Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Tudja valaki,hogy mi ez az 1 gigás update amit most kezdett el tölteni a játék Steamen keresztül? Semmi kapcsolható hírt nem találtam ezzel kapcsolatban.
köszi 😊
Nem tudom mit csináljak ...... ha valakit érdekel 3000Ft és viheti 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez olyan, mint amikor nem mondjuk ki a nevétGab-ot kinyírta Moonlight Bátörfláj a DaS 1-be :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Last Giant boss elõtt kb. 12-14, a többi Pursuer farm :-)
Példák:
- Falconerek az elején.
- Fantom meglepetések a legváratlanabb helyeken.
- Flexile segítõk.
- 5 db. Gargoyle... hát az epic volt! Best boss fight ever :-)
- Lost Sinner segítõi :-D
- A hozzá vezetõ úton a robbanós meglepi fantom :-D
- PvP történések... ezen a szinten már elég változatos tud lenni, és agybeteg csaló idióta sincs, szóval van sikerélmény rendesen :-)
Itt tartok egyelõre. Bossok, nagyon könnyen borulnak... egyedül Gargoyle-ok lettek meg csak 3.-ra, mert elkapkodtam, alábecsültem õket. A 3 sentineles harc nagyon könnyû lett, ahogy Pursuer, Last Giant is szinte említésre se méltó.
Nem csak a Souls univerzum, de szvsz az utóbbi jó pár év legtartalmasabb és legjobb DLC-je volt.
Hi Tinman,
Thank you for your ticket,
These keys should be region-free.
Hope that helps.
Kind regards,
Jordan.
Green Man Gaming & Playfire
Customer Service
Ez nem így van, ha megfelelõ agility értékkel rendelkezel.
[merlinw.org]
Én személy szerint örülnék ha lenne sok új npc, aki hozzáadna egy kicsit a történethez. Na meg remélem ezúttal nem újrahasznosított bossokat kapunk. Legyen benne kihívás, de ezt ne úgy érjék el hogy ha 5 méterrel mellém üt a boss már attól is meghalok, hanem valahogy úgy mint az 1-nél az Artorias dlc-ben. Több nem humanoid felépítésû boss kellene, mert azokból van bõven az alapjátékban. Mondjuk egy Griffith-re emlékeztetõ bosst betehetnének, õt leverném vagy 20x az biztos. <#eplus2>#eplus2>)
Fúúú nem tudom be merjem-e vállalni... lehet aztán refundolok legfeljebb :-D
[merlinw.org]
Amúgy GMG-s Season Pass-rõl mit lehet tudni? Kóddal elég kellemes, sõt USA accom is van, úgy még inkább.
Hogy lehetne kideríteni, hogy ha ott megveszem, akkor az ROW-os? Van ötleted?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És igen, hetente összesen jó, ha 24 órát játszok. Ez nem túl sok.
9 órát melózóm min. 1 nap. Nyilván a párom is belátja, hogy kell némi kikapcsolódás.
Pro tipp: A hosszú és nyugodt kapcsolat titka a külön kijelzõ (tv-t nem nézek, õ igen), a külön takaró, külön PC és persze külön fülhallgató.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
errõl jut eszembe, mint tudom van barátnõd/feleség stb.
hogy az istenbe oldod meg, hogy ennyit tudsz játszani? de tényleg érdekel, mert ha én elõkapom hetente! egyszer! a kontrollert már megy a szúrós nézés <#dumcsi>#dumcsi>
Értem az álláspontod, de egészen egyszerûen képtelen lennék hetekig nyugodtan aludni... mert mi van, ha mégis banolnak?
Veszem is mindjárt meg Steamrõl :-)
A gond azoknál a játékoknál van, ahol a kulcs van régióhoz kötve vagy, ha az áruházat használod VPN-en keresztül. A fenti megoldással nem lehet semmi gond, hiszen csak a community-t használtad VPN-en keresztül, ami nem az áruház része. Mindezt ráadásul böngészõbõl, nem kliensbõl.
Ettõl függetlenül én sem csinálok ebbõl rendszert, én is utólag vettem észre, de miután gift a cucc, nem kaptam szívrohamot.
[merlinw.org]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
KURVÁRA NEM AJÁNLOTT!
Az általuk küldött gift régiózáras és kizárólag itt érvényesíthetõ:
"Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine, Russian Federation"
VPN-el biztos beaktiválható, de ki az a hülye aki több százas (esetemben ezres) accountot ilyenért kockáztat?