8811
Dark Souls II
-
#1924 ph-n 7800 pénz -
Prof William #1923 Ha 2 karddal nyomolunk az miben jó illetve rossz? Hogyan lehet úgy védekezni? Vagy mi befolyásolja a védekezést? -
#1922 Humm ... 2x már találkoztam vele :) -
#1921 Valaki segítene privát üzenetben, hol találok jó áron steam kulcsot a játékhoz? 34EUR volt eddig a legjobb ami velem szembejött.
Előre is köszi :) -
#1920 Háromszor kell megtalálni különböző helyeken,utána lehet csatlakozni a Pilgrims of Dark covenant-hoz -
#1919 Olyan mint az első részben a fekete lovag.
Azért van ott, hogy megöld. Nem ad semmit, nem beszél. -
#1918 azt nemtudom xd ezt majd megmondja egy okosabb :D -
sztar007 #1917 De ha nem ölöm meg? Nem ad valamit majd később? :D -
#1916 meglehet ölni fegyvert dob:) -
sztar007 #1915 A fehérköpenyes úriembert aki csak ül- már másodszor találkozok vele- fontos npc? vagy meg lehet ölni? -
#1914 na gratula :D -
#1913 El se hiszem de sikerült egyedül! -
#1912 nekem most lett meg harmadjára:) nem olyan dúrva de gyorsan lekell csapni mindig egyet ha 3 marad az gáz. -
paj01 #1911 hehe...velem is ugyenezt csinálta:D Csak aztán aktiválódott a ring of life protection, felkeltem és bedaráltam a rohadékot:D Meglepődhetett...a győzelem mámorában érte a halál. Amúgy OP ez a ring of life. gyakorlatilag 2 életed van, nem vesztesz lelket csak eltörik a gyűrű...de 3000ért megjavítható. -
#1910 Csak alig tudok eljutni a bossig mert folyton beinvadelnek... -
#1909 Én is pont ott tartok nem segítünk egymásnak? Lunky néven vagyok steamen -
#1908 ez esélytelen volt nekem.ez tényleg ennyire nehéz?:O úristen -
#1907 hajaj gargolyles kemény lesz érzem xd -
#1906 köszönöm:) nekem meg hihetetlen szopás volt másik boss. xd pl old dragonslayer -
#1905 Gratulálok, nekem csak segítséggel sikerült. :) -
Fletley9 #1904 Old Dragonslayernél én is jártam így (nagyon felb@szott mert majdnem meglett elsőre ha nem csinálja a felszúrós támadást) viszont ezen a GIF-en látszik rendesen ,hogy a gurulás animáció "később" van pont annyival ,hogy még találatnak vegye de már te ne úgy lásd :/ Fájó :D -
sztar007 #1903 Én feltettem ezt az ENB-t de szinte semmi nem változott. Lehet én csináltam rosszul, betetten az InjectorVersion mappát a játék könyvtárába. Megnyitottam az ENBInjector.exe-t, utána az enbinjector.ini-t. Jelzi is a játék hogy aktiválva van de nem látok változást. -
#1902 na a 3 vékony szar másodikra meglett.:D -
#1901 ragequit trigger -
#1900 Így jár aki nem igazi férfiként játszik. :D -
#1899 az ilyet én is szeretem.velem az old dragonslayer csinálta ezt xd -
-
#1897 Én már kipróbáltam, nekem nem igazán jött be.
Eleve adminként kell hozzá indítani a játékot és ezek az effektek kb a még egy tucat kategóriába esnek menetközben. Ráadásul elég instabil, random fagy az egész szar.
SweetFx még mindig barátibb egy kellemesen belőtt beállítással. -
#1896 Az Igazi Férfi karakteremmel megvolt második tryra a gargoylek. -
#1895 Youtube leírásban ott a link. :) Délután megnézem én is, bár az kicsit elrettent, hogy mindenhová fáklyát kell vinni, ha látni is akarok valamit. -
#1894 Na ez nekem kell, honnan lehet ezt leszedni? -
#1893 Filmes hatásnak jó ez a DoF, de játékban egyébként olyan hatást kelt, mintha rossz lenne a szeme szerencsétlennek, nagyjából -1.5-es, de lehet rosszabb :D -
#1892 Olvasgatva a fórumot az jön le, hogy vigyázzatok a sweetfx, durante mod, ENB-vel, mert még nem tiszta hogy jár-e érte BAN. -
#1891 Royal Rat Authority opcionális boss egyébként. -
Zozo0122 #1890 Hát igen...marha ötletes, hogy 2 patkányos boss is van...össze van barmolva egyébként is az egész. (Authority) Na mind1, gondolom ez itt most a gyenge rész és akkor utána megint nagyon jól összerakott helyszínek jönnek :D -
#1889 Hmm, azzal még nem találkoztam, csak a neve majdnem ugyan az. :) -
Zozo0122 #1888 Amiről Te bezsélsz, az a Royal Rat Vanguard...ez itt most a Royal Rat Authority...a Vanguard tetszett :) Az élvezetes harc volt, de ez... -
#1887 Szerintem elég egyszerű az a patkányos, ahogy észrevettem egyszerre csak bizonyos számú patkány van, utána meg addig kell körbe futkosni, "forgatni" őket, miután bejött a boss, hogy az legyen elől. 3 sorozatot beviszel neki aztán vége is.
Utána az a sötét terület a köpködő szobrokkal meg maga a hangulat. :D -
#1886 jaj alig várom de jó lesz nekem xd -