8811
Dark Souls II
  • Mozes
    Hát elmentem és megvettem ezt a szarhalmazt, mert itt és néhány külföldi review-ban azt írták, ez egy normális port lett. Ha a szart lett az. Összességében nagyon gyenge a játék. A grafika már 5 évvel ezelőtt is gyenge lett volna, irányítás kritikán aluli, kezelőfelület szar, hangok gyengék..........nagy átbaszás ez sajnos....:(
  • MerlinW
    Most nézem, az ADP is egy nagyon fontos stat. Növeli a gurulás sebességét, az elemi védelmet és a poise-t is, ha eléri az END számát. Szóval célszerű pakolni rá sok pontot miután az STR/DEX 20 felett van.
  • JethroHUN
    Sorcery árus legkorábban No Man's Warf területen lesz, az egyik mólón ücsörög. A másik akiről tudok, a Bastilleban van, kővé dermedve.
  • Fpocok
    Na megnéztem. Kérdeztem, a sorcery varázslatokat, te írtad, hogy a miraclekhez chime kell én meg mondtam, hogy zsír... szóval én vagyok hülye. A miracle az a cleric cucc. Nem tudom miért hittem ezt, na mindegy.
  • Fpocok
    Lehet, hogy én értelmeztem félre, előfordulhat.

Már mindegy. töröltem a karakteremet. Csinálok sorcit. Mondjuk ha meglettek volna az OP pre order fegyverek, akkor nem lett volna gond.
  • MerlinW
    Azt is mondtam, hogy sosem varázsoltam:) Catalyst-ot találsz a pit-ben Majula-ban. A macskától veszel gyűrűt 14k-ért és beugrasz. Szerintem a második bonfire árusa is árul Staff-ot.
  • Fpocok
    De én mondtam, hogy a sorcerer pew pewhoz kéne és azt mondtad chime.
  • MerlinW
    Spell-ekhez Catalyst kell, Miracle-ökhöz Chime.
  • Zozo0122 #1596
    Ez a Lost Bastille nem semmi...nagyon durván tele van titkokkal, rejtett ajtók tömege :) Mindenhol jól nézzetek körül, és a use gombot is használjátok(nem mutatja) ne csak csapkodjátok a falat! A várfalakon elég jó cuccokat lehet találni:)
  • Fpocok
    [TOOL] Automatic Character Backup app, written to combat hackers

Hey guys,

I wrote a simple application that automatically backs up and increments your save file every x minutes while you're playing the game in the background. The reason for this is to combat the prolific hacking situation where characters are 'awarding' people a disproportionate amount of souls and preventing them from playing online with others because of the Soul Memory system. With this, once that happens, all you have to do is go back to a save that's been backed up and replace your character with that one.

Of course, there are other reasons to backup a char file as well, but given how a friend and I were severely inconvenienced by a speedhacker who handed me 500k souls when my SM was only 150k by jumping off a cliff, something had to be done, if only for our own sanity's sake.
  • Zozo0122 #1594
    A Lost Sinner? Nemrég öltem meg,nagyon gyenge boss...ilyeneknél annyi az egész, hogy balra kell forogni körülötte, miután kicsapkodta magát 1-2 ütés vissza pajzs mögé és forgás tovább. Konkrétan meg se sebzett :D A gargoyleok következnek most, de ez mennyire jó máááár :D Előbb Ornstein ikertesója most meg Gargoyleok :)
  • Myselor
    amúgy ezek a boss lelkek hogy működnek?azt tudom hogy lehet belőlük fegyvert vagy pajzsot.de ezek hogy működnek? meg ugye 1 fegyvert fejlesszek leginkább azt mondta merlinw.gondolom ezeket is kell majd illetve ezek alapbol is jobbak lesznek
  • wedge31
    Bizonyos helyszineket leszámitva lényegtelen milyen páncél van rajtad, föleg más hasonló játékokhoz képest.
  • Shep
    Sejtettem ,hogy ezt mondjátok :) Egyébként mióta kipróbáltam ezt a csupasz karaktert, azóta akárhányszor visszarakom a páncélt rá, mindig olyan bénának hat az egész :)
  • wedge31
    Biztos.
  • Shep
    Figyeljetek már, a Pursuer után elvisz a madár a romos bástyára, de ott az a kaszás elég kemény, biztos arra érdemes mennem?
  • Fpocok
    Merlin. Azt hiszem te írtad, hogy a chime-mel tudok sorcerer pew pew-t. NEM TUDOK. Az egész early buildet erre építettem és most itt vagyok, szophatok.

???
  • JethroHUN
    Azok nekem másodjára sikerültek. A törpék öltek meg a tetőn rengetegszer.
    Magamra nyomtam a HP töltő spellt, meg a Bastard Sword +5-re a gold pine resin-t, meg ugye volt 11 lightning spearem (500-600 sebeztek) Meg a Dragenlic pajzs ami igazából megnyerte ott a harcot.

A Lost Sinner-rel szoptam... rengeteg mindenem el ment rá. Az összes dark pine resinem, meg vagy 6 human effigy...
  • Shep
    De várjál az asszem durvábbá teszi az ellenfeleket, nagyobbat sebeznek, vagy mi :)
  • Shep
    ÁÁÁ beparryztam Pursuert aztán 1 nyíl meg egy suhintás és felszabadítottam a lelkét :)
  • Fpocok
    Nem. Az a company of champions, amire te gondolsz.
  • Myselor
    jah értem.de azzal sokkal nehezebb lesz a játék azt mondták :)
  • Fpocok
    Az a Covenantot jelzi. Én beléptem Majulában a covenantba, amit a fickó ajánlott az emlékműnél.
  • Myselor
    a hp és a stamina csík mellett abban a körben mi az a cucc neked?nekem az üres
  • Myselor
    jah oké értem:)
  • wedge31
    Nincs semmi baj a játék simán hozza eddig amit vártam és még nem játszottam végig, biztos lesz még katarzis itt is egy boss után, legalábbis remélem.
    Bár van egy olyan érzésem, hogy az emlitett O&S, nekem fél nap utáni legyözése megismételhetetlen.
  • Fpocok
    OMG MIT TALÁLTAM!
  • Myselor
    jó de akkor mi a baj?miért hiányzik neked ez belőle?:)
  • Myselor
    hát az kemény.nemtudom azok milyenek lehetnek már de félek előre:))
  • wedge31
    A DaS sose könnyü...
  • Shep
    Fene tudja de én az első részt könnyebbnek éreztem.
  • MerlinW
    A második boss-t ugyan a könnyebb megoldással gyűrtem le (NG+-ban majd leverem normálisan is) de a harmadik bossfight-on én is leizzadtam:)

A Gargolye-okat nem tudom, hogy fogom megcsinálni. Lvl 60 körül is elég kilátástalannak tűnik:)
  • Myselor
    miért?túl könnyű a játék neked vagy miért?
  • Myselor
    az elsővel pont annyit játszottam xd azt még szaggatva és legyöztem pár alkalom után.
  • Myselor
    hát igen,meglett mondom úristen nemhiszem el xd de örjöngtem szépet amikor 1 ütés hiányzott neki és rámlépett hát mondom jó.kimentem a szobából hirtelen majd vissza
  • MerlinW
    Én anno az Asylum Demon után is elengedtem egy csatakiáltást:) Ugye aki nem játszott előtte a DeS-el, annak a DaS első pár percében bedobott boss-a eléggé a kétségbeesés határai felé sodorta a kedves játékost:)
  • wedge31
    Ez az ami egyelöre nekem még hiányzik ebböl a részböl.
  • Myselor
    nem mivel játszhatatlaul ment a gépen.a vicc hogy minden más új játék azóta is jól elmegy de az nem.a fixek se segítettek nekem.de ez jobban bejön mondjuk alapbol:)
  • Myselor
    igen már értem.nekem nem volt könnyű főleg így :D más lehet röhögve leveri semmiben.én nekem így nehéz volt.de meglett és amúgy megtaláltam a sárga jeleket,phantomot tudtam idézni:) bár nem sok haszna volt de kicsit lefoglalta :))
  • Fletley9
    DaS azon kevés (nem is volt más) játékok közé tartozik ahol képes vagyok kiabálni egy-egy boss után. Örök emlék marad mikor elsőnek meglett (4-5 óra próbálgatás után) a O&S 15 percig (literally) nem tudtam magammal mit kezdeni. Anyám meg csak "ennek meg mi baja" :DD