Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Sajnálom, mert ha megtetszene akkor nem eresztene egy darabig a játék az biztos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tatyla
csak ajánlani tudok egy xbox360 gamepadot,azzal teljesen jó egér+bill elég embert próbáló...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
értem.hát mondjuk nekem az mindegy lett volna,csak jobban menne az lenne jó.nem értem az igényeit,mitõl megy így.minden más új és újabb játék teljesen játszható.de ez nem😊
Myselor
hát szószerint játszhatatlan a játék.:| amit nem igazán értek.,én azthittem hogy jobban fog menni majd ettõl.
wedge31
Grafikában látványos változást kellene látnod miután felteted a fixet mert alapból nagyon ronda és akkor még finoman fogalmaztam.

jarlaxxe
Mit jelent az, hogy játszhatóbb, akadozik?

Myselor
köszi szépen,így csináltam.de azthiszem nem veszem észre hogy játszhatobb lenne,lehet alapból kevés a gépem hozzá.nem tapasztalok változást.pedig úgy csináltam.de azért köszi😞
wedge31
Plusz ha bill+egérel játszol ajánlott még a egér fixet is feltenni.

wedge31
A dsfix mappa egész tartalmát másold át a Darksouls.exe-hez. Felülirni nem fog semmit.

Myselor
õõ.oké de gondolom a dsfix mappa mehet úgy ahogy van,a tartalmát nem kell az exék mellé
wedge31
Igen a DS exe mellé mindent átmásolsz.

Myselor
köszi és ezt csak bemásolom és ennyi?vagy hogy mûködik?
jarlaxxe
Csak óvatos tipus vagyok.

wedge31
Egyenlöre nincs semmi okom rá, hogy peszimista legyek a játékkal kapcsolatban, neked se kellene annak lenned.

jarlaxxe
Te mindik olyan nagyon optimista vagy...

wedge31
Ha nem változtatnak drasztikusan a játékmeneten akkor ugyan olyan jó lesz mint az elsõ rész volt.

Terawatt
Lol. Ez egyszerre volt. 😊 on: szerintem nem fogják elrontani a játékot, az évek alatt csak lett már annyi tapasztalatuk.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt

wedge31

Myselor
bocsi srácok valaki tudna nekem adni egy Dark souls fixet,amivel jobban megy vagy mit írtatok,kipróbálnám😊köszönöm
jarlaxxe
Ebbe még a kiadó is beleszól majd.

wedge31
Nekem bossnak tünik...

A legújabb interjúban is kitérnek a nehézségi szintre:

" 4Gamer:
You spoke about already having a large fan base, but how are you planning to adjust the difficult in Dark Souls II? To be honest, I can’t help but think that the needs of your existing fans and that of new players might be conflicting.

Shibuya:
Just as you say, it’s a difficult proposition. That’s why we plan on making the early parts of the game comparatively less difficult to ease new players in, and then at a certain point, we’ll tell them “this is where the real game begins.”

4Gamer:
So, a “The real Demon’s Souls starts here.” type of thing?

Shibuya:
Exactly. In reality, I’m sure we’ll get quite a few new players with Dark Souls II, but existing players will probably represent the majority, so we need to make sure we satisfy their needs. "

Remélem állják a szavukat.

jarlaxxe
Ez lesz a szállitó jármû?

wedge31
Concept arts.

Erre nagyon kiváncsi leszek.

MerlinW
Ha ezt mondják akkor valószínû, hogy nem jelenik meg jövõre. Fõleg nem 25%-os készenlét mellett. (bár a japók robotok, mint tudjuk) Amondó vagyok, inkább csiszolgassák még egy évig és legyen olyan jó, mint a DaS😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
" The game might not make it for 2013. " - szó szerint még ök se tudják.

MerlinW
Ööö én mindenhol azt olvastam, hogy nem jelenik meg '13-ban csak 2014-ben.

[merlinw.org]

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Részemrõl nyitott vagyok mindenre amig a játék lényege a kihivás, nehézség és para az ismeretlentöl megmaradnak.

jarlaxxe
Biztos csak akkor lesz ha megjelenik, minden esetre vannak érdekes újitások, pl a morál rendszer is ilyen, remélem nem akarnak valami Biowarés dark/light szarságot bevezetni.

wedge31
Az még nem biztos, hogy lesz legalábbis azt írták.

jarlaxxe
Mondjuk már a jármü emlitésétöl is kiver a viz minek az a DaS-ba?

Terawatt
Ha nem ott akkor az elsõ bossnál nyom uninstalt. Remélem csak felhasználó barátabb lesz, de ne toljon mindent a seggünk alá. Szvsz nem volt rossz ilyen szempontból. (Fõleg ha online tudtál lenni mert akkor a playerek által lerakott feliratok sokat tudtak segíteni. )

wedge31
Nekem is. Lordran kicsit hiányozni fog...

benőmenő
Eddig nekem az jön le, hogy az elején kicsit jobban fogják majd a player kezét, nehogy az legyen megint, hogy vki a tutorial utáni bossnál elakad és otthagyja.
wedge31
Azért a nextgen grafra is kiváncsi leszek, mert ha igaz legalább nem kell tökölni a DSFix-el.

jarlaxxe
Azért bátrak ezzel a 2013-as megjelenési igéretel.

wedge31
Megjöttek az elsõ infók.

25%-ban már kész a játék, jól hangzik.

jarlaxxe
Ugy tünik épp elég ha a másodikat alapból kihozzák rá.

wedge31
Sajnálatos ez a nagy titkolodzás az eladási adatok körül mert érdekelne, hogy mennyi ment el pc-re a DaS-ból.

jarlaxxe
A két platform messze van egymástól.

wedge31
Én a pc-és peticioról is ezt gondoltam.
Dec 20-án talán már többet tudunk majd, mert jönnek az elsõ infók a jövöre megjelenõ játékról.

jarlaxxe
Csak erre kb zeró az esély.

wedge31

wedge31
Nálam is hasonló a helyzet, mondjuk szaggatni sose szaggatott de a belassulás az erõsen érezhetö volt.

NEOreg3
Nincs egy mai gépem (E8400 + HD5770), de nálam a DsFix 60 fps unlock-ja oldotta meg a szaggatás problémát. Addig Blighttown és Demon Ruins gyakran diavetítés volt, továbbá a legtöbb tûz és varázs effekt is megfektette a gépem. A 60 fps unlock után a belassulások szinte teljesen megszûntek. Pedig logikusnak tûnne, hogyha a gépem a 30 fps-t se bírja tartani, akkor a 60-at miért is próbálnám meg.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jarlaxxe
<#eljen>

benőmenő
Tinman tudnám ajánlani a Devil may cry 4-et. Valahogy úgy kéne kinéznie egy vérkonzolos játék pc-s portjának. Utána nézd meg még egyszer a vanilla DS-t bármi féle mod nélkül és érteni fogod, mire akarnak az emberek kilyukadni amikor a portolást szidják.
Ja és +fav.