8811
Dark Souls II
  • Voltan
    Ez nekem egy Dark Soulsnak tűnik gótikus viktoriánus horror köntösben.
    Persze ezzel nincs semmi baj :)

De inkább megvárom, míg kijön PC-re. Ha kijön. Ha nem, azt meg túlélem.
  • Zozo0122 #7449
    Még a boss sem? Az, meg a farkasok azért elég jó ellenfélnek tűnnek.
  • MerlinW
    Mégis olyan lore-al rendelkezik, mint kevés más játék:)
    Ez a Bloodborne a videó alapján - kövezzetek meg - nekem nem tetszik. Mármint semmi sem tetszik benne.
  • Fpocok
    Igazad van. Akkor történetileg is össze kéne kötni a multiverzumot... és hát tudjuk, hogy a souls játékok történetileg egy hatalmas nulla. Zéró. Nádá. Nihil.
  • Zozo0122 #7446
    Jónak tűnik ez a Bloodborne, de ez már azért más...én leginkább Dark Souls 3-mat szeretnék.
  • Tinman #7445
    Értelek... nekem személy szerint pont a 2. résszel már az a bajom, hogy a recycled elem. Örülök, hogy x boss az 1. részben y volt, de izé... most már valami nagyon mást várnék, de azzal is beérném, ha a DeS folytatódna.
  • Myselor
    úgy értettem hogyha jobban kapcsolódna mind a 3 játékuk DeS ,DaS és a Bloodborne történetileg pl rohatt régen volt a Des aztán később ugyanaz a világ lenne DaS-ban és még később a Bloodborne.lennének utalások stbnem lenne különösebben semmi csak egy kis plusz.nagyon sikeres így is tudom de hát most na csak úgy mondtam :)
  • Myselor
    engem sem zavar mivel nagyon sok animét nézek,már megszoktam :D
  • Tinman #7442
    Miért?

Ha összevonják mi lesz? Sikeres az összes eddigi, ez is az lesz, sőt ez egy rohadt nagy system seller cím, nem csak én leszek egyedül az aki ezért a játékért konzolt vesz.
  • Tinman #7441
    Hát azért ez egy alapvetően átskinezett DaS... azé' veszek mellé konzolt is.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerűen rasszista állatok.
    Én például gyűlölöm a brit angol akcentust. Ehhez vajh' mit szólnának a tisztelt hozzászólók?
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.19. 09:34:14
  • Lunki88
    A kommenteknél vicces hogy mindenkit a japán csajszi hangja zavar a videó alatt. :D Engem biztos azért nem zavart mert sok animét láttam már és ott is pont ilyen hangjuk van a női karaktereknek. xD
  • Myselor
    én sem értem.nagyon jó lett volna pedig,de hát sajnos ez van
  • Fpocok
    Hatalmas hiba, hogy nem vonták össze a három játék univerzumát. Később még megbánják. Hülyék.
  • Myselor
    nagyon beteg :D kicsit sem tűnik könyebbnek ez mint a Dark Souls.és amúgy nem értem a logikát az ellenségnek lehet pajzsa nekünk már miért nem?a boss fightot érdemes megnézni,karcolgatod ő meg szokásos 3ütés vagy 2ből megöl.hát most na :D
  • Kandurex
    Nem rossz, nem rossz
  • Zozo0122 #7434
    Na, ez ötletes, hogy erre odafigyeltek. Javított amúgy kicsit a hozzáállásomon, hogy szóltál, hogy mégsem egy senkiházi ennyire erős :) Néztem róla videót és tényleg egyből előkapja a tüzes kardot.

• Esmun
    Ha úgy mész be Raiméhez, hogy a Velstadt cucc van rajtad, fel fogja ismerni, és azonnal dühbe gurul. Az NG+ mellé esetleg próbáld ki ezt is:). Jó harc lesz.
  • Zozo0122 #7432
    Nekem is tetszik, főleg az a ló, meg a kastély távolról elég jól néz ki...csak nehogy a hóvihar meg a köd azért kelljen, hogy eltakarja a nagy üres részeket. Megvan a hangulata a szakadó hónak, ha mondjuk a hó alól kimásznának a szörnyek akkor azért elég jól nézne az ki :)
  • Myselor
    nekem tetszik ez a hóviharos cucc,eddig ez a legjobban :)
  • Prof William
    Azt hittem lezúzza őket puszta kézzel a meghalás nekem elsőre ment. :)
  • Zozo0122 #7429
    Már megpusztult...mondanám, hogy feldobom NG+ra és felveszem, de szerintem idegrohamot kapnék :D
  • Zozo0122 #7428
    Ja igen, és a Fume Knight tényleg Raime, a lelkének leírásában is benne van. Csakhogy ha jól emlékszem Velstadt legyőzte őt, de szerintem ha megküzdenének Velstadtból 2 sem bírna el vele...bár ráfoghatjuk, hogy Nadalia tette ilyen erőssé. Mind1, ne is lássam többet. Amúgy továbbra is imádom a játékot, de nagyon idegesít az, hogy ilyen nyomorék módokon akarják növelni a kihívást ahelyett, hogy kreatív újdonságokat vinnének be. Komolyan, ha a pályatervezést így odatették mind2 DLC-ben, akkor most meg az ellenfeleket kell így összecsapni? Bár ez úgy is a pénzről szól és valójában már a Bloodborne izgatja őket igazán...
  • Tinman #7427
    Héééé és a videó!? Látni akarom, ahogy lenyomod :-)
  • Zozo0122 #7426
    Na megöltem a Fume Knightot, mostanra elértem azt a szintet, hogy alig bírt hozzám érni, most már én vagyok az, aki szétszabdalta őt. Az eddigi Dark Souls 1-2 végigjátszásaim legnagyobb kihívása volt ez a nyomorék. Ezen felbátorodva gondoltam következzen Alonne akit említettetek. Bementem az emlékbe és reméltem, hogy azonnal jöhet a küzdelem, de nem áhhh....szerencséd van Tinman, hogy ide már nem jöttél el, mert újabb időhúzás újrahasznosított elemekből ez a pályarész...Alonne knightok és a vörös tűzköpő gyíkok...vagy 10 termen keresztül. Ennyi, a végén a ködajtó, de bemenni még nem volt kedvem, meghagyom későbbre, most kis nyugi kell. :(
  • MerlinW
    Nem köd az hanem hóvihar:)
  • Tinman #7424
    Must. Buy.

• Zozo0122 #7423
    Akinek 4 keze van, mindben kard es 99% os fizikai védelme van, valamint 1500 staminája :D
  • Tinman #7422
    ...és akkor most gondoljunk az Artorias of the Abyss-re.
  • Solid Snake
    "Az új DLC meg...KÖD..." Ahol le kell győznünk a főgonit, aki nem más mint a sejtelmes ködlovag.
  • Zozo0122 #7420
    Raime? Igazad van! Így már van értelme, bár kb érthető,hogy nem kell neki a pajzs anélkül is brutál a védelme...de ez nem változtat azon, hogy megint egy lovag. Az új DLC meg...KÖD...Ezt csak elrontani lehet. Shaded woods erdeje pl az alapjatek legigenytelenebb resze. Viszont a kristályló nagyon stílusos, király!!! A lényeg, hogy ne kapjubk több lovag bosst :D
  • Tinman #7419
    Köd? Kibaxott köd? Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú -.-
  • Solid Snake

• IMYke2.0.0.0
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valóban semmi pénzért nem flangálnék ilyenben egy nyarat / nyaralást végig, az biztos. Arra az 5-10 percre, míg megvan a rituális megtisztulás elmegy, de tovább nem. :)
  • Esmun
  • Esmun
    Zozo0122

A Fume Knight valójában Raime. Akinek a pajzsát már a játék legelején fel lehetett szedni (már aki a Forest of Follen Giants-ban bejutott a szalamandrákhoz - Rebel's Greatschild), később megkaptad a gyűrűjét is (Baneful Bird Ring) - és akire jó pár utalás volt az alapjátékban, csak épp ő nem jelent meg személyesen.
    A második DLC-nek tök ütős lett a sztorija. Nekem a Sunken Kingé is tetszett, csak az egy zártabb történet volt, itt viszont az alapjáték szereplőinek sorsát viszi tovább.
  • Myselor
    nagyon beteg
  • MerlinW
  • Laza
    Az nekem is ott volt, de szerencsére nem okozott problémát.
  • Zozo0122 #7411
    Persze, tudom, hogy legyőzhető, csak a hozzáállásommal van itt a baj. De ez a sok unalmas lovag kikészít. Még egy rohadt háttértörténete sincs érted...nem motivál semmii, hogy annyira le akarjam győzni. Jah és persze ott van még egy idol is kint, mert elhasználtam az összes rudamat így nem tudom kiiktatni, szóval arra is figyelnem kell, hogy a Fucking Knight ne menjen a közelébe :D