8811
Dark Souls II
  • IMYke2.0.0.0
    Mi vaaan????
  • MerlinW
    Ne terelj, tudod, hogy nincs igazad:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ó jaj, mit tettem?!
    Közelebb jártam az ON-hoz a DaS1-el és a problémámmal, mint a többiek az MMO-ikkal :)
  • MerlinW
    Oh.. de a DaS2 topikban?:D
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.22. 15:49:04
  • IMYke2.0.0.0
    7101-ben ki is van emelve.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint nem is olvastad el, amire válaszolsz?
    Az elejétől fogva a Dark Souls (1)-ről beszélek.
  • MerlinW
    De ez az első részhez van. Das2-höz nem jó a DSFix, az alább linkelt GeDoSaTo kell, aminek teljesen más az ini fájlja.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenképp fanyalogni fogsz, de ez GUI az ini-hez - súgóval:

Képek:
  • MerlinW
    Sosem hallottam erről a "Dark Souls Fixed Edition" cuccról. Valami lelkes kontármunka lehet:)
  • IMYke2.0.0.0
    Megoldottam.
    Tinman sugallatára az inivel szórakoztam, és nem a Dark Souls Fixed Edition.exe-vel, ami egy grafikus felület ehhez a munkához.

Az eredmény:
  • IMYke2.0.0.0
    Azért is kérdeztem, mert MerlinW úgy válaszolt nekem.
  • Kandurex
    nem
  • IMYke2.0.0.0
    Ez jó Dark Souls 1-hez is?
  • Solid Snake
    Jók lettek a videók. A végső harc pedig Runnnn.......
  • MerlinW
    Használd a 0.12-est (van új autoupdate cucc), config/DarkSouls2/gedosato.ini:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

# Lines starting with "#" are ignored by GeDoSaTo and used to provide documentation
    # read them before changing anything!

# Dark Souls 2 configuration

hideMouseCursor true
    enableTextureOverride true
    forceBorderlessFullscreen true

########################################################################################
    # Image processing settings
    # Note: may or may not apply depending on the plugin used

## AA

# AA toggle and quality setting
    # 0 = off (best performance, worst IQ)
    # 1 = low
    # 2 = medium
    # 3 = high
    # 4 = ultra (worst performance, best IQ)
    aaQuality 3

# AA type
    # either "smaa" or "fxaa", depending on your preferences
    aaType fxaa

## SSAO

# Enable and set the strength of the SSAO effect
    # (all 3 settings have the same performance impact!)
    # 0 = off
    # 1 = low
    # 2 = medium
    # 3 = high
    ssaoStrength 2

# Set SSAO scale
    # 1 = high quality (default)
    # 2 = lower quality, lower impact on performance
    ssaoScale 1

# Set SSAO Blur type
    # gaussian = soft, cheap
    # sharp = depth-dependent, more expensive
    ssaoBlurType gaussian

## DOF

# Enable Depth of Field
    # false = off
    # true = on
    enableDoF true

# Select the type of DOF effect
    # basic = basic pseudo-Bokeh DoF
    # bokeh = shaped circular Bokeh DoF - WARNING: high performance impact
    dofType bokeh

# Bokeh Depth of Field radius
    # default = 1.00
    # higher = more blurry (e.g. 1.1)
    # lower = less blurry (e.g. 0.9)
    # note: small changes make a large difference
    dofBaseRadius 0.2

## Post

# Enable Postprocessing
    # false = off
    # true = on
    # For in-depth configuration, look in "assets/post.fx" or "assets/post_asmodean.fx"
    enablePostprocessing true

# Postprocessing type
    # durante = basic postprocessing adapted from SweetFX (dark, local contrast)
    # asmodean = postprocessing by Asmodean (with tone mapping, softer)
    # For in-depth configuration, look in "assets/post.fx" or "assets/post_asmodean.fx"
    postProcessingType durante

## Bloom

# Enable HDR Bloom
    # false = off
    # true = on
    # For in-depth configuration, look in "assets/bloom.fx"
    enableBloom true

• Laza
    Én is így vagyok, de a srácról tudni kell, hogy bírja a strapát, akkor már túl volt az 5 éves francia idegenlégión is ... mondjuk a fején néha meglátszott a fáradság, el tudott zombulni a feje :D
  • Tinman #7111
    :-DDD

Oké, de a soulsban inkább arról van szó, hogy tudod magadról, hogy úgyis letudod verni extrák nélkül is, mert már van annyi rutinod.
  • 1kezdő
    Ez már az elöregedés biztos jele. Eleinte belőjük a sérót. Felvesszük a legjobb rucit, skárpit, hogy csak ragyogunk. Adunk magunkra! Mondjuk eltökélten magabiztosan. Ebből nem engedünk, ennyi a minimum.
    Aztán telik az idő, majd csak arra eszmélünk, hogy megkopaszodtunk, szőr lóg az orrunkból, fülünkből. A ruha jó pár éves és már kopottas itt-ott. A cipő kitaposott. Már nem érdekes, mert kinek akarunk tetszeni, meg egyébként is csak pénz és idő pazarlás..."nem szarakodunk":)

Így múlnak el nagy dolgok, így múlunk el mindannyian...
  • Tinman #7109
    Úgy vagyok legtöbbször, hogy az alap gear-en csak akkor változtatok, ha nagyon nagyon nem megy. Eleinte pl. Smeltert úgy szoktam leverni, hogy Flesh Sweat-et nyomok magamra. Manapság, meg bemegyek aztán leverem egy törött karddal is, nem szarakodok vele.
  • Tinman #7108
    Nézd át az init, kapcsolgass be dolgokat, de a blurt az kifelé :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudok túllépni a dolgon.
    0.8-assal is, az felett is ugyanolyan rossz.

Ilyen volt még legutóbb:

Most ilyen:
  • IMYke2.0.0.0
    Csodálkoztam is, hogy rondább lett, mint amire emlékeztem - a legújabb DSfix 2.2-t tettem ma rá, és - ezek szerint - ez kavart be :(
  • Kandurex
    Szerintem a 0.8 verziót használd, a belső és külső rendert is feltolva nagyon vállalható anyagot tol az ember szemébe. De azért tényleg nem egy penge-ász a grafika.
  • IMYke2.0.0.0
    Így néz ki - játékban is csúnya:
  • 1kezdő
    A Dark Rebel's pajzzsal többre mentél volna, mert bár a fizikai sebzést korlátozottan védi -itt nem is lehet-, de a tűz támadást és esetleg a mérgezést csökkentette volna. A másik: az a kis mitugrász tűzmániás törpe, akivel elég szaladgálós harcot vívtál, ott, véleményem szerint be kellett volna tenned a tűzsebzést csökkentő gyűrűt, a Rebel's pajzs -hisz, fizikailag nem sebez- plusz a vízeső varázslat és simán kajolod a gyereket és még elszaladnod sem kellett volna.:)
  • Tinman #7102
    Igen, a pajzs az ott kvázi dísz, de nagyon megszoktam, hogy velem van, logikátlan, de soha nem szoktam 2 kézre fogva a kardot harcolni. A 4 lizard elvileg újratermelődik, ha nem kaptad el őket, ami azért fura, mert nekem 1. végigvitelkor egy halál után bizony nem jöttek újra :-/
  • IMYke2.0.0.0
    Dark Souls (1) nekem miért néz ki úgy, mint egy 80-as évekbeli termék?
    Élsimítás kikapcsolva, DSfix 2.2 fenn.
    Régen indítottam el, és most nagyon ronda szegény - én nem ilyenre emlékszem még decemberből.
    Valamit be kell még állítanom?
  • 1kezdő
    Tinman

Most néztem meg a DLC-s videóidat 72-ig. Öregem az a sárkányharc már valami. Látszott, néha nem tudtad hol vagy és hol a sárkány. Itt aztán igaz, hogy egy-két ütés, aztán pucolás, de talán az sem segít. Csak vélemény: a pajzsot szerintem csak dísznek vitted be hozzá, mert nem tudtad használni és talán nem is ér ellene semmit. Az volt a csúcs, amikor körbe-körbe forgott a tengelye körül. Hol a farka, hol a feje sebzett. Na, itt nem lehet okos az ember, csak gyönyörködik...persze, csak ha mással történik.:)

A 4 lizardnál először arra gondoltam, hogy be kell állítani a szemben levő kereket, hogy a 4 lizard mikor elindul, bele sétálnak a 4 üres ládába és már csak ki kell venni. De mikor feltűntek újabb üres ládák, beláttam butaság.:)
  • 1kezdő
    Az a 3 nap érdekes. Akkor valami tudatmódosítót használhatott ébren maradáshoz. Nálam, 48 óra játék után, ebédközben, majdnem beleesett a fejem a levesbe.:)
  • Laza
    Ja, az te voltál? :)
  • Lunki88
    A múltkori streamednél én írkáltam Abysswalker88 néven a chatben. :)
  • Laza
    Akkor ezért nem látlak online Steamen ... nagyon eltűntél :)
  • Laza
    Jaj, most hogy írod, Nekem is volt egy ilyen időszakom még tizenx éve, mikor befejeztem a nappali sulit ... akkor Dreamcasten a Phantasy Star Online-ba (még az is művészet volt, hogyan legyen betárcsázós netem a DC-n, még volt ilyen prepaid net :) ) egyik haverommal fullosan kimaxoltuk, kb úgy nyomtuk az első egy hónapban, hogy játék és alvás felváltva, versenyeztünk ki éri el előbb a lvl100-at ... de még utána is sokat nyomtuk :)

Volt olyan sztori, hogy egész nap nyomtuk, és másnap reggel 6-kor mondom, feküdjünk le, de tutira mind a ketten ... le is feküdtem, majd mikor délbe kelek, gyors szendvics csinálás majd beülök a gép elé, és nézem Fecó online ... mi a tök, ráadásul pár szinttel nagyobb mint én ... erre a genya hiába beszéltük meg, nem feküdt le, nyomta tovább, hogy beelőzzön ... aztán még egész nap játszottunk ... igazi brutál gyerek volt már akkor is, pedig jóval idősebb mint én, volt hogy 3 napig játszott megállás nélkül :D

Óraszámot nem tudok mondani, de mindegy, szerintem ez lehetett életem legdurvább játékos időszaka, már ami a legrövidebb időn belüli mennyiséget jelenti :) ha nincs asszony, nincs család, akkor sok mindenre akad idő :D
  • Lunki88
    Azért jó ez a kis közösség ami összeverődött itt. Már hónapok óta hozzá se szagoltam a játékhoz (pedig a dlc-t megvettem...) de a hozzászólásokat mindig visszajárok elolvasgatni. :) Ha már az online játékok szóba kerültek, én most a world of tanks-re függtem rá, elég időrabló game ez is egyébként.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor jól saccoltam - igen, én is a Souls-sorozatra gondoltam zusammen.
  • Solid Snake
    Apropó tessék szépen feltölteni pvp-vidiket is
  • Tinman #7091
    Aaaz derék... nekem a rekord a Guild Wars. 4 hónap alatt kvázi kimaxoltam. Olyan 2000 óra csúszott bele, akkor nem melóztam, fősuli mellett toltam, napi 12-14 óra az simán megvolt. Jó volt, de egyben életem legalja korszaka is volt, el is hagytam magam kissé...
  • Tinman #7090
    Picit előbb értem haza melóból, aztán most nézek ki a fejemből, hogy mivel játsszak. Kb. olyan érzésem van, mintha más játék alacsonyabb rendű lenne és akkor most énnekem le kell szállnom a magasból és lemenni több szintet? Planescape Torment után éreztem ugyan ezt... jó, megvolt életem legjobb játéka/története, most ezek után mi a fenével játsszak?

Imi:

Az összes Souls résszel bizony akörül van.

Solid Snake:

A Live és a PSN profilom nem privát, a Steam-est meg a friends-ek látják, semmi hupákolás nem történt, sőt még csaló biztonsági mentésem sem volt achizás közben.

Wedge:

Igen, nekem is jobban bejött a DaS 1, de ez is magába rántott azért. Valahogy ez a tanulható játékmechanika, meg a rengeteg boss harc nagyon magához tud húzni és tudod az a vicc, hogy hiába tanulható, még a 8. végigvitelnél is volt olyan helyzet PVE-ben amire nem számítottam és meglepett, mert adott mob/boss nem úgy reagált ahogy szokott. PvP meg ugye végtelen... könyvet tudnék róla írni, de ha azt nem is blogra mindenképpen komoly értekezés fog születni a témában PC vs X360 vs PS3 DaS 2 játékosokról is többek között. Sok sztorim van.

• 1kezdő
    Beállítottság kérdése az egész. Van aki azonnal a toppon akar lenni és nem sajnálja a pénzt, bebújik a klánba és mindent azonnal megkap. Én nem léptem be klánba, pedig hívtak ezerrel. Egyedül, segítség nélkül, rengeteg farmmal, mindent kitermeltem. Farm és piac és nekem volt meg először a legtöbb pénz /játékpénz/ azon a szerveren. Simán vettem belőle az "S"-es fegyvert és páncélt. Vennem kellett, mert azt már farmmal nem lehetett, csak klán segítségével. Így a pénzt ütöttem ki. :)
  • Laza
    Jaj, Lineage 2 ... akkoriban, azaz még az előtt ugrottam be az MMO játékokba, az L2 bétát nyomtam koreai meg talán kínai nyelven is. Az volt ám az igazi monoton játék, ahol nem csinált az ember semmit sem egész nap, csak grindelt :)
    Aztán az EQ2 is ilyen volt, meg akkoriba szinte minden, amíg meg nem jött a megváltó WoW a maga küldetésrendszereivel, instáival :D