8811
Dark Souls II
-
#1764 A használandó fegyvertől és annak bónuszától függ. -
#1763 Olvastam tegnap egy buildet ahol 40 str 40 dexxel ment az illető és már nem tudom milyen fegyver mellé a Hunter's Blackbowot vitte és elég jónak tűnt. -
#1762 a dexterity-t knightal meddig érdemes feltolni? -
#1761 oksa köszi.én legelőször arra indultam vicces volt xd -
#1760 Attól függ, hogy állsz. Érdemes tartogatni a spelleket az erősebb monsterekre, esetleg ha már több spelled is van akkor a gagyikat ellőni a szintén gagyi monsterekre, de amúgy meg egy kis csapkodás annak sem árt a spórolás érdekében. -
#1759 Valakinek van valami jó tanácsa, hogy sorcival, hogy lehet érvényesülni ? :D -
This game update fixes a known game issue:
The game boots in a white window and hangs there until the windows error
message shows up saying "Dark Souls 2 has stopped responding". -
#1757 Lehet, de ő meg Bastille-ben kereste. Ezért válaszoltam neki.
-
#1756 Látom van patch, gombos dolgot javították, vagy továbbra is hotkey marad? -
#1755 igen igen. onnan lefelé. -
#1754 Ugyan ezt írtam én is:
"Illetve a Pursuertől le is lehet esni egy elzárt részre. Ott is van valami. " -
#1753 Ugyan ezt írtam, de mind1... -
#1752 Ha nem is megy úgy a körözés, mint anno, az továbbra is működik, hogy ha a támadási animációja hosszabb, akkor mögé tudsz menni és hátba verni ... de valahogy nekem sem megy most olyan egyszerűen, mint anno, akkor kb folyamatosan hátba vertem mindenkit ... de lehet csak elszoktam ... pl a lándzsás-pajzsos genyák itt sokkal gyorsabban mozognak és forognak :) -
#1751 Ornifex korlátlan számban árul 600-ért. A linken megtalálod amit tudni kell róla. -
#1750 Továbbá minden égő (és elérhető) fáklyánál meggyújtható. -
#1749 az ugye majurából lentről indulsz?ilyen nagy lovagok vannak -
#1748 Heide esetleg? -
#1747 amúgy bastille-ban úgyérzem még nem mennének a 3boss.merre lenne érdemes elmennem? -
#1746 próbálkozol ugyan úgy mint az elsőben, aztán reménykedsz? :D én ezt csináltam az előbb egy NPC invaderrel. -
#1745 már megtaláltam de köszönöm:) bastille-ban hol a másik ruha?azt nem találom viszont -
#1744 Abban tudnátok segíteni, hogy hogy lehet itt hatékonyan backstabelni?
Az előző résznél megszokott módszer itt nem nagyon válik be, nem lehet oldalazva mögé taktikázni - gyorsabban szembefordulnak veled az ellefelek, mint ott.
Valaki kikísérletezett már valami jó módszert?
Az egyben már elég profi voltam benne, itt meg nagyon nem megy
-
#1743 Valaki tudja honnan lehet Flame Butterfly-t szerezni? a Gutterbe most elég jól jönne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy lehet, hogy csak Blighttownos tapasztalat, de valahogy nem néz ki olyan veszélyesnek. Lehet, hogy csak a szúnyogok hiánya teszi? -
#1742 A Drangelic armor nem ott van, hanem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután a Pursuert kinyírtad, tovább kell menni egyenesen, tehát nem visszafelé - és ott le lehet esni a betört padlón át. Ott lesz egy hullán a szet
-
#1741 Van az a rész nem messze, ahol egy kardra fel lehet mászni a víz felett. Abban a folyosóban a lépcső alatt van egy ajtó, amit ki tudsz most nyitni. Arra menj :) -
sztar007 #1740 Last Giant után merre menjek? -
#1739 Engem mondjuk nem zavart az első részben az elején, hogy át kellett menni bizonyos helyeken újra, mivel megvoltak hozzá a szükséges shortcutok, és ebből adódóan baromi jó volt a pályadesign ... amikor meg már ott tartott, hogy nagyon elmentek a szálak, már megkaptuk az utazást.
Sok tekintetben úgy érzem ebben a részben visszahoztak egy csomó mindent ami a legelső, a Demon's Soulsra volt jellemző ... kezdve azzal, hogy egy személynél lehet szintet lépni, van egy központi hely, ahonnan indulnak a szálak, és ezek egyre beljebb tartanak, a kezdetektől lehet utazni a 'checkpointok' között (bár ott csak bossok után volt és mindig nexuson át lehetett utazni).
Azt mondanám ötvözték a két rendszert, de még így is maradt mindkettőnek egyedisége ... szerencsére a world tendency-t nem hozták vissza, bár tervbe volt ... jópofa dolog, de dolgossá teheti a hétköznapi életet az azzal való játék :)
Szóval jó lett ez, na ... és egyelőre nem érzem olyan könnyűnek, mint ahogy páran mondják :) Eddig 3 boss van meg, abból 2 azért nem volt annyira pite, és a bossok közötti útvonal is tud meglepetéseket okozni, még egy gyakorlott DS játékosnak is ... és nekem nagyon úgy tűnik, mintha a DS1-ben sokkal gyorsabban is tudott mozogni a karakter, most meg hiába vetkőzöm neki, nem lesz olyan villámgyors, mint ott volt. Szóval ezért akad kihívás :) -
#1738 Kevered. Nem a Lost Bastilleban van a Dranglic szett, a Pursuer után részen, ahol bevan omolva. Ott kell leugrani. -
#1737 Csak megérkezett hozzám is...
-
#1736 Azt hiszem 150. -
#1735 Isten ez a játék is.
Talán még jobban is tetszik, mint az első rész, mert itt látszik, hogy az újraírt motor miatt nem akad be 50 helyen.
Akkor már az elejétől fogva elérhető a teleport, nem kell végig ballagni csomó helyszínen újra meg újra.
A helyszínek felfedezése ugyan annyi örömöt nyújt, mint az első részben.
Maximálisan megéri az árát. -
#1734 Ebben a részben mi (lesz) az ideális szint majd PvP-hez?
Meg kéne tervezzem addigra a karim :) -
#1733 Ja, ott van a kapitány páncél szetje ha jól rémlik, ne hagyjátok ott :) -
#1732 köszi.bastille-ban még nemtaláltam meg a drangelic armort pedig bejártam amit eddig tudtam.jó cuccot igazán nem csak gyűrűt találtam meg valami mást.majd megnézem még köszi.meg a másik helyet is -
#1731 Szerintem a Pursuer után a Lost Bastille-ben találni jó cuccokat.
Ha jól rémlik akkor ott volt a Drangleic Armor.
Illetve a Pursuertől le is lehet esni egy elzárt részre. Ott is van valami. -
#1730 itt vagyok a 3 hülye bossnál asszem még nem igazán akarok nekik menni xd körülnézek inkább.lost bastille ajánlott pursuer után?vagy más fele menjek?amúgy pursuer után azt mondtátok azthiszem találni jó cuccokat,én csak fészket találtam ugye a madár elvitt lost bastille-be de ennyi -
#1729 Nem is tudod csak úgy elővenni. Meg kell gyújtani tábortűznél vagy már meggyújtott pedesztálnál. Vagy még egy lehetőség a fireflies cucc, amivel bárhol meggyújthatod -
#1728 Tábortűznél y gomb és akkor szöveget vált. Olyan lesz, hogy fáklya meggyújtása. -
sztar007 #1727 Hiába írja hogy fel vettem egy torchot, nem tudom elővenni. -
#1726 De. -
#1725 Fáklyával meg tudod gyújtani a többi fáklyát, ezzel kivilágítva a sötét helyeket. Logikus nem?:)