8811
Dark Souls II
  • Fletley9
    Első résszel se játszottál? akkor bőven jó akik (mint pl én is) abba beletettek 2-300 órát nekik azért kényelmesebb itt valamivel....na jó nem, csak tényleg egy kicsit
  • MerlinW
    Akkor remélem már érted a játék lényegét és érezted azt a sikerélményt amit a boss legyőzése okozott:)

Ha bármikor kell segítség, emberi formában tudsz idézni NPC-t a boss harcokra, illetve akár 2-3 emberi játékost is bevihetsz magaddal. A földön keresd a sárga jeleket.
  • Myselor
    na most kinevethettek de mint kezdő most lett meg az első boss xd
    az a baj hogy nálam olyat csinál a játék hogy beakad néha és hát amikor meghaltam pont ez miatt,1-2 ütés kellett volna neki és rám lépett.na mindegy meglett most örülök magamnak,de asszem a 2 boss és a többi kifog készíteni így.remélem az update rajtam is segít.van amikor fix 60fps de van amikor elkezd akadozni nem értem mibaja.
  • Shep
    Túl nagy a homály :)
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vedd fel a 100%-os physical protection-nel rendelkező legnehezebb pajzsodat, valamint a a phys.prot, binding (ha hollow vagy), stamina és heal regen gyűrűket. Ha közelebb vagy hozzá ritkábban dash-el.
  • Fletley9
    Amúgy csak nekem tűnik úgy, vagy csak azért mert még az elején járok, de mintha sokkal több "Lovag" boss lenne a játékba mint igazi szörny első részbe nem is emlékszem nagyon ilyenekre (talán O&S), de rajtuk kívül más nem ugrik be itt meg leszámítva az óriást az első 4-5 boss mind nagy darab páncélos ember
  • MerlinW
    Hangulatos, de rettentően sok a blur. Fotózásra jó, de én nem játszanék így vele.
  • MerlinW
    Azt gyakorlolni kell, ahogy az első részben is. Pajzstól ellenféltől és időzítéstől függ minden. Minél kisebb a pajzs, annál nagyobb az időkeret. Mikor az ellenfél lendületet vesz, 0.10-0.20 mp-ed van elindítani a parry-t a pajzsodtól függően.
  • Fpocok
    Vélemény?

• JethroHUN
    Ez a Lost Sinner boss valami vicc... Bell Gargoyle-ök sokkal egyszerűbbek voltak, de ezt még megütni sem lehet.
  • MerlinW
    Azt én sem tudtam még felvenni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ott két barlang van egymás mellett:)
  • Fpocok
    Ugorj át onnan, ahol a létrán kell felmászni a csigalépcsős toronyba.
  • Shep
    Na megvan sikerült belőni a hotkey-el, végre normálisan működik, bár a parry az számomra továbbra is egy nagy kérdőjel, nem tudom normálisan használni.
  • Myselor
    én az első bonfire után ahogy felmászunk az első létrán és jobbra elmegyunk fentről szemben egy rész ahova nem lehet eljutni?oda hogy kell?ott van egy item
  • Shep
    Ja, értem :)

Közben eszembe jutott, hogy nem töröltem az adott gombokat az optionsben, lehet az a gondja, na megnézzük.
  • Fletley9
    Nekem amúgy a kedvencem ,hogy shift+bal klikk-elnék létra/ajtó bármihez és tolo kegy jobb klikket...vagy kettőt. na az mindig fúúú moment.
  • Fletley9
    kis buta ez nem variálás, ez "portolás" :D
  • Shep
    Na az engem is érdekelne.
  • Shep
    Belőttem de valami nem stimmel, balban pajzs, jobban kard bal egér nagy ütés jobb meg suhintós de most meg védekezni nem tudok ráadásul folyton átvált a shiftet nyomva sétára, idióta japók miért variálták át az irányítást, nem értem.
  • Myselor
    értem köszi:)
  • Fpocok
    És ott a barlang fölött volt valami gerendás rész, ahol csillogott valami, csak nem jöttem rá, hogy lehet átjutni oda.
  • MerlinW
    Vagyis majdnem ott:)
  • Shep
    Igen, ott van bent.
  • Fpocok
    Én is azt mondom, csak bonyolultabban :D
  • MerlinW
    Nem:) Nézz körül a második bonefire bejáratával szemben levő lenti területen:)
  • MerlinW
    Érdemes, mert nagyot üt, de mint írtam volt egy fegyverre koncentrálj, mert a játék közepéig limitált mennyiségű a titanite. Kb 15-ből kell gazdálkodnod. Itt megnézheted melyik fegyvernek milyen sebzése van fejlesztve (Regular)
  • Fletley9
    Menjél, óvatosan a fa mentén le ereszkedsz a végébe és végig lehet menni, van sok loot meg midnenek annyira nem is gázos csak so kaz alap zombi
  • Fpocok
    És lehetséges, hogy ott van, ahol egy ajtót kell nyitni, ott a vendor meg a tűz és előtte a falon kell lemászni és ott van egy barlang járat felé? Jó sok halottat láttam arra, ott volt valami csillogó, de nem mertem bemenni :DD
  • Shep
    Hát lehet az lesz.
  • Shep
    Előtte.
  • Myselor
    tényleg a tűz kardot érdemes fejleszteni?vagy melyiket inkább?
  • MerlinW
    Ezért érdemes azt az autohotkey-es dolgot használni. Azzal belövöd az egér két gombját, mint jobb fegyver normál és erős ütés, majd a beállítod a a bal fegyver (pajzs) normált shift-re, erőset tab-ra. Így shift-el védekezel, Tab-al parry-zol, mint az első részben. Input lag is eltűnik ezáltal.
  • MerlinW
    A híd jobb oldalán (a boszik oldaláról) van egy eldugott ösvény.
  • Myselor
    oksa köszi:)
  • Myselor
    értem köszi és oda hogy jutok le hogy ne haljak meg?xd
  • Fpocok
    Én még nem találtam meg, de ne mondjátok meg holvan. Csak annyit, hogy első boss előtt? VAgy utána?
  • Shep
    Amúgy a tüzes kardot érdemes fejleszteni?
  • Shep
    A várban van ahol a nyanyától lejössz a létrán, ott át jobbra a kís hídon ahol az alabárdos jön majd megint jobbra nyíilk az ajtó a gianttől szerzett kulccsal és annak a végében van egy láda.
  • Ryder7
    Mivel, elég sokan vagyunk és elég kevés a magyar Dark Souls kommentátor, úgy gondoltam indítok hamarosan egy Dark Souls II végigjátszást a YouTube csatornámon. Akit érdekel itt megtekinthet egy "bemutató" videót a játékról, inkább csak azért, hogy amikor belekezdek a sorozatba, ilyen minőségre lehet számítani.

Amúgy már pár napja ezen agyalok. Kissék oktató jellegű sorozathoz, szerintetek milyen kaszttal kezdjek?
  • Zozo0122 #1525
    A halberd tényleg gyenge ebben a részben...tapasztalat, alig vártma, hogy felhúzhassam +5-re de gyenge...a fire longswordöm sokkal jobb és gyorsabb, a halberd túlságosan megnyitja a védelmet. Macskától a cat ring létfontosságú lesz, a whispers gyűrűt már rég megvettem...de eddig egyetlenegyszer csilingelt amikor titkos ajtónál voltam...