8811
Dark Souls II
  • Shep
    Megnézem, kösz. Közben a rohadt életbe állandóan leesek a bástyás pályán.
  • benőmenő
    Előre + heavy attack?
  • Shep
    Figyeljetek már most sikerült olyat csinálom, hogy előreugrott az emberem és úgy vágott, ezt, hogy értem el? :)
  • Shep
    A fészekbe az erődben több kövecske kell, hogy adjon valamit?
  • Seth
    Mérgelődve , szó szerint :D
  • JethroHUN
    Járt már valaki Havest Valley-ban? Itt mégis, hogy a francba kellene végig menni
  • Shep
    Persze, csak szórakozok, de én amúgy tényleg nem használom túl sűrűn, első részben pl csak a játék első felében használtam, most meg egyelőre még szinte egyáltalán nem, igaz még csak 2 bosson vagyok túl.
  • Fletley9
    Backstabb annyira nem könnyű, pursuer-nél dragonridernél meg old dragonslayernél kifejezetten jól jött az a pajzs :) (főleg ami pursuer után esik elég kellemes arra a környékre.
  • tomsolo
  • benőmenő
    Csak később könnyít, mert az elején lófütty staminával meg hulladék pajzsokkal jobb, ha patternt tanulsz és backsteppel ügyeskedsz.
  • Fletley9
    meg ato kaki knem mazoisták...legalábbis első végigjátszás során. Én se használtam aztán már a Heide's nagy szörnyek is kellemetlenek voltak aztán felemeltem a pajzsot és búúú mindjárt mérföldekkel lett könnyebb a játék :D
  • davidka003
    3 sentinel boss felcsesz rendesen. :D
  • Shep
    Pajzsot csak a gyengék használnak :)
  • benőmenő
    A pajzsnak van fix védelme a különböző támadásokra. Ez százalékban van megadva, tehát ha a fizikai védelme 100 egy pajzsnak, akkor amit blockolsz, az nem fog levenni hp-t.
    Fontos még a stability, mert minél nagyobb annál kevesebb staminát fogyaszt a pajzzsal való blockolás, illetve a karaktered poise értéke, ami minél nagyobb, annál nehezebben fognak a monszták feldönteni/levegőbe repíteni.
  • Fletley9
    Az nem stattól függ, mármint de csak épp a pajzsétól ha nincs 100%-os fizikai sebzés elnyelése a pajzsodnak akkor akkor is fogsz sebződni valamennyit ha azt ütik meg.
  • Fpocok
    A pajzson magán van egy olyan stat, hogy a fizikai sebzés hány százalékát blokkolja. KEress olyat, amin nagyon magas.
  • sztar007
    A nagyobb pajzsvédelemhez milyen statra kell rakosgatni? ugyanis azt vettem észre hiába védekezek alap szintű ellenfelek ellen, a hp-m ugyanúgy fogy ha megütik a pajzsom.
  • Fpocok
    tess
  • benőmenő
    Szemlátomást nem fut jó sebességgel, illetve a karakternek még mindig nincs árnyéka, ha ott áll a fix fáklya mellett.
    Még akármi is lehet belőle, de az ilyen modokban közös, hogy baromi erőforrás igényesek, illetve magamnak tuti lejjebb tekerném a DoF okozta blurt, mert ez már túlzás az én ízlésemnek. Évek múlva, új pc-n elővéve a játékot biztos jó lesz egy ilyet feltenni.
  • tomsolo
    Valaki felrakna egy eredeti(!) exe-t vhova? A nagy modding közben már nem találom mi volt az érintetlen...
  • Shep
    Szerintem is nehezebb, főleg azért, mert gyorsabbak a lények + sokkal nagyobb a mozgási területük amíg követnek, meg már nem zuhannak olyan könnyen a mélybe, bár a két nagymedvét az erdőben sikerült letessékelni :)
  • CarajoEsp
    Noh, ujrakezdve, Depriveddel, kicsit jobban odafigyelve remelem mar nem lesz gond. Halisten hogy jovo heten szabi vagyok, nem erint rosszul az ellot 20 óra:)
  • Shep
    Az a legjobb ha semmire, csak magadat fejleszted, a többi meg majd jön magától, legalábbis én így vagyok vele.
  • Myselor
    oksa :D csak annyi mindenre jó lenne a soul.aah xd nemtudok dönteni mire költsem
  • Seth
    De ráérsz később is lemenni, gyűrű sem kell.Majd lesz egy tag akitől lehet létrát venni
  • Ryder7
    Igen. De ne hogy úgy ess bele mint én, hogy ááh ez olyan mint az Abyss, csak elindulok aztán megérkezek valahol. Talán nézz le először :D
  • Myselor
    a macskától a gyűrűt érdemes megvenni hogy leeshessek abba a nagy lyukba?
  • Seth
    PC szint. Hmm, az hol van? És mit kell nézni?
  • Fpocok
    Én értem mit mondd. A grafika tényleg sok évvel ezelőtti. De attól még a játék jó.
  • Mozes
    Konzolon talán a játéktörténelem egyik legjobbja, PCs szinten ez sehol nincsen. Mindegy nem fikázni akarom.... Nem játszottam az elsővel, azért vettem meg, mert mindenhol dicsérték, hogy milyen fasza és mennyit javult az előző részhez képest....gondoltam kipróbálom, elhiszem, hogy ezt neked nehéz megérteni, de hidd el van ilyen is ;)
  • Rony94
    A GRAFIKA sosem fontos egy játéknál, mindig a LÁTVÁNY a lényeg, hiszen a LÁTVÁNY az, amitől a legtöbb embernek leesik az álla.

Ezzel még nem játszottam (ugye párszor már idejöttem picsogni hogy nekem nem hajlandó elindulni), de az első rész látványa nagyon ott van. És nekem ennyi elég is.
  • sztar007
    Van benne pár órám és szerintem nehezebb mint az első rész, grafikában meg sokkal jobb.
    Egyébként miért van az hogy ha támadok és light attackot viszek be lök egyet a pajzsommal. Csak heavy (egér nyomvatart) attackal tudok támadni.
  • MerlinW
    Nekem sosem voltak magas igényem grafika terén, így nekem tetszik. Én mindig lesz*rtam a textúrák élességét. Legyen hangulata a képi világnak, ennyi nekem 110%-ig elég volt mindig. Jó példa a dicsőített Crysis sorozat. Szép, pengeéles minden, de közben egy élettelen sz*r mind.
  • MerlinW
    Nagy átbaszás, mégis a játéktörténelem egyik legjobb játéksorozatának tagja:) Egyébként a grafikával szerintem az égvilágon semmi gond nincs, . A jó irányításhoz kell az autohotkey-es trükközés, de azt leszámítva semmi baj a játékkal.

Ha tetszett az első, akkor értem miért vetted meg, viszont nem értem a sírógörcsöt. Ha nem tetszett az első/nem játszottál vele, akkor meg azt nem értem miért vetted meg a másodikat. Szóval patthelyzet van. Lényeg, hogy leírtad a véleményedet, köszönjük és viszont látásra:)
  • Shep
    *mindez
  • Shep
    Tényleg nincs vele, ha az ember elfogadja a ps 2,5 szintet, akkor kifejezetten szép, ha megfelelő szögből és napszakban nézem a monitort, egyébként kifejezetten ocsmány az egész. Sweetfx javít rajta valamit de még úgy is évekkel ezelőtti minőséget tükröz. Viszont, mint már írtam minden semmit nem számít ennél a játéknál.
  • Shep
    Hát azért érzed, hogy ez nem túl nagy dicséret :)
  • Ryder7
    Dark Souls-hoz képest nagyon jó port.
  • davidka003
    Grafikával semmi gond nincs. Fő karakter meg az ellenséges karakterek abszolút jól ki vannak dolgozva.
    Nagyon jól optimizált. 4-5 éves gépeken is megy szépen pedig a DS1 akadt mint az állat.

Irányítás nálam Xbox kontrollerrel király.
    Kezelőfelület kb olyan, mint az első részben.
    Hangok se változtak sokat.

Bőven élvezhető a játék. 9/10 nekem. Most végeztem a No mans's wharf bossal.
  • Shep
    Ja ez mind igaz de ez a rohadék mégis hajtja előre az embert, undormányos az egész, de tényleg.