8811
Dark Souls II
  • tomsolo
    ph-n 7800 pénz
  • Prof William
    Ha 2 karddal nyomolunk az miben jó illetve rossz? Hogyan lehet úgy védekezni? Vagy mi befolyásolja a védekezést?
  • Laza
    Humm ... 2x már találkoztam vele :)
  • nfrequency
    Valaki segítene privát üzenetben, hol találok jó áron steam kulcsot a játékhoz? 34EUR volt eddig a legjobb ami velem szembejött.

Előre is köszi :)
  • Seth
    Háromszor kell megtalálni különböző helyeken,utána lehet csatlakozni a Pilgrims of Dark covenant-hoz
  • davidka003
    Olyan mint az első részben a fekete lovag.
    Azért van ott, hogy megöld. Nem ad semmit, nem beszél.
  • Myselor
    azt nemtudom xd ezt majd megmondja egy okosabb :D
  • sztar007
    De ha nem ölöm meg? Nem ad valamit majd később? :D
  • Myselor
    meglehet ölni fegyvert dob:)
  • sztar007
    A fehérköpenyes úriembert aki csak ül- már másodszor találkozok vele- fontos npc? vagy meg lehet ölni?
  • Myselor
    na gratula :D
  • Lunki88
    El se hiszem de sikerült egyedül!
  • Myselor
    nekem most lett meg harmadjára:) nem olyan dúrva de gyorsan lekell csapni mindig egyet ha 3 marad az gáz.
  • paj01
    hehe...velem is ugyenezt csinálta:D Csak aztán aktiválódott a ring of life protection, felkeltem és bedaráltam a rohadékot:D Meglepődhetett...a győzelem mámorában érte a halál. Amúgy OP ez a ring of life. gyakorlatilag 2 életed van, nem vesztesz lelket csak eltörik a gyűrű...de 3000ért megjavítható.
  • Lunki88
    Csak alig tudok eljutni a bossig mert folyton beinvadelnek...
  • Lunki88
    Én is pont ott tartok nem segítünk egymásnak? Lunky néven vagyok steamen
  • Myselor
    ez esélytelen volt nekem.ez tényleg ennyire nehéz?:O úristen
  • Myselor
    hajaj gargolyles kemény lesz érzem xd
  • Myselor
    köszönöm:) nekem meg hihetetlen szopás volt másik boss. xd pl old dragonslayer
  • Lunki88
    Gratulálok, nekem csak segítséggel sikerült. :)
  • Fletley9
    Old Dragonslayernél én is jártam így (nagyon felb@szott mert majdnem meglett elsőre ha nem csinálja a felszúrós támadást) viszont ezen a GIF-en látszik rendesen ,hogy a gurulás animáció "később" van pont annyival ,hogy még találatnak vegye de már te ne úgy lásd :/ Fájó :D
  • sztar007
    Én feltettem ezt az ENB-t de szinte semmi nem változott. Lehet én csináltam rosszul, betetten az InjectorVersion mappát a játék könyvtárába. Megnyitottam az ENBInjector.exe-t, utána az enbinjector.ini-t. Jelzi is a játék hogy aktiválva van de nem látok változást.
  • Myselor
    na a 3 vékony szar másodikra meglett.:D
  • tomsolo
    ragequit trigger
  • Avenger
    Így jár aki nem igazi férfiként játszik. :D
  • Myselor
    az ilyet én is szeretem.velem az old dragonslayer csinálta ezt xd
  • Solid Snake

• tomsolo
    Én már kipróbáltam, nekem nem igazán jött be.

Eleve adminként kell hozzá indítani a játékot és ezek az effektek kb a még egy tucat kategóriába esnek menetközben. Ráadásul elég instabil, random fagy az egész szar.

SweetFx még mindig barátibb egy kellemesen belőtt beállítással.
  • Fpocok
    Az Igazi Férfi karakteremmel megvolt második tryra a gargoylek.
  • Avenger
    Youtube leírásban ott a link. :) Délután megnézem én is, bár az kicsit elrettent, hogy mindenhová fáklyát kell vinni, ha látni is akarok valamit.
  • Shep
    Na ez nekem kell, honnan lehet ezt leszedni?
  • Laza
    Filmes hatásnak jó ez a DoF, de játékban egyébként olyan hatást kelt, mintha rossz lenne a szeme szerencsétlennek, nagyjából -1.5-es, de lehet rosszabb :D
  • Fpocok
    Olvasgatva a fórumot az jön le, hogy vigyázzatok a sweetfx, durante mod, ENB-vel, mert még nem tiszta hogy jár-e érte BAN.
  • davidka003
    Royal Rat Authority opcionális boss egyébként.
  • Zozo0122 #1890
    Hát igen...marha ötletes, hogy 2 patkányos boss is van...össze van barmolva egyébként is az egész. (Authority) Na mind1, gondolom ez itt most a gyenge rész és akkor utána megint nagyon jól összerakott helyszínek jönnek :D
  • Avenger
    Hmm, azzal még nem találkoztam, csak a neve majdnem ugyan az. :)
  • Zozo0122 #1888
    Amiről Te bezsélsz, az a Royal Rat Vanguard...ez itt most a Royal Rat Authority...a Vanguard tetszett :) Az élvezetes harc volt, de ez...
  • Avenger
    Szerintem elég egyszerű az a patkányos, ahogy észrevettem egyszerre csak bizonyos számú patkány van, utána meg addig kell körbe futkosni, "forgatni" őket, miután bejött a boss, hogy az legyen elől. 3 sorozatot beviszel neki aztán vége is.
    Utána az a sötét terület a köpködő szobrokkal meg maga a hangulat. :D
  • Myselor
    jaj alig várom de jó lesz nekem xd
  • Fpocok