Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Akkor is adnék valamennyit a From-nak, ha ingyen adták volna a cuccot.

Mert ha fizetsz voksolsz is, a pénztárcáddal szavazol... arra, hogy ez jó, ezt akarod.

A latin kérdésedre az én válaszom az, hogy a NEKEM áll érdekemben, hogy elkészüljön xy Souls játék, mert szeretem, mert 5. végigvitel tájékán is képes vagyok baromira élvezni és fent maradni érte jó sokáig meló után, pedig ez a leggyengébb rész eddig. Ha nem készülne több, ha nem jönne a From-tól több játék az NEKEM nem esne jól.

És NEKIK is érdekük, hogy ne szemetet készítsenek, mert azt nem fogja megvenni senki.

Jól szórakozom, élvezem vs. ők beleölnek tetemes munkaórát, profitot akarnak és kapnak is.

Win-win.

Jól szórakozol, élvezed vs. ők beleölnek tetemes munkaórát, profitot akarnak kapnak is, de azoktól nem, akik lewarezolták.

Win-lose.

Törekedjünk az egyensúlyra...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megint tévedsz! Jó szándékú vagy és értelek. De! Felhívnám figyelmed, hogy nem én robbantottam ki ezt a kis szösszenetet és nem is folytattam. Mondtam valamit és volt aki ezt felpörgette és volt aki újra felmelegítette. Itt nem erről kellene beszélni, de újra és újra tematizálja valaki. Hagyjuk elülni a port és beszéljünk a játékról. Miért? Mert vannak dolgok, amik nem változnak. Rágódhatunk rajta, szitkozódhatunk, rázhatjuk az öklünk /mint az Albán légvédelem/, de pusztán ettől nem fog változni semmi. Idő kell és türelem és belátás. Mondtam: elfogok menni és megveszem -már csak a kedvetekért is- a játékot. Szerintem ez eléggé jól hangzik...nem?😊
A "hogyan" soha nem volt kérdés. A kérdés, amit már írtam, de elsiklottál finoman felette, ezért újra ide írom: Cui prodes?

Ez az a kérdés, ami mindent eldönt. Irányítja gondolkodásotokat, életeteket. Az érdek. Ha úgy diktálja, akkor hisztek benne, ha nem akkor üldözitek. Ha a profitorientált cég azt akarja, hogy termékét védjék és lehetőleg csak őtőle vegyenek, (sőt!) csak ő egyedül arathasson a piacon, akkor neki is fizetnie kell a megfelelő embereknek, hogy védjék termékét. Ekkor megint megjelenik az érdek: megfizettek, hát védem annak a cégnek a termékét. Rászabadítom a jogászokat, bírókat, rendőröket, szakembereket, hogy iktassák ki azt, aki nem fizetett és azokat, akik ezt lehetővé tették. Rögtön megvan a mód a másik kérdésedre is, hogy hogyan, mert a hogyan-t pillanatokon belül megalkotják és láss csodát működik is. A pénz, mint materiális hatalom dönt el mindent. Csak a profitból meg kell fizetned a kulcs embereket. De ahhoz, hogy megtudd fizetni, meg kell emelned a terméked árát /lásd: gyógyszerek/. De akkor a kutyának sem kell.

A világ nem úgy működik és nem is fog soha úgy működni, mint ahogy szeretnénk, vagy szeretnétek. Ideák születnek és halnak el, mert akiknek ezt meg kellene valósítaniuk, "csak emberek". Az ember érdek. Az érdekei mozgatják egész életét. Ami érdekében áll megteszi, ami nem, azt nem. Pl. a Japánok. Mondjuk ez a termék, amiről szó van. Azt szeretnék teljes joggal, hogyha megalkották ezt a terméket, azt minden országban ahol eladásra kerül, védjék. Ez az ő érdekük /sok pénzt hoz/. Joggal szeretnék ezt, mert erre nemzetközi egyezmények szólnak. De ezenközben szarnak az egész világra és a nemzetközi egyezményre és az emberek óhajára, hogy ne vadásszák a bálnákat, mert kipusztulnak. A Japán bálnát akar zabálni, ez az ő érdeke. Hát szarik mindenkire. Na de ha ő szarik, akkor ezt teszi más is. szóval: Cui prodes?
benőmenő
Igazad van, teljesen ésszerű, hogy egy játékba beleölsz 100+ órát, aminek a topikjába napi szinten írogatsz, hogy mekkora királyság és egy kurva forintot nem vagy hajlandó fizetni érte, hogy lássa a kiadó, megérte normálisan leportolni pc-re is. Ezzel a hibátlan logikával egyszerűen képtelenség szembeszállni.
Alapból nem érdekel, hogy ki és hogy warezol, de az annyira szánalmas, amikor valaki több hsz-en keresztül bizonygatja és megideologizálja, hogy az a hülye aki néha dob egy lyukas 200-ast azoknak akik a komplett hobbiját egyáltalán lehetővé teszik.
MerlinW
A torrent oldalakon nincs semmilyen illegális tartalom, nem tárolnak semmit, csak elosztóként üzemelnek. Pont ezért üzemelhetnek. A kérdés egyébként nem az volt, hogy miért nem, hanem hogy hogyan😊

Erre reagálva:
"A kérdés: vajon miért nem üldözik és zárják be a megosztókat, pedig a világ legegyszerűbb dolga lenne?"

[merlinw.org]

Nem! Több okból:
Nem ismerem és nem tudom, hogy ő töltötte fel. Általában Anonymous a vezeték és a keresztneve.
Nem, mert ha esetleg használnám a feltöltését/persze nem!/, akkor piszokság lenne részemről.
Nem, mert nem rossz szándékból tette.
Nem, mert pár éve még mindenki -kivétel nélkül- használta, illetve élt vele. És ha akkor jó volt, akkor ma miért nem?
Nem, mert nem vagyok spicli.
Nem, mert nem ütöm más dolgába bele az orrom.
Nem, mert nem vagyok inkvizítor, hogy eldöntsem mi a jó és mi nem.
Stb-stb. Különben sem a feltöltőt kell keresni, hanem az üzemeltetőt leállítani.
MerlinW
Kíváncsi lennék, hogy kapsz el egy feltöltőt, bizonyítod tettét😊

[merlinw.org]

Az ötlet nem rossz és meg is tennék, ha nem volna utána büntetés. A kérdés: vajon miért nem üldözik és zárják be a megosztókat, pedig a világ legegyszerűbb dolga lenne?

Ezt és sok más programot már nem akarják PC-re írni. Miért? Mert teljesen tisztában vannak vele, hogy azt könnyű feltörni. Nem is PC-re tervezték, de győzött az ésszerűség. Mert ésszerű, hogy ha fel is törik, de mindenki nem jut hozzá és aki nem jut hozzá, az megveszi. Tehát, onnan is befolyik elég szép summa. Pontosan tudták, hogy mi fog történni és mégis meglépték. Nem tették volna ha nem érte volna így is meg.

Nem kötelező se megvenni, se letölteni. Mindenki eldöntheti mit akar, vagy mit tud megtenni. Én a magam részéről a vásárlásra ösztönzök mindenkit...hisz a pénz az úr.😊
MerlinW
Jogos, holnap megyek is bankot rabolni. Mégis ésszerűbb, mint napi 8 órában gürizni a pénzért.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Végül is, a WRZ-t csak indokolni lehet...
...észérv sosem lehet mögötte.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ugyan már! Írtam, azt hiszem pont Neked. Ésszerűség, nem büszkeség. Cui prodest?
MerlinW
Tehát, ha én pénzt hamisítok amit te elköltesz - tudatában annak, hogy a pénz hamis - akkor csak én leszek bűnös?
Ne menjünk ebbe bele szerintem, mert úgysem fogod tudni megmagyarázni senkinek, hogy helyesen cselekszel.
Ahogy szoktam volt mondani, warezolj de csendben. Senkinek nem kell tudnia róla, ez a te magánügyed. Semmi okod büszkének lenni rá.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem 72 millióm van csak co-op-ból. PvP-ből még több esik, főleg bizonyos SL felett, mikor már nincs mire költeni a lelket és sokak 5-10 millió lélekkel rohangálnak.

A DLC pedig 22.-én jelet meg, viszont a patch 2 nappal korábban érkezett. A kulcsot az ajtóhoz mindenki 22.-én kapta meg, addig csak az aula volt bejárható.

[merlinw.org]

gerey
Ezt nem kell cifrázni, ez lopás. Attól, hogy csóró egyetemista vagy és sörre kell, vagy napi 12 órában nyomod éhbérért, a warz akkor is lopás.

Értem, dátumos aktiválás. Ajtó akkor nyílik amikor a dátum engedi.
Akkor most dicsérted, vagy szidtad a "WRZ Pistáékat, mert némi előny megint ott /értem a finom célzást/. 😊

Apropó: "lopott"
Röviden így is lehet jellemezni és valahol igaz, De szerintem inkább engedély nélkül módosított verzió, amit megoszt valaki másokkal a készítő engedélye nélkül. Megveszi a legális példányt valaki /programozó/, majd feltöri és felteszi a megosztóra és mások ezt használják. De nem lopják.
IMYke2.0.0.0
"Egész pontosan, mi az összefüggés a megjelenés és a gépemre feltett játék működése közt? "

Annyi, hogy:

* eredeti szoftver esetében a (Season Pass vagy a DLC) megvásárlással, és ezen felül dátumos aktiválással - STEAM - válik / vált elérhetővé a tisztességes és rajongó játékosnak.

* lopott verziónál a warez scene áthidalta, így a "kiadásuk" időpontjában azonnal elérhető volt a DLC terület. Ez sehol sem mérvadó, csak WRZ Pistáéknál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne már!😄 Ha benn volt, akkor a játéknak működnie kellett volna. Vagy akkor nyílik csak ha megjelenik a játék? Egész pontosan, mi az összefüggés a megjelenés és a gépemre feltett játék működése közt?

A másik: 591 milliója van, miközben látszik, hogy legalább ennyi, ha nem több van a kariban. Ez hogy jön össze? Ha PvP, akkor mindig beviszi magával és sose bukik? A játékkal ennyi idő alatt nem lehet összehozni. Neked is elég sok van, de ha jól láttam, azonnal szintet lépsz, ha összejött a következő szint.

Szóval, hogy van ez?😊
Nehezen tudott volna bemenni 2 nappal a dlc megjelenés előtt. 😊
Mikortól válik komolytalanná a DaS2 ?

591 millió és nem tudja, hogy kell bemenni.😊
Igaz, de szerintem jól van ez így. Egy fantasy játékban egy nagy hatalmú mágus igenis legyen erősebb egy harcosnál, viszont ha a közelébe érnek...nekem nagyon tetszik az, hogy a mágusok pvp-ben is félelmetes ellenfelek. A csalókat meg a köszöntés nélkül 30 varázslatot a képedbe robbantó nyomorultakat hagyjuk 😄 A másik meg, hogy egy melee kari után egy profinak (simán annak nevezheted mostanra magadat Te is és még jópáran innen 😊 ) szinte már mindegy, hogy mivel játszik, mert semmi nem lepi meg. Én jelenleg pihentetem a játékot, mert kívülről tudom az egészet. (PVE)...várok amíg kijön az összes DLC, addigra pár apróságot biztosan elfelejtek + ott lesz a sok új tartalom.
benőmenő
Én is remélem, hogy lesz legalább vmi új teaser gamescomon, de szerintem inkább a TGS-en lesz majd róla szó bővebben.
Kandurex
egyébként lassan itt a Gamescon nagyon kíváncsi leszek a Bloodborne bemutatóra, ha lesz...

...mert nagyon berzenkedek tőle, egy Demon Souls folytatás lett volna a király

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

benőmenő
Igen amikor azt mondták a készítők, hogy népszerűbbé akarják tenni a sorcikat még kevesen gondolták, hogy ez alatt már-már játékrombolóan OP-vá balanszolást értették 😄
Nincs itt semmi gond. A játéknak nincs játékerősség szabályzó beállítási lehetősége, ezért tettek bele olyan lehetőséget, hogyha nem akarsz állandóan halni, vagy nem tudsz közelharcban nagyot alakítani, akkor olyan karit építhetsz ami távolról is eredményes. Hogy ez nem olyan játékélmény? De igen! Annak aki nem olyan spiller rögtön. Ha már hozzászokott a légkörhöz, akkor átalakítja a kariját, illetve, indít egy harcost. Hagyni kell a gyengébb játékosokat is élni.

Tinman! Olvass privit Lsz.😊
Tinman
Túl erősek... ráadásul elég hamar.

Pont azon akadtam ki, hogy a játék 1. percében van egy raklap soul arrow-od, amivel kb. végiglövöldözheted azokat a helyszíneket, amik melee-vel, azért pár halált garantálnak. 30 perccel később már a 2. számú erős spell is meglelhető egy ládában. Pusztulgurulminden.

A beinvadelő gép black phantomok el sem tudnak érni soha, nem, hogy kinyírjanak? :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
pedig a sorcik ilyenek voltak mindig is... talán valami harcrendszer változás kellene a cast típusú karaktereknél

Tinman
Igen... itt a Pyro most azért nem annyira csúcs, de a sorci PvE-ben elég röhejes :-/

Rengeteg olyan hely van a játékban, ahol ha nem tudsz fentről, vagy távolról lövöldözni, akkor bizony nem lesz egyszerű dolgod... u.e. a helyeken egy melee karival kőkeményen küzdesz az életedért.

Eleve a sorci nagyon nagy előnye, hogy nem kell szinte semennyire közel lenned a támadott lényhez, így bizony tetszik-nem tetszik az egész át megy egy kibaxott nagy Call of Duty-ba.

Soha ennyire nem voltam erről ennyire meggyőződve, mint most: Souls játék = MELEE karakter!

Lehet persze próbálgatni később más karikat is just for fun, meg nyilván PvP-ben minden build megtalálhatja a számítását, de PvE az kardosharcoscsapatás, ha full élményt akarsz és katarzist.

IMYke2.0.0.0
Az első részben a Pyro volt ilyen karakter, igaz?

Tinman
:-DDD

Tinman
Hát gyerekek tolom sorcival a játékot (5. végigjátszásom) és a PvE az kb. meghalt.

Van az a sárga üvegecske ami a bal alsó sarokban a 4-es tárgynézetnél alul van... valami Estus flaska vagy mi van ráírva. Na... az mire jó?

Csak azért kérdezem mert sorcival nincs rá szükség, pedig már a játék 60%-a mögöttem van...

Laza
Tök véletlen dumáltam Vendrickel ... anno elnyomtam ott egy Asceticet, de ő még ottmaradt, mondom leverem 😊 és lát mi van itt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nézem mi a fenéért kutyulódtak össze a statjaim ... erre a Sunken King korona csinálja ... elvesz 1-1-et a VGR és VIT-ből, és ad 1-1-et az END, STR, DEX, INT, FTH statokhoz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman

Akkor a 60. részről: örömmel konstatáltam, hogy nem vetted ki az ejtőernyős kiképzés első nehéz lépéseit. Hát, nem vennélek fel a Delta force elit egységbe, mert az első bevetésen szörnyethalnál, de a kitartásod kifogástalan. 😊
Kandurex
he? néztem az 58 -ast de nincs benne ez a buzi szöveg 😄

Laza
27:20-nál jobb ... 'El ne tűnj ... ez az ... a francbaaaa' 😊

Tinman
<#nyes>

Solid Snake
Gyáva vagy <#love12>
Tinman

Solid Snake
Jeronióóóó <#hehe>
Terawatt
Srácok ezt a vidit látnotok kell. <#hehe> Twitch tv-s szóval azt szerintem nem lehet rendesen embedelni, így ott a link. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tinman
Berúgom a Vengarl +5-ös szettel, mind az egy szemét... hát nehogymá ne hassa meg :-)

Akkor nézzük egy pillanatra a jelenetet: pajzs előre tartva, fej leszegve. A troll nem hatódik meg eme tartástól, lévén sokkal nagyobb és jelentősen erősebb. Lágyan -már amennyire egy trolltól ez telik- a szemedbe néz és a két karodnál fogva felemel. Mivel a kezeiddel tudsz csak harcolni, elképzelhetetlen egy kombó. Ha ezt a játék lehetővé tenné, akkor a következőt tehetnéd: mikor felemel, hogy megcsócsáljon, Te orrba fejelnéd és ezzel egy időben tökön rúgnád. Ekkor eldobna és már jöhetne a csoda kombó.😊
Tinman
Igen, tudom, meg is oldottam, de NG+-on már... sajna a videóban a múlt van.

MerlinW
Az Aida-s NPC hitman quest-jét meg lehet csinálni úgy, hogy senkit nem bántasz. A sunset staff nálad van, a toll is, a kalapot odaadja a muki, ha beszélsz vele, a létrát meg megveheted a csókától Majulában.

[merlinw.org]

Tinman
Nem QTE-re gondoltam, hanem combóra... írtam is :-)

Solid Snake
benőmenő
Azért a gow 1-2 karikapüföléseinél én Kratos minden fájdalmát/erőfeszítését átéreztem, de valóban erősen kilógna a játékból bármiféle qte.
Értem, amire célzol, de most gondolj bele, hogy az milyen röhejes lenne, ha fej nélkül, vagy csontig leszopogatott fejjel kellene tovább játszanod. Na, akkor inkább a halál.😊
Az meg egyenesen sértés lenne a Dark Souls-ban, ha a dagi bekapja a fejed és erre kiírná a játék, hogy nyomja meg a nagy E gombot, ha szabadulni akar.😞(
benőmenő
Az egynél hallottam olyan urban legendet, ha a shoulder gombokat püfölöd hamarabb elengednek, de én nem vettem észre ilyesmit.
Elég buta megoldás, de legalább viszonylag kevés ellenfél képes ilyenre.
Tinman
Ez a másik amit nem értek.

Ezernyi konzolos játékkal játszottam már és a játékvilágban bizony eléggé bevált szokás, hogy az ilyen megragadós/elkapós támadásból valamilyen kombóval ki lehet jönni. A DaS ebben is kivétel.

A legröhejesebb pedig az, hogy feltartott pajzsot, staminát ignorál teljesen és full életről is véged.