8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #1804 Ezt nézzétek:D Bár én nem fogom használni, az első részben is túl nehéz volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1803 És ez igaz mindegyik részre ... főleg ha már egyszer leverted, NG+ és társain főleg, ha jól upgradeltél ... akkor most miről beszélünk? :)
Nem csak a bossok a lényegesek, vannak izgalmasabb részek is, mint 1-1 boss, és ez igaz szintén az összes részre ... úgy jók ezek ahogy vannak :) -
MAR2on #1802 No mans wharf területen el van dugva egy ultra greatsword.Olyannyira bevált hogy azzal is vittem végig a játékot 10 re felhúzva.Érdemes megkeresni.Alapból 200 attack, strenghtre A, dex re C asszem. -
#1801 Haver aki már NG+++ -ban is a végére ért azt mondja, hogy pár kivételtől eltekintve az összes boss vicc, és ugyan jó sokat játszott vele mégis némileg csalódás neki a játék. -
#1800 Bell gargoyle-ok meg elsőre. :D -
#1799 Lost Sinner 2. próbára meglett. :D
Nem volt nagy eresztés. -
Skyline #1798 És hibátlanul működik.:) -
#1797 Messze van:) Iron Keep-ben. De mint írtam, Bastard Sword eleinte jobb, mint a Zwei és ugyanúgy viselkedik. Zwei csak +5 felett éri el a Bastard erősségét, és afelett előzi meg. -
#1796 értem mondjuk ez is jólhangzik:) amúgy lehet venni a kovácsnál olyan cucit amiből tudom a fegyvert fejleszteni,érdemes megvenni őket?vagy csak amit találok abból fejlesszem.1 fegyvert meddig pl?4-5? -
#1795 Én ezért szerettem a zweit az előző részben:P -
Skyline #1794 Nya, játék megszerezve, 4900ft-ért cdkulcs, ruszki vpn-el aktiválva, és már jön is lefelé.:)
Választ még mindig nem kaptam rá hogy a GeDoSaTo működik-e a steam mellett de gyanítom igen. -
#1793 wut?? Zweihander? Kell, most azonnal. Remélem nincs azért nagyon messze.
Nekem a broadsword bejön, mint alap knight kellék:P +5-ön elég nagyokat sebez s gyors.
Halberdet próbálgatom még pajzs mögül, csak azt is fel kellene húzni +5-re
Egyébként van 1 skorpióra varrt csákó, azt hogy idézem meg?
-
#1792 Én azért szeretem a nehéz kardot, mert elég egy ütés mielőtt védekezem. Az az egy ütés pedig 500+ dmg +4-+5-ös karddal. Gyors karddal ehhez 2-3 suhintás kell, ami alapján nem is olyan gyors az. Emellett a nehéz kardoknak magas a poise értéke, ami által kibillenti az ellenfeleket (valamelyik boss-t is) a támadási ritmusából. Továbbá két kézben fogva 1,5x sebzése van és 60%-os pajzsként is funkcionál Ez azt jelenti, hogy két kézben a Bastard +6 heavy támadása 6-700 sebzés okoz.
Szóval, miután a DaS alapvetően egy taktikai harcon alapuló játék, én a lassú fegyverekkel sokkal okosabban tudok taktikázni. A gyors kardokkal csak az aprólékot vágom, már bejárt területen. Más fegyvert használok (célszerű) tömeg ellen, 1v1 és boss-ok ellen is. -
#1791 bastard swordból nekem konkréten 3is van xd nemrossz de annyira nem jött be.straight swordoket szeretem inkább :) -
Rony94 #1790 Csak nekem furcsa kontrollerrel az irányítás? Olyan mintha csak 8 irányba lehetne mozogni a 360 helyett. -
#1789 Ugyanazok, mint az első részben:) Annyi a különbség, hogy most a jobbakat csak sokkal később találhatod meg. Nehéz kard esetében a Bastard Sword szerintem a legjobb, amíg el nem jutsz Zwei-ig. A Halberd rajongók elég hamar megkaparinthatják a fegyvert, a straight/curved sword imádóknak pedig már az elején kánaán van:) -
#1788 értem köszi akkor felejtös a dolog:) -
#1787 én a tűz kardot és a broadswordot használom a legtöbbet.ezekkel jól haladok.bastard sword nekem túl lassú.én a kisebb könyebb kardokat jobban szeretem mint a nagyokat túl lassúak szerintem.de amúgy engme is érdekelne ez a dolog:) -
#1786 Bonfire Ascetic. A mellékhatása, hogy az adott területen NG+ nehézségű lesz minden és visszafordíthatatlan, tehát ha végigjátszottad és kezdesz egy NG+-t, akkor az adott terület NG++ nehézségű lesz. Szóval óvatosan használni:)
NG+ nehézség: normál esetben lvl 100 körül lennél, mikor odajutsz. -
#1785 Szerintetek melyik fegyver most elég ütős úgy általánosságban? -
#1784 amúgy melyik az az item amitől visszaélednek a szörnyek egy adott helyen?van valami mellékhatása? boss lelkekből mikor lehet csinálni valamit? -
#1783 Használd, ne égesd el. Ha elégeted azzal csak annyit érsz el, hogy nem invade-elhetnek más játékosok. -
#1782 Közben rájöttem, hogy csak simán használni kellett veolna.
Most elbaxtam 2-t potyára. -
#1781 amúgy számomra nagyon parás amikor már nagyon sok lélekkel rohangálok főleg leesős helyen,akkor nagyon nem érzem magam biztonságban xd nem is a meghalástól félek már.inkább fejleszteni szoktam magam :D -
#1780 jaja van még az old dragonslayer is:) -
#1779 Üdv!
Emberi formába hogy lehet visszaváltozni?
A bonefire-nál elégettem 2 db Human affigy-t,de nem használt (csak az invader-ekkel csinál valamit).
Mi a módja?
Thx -
Fletley9 #1778 JA igaz akkor kettő boss, mert dragonridert nem számoltam csak a kalózt :D -
Skyline #1777 Urak kérdés, lehet volt már. A GeDoSaTo működik eredetivel, steam nem cseszekedik miatta? Köszi -
#1776 Dragonrider elég vicces volt.elsőre lement nekem is :) -
Fletley9 #1775 Vagy ő vagy mehetsz a kalózokhoz Heide-n keresztül jóval hosszabb út és ott is meg kell ölni egy boss-t, hogy ugyanoda juss mint pursuer után Lost Bastille-be -
#1774 de lehet,de érdemes megcsinálni:) jó kis gear van utána:) -
sztar007 #1773 Pursuer elég egy szemét boss. Másfelé nem lehet menni mert mintha azt olvastam volna hogy opcionális boss? -
#1772 okés értem köszi.amúgy az elején találtam bonfiret xd és akkor mindkét ajtó mögött boss van aha köszi :) -
#1771 Van de csak a boss után. A híd után is boss van, de a másik az nevetségesen könnyű. Ha játszottál az első résszel a másik boss is nagyon könnyű. -
#1770 Heidi towerben van bonfire?most kitakarítottam tudom hogy az egyik végén a boss van,de ha lejön a híd ott mivan?nem mertem bemenni xd -
#1769 *sérthetetlen -
#1768 Nekem aztán ne legyenek a ribancaim ... nekrofil vagyok én? :D -
#1767 A lándzsás-pajzsos csókák egy guard break után a ribancaid lesznek, csak az a baj, ami most már a backstabbel és a parryvel is, hogy az animáció közben nem leszel sértetlen. Így több ellenfél esetén vagy van elég helyed táncolni, vagy következik a szopóroller. -
#1766 Szóval akkor egyelőre tűzoltás van. -
Rony94 #1765 Elindítom a Steam-et, látom hogy tölt egy 7 megás update-et. Elindítottam a Dark Souls 2-t és ELINDULT!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ #FAPFAP
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hú, undorító leszek, de most elélvesztem. :)
New game-t még nem indítottam, szóval ettől függetlenül lehet hogy szaggatni fog mint az állat.