8811
Dark Souls II
-
#1724 azt akkor édemesebb gondolom:) -
#1723 Lesz majd egy npc aki épít majd oda létrát neked pénzért. :) -
#1722 De az csak egy területre hat, nem? -
#1721 Nenene kibaszott 20 méter magas pók -
#1720 okés akkor majd későbbre hagyom még :) köszi -
Zozo0122 #1719 Fantasztikus helyek vannak arra, kb. az első rész Dephts-Blighttown kombójának felel meg :D Nekem bejött a hely, bár a végső bossal még nem bírok...jah és ha oda készülsz legyen sok fáklyád! -
#1718 valaki aki lement majula lyukba leírná mennyire éri meg lemennem?és kell e nagyon az a macskás gyűrű.most van elég soulom rá bőven.:) -
#1717 Arra figyelni hogy ezzel ng+ lesz a játék és ha végig viszed akkor ng++. Megmarad az effekt. Cserébe hamarabb tudod megszerezni az akkori droppot. -
#1716 a silvercat ringet akkor érdemes megvennem?vagy fejlesszem inkább magamat?:) -
#1715 A Bonfire Ascetic csak csak a bossokat éleszti fel. Megölt NPC-k helyén majd megjelenik egy sírkő, azzal tudod tetemes mennyiségű lélekért újra éleszteni. -
#1714 na pursuer is lement.hát a kúrva anyját xd ez jó volt -
sztar007 #1713 A fáklyát felesleges használni?! Miért tették be akkor egyáltalán a játékba? Vagy csak én nem találkoztam még olyan területtel ami teljesen sötét lett volna? Jah és a tüzek meggyújtásának a pályákon van valami szerepe? -
#1712 Van olyan cucc, Bonfire ascetic, amit ha tűzben elégetsz, akkor egy szinttel fentebb tekeri a nehézséget az adott területen, esetleg ki lehet próbálni, hogy NPC-k újrateremnek e tőle. Az NG+ ugye teljesen új végigjátszásnak minősül. És az a cucc is lehet pont ezért van a játékban. :D
Én amúgy a fogyatékos kovácsot vertem le, bastille-ban amelyik a ládán ült, utólag kiderült, hogy ő tudja csak +10 fölé vinni a felszereléseket a játékban. :D De a szobája mellett van egy bonfire,szóval majd egyszer kipróbálom, ha meg nem működik, akkor kibírom valahogy NG+ig. :) A szintlépés hiánya mondjuk gázabb. -
#1711 jólvan megy ez a parry.már csak azt nem értem miért tököl annyit a nyílpuska xd a fenébe már xd
-
#1710 Szivacs ... mindenképpen használj mentés managert ... vagy kézzel backupold minden játék előtt.
Linkeltek itt nem rég egy direkt a DS2-höz készült backupoló megoldást, de itt van egy általános, minden játékhoz használható mentés mentő :)
http://www.gamesave-manager.com/
-
#1709 Én még nem tudtam eldönteni, h jó húzás volt e külön szedni a súly szintezését ... alapvetően az az a stat, amire nem szívesen pazarolnék szintet, így is akad bőven mire tenni. -
#1708 Nem nagy szám az a pálya, egyedül a nyomi csörgő-hörgő rád szaladó múmiák idegesítőek, na arra a részre kell az íj, különben országos szopás van ... még így is néha :) -
#1707 Ez a Drangleic Set elég jó. Jó a védelme meg szvsz nem is annyira nehéz. -
#1706 Ez a Drangleic Set elég jó. Jó a védelme meg szvsz nem is annyira nehéz. -
#1705 Jó az, hogy a fal is ellenünk van, meg kell tanulni ezzel együtt élni :) ezért is szeretem jobban azokat a fegyókat amik nagy ütéssel szúrnak nem vágnak ... de már az is jó ha két kézre fogva szúr, vagy gurulás után ... esetleg fej felől csap le egyenesen ... sokféle megoldás van ezekre a helyzetekre :) -
#1704 értem okés köszi.szóval külön a pajzsal is lehet ütni?:D jó tudni -
#1703 Bal kézzel nagy ütés pajzzsal, és akkor elüti az ellen támadását, ezzel megbénítva egy pár mp-re.
Szerintem egy sima ellenfélen próbálgasd ... számít az időzítés ... -
#1702 A nyúrgák egyedül is pite, csak nem egyszerre kell ütni a hármat, hanem ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... az elsőt még az erkélyen kell leverni ahová leesel ... utána a másik kettő már egyszerű, mert egyébként lassúak :) -
#1701 a parry lényege végülis mi?csak tartom és amikor belém ütne én gyorsabban?vagy valami féle ütéssel baszom fel a pajzsát?hogy működik végülis? -
#1700 Earthern peak-ben kinyírtam Baneful Queen Mytha-t.
Aztán mentem a Shaded Woods-ba. Scorpioness Najka egyelőre megölt de majd még próbálkozok.
Egyszer majd meglesz ölve a 3 Sentinel is de nem sürgős. :D -
#1699 Szerintem szar lenne az Ai ha náluk is lenne ilyen. -
#1698 Állítólag most volt patch és javították az indulásnál a crash-t meg a monitor kábelével való baszakodást. -
#1697 "Szegény falat mindig bántják ebben a játékban "
Elég jogosan, mivel a hitboxa csak a player életét keseríti meg, az ellenségét nem. -
#1696 Csak hülyéskedtem. Új értelmet nyer a vissza nyal a fagyi? Szegény falat mindig bántják ebben a játékban -
#1695 Nem. Atomstabil 60fps volt. Viszont sokkal sötétebb és a falak köpködnek :D -
#1694 Laggolt? :D -
#1693 A megidézett gépi segítők szintje amúgy függ attól ,hogy mi milyen szinten állunk? -
#1692 Megtaláltam Blighttown 2.0-át. Gyorsan el is jöttem onnan :D -
#1691 Létezik valami mód arra hogy egy coopolás netán invade után privátot lehessen írni valakinek? Az elsőben utáltam a gfwl-t de ennyi haszna legalább volt neki. :) -
#1690 Én elmentem a másik irányba de erősnek éreztem az óriásokat, szóval én legyűröm a nyurgákat (egyszer valamikor :)) -
#1689 Sentinel taktika is, akinek nem megy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pursurer után a bastille-ban találsz egy kulcsot valahol. Aztán vissza heide tower-en keresztül ahogy megérkezel a bastille-ba a másik, normál útvonalon, akkor az első udvaron lesz egy rejtett ajtó, amit ki lehet nyitni a kulccsal(persze nem muszáj körbe menni, ha kitakarítod a bastille elejét, akkor is vissza tudsz menni a no mans warf felőli bejáratához), így egyből a sentinelek után lévő területre érkezel.
De amúgy sentinel taktika:
Emberi formába változol(effigy) és akkor lesz egy idézőjel a sentinelek szobájába vezető köd előtt egy cellában, ott megidézed a varázslót. Majd be a sentinelekhez, de az elsőt fent vered le a kis platformon, lehetőleg úgy, hogy a varázslót ne bántsa nagyon(egy jó pajzzsal minden ütése védhető). Aztán heal és leesel gyorsan, hogy a lenti kettő ne a varázslót támadja, és csak védekezel, amíg a varázsló lövi őket hátulról, amikor az egyik átfordul rá, addigra már képes lesz egyedül is lelőni azt. Addig a harmadikkal lehet harcolni, ütései után egyet-egyet ütni bele. Majd az npc leveri a második sentinelt és szépen lelövi a harmadikat is, amíg a pajzsoddal minden ütését véded.
-
#1688 Miként kerülhető ki a 3 sentinel? -
#1687 MEghaltak a buzi patkányok :D -
#1686 Pursurer eleinte nekem sem ment SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!opcionális boss amúgy, de mögötte elég sok jó gear van és megölve kikerülhető pl a 3 ruin sentinel is, bár ők npc-t beidézve egyetlen ütés nélkül leölhetőek.
(Last sinner)
60as szint környékén viszont lement könnyen, elsőre. Pajzsot folyamatosan fent tartva, két ütése közt beszurkálva, staminára figyelve. Ez a taktika kell még a spoilerben lévő zárójeles bosshoz is, szóval érdemes gyakorolni, mert ott nem lesz balliszta. :) -
#1685 Nem ezt akartam hallani :D
Voltan: Szerintem neked van igazad :D