Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0.8-assal is, az felett is ugyanolyan rossz.
Ilyen volt még legutóbb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ilyen:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Élsimítás kikapcsolva, DSfix 2.2 fenn.
Régen indítottam el, és most nagyon ronda szegény - én nem ilyenre emlékszem még decemberből.
Valamit be kell még állítanom?
Most néztem meg a DLC-s videóidat 72-ig. Öregem az a sárkányharc már valami. Látszott, néha nem tudtad hol vagy és hol a sárkány. Itt aztán igaz, hogy egy-két ütés, aztán pucolás, de talán az sem segít. Csak vélemény: a pajzsot szerintem csak dísznek vitted be hozzá, mert nem tudtad használni és talán nem is ér ellene semmit. Az volt a csúcs, amikor körbe-körbe forgott a tengelye körül. Hol a farka, hol a feje sebzett. Na, itt nem lehet okos az ember, csak gyönyörködik...persze, csak ha mással történik.😊
A 4 lizardnál először arra gondoltam, hogy be kell állítani a szemben levő kereket, hogy a 4 lizard mikor elindul, bele sétálnak a 4 üres ládába és már csak ki kell venni. De mikor feltűntek újabb üres ládák, beláttam butaság.😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Volt olyan sztori, hogy egész nap nyomtuk, és másnap reggel 6-kor mondom, feküdjünk le, de tutira mind a ketten ... le is feküdtem, majd mikor délbe kelek, gyors szendvics csinálás majd beülök a gép elé, és nézem Fecó online ... mi a tök, ráadásul pár szinttel nagyobb mint én ... erre a genya hiába beszéltük meg, nem feküdt le, nyomta tovább, hogy beelőzzön ... aztán még egész nap játszottunk ... igazi brutál gyerek volt már akkor is, pedig jóval idősebb mint én, volt hogy 3 napig játszott megállás nélkül 😄
Óraszámot nem tudok mondani, de mindegy, szerintem ez lehetett életem legdurvább játékos időszaka, már ami a legrövidebb időn belüli mennyiséget jelenti 😊 ha nincs asszony, nincs család, akkor sok mindenre akad idő 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Imi:
Az összes Souls résszel bizony akörül van.
Solid Snake:
A Live és a PSN profilom nem privát, a Steam-est meg a friends-ek látják, semmi hupákolás nem történt, sőt még csaló biztonsági mentésem sem volt achizás közben.
Wedge:
Igen, nekem is jobban bejött a DaS 1, de ez is magába rántott azért. Valahogy ez a tanulható játékmechanika, meg a rengeteg boss harc nagyon magához tud húzni és tudod az a vicc, hogy hiába tanulható, még a 8. végigvitelnél is volt olyan helyzet PVE-ben amire nem számítottam és meglepett, mert adott mob/boss nem úgy reagált ahogy szokott. PvP meg ugye végtelen... könyvet tudnék róla írni, de ha azt nem is blogra mindenképpen komoly értekezés fog születni a témában PC vs X360 vs PS3 DaS 2 játékosokról is többek között. Sok sztorim van.
Aztán az EQ2 is ilyen volt, meg akkoriba szinte minden, amíg meg nem jött a megváltó WoW a maga küldetésrendszereivel, instáival 😄
Nálam eleve kevés játék üti meg az újrajátszási faktort. A BL2-t is addig élveztem, amíg új tartalmakat kellett játszani, így is bele tudtam tenni 155 órát, de már nem tudom rávenni magam, hogy játszak, pedig nem is maxoltam ki a karim 😊
Egyedül a DS sorozat az, amit többször meg tudok ismételni, de itt sem voltam még sosem NG++ ban, inkább mással ütöm el az időt, mindenféle kihívásokkal 😊
Pedig már én is kb 10 éves korom óta játszom, ez már majdnem 26 éve 😊 pedig van olyan játék, amit a pályafutásom alatt x évente többször is végigvittem ... ilyenek a Zelda: OOT, MGS1, ICO, bizonyos Máriók, stb ... de pl egy ICO vagy egy MGS1 az egy délutános 3-4 órás játék, 20x vittem végig őket 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.21. 13:31:43
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tiszta Des/Das, ez nem vitás, kezdve az újrahasznosított hangoktól (létra, hordótörés, stb) a teljesen hasonlókig, ugyanez animációban ... és harcban ...
Nekem semmi bajom azzal, hogy hasonlít a DS-ekre, pont ettől hozza nálam a hasonló hangulatot, atmoszférát. És ez a pajzs nélküli harc azért nem olyan egyértelműen könnyebb, látszólag hasnló, mint most pajzs nélkül a DS2 ... bár ezért BB-ben nagyobb a repertoár a kikerülésre.
Jó lesz ez 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Picit rápihensz, és nem lesz gond.
A DaS 1 csak 2x van kimaxolva. X360-on és PC-n, de Live rendszerén belül.
Tehát Steam-en és PS3-on még nincs maxra tolva. Előbbi teljesen szűz, el sem indítottam, hiszen Live-on toltam végig, utóbbi 50% körül van.
Pont azon agyalok már 1 hete, hogy ez így eléggé tarthatatlan, meg nagy szégyen is, szóval lehet egy sorcit bepróbálok, meg a melee karival befejezem PS3-on. A gond csak az, hogy most egy kicsit rosszul vagyok a DaS-tól, iszonyú mennyi időm elvitte és tényleg már ez túl sok volt.
Az 1x DLC-t 2x nyomtam le PC-n, semmi achi nem volt steam-en és ugyan azok az achik vannak mind a 3 platformon.

[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Asawa, 2014.08.20. 11:33:27
Steam: frenky16
PC-n már nem multizom, most éppen PS3-on platinázom a játékot, utána DLC-k és kiszálltam a DaS 2-ből. Mondjuk így 6-700 óra körül már lassan ildomos lesz :-D
Ja igen akinek van kedve Dark Souls 2-zni (rosszul írtam a minap a nick nevem XD, fel sem foghatom miért) Steam: frenky16
Steam: frenky16
Most hogy 30-30 van ennél az INT/FHT pároson, lehet nyomok még egy kis STR/DEX-et, hogy valami más fegyót is tudjon forgatni. Bár ezzel is elvagyok, főleg pvp-ben 😊