne több, ha nem jönne a From-tól több játék az NEKEM nem esne jól.
És NEKIK is érdekük, hogy ne szemetet készítsenek, mert azt nem fogja megvenni senki.
Jól szórakozom, élvezem vs. ők beleölnek tetemes munkaórát, profitot akarnak és kapnak is.
Win-win.
Jól szórakozol, élvezed vs. ők beleölnek tetemes munkaórát, profitot akarnak kapnak is, de azoktól nem, akik lewarezolták.
Win-lose.
Törekedjünk az egyensúlyra...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez az a kérdés, ami mindent eldönt. Irányítja gondolkodásotokat, életeteket. Az érdek. Ha úgy diktálja, akkor hisztek benne, ha nem akkor üldözitek. Ha a profitorientált cég azt akarja, hogy termékét védjék és lehetőleg csak őtőle vegyenek, (sőt!) csak ő egyedül arathasson a piacon, akkor neki is fizetnie kell a megfelelő embereknek, hogy védjék termékét. Ekkor megint megjelenik az érdek: megfizettek, hát védem annak a cégnek a termékét. Rászabadítom a jogászokat, bírókat, rendőröket, szakembereket, hogy iktassák ki azt, aki nem fizetett és azokat, akik ezt lehetővé tették. Rögtön megvan a mód a másik kérdésedre is, hogy hogyan, mert a hogyan-t pillanatokon belül megalkotják és láss csodát működik is. A pénz, mint materiális hatalom dönt el mindent. Csak a profitból meg kell fizetned a kulcs embereket. De ahhoz, hogy megtudd fizetni, meg kell emelned a terméked árát /lásd: gyógyszerek/. De akkor a kutyának sem kell.
A világ nem úgy működik és nem is fog soha úgy működni, mint ahogy szeretnénk, vagy szeretnétek. Ideák születnek és halnak el, mert akiknek ezt meg kellene valósítaniuk, "csak emberek". Az ember érdek. Az érdekei mozgatják egész életét. Ami érdekében áll megteszi, ami nem, azt nem. Pl. a Japánok. Mondjuk ez a termék, amiről szó van. Azt szeretnék teljes joggal, hogyha megalkották ezt a terméket, azt minden országban ahol eladásra kerül, védjék. Ez az ő érdekük /sok pénzt hoz/. Joggal szeretnék ezt, mert erre nemzetközi egyezmények szólnak. De ezenközben szarnak az egész világra és a nemzetközi egyezményre és az emberek óhajára, hogy ne vadásszák a bálnákat, mert kipusztulnak. A Japán bálnát akar zabálni, ez az ő érdeke. Hát szarik mindenkire. Na de ha ő szarik, akkor ezt teszi más is. szóval: Cui prodes?
Alapból nem érdekel, hogy ki és hogy warezol, de az annyira szánalmas, amikor valaki több hsz-en keresztül bizonygatja és megideologizálja, hogy az a hülye aki néha dob egy lyukas 200-ast azoknak akik a komplett hobbiját egyáltalán lehetővé teszik.
Erre reagálva:
"A kérdés: vajon miért nem üldözik és zárják be a megosztókat, pedig a világ legegyszerűbb dolga lenne?"
[merlinw.org]
Nem ismerem és nem tudom, hogy ő töltötte fel. Általában Anonymous a vezeték és a keresztneve.
Nem, mert ha esetleg használnám a feltöltését/persze nem!/, akkor piszokság lenne részemről.
Nem, mert nem rossz szándékból tette.
Nem, mert pár éve még mindenki -kivétel nélkül- használta, illetve élt vele. És ha akkor jó volt, akkor ma miért nem?
Nem, mert nem vagyok spicli.
Nem, mert nem ütöm más dolgába bele az orrom.
Nem, mert nem vagyok inkvizítor, hogy eldöntsem mi a jó és mi nem.
Stb-stb. Különben sem a feltöltőt kell keresni, hanem az üzemeltetőt leállítani.
Ezt és sok más programot már nem akarják PC-re írni. Miért? Mert teljesen tisztában vannak vele, hogy azt könnyű feltörni. Nem is PC-re tervezték, de győzött az ésszerűség. Mert ésszerű, hogy ha fel is törik, de mindenki nem jut hozzá és aki nem jut hozzá, az megveszi. Tehát, onnan is befolyik elég szép summa. Pontosan tudták, hogy mi fog történni és mégis meglépték. Nem tették volna ha nem érte volna így is meg.
Nem kötelező se megvenni, se letölteni. Mindenki eldöntheti mit akar, vagy mit tud megtenni. Én a magam részéről a vásárlásra ösztönzök mindenkit...hisz a pénz az úr.😊
[merlinw.org]
...észérv sosem lehet mögötte.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne menjünk ebbe bele szerintem, mert úgysem fogod tudni megmagyarázni senkinek, hogy helyesen cselekszel.
Ahogy szoktam volt mondani, warezolj de csendben. Senkinek nem kell tudnia róla, ez a te magánügyed. Semmi okod büszkének lenni rá.
[merlinw.org]
A DLC pedig 22.-én jelet meg, viszont a patch 2 nappal korábban érkezett. A kulcsot az ajtóhoz mindenki 22.-én kapta meg, addig csak az aula volt bejárható.
[merlinw.org]
Akkor most dicsérted, vagy szidtad a "WRZ Pistáékat, mert némi előny megint ott /értem a finom célzást/. 😊
Apropó: "lopott"
Röviden így is lehet jellemezni és valahol igaz, De szerintem inkább engedély nélkül módosított verzió, amit megoszt valaki másokkal a készítő engedélye nélkül. Megveszi a legális példányt valaki /programozó/, majd feltöri és felteszi a megosztóra és mások ezt használják. De nem lopják.
Annyi, hogy:
* eredeti szoftver esetében a (Season Pass vagy a DLC) megvásárlással, és ezen felül dátumos aktiválással - STEAM - válik / vált elérhetővé a tisztességes és rajongó játékosnak.
* lopott verziónál
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A másik: 591 milliója van, miközben látszik, hogy legalább ennyi, ha nem több van a kariban. Ez hogy jön össze? Ha PvP, akkor mindig beviszi magával és sose bukik? A játékkal ennyi idő alatt nem lehet összehozni. Neked is elég sok van, de ha jól láttam, azonnal szintet lépsz, ha összejött a következő szint.
Szóval, hogy van ez?😊
...mert nagyon berzenkedek tőle, egy Demon Souls folytatás lett volna a király
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tinman! Olvass privit Lsz.😊
Pont azon akadtam ki, hogy a játék 1. percében van egy raklap soul arrow-od, amivel kb. végiglövöldözheted azokat a helyszíneket, amik melee-vel, azért pár halált garantálnak. 30 perccel később már a 2. számú erős spell is meglelhető egy ládában. Pusztulgurulminden.
A beinvadelő gép black phantomok el sem tudnak érni soha, nem, hogy kinyírjanak? :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rengeteg olyan hely van a játékban, ahol ha nem tudsz fentről, vagy távolról lövöldözni, akkor bizony nem lesz egyszerű dolgod... u.e. a helyeken egy melee karival kőkeményen küzdesz az életedért.
Eleve a sorci nagyon nagy előnye, hogy nem kell szinte semennyire közel lenned a támadott lényhez, így bizony tetszik-nem tetszik az egész át megy egy kibaxott nagy Call of Duty-ba.
Soha ennyire nem voltam erről ennyire meggyőződve, mint most: Souls játék = MELEE karakter!
Lehet persze próbálgatni később más karikat is just for fun, meg nyilván PvP-ben minden build megtalálhatja a számítását, de PvE az kardosharcoscsapatás, ha full élményt akarsz és katarzist.
Van az a sárga üvegecske ami a bal alsó sarokban a 4-es tárgynézetnél alul van... valami Estus flaska vagy mi van ráírva. Na... az mire jó?
Csak azért kérdezem mert sorcival nincs rá szükség, pedig már a játék 60%-a mögöttem van...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Akkor a 60. részről: örömmel konstatáltam, hogy nem vetted ki az ejtőernyős kiképzés első nehéz lépéseit. Hát, nem vennélek fel a Delta force elit egységbe, mert az első bevetésen szörnyethalnál, de a kitartásod kifogástalan. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
[merlinw.org]
Az meg egyenesen sértés lenne a Dark Souls-ban, ha a dagi bekapja a fejed és erre kiírná a játék, hogy nyomja meg a nagy E gombot, ha szabadulni akar.😞(
Elég buta megoldás, de legalább viszonylag kevés ellenfél képes ilyenre.
Ezernyi konzolos játékkal játszottam már és a játékvilágban bizony eléggé bevált szokás, hogy az ilyen megragadós/elkapós támadásból valamilyen kombóval ki lehet jönni. A DaS ebben is kivétel.
A legröhejesebb pedig az, hogy feltartott pajzsot, staminát ignorál teljesen és full életről is véged.