8811
Dark Souls II
-
pffff. -
A videó: Youtube -
beteg kis videó.amúgy ez hatalmas rész a játékban egy nagyon nehéz harc után ezek a gyönyörű nagy csöcsök könny fakasztóak szinte :D mintha elérted volna a célőd és megkaptad volna a nagy jutalmakat xd
-
Még az a zene -
-
Keveqiah #7365 "most meg úgy gurultam a támadásai elől mint még soha :) SEMMI szaggatás! "
-
Zozo0122 #7364 Ez a GeDoSaTo nagyon jó :) Mivel az új kari a Pursuernél elhalálozott, ezért azt szerintem törölni fogom, de egy régebbi félbehagyott karimmal a Smelter Demonnál tartok és majdnem elsőre lenyomtam, kb. egy ütés kellett volna neki :) Eddig mindig szaggatott ennél a résznél és még csúnya is volt, most meg úgy gurultam a támadásai elől mint még soha :) SEMMI szaggatás! -
Zozo0122 #7363 Hát ököllel is lehet parryzni, szóval igen. -
1kezdő #7362 A másik kérdés: amikor megüti ököllel a Pursuert, az ugyanúgy elkábul, mintha kis pajzzsal ütötte volna meg. Lehetséges ez? -
Zozo0122 #7361 Sajnos vmi cheatet használt :( Kipróbáltam +1-es Ring of Blades + Red Tearstone ringgel 10% élet alatt, és így is csak 90 körül sebeztem rájuk, kétkézzel mondjuk 140 lehet kb, ő még mindig ennek több mint duplájával operál, ahhoz képest, hogy neki van 6 strengtje, nekem meg 40! Még ha +2es ring of bladest használ, akkor sem stimmel a dolog. -
1kezdő #7360 Jó, de milyen fegyvert foghat ezen a szinten, illetve fog-e fegyvert. Az öklével sebez ekkorát ilyen kis STR értéken? -
Zozo0122 #7359 Elvileg annak kell lennie, mert 12000ret kapott 1 Pursuerért. Elméletelig NG+6-ig csak 6000 :(
http://darksouls2.wikidot.com/the-pursuer -
Itt van az ürge karakterlapja, NG+7... aham, majd ébresszetek fel és elhiszem ;-)
-
Zozo0122 #7357 Igen. :) -
16-ot sebeztél rajtuk, picit hihetőbb és ugye ez NG+ :-) -
-
Zozo0122 #7354 Na annyira nem is nagy dolog ez...megcsináltam én is :)
-
Ráadásul 6-os ADP-vel... wtf? ^^ -
Zozo0122 #7352 Áhh ez tényleg fék :D Méghozzá azért, mert a videó alatt Ornstein és Smough zenéje megy, amit mint tudjuk lehetetlen odavágni bármilyen másik harc alá akármilyen programmal :) Amúgy ez tényleg NG+7, mert 12000 lelket ad egy darab Puzsér...bár 1:29-nél én se értem a dolgot. -
Május 7.-én tették fel a videót... -
Lehet hogy azóta javítottak a hitboxon. :) -
Fék.
1:29-nél, hogy is van az, hogy nem talál be a Curse-ös csapása? 2 cm van a kari és a Pursuer "kék" kardja között, ilyenkor mindig "belehúzza" a karit és ott a vége... magyarázzátok meg.
Az se semmi, hogy 329-et csap puszta kézzel, de ezt még elhiszem ezen a szinten.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.06. 09:05:45 -
Tyenke vatyol montam én :
-
Zozo0122 #7347 Hát igen, a dupla Puzsér kemény :D Oké, mondjuk egy játék alatt 5x lövik el a Pursuert, de akkor is jó harc :) -
1kezdő #7346 Ja-ja! A dupla Pursuernél 7.62-est úgy kell betárazni az AMD deszant géppityuba, hogy felváltva helyezed be a skúlókat. Egy páncéltörő, egy nyomjelző, hogy azt is lásd, hogy hova lősz. Ajánlott legalább három tárat vinni, ha kezdő vagy.:D -
azokkal még nem küzdöttem meg :D de eltudom képzelni -
Zozo0122 #7344 Persze, én is könnyedén megölöm, nem ez itt a gond :) Biztos ráparáztam és hát persze, hogy olyankor csap le amikor tétje van a dolognak :D Viszont a Drangleic castle trónteremben a dupla Pursuer az már durva dolog...ha valaki nem tudná, nem a Twin Dragonriders bossról van szó, nem keverem. -
bezony úgy úgy :) simán megölhető elsőként -
1kezdő #7342 Az biztos, hogy sokat nem szabad ráütni egyszerre, mert akkor büntet. Lehetőleg megvárni míg kiüti magát, ha jól emlékszem hármas kombó, utána pihizik. Akkor lehet max kétszer gyorsan, vagy lassú kardal egyszer megütni, utána távolodva védekezni, mert már csapkod is.
Tehát: jó időben védekezés és türelmesen koncentrálni. -
én úgy csináltam hogy felvettem az alap pajzsot heide tower felé ugye lemész ott van a ládába.alap kardal pedig lecsapkodtam a tetőn,volt egy pár élet töltö magom is meg annyi estus amennyit addigra szerezhetsz.mindig jó messze voltam tőle hátráltam védtem magam max 1-2t ütöttem bele és vigyáztam hogy ne találjon el .nem 2 perc de könnyű megverni máskor is csak ott szúrtam el hogy leestem ahol feltudsz mászni xd -
Nem azt mondtad hogy halál nélkül, és hogy végig? Pursi még nem a vége -
Zozo0122 #7339 Hát elbénáztam :) Simán megölöm, nem arról van szó, többször lement már, de rosszul számítottam ki a lépést, hátba vert és elszálltam, aztán később megint betalált. -
Én quality buildel (40 str/dex) és +10es caestus-al lebokszoltam. :) (Mondjuk az már NG+ volt.)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.05. 18:45:12 -
1kezdő #7337 Oké! Tegyél minket okosabbá és írd le, hogy Te milyen technikát alkalmazol ellene?:) -
jaj te.pedig nagyon béna ellenfél ott :D csak óvatosnak kell lenni xd -
Zozo0122 #7335 Már nem kell, legyőzött a tetőn a szemétláda :D Legutóbb is ugyanott haltam először... -
1kezdő #7334 Ó...ne félj a Pursuertől......RETTEGJ!!!:D -
Zozo0122 #7333 Igen, csinálj te is egy ilyen kihívást és közvetíccsé :D Amúgy én is csináltam párszor ezt az elsőben, a legjobb eredményem a Capra volt. Most viszont tényleg igyekszem nem meghalni ameddig csak tudok, ezért félek a Pursuertől... -
Itt a péntek, közvetítést a népnek :) -
Pont ott könnyebb, mert sokkal több hely van mozogni.
Egyébként én anno a DS1-ben csináltam hasonló kihívást, ha meghaltam mindig töröltem a karit és újrakezdtem :)
A legjobb eredményem a Gargoyle-ok voltak, de ők is sokadjára mentek le ... na meg sokszor szenvedtem alatta a templomban a gyűrű megszerzésével, de volt hogy megszopatott :)
A DS2-ben aránylag sokkal egyszerűbb halál nélkül sokáig menni... nem is emlékszem a második karimmal mikor haltam meg először, de barmi sokára.