8811
Dark Souls II
-
#7410 Pedig nekem a Fume Knight volt a DLC egyik legjobb része, végre egy jobb boss :)
Nem lehetetlen :)
-
#7409 +Imi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler] [/spoiler]
[spoiler]OFF
[spoiler]Ne olvasd el, mert semmi köze a Souls játékokhoz. [spoiler]Ennél jobban már nem tudom elrejteni, bocs, hogy élek. [spoiler]
Nekem anno exem+szülei vettek egyet, valami bődületes pénzért, Nike akármi. Sulykolták belém, hogy ne legyek már konzervatív fax igen is tessék divatosan ebben flangálni nyaraláskor/strandon. Azt a szart az első percben gyűlöltem. Nem férfinek való. Eleve ki a tökömnek jó az, hogy ez ujjad között van valami??? Minek oda bármi? Ha jó Isten azt akarta volna, hogy egy fröccsöntött műanyag tipli legyen a lábujjunk között, akkor odateremti... nem így tett.
Szóval, jeleztem nekik többször, hogy én nem akarom őket megsérteni, de tessenek már a faszukra húzni ezt a szart, de csak nyomták, hogy meg kell szoknia lábnak, meg ez márkás, meg én nem tudom, nem értek hozzá, paraszt vagyok. (A szavak mások voltak term., de a lényeg ez volt).
2 nap múlva megoldódott magától a helyzet, mert már nem tudtam járni, nagyjából úgy nézett ki nekem is a lábam, mint a képen, csak nekem az ujjam között volt leginkább totálkár. Érdekes mód, soha többet senki még csak meg sem említette nekem többet ezt a sátán okádmányát.
Elhiszem Imi, hogy zuhanyzóban oké, de bmeg, hogy ebben akár elmenni egy fagyiért a strandon? Inkább 1000x mezítláb... rá is szoktam erre, baromi egészséges, jót tesz a bokának, a talp idegeinek, az ujjaknak és ami a legtutibb, hogy gyorsabban tudsz egy idő után futni, mert a finom kis izmokat/ízületeket megerősíti a mezítlábas mászkálás. :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.17. 20:19:15 -
#7408 Az a helyzet, hogy igazad van. -
Zozo0122 #7407 Nos, ez a Fume Kinght egy rakás szar :D Már bocsi srácok, de az...rosszul vagyok tőle szabályosan...még a pontjaimat is újraosztottam és feltoltam az Adaptabilityt 25-re, kb. esélye sincs a nyomoréknak, van, hogy meg sem tud ütni addig, amíg el nem kezdi koppintani a Smelter Demont a tüzes kard trükkel...onnantól kezdve én mehetek a picsába és újra elér BÁRHOL. Tegnap még 1 percig nem bírtam vele, most már a tüzes kardig simán megy, valszeg estére vagy holnapra eljön az a szint is, hogy legyőzöm, de komolyan el fogok rajta gondolkodni, hogy a következő végigjátszásból ki fogom hagyni ezt a DLC-t...jó nem fogom, mert túl jó itemeket lehet szerezni, de ha a 3. DLC-ben beraknak akár EGY tetves lovagot, vagy ilyen nyomorékságot mint ez, akkor elég rendesen elveszik az egésztől a kedvem...legyenek már ennél ötletesebbek. Az meg külön gáz, hogy 25 ADP kellett ahhoz, hogy végre olyan magabiztosnak érezzem magam a mozgásban, mint az első részben. Eddig kb. 25x küzdöttem meg a Fume Knighttal, most az következik, hogy csinálok egy fire infuse-os dragon pajzsot és azt a tetves tüzes kardját beleállítom a saját...oké, nyilván nagy sikerélmény lesz, amikor nyerek, de annyira mégsem, mert nincs sok kedvem vele küzdeni, és így kedvetlenül időrablásnak érzem az egészet :( Mind1, legyünk túl rajta. Ha ezek után Allone vagy kicsoda is rossz harc lesz, akkor kinyomtatom a játék borítóját, kiírom a játékot DVD-re és rituálisan felgyújtom, ezt felveszem és kirakom Youtubera Dark Souls 2 Fucking Knights Rage címmel. Oké, dühroham vége, bocsi Megyek tovább harcolni. -
#7406 OFF:
Strandra nem járok, ellenben a zuhanyzó papucsom hasonló [na, nem Dark Souls-os, és nem ilyen műanyag] :) -
Rony94 #7405 OFF
Nekem van hasonló papucsom, csak a gumi helyett valami szövetanyag van. És sose volt kényelmetlen és sosem cseszte szét így a lábam. Persze azt is vegyük figyelembe hogy főképp strandokon hordom csak.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.17. 19:06:40 -
#7404 Az komoly, hogy még mindig van olyan idióta, aki ilyen szemetet a lábára vesz?
18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóltam, hogy 18+![spoiler]
[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.17. 19:03:03 -
Rony94 #7403 Ez ilyen must have! *.* Én lennék a legmenőbb a strandokon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.17. 18:59:13 -
#7402 hm.., -
#7401 "Bloodborne Alpha Invites Going Out to Platinum Souls Holders"
"Well here’s an interesting thing. It looks like Bloodborne alpha test invites are being sent out to anyone who has a Platinum trophy in any of the previous Souls games."
Bloodborne Alpha Test Selection Emails Going Out
"If you have a platinum in any of the Souls games then you may have probably gotten this email now. Sony has been sending emails for Bloodborne Alpha Test but the requirements for it aren’t clear yet."
Na nem mintha olyan nehéz lenne platina acsit szerezni a játékban. -
#7400 Nem az alpha a kamu, hanem a platina kérés. -
#7399 Nem feltétlenül, már ketten is kaptak értesítést a fórumról. Itt az egyik tag, a másikat most nem találom. -
#7398 kamu -
#7397 "Te kaptál meghívót a Bloodborne alfatesztjére?
Nem? Nos, akkor valószínűleg azon terebélyes csoportba tartozol, akiknek nincs platinum trófeája egyetlen Souls-játékban sem. Vagy ha van, akkor egyszerűen csak szerencséd nincs. Aki ugyanis rendelkezik platinával akár a Demon's Soulsból, akár a Dark Souls két részéből, annak van esélye bejutni a From Software új játékának korai tesztjébe. Figyeljétek a levelesládátokat!"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.17. 12:41:50 -
Zozo0122 #7396 Tinman:
Így. Ez nem kihívás, hanem időhúzás...de most komolyan miért nem lehetett kitalálni BÁRMI mást? Kaptunk volna valami tűzmágus bosst, vagy valami fém szörnyet, esetleg Nadaliát, ha megszereztük a lelkének minden darabját, vagy akár megint valami lávaszörnyet, lávadémont, füstszörnyet, amit nem lehet sebezni csak valami különleges módon, esetleg egy szobát ahol ilyen vastag láncokon egyensúlyozva kell harcolni a bossal és nagyjából ezekről a pályákról ennyi különböző lehetséges boss jut eszembe, de nem, fel kellett használni egy régit és be kell baszni még egy lovagot :D
MerlinW:
Nálam ami opcionális, az is kötelező :D Az első DLC-ben amúgy pont a 3 lurkó volt a legjobb bossharc, csak az volt a baj, hogy azok mindhárman SENKIK voltak egyetlen utalás nélkül arra, hogy kik ők. Valami háttértörténet jó lett volna, hogy ez a 3 gyökér összefogott, de Sinh csúnyán rájuk nézett és elbújtak a kriptába vagy mit tudom én:D Alonnenál még nem tartok, de gyanús az a páncél, amivel nem tudtam mit kezdeni és egy szép nagy kard fekszik mellette a földön amit persze nem vehetek fel...Fume-nál meg nem a nehézséggel van igazán bajom, hanem hogy tökre nem motivál, hogy legyőzzem ezt a szintén senkit...jah igen és a kint lévő gyógyító aurák...felfedeztem kb. mindent és összesen találtam 10 darab olyan vaskarót amivel kiktattam 10-et, de itt még maradt egy és nincs több karóm...szóval nem is tudom az utolsót eltakarítani onnan, de fogadjunk, hogy a boss után nyílni fog egy ajtó és ott lesz mögötte...:D -
#7395 Smelter az... jah érdekes húzás volt, mégis valamiért élvezetesebb a harc vele, mint az elődjével. (Egyébként opcionális co-op challenge area, mint a három lurkó az első DLC-ben). Fume és Alonne nekem tetszettek. Fume-nak tetszett a technikája, Alonne-nek pedig a sebessége. Fume egyébként nem nehéz, ha kiiktatod a gyógyító aurákat, valamint ha kicsit odafigyelsz. Pajzzsal minden védhető, a közeli (sepregetés) és a távoli (tűzgolyók) aoe szándék könnyen észrevehetők, egyébként meg a szokásos forogsz , gurulsz, ütsz. -
#7394 Végre!
Már azt hittem velem van a baj... én úgy ahogy van aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez így egy semmi. Nem tudom értékelni.Fume Knight + Smelter után otthagytam a 'csába a játékot. Semmi kedvem se folytatni, se a wt-t felvenni. Maga a helyszín nekem jobban bejön ugyan, mint az 1. DLC esetében, de ezek a boss harcok nagyon felejtősek. Jah, tudom van még egy talán majd az tetszeni fog, de Smelter bmeg megint? Ráadásul megint a sorcik segge van kinyalva, mert az odavezető úton mi van? Olyan helyről támadnak páran, ahová csak lőni tudsz... nyilván később revenge van, de a bossig ilyen út nagyon fárasztó. Nem kihívás, meg nem izgalmas, hanem FÁRASZTÓ! Nyilván egy warrior is szépen lassan kitakarítja az utat, ha kell lenyilazza az elérhetetlen ellent, na de ezt annyiszor ahányszor próbálkozni akarsz Smelternél?
A Fume Knight még oké, de jah, má' megint egy lovag, akinek valóban annyi staminája van, hogy egy öröm nézni... milyen ötletes. NOT! -
Zozo0122 #7393 Na, ez a Fume Knight kemény dió, de bakker mennyire fantáziátlan már ez is? Most komolyan, újabb nagydarab lovag, oké 2 különböző totál össze nem illő fegyverrel, de akkor is. Jobb ötletük nincs ezeknek? A másik meg, újra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Smelter Demon...minek? Amúgy most, hogy kéken világít már mágiával sebez tűz helyett, vagy mi? Most ott tartok, hogy a Fume Knight szétcincál, a Smelter Demonhoz meg az eljutás nehéz :D Jól indult ez a DLC, de már megint kb. 5 óra után jutok el végre bossokhoz és szinte semmi újat nem mutatnak...ez a Fume Knight nagyon nem tetszik nekem... hihetetlen staminája van, kb. mindenre ellenálló és kb. semmi infó nincs róla, hogy ki ez, mi ez :D Na mind1, tegyék oda nagyon az utolsó DLC-t, mert eddig a 2 együtt nem éri el az első rész DLC-jének szintjét ! -
#7392 Shadowcrypt ... sok köze nincs hozzá, már ha egy játék = DS azért, mert a pajzsot is használni kell benne .... mondjuk a Zeldákban is kell, tehát ezek szerint azok a Nintendos DS-ek :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.16. 13:48:54 -
#7391 Hogy mi? -
Zozo0122 #7390 Azért a 2. DLC-ben NAGYON kemény gyűrűk vannak ám...:) Simpleton's Ring, Life Ring +3.... -
#7389 A 2D-s verzió a STEAM-en. Meg kell szerezzem. -
#7388 Hmm nem is figyeltem ezt az itemet: Brightbug. Bénáknak hasznos:D -
#7387 Akkor jövő nyáron már talán olcsón beszerezhető lesz STEAM-en a teljes Dark Souls 2. Biztató. -
#7386 "A harmadik és egyben utolsó DLC, a Crown of the Ivory King szeptember 24-én érkezik (PS3-ra szeptember 25-én), s ebben egy fagyos hegyen felépített templom vár minket, szintén azzal a feladattal, hogy visszaszerezzük a címadó király koronáját. Itt a faggyal együtt élő rémségek és varázslatok keserítik majd meg az életünket."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 19:43:51 -
#7385 ennyit lehet róla tudni :D -
Zozo0122 #7384 Mikor jön a 3. DLC? Lehet tudni róla valami konkrétat vagy láttatok már gameplayt? Egyébként szerintem a Shrine of Winterbern lévő oltárnál fog kezdődni, de a jeges táj érdekes lesz :) -
#7383 Nekem jobban tetszik Sinh. Mozgékonyabb, izgalmasabb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 15:51:26 -
Zozo0122 #7382 Ajj, ez a Sinh...tiszta Kalameet de azért mégse ér a nyomába...nem rossz harc, de az elsőben ez is sokkal jobban működött. -
#7381 igen az. és hát nem az a baj hogy megölt. csak így xd hogy odaránt a játék vissza hogy csak feltudjon szúrni érted xd ez a bosszantó :O .de na mindegy utána megöltem az állatot :D -
1kezdő #7380 ...és gondolom, ez már a fésült változat.:D
Nem az a ciki, ha levágják az embert kardal, mert az gyakran előfordul. Mondhatnám, banális ebben a játékban. De amikor felszúr a bökőre valamelyik, oszt lassan felemel, mint egy rostonsültet, majd lecsap mint egy gyalogbékát...na az igazán demoralizáló. Ha valami igaz a Japánok lelkivilágára, hát ez az.:) -
#7379 nemhagyott nyugodni,a rendes helyén elsőre meglett,bár ott is beleszaladtam szépen egy cursebe xd ezt mindig beszopom.rohadjon meg :D -
#7378 hát a kurva picsáját ennek a pursuernek a tetőn xd félig megvolt erre nem felszúrt?aztán jön a sötétség belőle és lövi folyamatosan mondom iszok egyet,hát mire ittam lelött kurva szánalmas :| de ilyen visszarántósan szúrt ám fel úgy kell azt még mindig -.- de utána meg olyan szar megölni,na mindegy ,amúgy csak unatkoztam és kezdtem egy karit ma.de ez egy rohadék még mindig xd -
#7377 Ua de már dumával :)
http://www.twitch.tv/lazahun -
#7376 Bár nem DS, de majdnem ... DR3 :)
A DLC-ig ezt közvetítem ... állat :)
http://www.twitch.tv/lazahun -
Zozo0122 #7375 Kicsit elgondolkodtam...ha azt mondjuk, hogy az Ancient Dragon maga Aldia (ami szerintem biztos) akkor valaki segítsen abban, hogy ez hogyan lehetséges? Tudom, hogy kis közösségünkből kb. mindenki végigvitte már (párszor), de nem biztos, hogy ezt a helyet is megtalálta, szóval innentől spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erről van szó...az Ancient Dragon holtan, de mégis hogyan lehetséges ez? A jövőbe tekintünk be? Azért nem lehetséges, hogy ez egy másik sárkány, mert fel lehet belőle venni az Ancient Dragon soult, annak a leírása pedig egyértelműen arra vonatkozik, ami fenn van a Shrineban. Ebben az emlékben a távoli jövőbe kerülünk szerintetek, vagy hogy van ez?
-
1kezdő #7374 Már nem álom. A virtuális sisak már létezik, csak tökéletesíteni kell. A test irányítása, azaz, a karakter mozgását a lézer letapogató biztosítja. Négy, vagy több lézerletapogató érzékeli a mozgásod és továbbítja a számítógépnek. Ez is létezik, már ami a virtuális teniszezést biztosítja. Az adattovábbítás rádióhullámokkal történik, mint az egér esetében. Nincs semmi a technikában, ami ne lenne már, csak tökéletesíteni kell. Szerintem pár év és kész lesz. Hogy mennyibe fog kerülni? Az mindig attól függ, hogy mennyit tudnak eladni. -
#7373 Álmodj még ilyeneket. :D -
1kezdő #7372 Ez az egész irányítás és a játék, akkor lesz übergame, amikor teljes virtualitást megoldják. Totálisan ott állsz majd egy bazi nagy óriás előtt egy szál karddal a kezedben, úgy érzékelve, hogy valóban ott vagy. Még testedzésnek is jó lesz, mert csak kifejezetten fitt erőnléttel tudsz majd megmenekülni, mert az otthonodban kialakított speciális érzékelőkkel ellátott szőnyegen mozogva tudod irányítani a karaktert. A teljes testedre, gyorsaságodra, helyzetértékelésedre szükség lesz, hogy győzz. Na ez lesz az igazi játék és még el se korcsosulsz, mint a mostani -bármiféle- kézi irányítókkal. -
#7371 szerintem nem vitte végig csak ezt a bosst ölte meg vele.elég fura lenne pl felmenni anor londóban az ijjászoktól vele meg még hagy ne mondjam melyik részeknél lenne lehetetlen.de lehet igaz végülis :O