8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    A parazsat csak később találod Iron Keep-ben, ott is jól eldugva:)
  • Zozo0122 #7489
    Szép eredmény az úgy is :) Nagyon jó kis ellenfél a Pursuer, a 2. rész egyik legstílusosabb ellenfele!
  • Zozo0122 #7488
    Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy a Bloodborne igenis jönni fog PC-re. Csak egy megérzés, de most komolyan, mostanra van pc-s fejlesztői tapasztalata a srácoknak? Van. Átportolták az első részt és megcsinálták a 2.-at is. Szoktak olyat csinálni, hogy azt mondják, hogy nem jön és mégis jön? Igen, a 2. rész összes DLC-je a példa. Én úgy látom, hogy egyre jobban rámennek a pénzre, emiatt mondom, hogy majd szépen miután mindenki vett PS4-et és tolja ott, na majd akkor megjelenik PC-re a Bloodborne is új DLC-vel karöltve. Nem értem, hogy miután már megtapasztalták a pc-s fejlesztést miért ne érné meg nekik PC-re is kiadni. A Dark Soulsért könyörgött a nép, megkapták. A 2.résznél már direkt odafigyeltek, hogy megkapjuk pc-re is, szóval szerintem ez az only PS4 csak duma egy üzleti fogás, a megjelenés után meg majd szépen bejelentik, hogy fél év múlva jön PC-re vadi új tartalommal. És remélem, hogy így is lesz :)
  • Mozes
    Igen, sikerült, de csak szerintem a minimum 15-ik próbálkozásra :)
  • Myselor
    ő pursuer sikerül is lenyomnod?:D amúgy ja sajnos ps4re lesz majd csak az új rész tiszta hülyeség de hát ez van:)
  • Myselor
    nagyon szívesen,amúgy hát jó felé haladsz de az még odébb van :)
  • Mozes
    BTW: jó kis játék ez, kár hogy nem találtam rá korábban, ez az első rész amit nyomok pontosabban vértizzadva nyomok, de nagyon bejön a hangulata és nehézsége. Most az a föld felett lebegő kardos, lovagi ruhába lévő ellenséget próbáltam legyűrni és beletelt egy időbe, mire kitanultam mivel tudok ellene győzni.....az irányítása is teljesen rendben van bill+egérrel, meg lehet szokni és mindent meg lehet így csinálni így is. Most attól "parázok", hogy kizárólag a követező PS4 exkluzív rész miatt fogok PS4-et venni :)
  • Mozes
    Köszönöm szépen a segítséget, szerintem pont az előtt a helyszín előtt vagyok, most gyűröm a No-Man's Wharf részt. :)

Köszi még1szer!
  • Myselor
    lost bastille-ben lehet a kovácsnál.ahhoz hogy szóba álljon veled iron keepben találsz a kováncsnak egy embert.vagyis amivel dolgozik ugye.utána hogyha vannak köveid tűz kő stb akkor tudsz raknia fegyvereidre ilyen képességet.
  • Mozes
    Sziasztok!

Lehet hülye kérdés nagyon, de lehet valahogy a meglévő fegyvereket új atributomokkal (tűz, varázslát, stb..) felvértezni, amennyiben nincs neki most semmi?! Vannak olyan kardom ami "tűzes", de van olyan aminek semmi ilyen tulajdonsága nincsen. Kovácsnál láttam, hogy lehet feljeszteni a fegyvert, de ilyen irányt nem láttam.

Köszi a segítséget előre is!
  • Zozo0122 #7480
    Kapcsolódik, de szinte csak rejtett utalások vannak. Úgy mondanám, hogy az átok ciklikusan ismétlődik. Szerintem semmiképp se hagyd ki az első részt, az egy szinte tökéletes játék :) Vagy ha ez jobban tetszik így elsőre akkor akár utólag is pótolhatod :)
  • Zozo0122 #7479
    Jó, mondjuk az igaz, hogy teljesen lerombolta nálam a morált a 2. DLC...:( Ha összességében nézzük az a teljes 2. rész DLC-k nélkül 9/10. Az első DLC-vel együtt még mindenképpen megtartja ezt a szintet, de ha hozzávesszük a másodikat, akkor lecsúszik 8/10-re ami már annyira nem jó. Ha külön kell értékelni a DLC-ket? Akkor:

Crown of the Sunken King: 8/10
    Crown of the Old Iron King: 5/10

Én ezt gondolom, de ez tényleg egyéni vélemény, nem arról van szó, hogy ne lenne jó kis tartalom benne, hanem arról, hogy fölöslegesen húzzák az ember idejét és önmagukat ismétlik benne, ami nekem ezektől a fejlesztőktől nem felel meg. Reméljük, hogy az utolsó DLC-t rendesen odateszik, talán ez a hét késés is segíteni fog ezen.
  • TomStorm
    Érdemes lenne sztori/lore végett végigjátszani Ds első részét?DLC-k helyett gondoltam megvenném első részt?Vagy semennyire nem kapcsolódik a 2 rész egymáshoz?
  • Rony94
    Köszöntem. Reménykedem hogy a Steam Winter Sale-en tisztességes ára lesz.

Tinman: Még mindig lógok neked egy videóval. Bocsi, de még van pár játék amit ki akarok tolni előtte, plusz ott a suli is ami elveszi az időmet. :-\
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.25. 20:48:01
  • Tinman #7476
    Annyit semmiképpen sem. Gondolj bele... kvázi a jelenlegi alapjáték áráért kapsz ~20 órányi tartalmat, melynek során nem 1x átismételtetik veled a tananyagot :-/

Nekem olyan 3600 Ft körüli összegbe fájt, azt korrektnek tartom érte még mindig, de efelett semmiképpen sem szabad érte adni, ha nem fulladsz bele a pénzbe.

Nálam:

DaS 2: 8.5/10
    1. DLC: 6.8/10
    2. DLC: 5.7/10 és annyira eluntam, hogy hetek óta rá sem néztem.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.25. 20:27:26
  • MerlinW
    Ez Zozo véleménye. Az enyém meg az hogy 9/10 volt az eddig megjelent 2 DLC, ha szereted a játékot abszolút megéri.
  • Zozo0122 #7474
    A játékstílusodtól függ. Saccra kb. 4-5 óra/ DLC. A 2. DLC-nél adj még hozzá 2 órát az egyik boss miatt minimum... :D A 3. DLC meg most késik, szóval egyelőre nem nagyon tudni, hogy milyen, nem néz ki rossznak, de meglátjuk. Hogy megéri e? Megéri, de nagyon rezeg a léc...nagyon. Ne is várj az első rész DLC-jéhez méltó tartalmat, de azért az első DLC elég jó lett,nagyon különleges helyszínekkel, a 2. viszont picit unalmasabb és bosszantóbb.
  • Rony94
    Így összevetve a 3 DLC mennyi játékidőt tesz ki? Megéri-e ezt a 18 eurót? Mondjuk hülye kérdés, mert DaS rajongói mivoltomból kötelező vétel számomra így is, úgy is.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.25. 19:23:07
  • TomStorm
    Köszönöm
  • MerlinW
    Ezek jelenleg a legolcsóbbak (legalábbis ezeket találtam):
    Alapjáték 21€
    A 3 DLC (season pass) 16€

Mindkettő normális régiónkbeli kulcs.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.25. 18:30:12
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, menne.
  • TomStorm
    Üdv.
    Első résszel konzolon játszottam egy darabig,tetszett ezért gondoltam nekikezdenék DS2-nek.Viszont szeretném megtudni a következőket mielőtt belevágnék.
    Először is menne e normális frame-el a gépemen:E6500 2x3ghz,HD 5770 1gb gddr5,DDR3 4gb 1066mhz,Hdd 7200rpm 8MB(régi),W8.1 OS 64bit
    Másodszor pedig hol lehet beszerezni digitálisan(olcsón:)?Van e valami fullos játék kiegészítőkkel vagy csak az alapjátékot lehet venni?
  • Was
    Egy kiállításon lehet, hogy én is kipróbálnám mondjuk az Madden NFL 15-öt anélkül, hogy egyetlen egy gólt is rúgnék ( vagy amit szoktak dobni/rúgni/csinálni egy ilyen játékban ). Szóval nem biztos hogy azok mind potenciális vásárlók voltak.
    De egyébként én sem hiszem, hogy könnyűre sikeredne, mert akkor az egész játékmechanika értelmét veszti.
  • IMYke2.0.0.0
    OFF!:

"Oké, tényleg nehéz lesz a Bloodborne

Ugyan a From Software-től érkeztek olyan hangok, melyek szerint a Bloodborne némileg könnyebb, hozzáférhetőbb lesz, mint a Dark Souls, valószínűleg nem kell amiatt aggódnunk, hogy túl könnyű lenne. A PAX Prime-on ugyanis 3500-an próbálták ki a demót, és ebből mindössze 20-an ölték meg a végén található Cleric Beastet. A Tokyo Game Show-n kicsit jobb volt az arány: ott 1250 emberből 40-nek sikerült lenyomni a demó utolsó főellenségét."
  • Laza
    Rendelem is elő :) azaz már a simát előrendeltem, de módosítanom kell :)
  • Laza
    Hát ezaz ... a Fume Knighthoz még tök érdekes volt az út ... aztán a páncélon belül, meg a Smelterhez tartva már konkrétan untam a DLC-t.
  • Laza
    Látom volt itt sok hozzászólás a témában, de csak erre reagálnék.

Szép és jó volt a DeS és a 2 DaS, de szerintem mostanra így pont elég is. Személy szerint egy kicsit örülök, hogy a játékmechanika megmaradt, de kap egy új köntöst, világot, egy kis valódi változatosságot.
    Ettől persze majd jöhet a DaS3, ahol remélem visszatér majd a DaS1 komor, vagy akár a DeS még komorabb hangulata :) annyi egyelőre biztosnak látszik, hogy a BB pont ezt az elveszett dark hangulatot fogja feleleveníteni, ami ráadásul teljesen jól illik az új designba.

Szerintem sokaknak nem lenne ennyi baja a játékkal, ha nem csak PS4-re jönne :)

Nekem egyelőre könnyű, a múlthéten bezsákoltam a PS4-em, nem szarakodtam tovább, úgyhogy hátradőlve várom a megjelenését ... addig meg lesz itt egy DaS2 DLC és október végén egy Lords of the Fallen, ami egy legutóbbi, a játék elejéről és első bossról szóló videó alapján nem lesz annyira rossz (meglátjuk), szóval a stílus rajongói még egy darabig el lesznek látva játszani valóval.

Akinek meg kimaradt a DeS, annak itt az ideje pótolni :) a DaS2 után nincs is jobb annál, az aztán igazán visszarángat a valódi Dark Souls világba ... sőt :)
  • Zozo0122 #7463
    Amúgy én örülök ennek a kis csúszásnak, mert még mindig nem öltem meg Alonnet meg a Smelter Demont, egyszerűen nincs kedvem elszenvedni magam hozzájuk, de plusz egy hét alatt csak rászánom magam :D
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy... a kód mögötti tájjal kell foglalkozniuk...

Én viszont tényleg várom, hogy egyszer végre egyben legyen a játék. S a jövő nyarat is.
  • Zozo0122 #7461
    Az ok: eredetileg újabb 3 lovag bosst akartak tenni a DLC-be, de szóltam nekik, hogy ezt nagyon gyorsan felejtsék el és át kell dolgozniuk őket
  • MerlinW
    Puff neki, megvárjuk:)
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha érdekel valakit:

"Egy hetet késik a Dark Souls 2 utolsó DLC-je

Az eredetileg szeptember 24-re datált Crown of the Ivory King végül szeptember 30-án érkezik meg Steamre, és október 1-jén Xbox Live-ra és PSN-re. Sem a kiadó, sem pedig a fejlesztő From Software nem adott magyarázatot a késésre."
  • Was
    Na, milyen ízléses kiadás, semmi felesleges sallang.
  • BEAST #7457
    Ilyesmire talán ott lesz a Deep Down. :)
  • Myselor
    a pajzsot nagyon nem értem,az ellenségnek lehet nekünk nem.de hogy még védekezni se lehessen.ez az idióta szökkenés van jobbra balra,nagyon gyors oké de sokat érsz vele hogyha egy hatalmas szörny akkora karral megbasz xd
  • Kandurex
    nincs pajzs, nincs védekezés... ez már az elején le volt tisztázva

,....bár összességében hangulatosnak tűnik a Bloodborne (van is PS4 -em hozzá), de én jobban vártam volna egy Demon Soul, vagy ne adj'isten Dark Soul folytatást...na de ez már az én gondom, biztos jobban tudják mi kell a népnek

...vagy nem, mint ahogy lenni szokott
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.19. 18:37:13
  • Zozo0122 #7454
    Igen, de valahol azt olvastam, hogy a tesztverzió amivel pl. az újságírók játszottak szándékosan könnyítve van. A staminát pl. ennek tudtam be.
  • MerlinW
    Te láttál ilyet a videóban? Én nem. A srác aki játszott jól láthatóan nem volt kezdő, tehát ha lehetett volna védekezett volna szerintem. Ehelyett gurult össze vissza és a countershot-ot erőltette, mikor tudta. A stamina meg 1-2mp után fénysebességgel ugrik maximumra.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.19. 17:22:37
  • Zozo0122 #7452
    MI? Instant stamina visszatöltés és teljes védekezés hiány? Még a fegyverrel sem tudsz védekezni? Azt tudom, hogy nincs pajzs, de a fegyvert sem tarthatod oda?
  • MerlinW
    Nem az ellenfelekkel van baj, hanem a lényeggel, a harcrendszerrel. Instant staminavisszatöltés, védekezés teljes hiánya. Ezt a countershot-ot is butaságnak tartom. No mindegy, úgysem lesz PC-re, ezek nem az én gondjaim:)