8811
Dark Souls II
  • Zozo0122 #1844
    Hmmmm...Shaded woods felé nem tetszenek a helyszínek...nagyon összecsapottak meg egyszerűek...az a ködös erdő se túl érdekes, meg ami utána jön se...a skorpiócsaj boss meg...nem rossz végülis, de kicsit hajaz Quelaagra, sokat nem kellett rajta dolgozniuk,új kinézet meg spellek és kész. Az meg, hogy az itemet ami a fán van csak akkor tudod felvenni, ha a boss üti szét a fát, na ez nem jön be. Hadd verjem már szét magamnak ha már a bossra figyeltem amíg csatáztunk. Doors of pharros nem rossz, de az ottani boss is összecsapottnak tűnik, kicsit olyan nekem ez mintha ezeket a részeket egészen mások tervezték volna mint a játék összes többi részét...vagy ezt hagyták utoljára és nem volt idő rendesen feltölteni tartalommal :D
  • Shep
    Milyen szinten mentetek ti nyurgákat ölni?
  • Myselor
    engem az old dragonslayer szopat kúrva anyját megbasznám a lándzsájával :| xd
  • Shep
    Meg nyilván nem kevés búgócsigát is tömött beléjük. Nem érdekel ha 1 hétig is tart megölni őket akkor sem megyek el másfelé. (max törlöm a játékot :DDDD)
  • Shep
    Egész este ezekkel a kurva nyurgákkal küzdök de nem adják meg magukat. Jó sok tápszert adhatott nekik az anyjuk ,hogy így megnőttek.
  • yesname #1839
    ENB-t próbálta már valaki? Azt írják, hogy nem megy együtt a GeDoSaTo-val, de érdekelne, vajon melyik ad hozzá többet a megjelenéséhez.
    ENB for Dark Souls 2
  • tomsolo
    Nem az értékét nem látja hanem hogy melyik ikon mi. Egérrel - default kiosztással - a jobb egér gombra feldobja választható menüként a help-et így amikor fölé viszed az egeret kiírja melyik ikon micsoda.
  • Shep
    NG+-ban állítólag már egész sokan vannak.
  • Voltan
    Mivel a nagy fegyverek általában erő alapúak, szerintem igen.

Azon a képernyőn találod a szükséges statokat, amin kiválasztod a használandó fegyert - nem amit éppen használsz, hanem amin kiválasztod. A bal alsó sarokban van a szükséges értékek listája.

Attól függ, hogy dex, str, vagy egyéb érték kell hozzá.
  • sztar007
    Gép által vezérelt invéderek vannak-e mint az elsőben? és ha igen van valahol egy lista hol?
  • Shep
    Csak erő kell ahhoz, hogy a két kézzel jobban működő fegyvereket egy kézzel is jól használja, és ne lassuljon be vele?
  • Shep
    Igen.
  • Voltan
    Itt már ha élőholt alakban vagy, akkor is be tudnak invade-elni a kedves, mélyentisztelt játékostársak?

Mintha ezt olvastam volna valahol.
  • Myselor
    okés köszi :))
  • Laza
    Szerintem nyugodtan vedd meg mind, mert az csak plusz, találni macerásabb :)
  • Myselor
    titanite-t a kovácstól érdemes venni?vagy inkább amit találok abbol pakoljak fegyverre?:)
  • Voltan
    Én is a nehéz kard+pajzs kombót favorizálom, most a bastard sword a fő fegyver, plusz ha sok kis mob van, akkor a Heide sword, utóbbi +2-n, a bastard meg egyelőre +3-on, most már csak arra rakok, ha van titanite.

A zweihander az ebben is van olyan brutális, mint az előző részben, vagy van jobb batár kard alternatíva? Mármint ami elérhető, nem special über fegyverekre gondolok :)
  • Shep
    Ez sem nyert :)
  • Shep
    Na azt még nem próbáltam, kösz.
  • tomsolo
    akkor N
  • Shep
    Nem, azzal visszalép.
  • tomsolo
    backspace? asszem
  • Shep
    Ok, a back, csak billen az mi?
  • tomsolo
    Van direkt rá gomb az infóhoz a menüben. :)
  • Shep
    Ezt a szívást, én azt hittem a bástyás tróger is kovács, erre nem is :(
  • Shep
    Ezek a kurva nyurgák, alig akarja belockolni őket aztán ezért szívok.
  • Shep
    Figyeljetek már a fegyvereknél a kis légypiszok ikonokhoz hogy tudjam melyik micsoda melyik billel lehet előcsalni az infot?
  • tarti19
    mockos kis patkány csorda:)
    Sikerült elhasználni az összes titkok kulcsát a mélységben. Ráadásul semmi értelme nem volt.
  • Zozo0122 #1816
    De van, Majula
  • sztar007
    Heide-hoz még kevés vagyok, Purseur meg nem akar sikerülni. Kettő között nincs valami hely?
  • Shep
    Haver azt mondta, hogy aki mágussal van, van olyan spell ami lazán alázza a macskás gyűrűt és dupla annyit lehet vele zuhanni sérülés nélkül.
  • tarti19
    köszi:P észre se vettem, hogy van ilyen lehetőség :P
  • Lunki88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Majulah-ban a macsektól megveszed a gyűrűt amit ha viselsz akkor nem halsz bele az esésbe.
  • davidka003
    Smelter Demon Iron Keep-ben brutál. :D
    Esélytelen egyelőre.
  • Lunki88
    Gyűlölöm a pockokat!!! Kb. 10x futottam neki mire meglett a dögje.
  • tarti19
    Srácok, hogy tudok lejutni a kútba, hallottam valami létrás csávóról, de az úgy látom a játék második felében van:P
  • JethroHUN
    Semmit nem ér az a Havel szett.
  • Myselor
    jah,szóval nem ebbe tolod?túl nehéz az is?:)
  • Zozo0122 #1806
    Nemnem :D Teljesen másképp nézek ki valójában, ez csak mutatóba készült :)
  • Myselor
    szép kis pajzs.a ruhád meg még durvább :D