Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ha Xenu arcát akarod látni a levesben, akkor úgy is lesz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
ha jól láttam lesz a dlcben megint hydra,vagy valami sok fejü kígyó cucc 😄
Lunki88
Lunki88
Amúgy a számszeríj megint a berserkre való utalás szerintem, legalábbis egy Guts buildhez tuti jó lesz majd. 😄
nfrequency
csigázzák itt az embert 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Lunki88
Új számszeríj, meg két új spell "szivárgott ki" eddig a dlc-bõl. Denial és Promised Walk of Peace. Állítólag az elõbbinél nem fog meghalni a karakter ha lemegy 0-ra az életed...
Myselor
igen de ez csak tartalmazza gondolom a fájlokat és elõkészületek.hogyjátszhass is vele majd megkell venni aha 😄
nfrequency
Hogyne, persze. De ahogy nézem az fizetõs én pedig nem vettem meg 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Myselor
hát a dlc lesz,nemtudsz róla hogy jön?😊
MerlinW
Segítsek aktiválni, vagy nem akarsz vele tökölni?

[merlinw.org]

nfrequency
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy mi ez az 1 gigás update amit most kezdett el tölteni a játék Steamen keresztül? Semmi kapcsolható hírt nem találtam ezzel kapcsolatban.

köszi 😊

Lunki88
Aktiváld be nyugodtan... <#eplus2> Viccet félretéve steamtrades-re tegyél fel hirdetést ott jó eséllyel el fog kelni.
Laza
Na, sikerült nekem is ezt a VPN aktiválós SP-t vennem ... most ott figyel az ajándéklistámban 😊

Nem tudom mit csináljak ...... ha valakit érdekel 3000Ft és viheti 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
én mondjuk a lepkét elsõre megöltem,de szerintem nem ugyanaz a szint.meelere a mágus elég durvák ott a templomba 😄 ha 1-2 lövés betalál halott vagy.hirtelen nemtudtam mit reagálni
Lunki88
Az engem is kinyírt párszor melee karival... 😄
Tegyük hozzá, hogy 3x is...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Wut? :-DDDD

Ez olyan, mint amikor nem mondjuk ki a nevétGab-ot kinyírta Moonlight Bátörfláj a DaS 1-be :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
hát vicces bossok de meele karival legelsõre bedaráltak 2 lövés vagy,jó utána már soha hozzám sem értek de hát na .elsõre megleptek 😄
Hát komolytalan, de nekem az valahogy tetszett 😄 Mikor elõször legyõztem maradt még egy kis életcsíkja, de nem tudtam, hogy miért mert már ledaráltam az egész gyülekezetet...aztán mikor bementem a padok közé akkor láttam, hogy ott még vergõdik a földön egy szerencsétlen 😄
Tinman
A Prowling Magus and Congregation az is mennyire komolytalan? Ráadásul engem kínosan emlékeztet a DeS-os Fool's Idol-ra, még a helyszín is nagyjából u.a. :-/

Tinman
Jah, meg megvan a 30 sunlight medal, csak még nem tartok a sunbro oltárnál :-D

Last Giant boss elõtt kb. 12-14, a többi Pursuer farm :-)

Nekem is😊 Bár Kalameet volt ott igazán mérvadó nekem, na egy sárkányharc olyan legyen! Ne pedig Ancient Dragon szintû nyomorékoskodás...
Legyen logikusan felépítve és megtervezve, ne legyen benne Shaded Woods szintû igénytelen helyszín, sem pedig Royal Rat Authority vagy Ancient Dragon szintû szánalom boss. Ha olyan színvonalút csinálnak mint az elsõhöz a DLC akkor tökéletesen elégedett leszek.
Tinman
Nekem az egész nagyon bejött... minden mikronja :-)

Tinman
Tolom NG+-ban a játékot és oltári móka :-)

Példák:

- Falconerek az elején.
- Fantom meglepetések a legváratlanabb helyeken.
- Flexile segítõk.
- 5 db. Gargoyle... hát az epic volt! Best boss fight ever :-)
- Lost Sinner segítõi :-D
- A hozzá vezetõ úton a robbanós meglepi fantom :-D
- PvP történések... ezen a szinten már elég változatos tud lenni, és agybeteg csaló idióta sincs, szóval van sikerélmény rendesen :-)

Itt tartok egyelõre. Bossok, nagyon könnyen borulnak... egyedül Gargoyle-ok lettek meg csak 3.-ra, mert elkapkodtam, alábecsültem õket. A 3 sentineles harc nagyon könnyû lett, ahogy Pursuer, Last Giant is szinte említésre se méltó.

Myselor
hát igen nagyon jó voolt artorias harc a kedvencem az egész játékból nagyon hangulatos és utána jön a volt társa aki gyászolja.nagyon jó
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Tinman
Ha azt a szintet hozza, mint amit az Artorias of the Abyss, akkor én meghajolok elõttük.

Nem csak a Souls univerzum, de szvsz az utóbbi jó pár év legtartalmasabb és legjobb DLC-je volt.

Tinman
Jordan, Jul 17 17:09:

Hi Tinman,

Thank you for your ticket,

These keys should be region-free.

Hope that helps.

Kind regards,

Jordan.

Green Man Gaming & Playfire
Customer Service

Myselor
hát én is 2 nagyon jó bosst várok az egyiket láttuk már,jó sok foga lesz az tuti 😄 hát várok 1-2 jó páncélt is.npc-t én is szeretnék és jó fegyvereket.de ez a platformeres rész nem nagyon jön be.majd meglátjuk hamar itt van már 😊
MerlinW
"ha 5 méterrel mellém üt a boss már attól is meghalok"

Ez nem így van, ha megfelelõ agility értékkel rendelkezel.

[merlinw.org]

Lunki88
Ti milyen játékbeli elemeket, újításokat vártok el a dlc-ktõl egyébként?

Én személy szerint örülnék ha lenne sok új npc, aki hozzáadna egy kicsit a történethez. Na meg remélem ezúttal nem újrahasznosított bossokat kapunk. Legyen benne kihívás, de ezt ne úgy érjék el hogy ha 5 méterrel mellém üt a boss már attól is meghalok, hanem valahogy úgy mint az 1-nél az Artorias dlc-ben. Több nem humanoid felépítésû boss kellene, mert azokból van bõven az alapjátékban. Mondjuk egy Griffith-re emlékeztetõ bosst betehetnének, õt leverném vagy 20x az biztos. <#eplus2>)
Tinman
Az elég szuper lenne, mert 3600 Ft és megvagyunk a 3 DLC-vel :-)

Fúúú nem tudom be merjem-e vállalni... lehet aztán refundolok legfeljebb :-D

MerlinW
Ahogy nézem csak két régióra van osztva (én legalábbis csak kelet és US/EU verziókat látok), így ha nem keleti akkor jó nálunk is. GMG egyébként is EU-s oldal, úgyhogy elvileg minden jó, amit ott veszel.

[merlinw.org]

Tinman
So-so... elég kevés gametime ez így :-(

Amúgy GMG-s Season Pass-rõl mit lehet tudni? Kóddal elég kellemes, sõt USA accom is van, úgy még inkább.

Hogy lehetne kideríteni, hogy ha ott megveszem, akkor az ROW-os? Van ötleted?

MerlinW
Én hetente 8 órát se, úgyhogy te még szerencsés helyzetben vagy😊

[merlinw.org]

Mindenkit megfertõzött a Pc, illetve a játékok és ahogy nézem sokunk menthetetlen. Velem is elõfordult anno pár évvel ezelõtt, hogy 48 órát egyhuzamban játszottam /nintendó 1/. Csak kaja, Wc. 48 óra után ebédnél, ahogy emeltem a kanalat a számhoz, elaludtam 1 tizedmásodpercre és majdnem beleesett a fejem a tányérba. A gyerekeim napokig nevettek rajtam. Aztán késõbb a Lineage 2-nél hetekig 16 órát nyomtam naponta. Szóval tudom milyen. De most már visszafogtam magam. Napi 6-7 óra kb., ennyi elég.😊
Tinman
Este pedig 2-3 órácskát el lehet lopni. 21-23 óra között okés, vagy akár éjfélig.

Kandurex
na majd ma! kivettem 1 napi szabit, hogy végre tovább toljam DS1-et! <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Elve pro -ba tolom, még a külön szobába is...<#vigyor2> de ahogy megérzi, hogy játszom már nyílik az ajtó és tolja be az elsõ számú rosszcsontot (kisfiam, 13 hónapos) a szobába és esélytelen bármi game, mert megvadul a kontroller után...este meg nem jó, mert másnap meló 😞

Tinman
Így van, tegnap ért végére pl. egy újabb Hidden Object címnek. Ezekbõl hetente elfogyaszt egyet, meg telón tolja a Plants vs Zombies 2-öt õ is :-)

És igen, hetente összesen jó, ha 24 órát játszok. Ez nem túl sok.

Tinman
+Originen ~50, GoG-on 40, dobozos PC játék ~200, X360&PS3 ~100 db :-D

9 órát melózóm min. 1 nap. Nyilván a párom is belátja, hogy kell némi kikapcsolódás.

Pro tipp: A hosszú és nyugodt kapcsolat titka a külön kijelzõ (tv-t nem nézek, õ igen), a külön takaró, külön PC és persze külön fülhallgató.

IMYke2.0.0.0
Tinman kedvese jó arc lehet - sőt, nem egyszer olvastam Tinmantől, hogy még az oldalbordája is játszik kisebb-nagyobb játékokkal, és amúgy is, úgy szereti Tinmant, ahogy van. Aki egyébiránt nem 7/24 játszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
1200? úristen...hamster

errõl jut eszembe, mint tudom van barátnõd/feleség stb.

hogy az istenbe oldod meg, hogy ennyit tudsz játszani? de tényleg érdekel, mert ha én elõkapom hetente! egyszer! a kontrollert már megy a szúrós nézés <#dumcsi>

Tinman
Cirka 1200 db. játéknál én már inkább kifizetem azt a +3000 Ft-os a kedvenc játékomhoz és nyugodtan alszok.

Értem az álláspontod, de egészen egyszerûen képtelen lennék hetekig nyugodtan aludni... mert mi van, ha mégis banolnak?

Veszem is mindjárt meg Steamrõl :-)

MerlinW
Steam-es gift-ként kapod e-mail-ben. A Steam szól, hogy nem a régiódhoz való a cucc és felajánlja, hogy a raktáradba teszi, majd így is tesz. Ergo a játék ott lesz nálad, a tied. Ezután pedig már csak 2 kattintás hogy VPN-el csatlakozva hozzáadd a könyvtáradhoz. A cucc ezután nincs régiókóddal jelölve az elõzményeben sem, sõt ajándék/vendégbelépõként van cimkézve. Ergo, nem lehet belõle semmi baj.

A gond azoknál a játékoknál van, ahol a kulcs van régióhoz kötve vagy, ha az áruházat használod VPN-en keresztül. A fenti megoldással nem lehet semmi gond, hiszen csak a community-t használtad VPN-en keresztül, ami nem az áruház része. Mindezt ráadásul böngészõbõl, nem kliensbõl.

Ettõl függetlenül én sem csinálok ebbõl rendszert, én is utólag vettem észre, de miután gift a cucc, nem kaptam szívrohamot.

[merlinw.org]

Voltan
Thx for the info, akkor marad a megbízható, drágább Steam 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Na utánajártam a MerlinW által ajánlott helynek!

KURVÁRA NEM AJÁNLOTT!

Az általuk küldött gift régiózáras és kizárólag itt érvényesíthetõ:

"Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine, Russian Federation"

VPN-el biztos beaktiválható, de ki az a hülye aki több százas (esetemben ezres) accountot ilyenért kockáztat?

Sok apró kis trükk van és érthetõ, hogy aki némileg hiányát szenvedi az anyagiaknak, az keresi ezeket a lehetõségeket. Meglehet oldani néha ban nélkül, esetleg idõlegesen, de a feltétele, hogy érteni kell aránylag jól ezeknek a programoknak a kezelését. Tehát: vagy van hozzá affinitásod, hozzáértésed, vagy nem igazán kifizetõdõ ezzel próbálkozni. Elkezded csinálni és különbözõ problémák merülnek fel, akkor vagy buksz, vagy rohangálsz segítséget kérni, de azt messzirõl és fõleg ha még nem is érted hol a probléma és milyen természetû, nagyon hálátlan.
Tinman
Mi az, hogy a biztonságosabb fajtából????