8811
Dark Souls II
-
1kezdő #7250 Sajna nem tudtam megnézni, mert szülinapozni voltam. Írd meg ha sikerült, de a legjobb az lenne, ha rögzítenéd.:) Egy szál kardal szerintem nem tudod. -
#7249 elég komolyan megszivat ez a mocsok téged is :D hát nekem is volt egy pár próbálkozás hogy megöltem.nagyon rohadék xd -
#7248 De melee-vel. Nincs már varázslóm, áttalentoltam mindet, unalmas volt. Lightning Mastodon halbert + Drakeblood greatsword + Defender Shield powa! :)
Lightning Mastodon alaphangon 200-at üt bele, ha cifrázom (furás+ütés, kombó vagy nagy ütés, akkor 250-300-at). Egyébként szerintem a DLC legkönnyebb boss-a. Viszon valamiért élvezetes. Mondjuk Fume sem rossz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 15:59:33 -
#7247 Gondolom nem melee karival :)
Na tartottam egy kis szünetet, de mindjárt megyek vissza ... ha törik ha szakad, de én ezt megölöm pajzs nélkül egy szál karddal :D
Szerk: ja az egy másik, nem amin én szopok :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.29. 15:50:38 -
#7246 Sir Alonne NG+7-en elsőre úgy hogy közben telefonáltam:)
(A három DLC2 boss után, ne felejtsétek el meglátogatni az Iron Keep-es vendor-t:))
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 15:43:03 -
#7245 Indul is a menet, most lesz hangom és képem is :) kb egy órám van, de lehet kicsit több is.
http://www.twitch.tv/lazahun/ -
1kezdő #7244 Természetesen meglehet csinálni, különben nem tették volna bele. De hogy meelevel rohadt nehéz, azt láttam tegnap. De nem csak Téged néztelek, hanem mást is. Hát az is hullott, mint a légy. Értem a Vendric hasonlatot /nem nehéz:)/, de Vendricet nem nehéz megközelíteni.
Ez a boss, kétféle karddal küzd és mind a kettőnek más a ritmusa, más a területe, ahol sebez. Az egyik gyors és szúr is, ami egyik kedvence Lazának. A másik a "reset". Körbe söpri vele maga körül és ami ott van borul. Szerintem még kellett volna neki varázslatot is adni és akkor talán már lenne valami kihívás, de így...:D -
#7243 Megnézzük :) Venrick baromi lassú volt, és ált 'lesújtó' kombói voltak ... ez meg kombinálja a gyors és a nehéz kard mozdulatait ... de persze nem lehetetlen, csak kitartás kérdése. Na meg ha jól láttam baromi sok HP-je lehet, mert minor 300 körül sebeztem rá akkor is alig mozdult az életereje. Egyébként íjjal 200-at lőttem bele, még azzal is meg lehetne csinálni :) -
#7242 Vendricknél se mindegy melyik oldalról mész és maradsz mögötte... itt is tökéletesen működik, hogy a nagyobb kard felőli oldalról mész mögé. Akkor van gáz, mikor felhúzza a kardját, mert onnantól megváltozik a séma, de az is megoldható, de találjátok ki magatok, hogy hogyan :-P -
1kezdő #7241 Nézzük Vendricet: simán mögé mész és vele forogsz és ütöd hátulról és ezt még egy ultra greatsword-al is megtudod tenni, ami azért elég lassú. Ha ezt ezzel is megtudod tenni, akkor neonfény mellett a körúton.....:D -
#7240 Akkor nem ment át :-(
U.e. a trükkje, mint Vendrick-nek. -
1kezdő #7239 Vendrick ehhez képest kiscsoportos óvodai kisegítő.:) -
#7238 Vendrick, ennyit mondok és most húzzatok és verjétek rommá ;-) -
1kezdő #7237 Mondjuk megértem a játék készítőit. Elkészítették az alapjátékot, nem túl erősre. Mikor már kitapasztalta a sok spuri, akkor beindult a sírás: hogy ez milyen könnyű és jaj, semmi kihívás. Igen? Nincs kihívás, no akkor picit nehezítünk. Most meg volt olyan köröd, hogy meg se tudtad ütni. Ez a boss, már nem lassú, nem áll meg pihizni és nem csak három ütéskombináció, aztán most üssél te. Hiába próbálsz bemenni mögé -ha tudsz!:)- oda is beüt. Gyors, nagy területet beüt 360 fokban és soha nem fárad. Megnéznék szívesen egy meele karit, aki tisztán kardal leveri. Mondom!!: megnézném és nem olvasnám.:)
Ó, még lehet ezt nehezíteni, hogy még hárman se verik le. Csak még kell egy sort sírni, hogy ez milyen könnyű. -
#7236 Meglesz az, ez még kóstolgatás :) a DS2 alatt elkényelmesedik az ember és elszokik az olyan harcoktól, mint egy Artorias, aminek minden mozdulata centire ki van számítva :)
Pajzzsal csak egyszer ugrottam neki lefekvés előtt, azért úgy sokkal egyszerűbb, próbáltam volna mindenképpen anélkül megcsinálni. Már a főkarimat is átruháztam a gyors longswordos stílusra, ami egyébként végig fekszik, csak a bossnál bizonytalan még.
Na majd ma délután nyomom tovább.
Ez a DLC egy kicsit brutálisabban össze van rakva, mint az első .... ehhez képest az semmi. -
1kezdő #7235 Néztelek. Ez egy rémálom, de azért haladtál. Az a boss még sok Neked. A pajzs valamit számított, de a nagy kardot át kell ugrani amikor lóbálja. -
#7234 Tegnap nem volt időm nyomni, de majd most, már lövöm is fel :) -
#7233 Dark Souls Disco :D
-
#7232 Ma este jön szerintem ... persze élő hang nélkül :) -
#7231 Sunken King DLC secrets -
#7230 Piszok sok rejtett hely és járat van ebben az új DLC-ben, 50x végigjártam mindent és még most is találok új szobákat:) Mondjuk még az elsőnél is hiányzik egy bonfire. -
Zozo0122 #7229 Jó lesz az a Bloodborne :) Már nem félek attól ,hogy elrontják a puskákkal.
Off: én tanultam japánt kb. 2 hónapig, hát aki azt a nyelvet megtanulja az ember a talpán :) Marha jó kis nyelv egyébként, csak az időm sehogy sem engedi és jó ideig nem is fogja :D Ehhez tényleg ÉVEK kellenek,de egy jó kis közepes angol tudást 1 év alatt is meg lehet szerezni. Persze tökéletesen megértem, ha valaki nem akar vagy nincs lehetősége angolt tanulni :) -
1kezdő #7228 Nem értem se a japánt, se az angolt, ezért szívesen olvasom, ha valaki hajlandó érdekes és hasznos információkat itt megosztani. Ezt is köszönöm!:) -
#7227 OFF - legfeljebb nem olvasod el.
"Néhány apróság a Bloodborne-ból
Frissült a játék japán weboldala néhány aprósággal, melyekből a Gematsu hozott el nekünk néhány információt. Az egyik érdekes újdonság a Dark Soulshoz képest a Regain System, ami annyit tesz, hogy ha megsérült a karaktered, de bizonyos időn belül vissza tudsz támadni, akkor visszanyersz valamennyi életerőt.
A fegyverek között biztosan lesz fűrész, balta, puska és pisztoly, és két helyszín nevét is megerősítették: Cathedral District és Hemwick Cemetery District, vagyis templomos és temetős pályarészünk biztos lesz a városon belül.
Nagyon érdekesen hangzanak a különböző ellenféltípusok is. Az egyik például a Hunting Horde névre hallgat, és egy rakás bűnözőt takar, akiket elkapott a fertőzés, és továbbra is az utcákat járják, mindenkit megtámadva. Ennél némileg betegebb a Wheelchair Horde, ami a nevének megfelelően kerekesszékhez kötött öregeket takar, míg a Carrion Crows olyan lényekből áll, akik emberi tetemekből táplálkoznak." -
#7226 A második DLC utolsó boss-a ilyen. Sőt a második is (a lélek gyűjtögetős). Peak-ben a malomkeres dolog is ilyen volt, Vendrick és a giant lelkek is ilyen volt, Sinner és a fény is majdnem ilyen volt:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.27. 14:36:19 -
#7225 Itt az ideje, jöhet a stream -
#7224 Nem nyomtam még a DLC-t, nem volt időm, de hozhatnának be olyan új bossokat, amikhez valamilyen event is kötődik ... mint pl a Demon's Souls-ban a sárkány, akit előbb ki kellett cselezni, meg kellett gyengíteni, majd csak utána lehetett vele harcolni ... de még a DS1-ben a DLC sárkány is jó volt, akihez ha csak úgy bementél míg a levegőben volt, a harcnak annyi :) -
#7223 Az első részben Asylum Demon-t is 3x öltük meg (stray, firesage) :) Ez ilyen:) -
#7222 pedig eddig az összes boss másolva volt,csak egy kicsit felvan dobva .szarok ezek a dlck -
#7221 jah jólvan,hát érdekes :D -
#7220 Na ne már, most már az alapjáték bossait is újrahasznosítják? Ennyire nem lehetnek lusták... -
#7219 Most nézem, hogy van egy harmadik is, Sir Alonne. Azt én sem találtam még meg:) -
#7218 na a smelter démont nem találtam meg még.hmm >< majd megkeresem -
#7217 Kettőt. Kék smelter demon-t (Iron Passage, a jobb oldali lift lefele, tower key megszerzése, majd rácsos ajtón be) és a lovagot-ot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.26. 23:03:55 -
#7216 te hány bosst öltél?én egyet xd az utolsót.többis van?pedig azthittem jól körbenéztem:) -
#7215 Én is végeztem vele. A boss-okkal most egyáltalán nem erőltették meg magukat, a terület viszont kiváló, nekem nagyon tetszett. Az ellenfelek sem voltak rosszak, viszont láthattuk a trollokat mágusként, az oroszlánokat lovagokként:) Viszont az óriásokat nagyon szerettem:) -
#7214 letoltam a dlc-t ez sokkal jobb volt mármint a helyszínek,az utolsó boss egy gwyn klón igazán nem is értem a lényegét a dlc-knek ha talán lesz valami a 3koronával oké de ha csak ennyiről szól a harmadikat else kezdem -
#7213 Tolom a DLC-t... háááááát eddig elég kellemes :-) -
#7212 Ha téged támadnak be és nem PvP területen, azt csinálsz ami jól esik. Szíved joga. -
Was #7211 Most olvasgatom ezeket a hozzászólásokat a fair játékkal kapcsolatban. Lehet, hogy akkor én is tévedésben éltem, de én úgy gondoltam már a Das1 és most a 2 esetében, hogy ha valaki betámad az én világomba, akkor nem éreztem azt, hogy unfair lenne a flask használata, hiszen azért van így kitalálva a játék a host védelmére. (A betámadónak meg ott vannak segítségképpen a még le nem gyilkolt lények . )
Ott van a lehetőség, hogy elintézzen az ivás közben; fordított esetben én is ugyanúgy rohantam a másik után, hogy még ivás közben leszúrjam...szóval ahhoz is kell bátorság, hogy a flaskot használja az ember. Nem gondoltam, hogy ezzel etikai kódexet sértek, ezek szerint rosszul gondoltam? (Persze az már régen rossz, ha valaki folyamatosan vedel.)
Mondjuk a többi dolgot én is úgy éreztem illik betartani, mint meghajlás, megvárni amíg egy párbaj befejeződik, stb.