Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epic gif! Thx!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Talán ez arra is jó, hogy adott részen tényleg óvatosan, vagy akár leCallofDarksoulsozva mennek tovább a népek.
Egyébként azok a trollok, akárcsak a Pursuer előszúrós/cursed támadása erősen csaló. Nem is van ott, de odahúz a progi, látszik, hogy az animáció sem helyes így ebben a formában... magyarul: rosszul van megoldva ebben a 2 esetben a hitbox. Ez bug, illene javítani, mert röhejes a Pursuer kardja is, ahogy szinte oldalról beletol az engine a kardba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Néztem /qva jó/ az 58-ast. Hát öregem minden pénzt megérsz! A teremben az a kalitkás troll. Azt hittem behugyozok...
Oda mész, persze előtte mondod, hogy vigyázni kell vele /mintha nem tudnánk/, aztán elkap és a következőt mondja a troll: adj egy puszit és megmondom, hogy kettőnk közül ki a b... DD Nagyon csíplek, csak így tovább!😊
Csak elsőre volt picit ijesztő, de nagy a terep, jól bejárható és van idő mindig gyógyítani is.
Csak egyszer voltam bent ennél a bossnál, ráadásul volt nálam 150k lélek, már nem tudtam a barlangból visszamenni, nem működik lent a toll, úgyhogy ezt meg kell csinálni. Szerintem nekivetkőzöm 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha nagyon zavar a sok "görgetés" a tábortüzeknél van item box a feleslegesnek tartott itemeknek, esetleg később lesz npc, aki lelkekért cserébe megvesz tőled cuccokat, de nevetséges összegekért.
A varázslatokat nem vágom annyira, de elég sok mindentől függ a sebézsük (int, faith szintje a karinak, illetve kezedben lévő chime, pyro kesztyű, stb.).
A feleslegesnek tűnő dolgokat ne dobáld el és általában ne szemetelj.😊 Útközben többször találkozni fogsz egy kövér randa, emberszerű lénnyel, aki sört vedel egy kancsóból. Neki van egy hasznos tulajdonsága: megveszi Tőled azokat a tárgyakat, amiket feleslegesnek ítélsz. Cserében lelkeket ad, persze fix árfolyamon.
A fegyver, a páncél védelem növelése szerintem ott látszik, amikor már van a kezedbe fegyver, ruha esetében rajtad és egy új tárgyra ráviszed a cursort, akkor mutatja a különbséget más színnel. Ha kék, akkor jobb, ha piros, akkor kevesebbet tud. Gondolom az össz sebzés is annyival változik, amennyivel többet tud. Bár elképzelhető, hogy az adott eszköznek van kivételes tulajdonsága, ami befolyásolhatja a végeredményt. De ezekről kimerítőbb választ majd a szakértők adnak, ezért ezt tekintsd előzetesnek.😊
- A nem használt tárgyakkal lehet valami értelmeset kezdeni vagy csak el kell dobni, semmi hasznuk nem lehet?!
- Meg lehet valahogy nézni, hogy amikor cserélni akarok mindjuk egy fegyvert akkor az mennyit fog növelni totál sebzésen?! Én csak mindig azt látom, hogy az egyes területeken Strength attack, Dexterity attack mennyit változtat, de a total nem lehet látni?
- Varázslatoknál én nem láttam, hogy azok mennyit sebeznek vagy éppen egyéb más területen javítanak, ezt lehet valahol látni?! Az is lehet, hogy az a gond, hogy nem tanultam még meg őket csak ott vannak a listában
KÖszi előre is😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Havel-copy? Az a Havel aki a Darklurker barlangokban is vótmá', meg a DaS 1-ben is? 3x lőtték el dettó u.a.? Okádjak-e? -.-
- Lucatiel-copy? -> Legalább vele nem harcoltam még, mondjuk gyíkarc volt, de azt elismerem, hogy a letaglózós íjásztrükkjei eléggé kellemetlenek voltak.
- Páncélos n+1 szoldzsa, vótmá' a DLC-be belőle pár-copy? Szóra sem érdemes.
Alapvetően mégis jópofa harc volt ugyanis egyfajta Quake-es aréna harc bontakozott ki velük.
Továbbra is fenntartom, hogy sima NG közben nem érdemes másik játékost beidézni, mert rontja csak az élményt... persze, ha achizni kell akkor oké, de 1x feltétlenül le kell nyomni a bossokat egyedül. Az az igazi móka, abban van a vitamin.
Kérem a következő DLC-m :-)
... és akkor még 2x3k-s DLC jön ugye.
Season Pass a tutiság, csak kár, hogy a kevésbé ügyeseknek azt is 25 euro-ért tolják, ami nagyon sok. Az alapjáték hosszához és összetettségéhez képest majdnem elkérni a teljes játék árát a Season Pass-ért elég mocsok dolog, de ezt már megszoktuk, más játékoknál is így van az.
Szerencse, hogy sikerült olcsójancsin megszerezni 3.7k-ért, így a 3 db. DLC darabja ~1.235 Ft és ez már korrekt ár.
Na de ami utána jött... hűűű. Hát azzal még most is küzdök ^^
Szerk: Ahogy ide írtam közben invadeltek, már csak azt hallom, hogy fröcsög a vérem, gyorsan alt tab, látom a bátor tettes hátbaszúrt, maradt 40% életem... és levertem, yeaaaaaaah :-D
A benti bonefire-t baszki mit összekerestem... már a 4. kardom kezdett leamortizálódni, már kitakarítottam mindent, tudtam, hogy ott a bonefire, de nem tudtam hol a nyitó kapcsoló.... váááá, az nem volt vicces rész :-(
Elvileg már vagy 5 órát beletettem a DLC-be, de még egy bosst sem láttam ... egy rakat invaderrel bunyóztam, illetve bent a nagy épületben aztán órákat lehet kóvályogni kapcsolókat és egyebeket keresgélve ... főleg, hogy a szellemek miatt előbb átszaladtam rajta, hogy majd visszajövök, mert nem találtam bonefiret (vajon miért nem ... jól eldugták 😊 ), majd lent kiderült, hogy kell onnan valami, mehettem vissza átkutatni, aztán meg még többet kóvályoghattam a megnyíló részben.
Eddig bejön a DLC ... van benne mit csinálni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utána meg lent a vízben bejött egy játékos invader, előbb megmutatta a bonefiret, majd harcoltunk, és mielőtt meghaltam volna, megállt, ledobott egy sisakot, majd elköszönt és elment ... érdekes 😊 kér karom volt rajta, meg az a pvp fejes.
Nem értem amúgy, hogy, de az 1.08 patch után is fordult elő olyan, hogy éppen csak megmozdítottam a kardom ő meg egy spear-el one-hitelt, de olyan gyorsan, hogy felfogni nem tudtam.
A hangulata vegyes, de azért ott van 😊
Spoiler.
Hát eddig elég fura tapasztalat. Nem túl pörgős, és erős Tomb Raider feelingje van... csapdák, kapcsolók, rejtett vackok mindenhol, meg persze olyan ellenfelek akiket később tudsz majd csak tisztességesen sebezni, de addig el kell jutni -.-
A kardom jobban amortizálódik ezen a pályán, mint valaha... az előbb mikor takarítottam egy részt 3x repair powder elment, mert persze az a szar se tolja fel a durt maximumra :-(
A Demon's Souls-ból meg jó nagy nyúlás a Dual Katana Skeleton mintájára megalkotott ghost... negatívum, hogy egyáltalán nem lehet backstabelni, viszont csomó ütés kell bele első körben :-/
Egyelőre ez egy közepes nálam... a DaS 1-es AotA DLC sokkal jobb volt, persze majd megmondom, ha a végére értem... baromi lassan haladok, felfedezek.