8811
Dark Souls II
-
Szerintem az a pálya kicsit nagy falat azon a szinten, érdemesebb inkább Majulából átmenni a Heide´s Tower of Flame-be sztem. Kisebb szopás :D -
Igen, a nyurga retkek. -
Pursuer után a három SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!boss jön?gyíkarcú vékony szobor -
Szerintem meg balliszta de hát kinek ,hogy :) -
Igen, ha a ballisták nem sikerülnek, akkor a legjobb a parry a Pursuernél.
Parryzni amúgy a kis pajzsokkal lehet a leginkább, legjobb a buckler - hosszabb a parry animációja, mint a nagy pajzsoknak (végülis történelmileg valahol logikus, hiszena buckler az ún. hárítópajzs, a nagyobbak pedig védőpajzsok inkább) - röhejesen néz ki, ahogy a kis p*csányi pajzzsal félreütöd a Pursuer batár kardját, de működik.
Ja, és a későbbiekre, a riposte kicsit másként műxik, mint az egyben. Parry után várni kell egy kicsit, hogy a mob seggre üljön, és utána kis támadás a közelében, akkor megy e riposte.
Ugyanez azt hiszem a defense brake-nél is megy (előre + kis attack) és aztán ugyanúgy riposte, de ezt még kísérletezgetem. -
Aki esetleg lemaradt volna: Backup tool
Na nem csalásra használni ám, de ha valaki elbassza a mentésedet vagy elveszted, corrupt lesz, akkor ezt lehet használni utána. -
Pursuert én is kb másnapra hagytam, hogy addig érlelődjön a bosszú és másodjára lement. Leather shield vagy mi a neve, azzal mindig sikerült leparryzni. Kitartás :) -
Hát akkor a mai program: vsync off, ês megtanulunk parryzni :D -
Na pursuer meghalt. Egér billel sokkal könnyebb volt.
Aztán kicsit ott maradtam segíteni másoknak, szereztem sok lelket meg 5 ilyen itemet. -
ragequit megvolt.pursuer holnapra marad :| ez egy buzi köcsög -
hát ez a pursuer nem megy eddig.sose akkor parryzik amikor kéne.nem ott.nagyon frusztráló egyszerűen nem bírom lenyilazni hp-t tölteni se enged,annyira egy fasz xd -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majula-an Victor's Stone irányában van a bejárata, de csak akkor nyílik meg, ha megölted Dragonrider-t Heide’s Tower-ben (az óriás lovagos területen az egyik boss) -
Kezdheted elölről. Egyik NPC sem pótolható, szóval figyelj oda, menj távol tőlük miután nem akarsz már semmit csinálni velük. -
Blallisztának hívják az eszközt:) -
Én azt végül pajzs nélkül csináltam meg:) Vettem két Club-ot a vendortól (800/db), fejlesztettem őket +1-re, mindkét kézbe bedobtam egyet, majd power stance-el 300-400-at csaptam beléjük.
De nagy segítség az is ha bekened a fegyvered vaamilyen módosítóval, vagy ha nagyon nem megy, idézhetsz egy NPC-t is ott, ami lefoglalja a bossokat amíg te vered a seggüket:) -
amúgy ilyet is csak nekem tud csinálni a nyílpuska hogy állok mint egy fasz és nem lő mégse oké és meghalok ez miatt -
dolfy #1668 Sziasztok!
Véletlenül megöltem majulában azt a csajt akinél szintet lehetett lépni. Van valami módja annak, hogy máshol is lehet szintet lépni vagy kezdhetem előröl a játékot? -
a geci pursuer majdnem megvolt hát nem flaskot ittam use helyett -.- xd try 2 -
Sziasztok!
Ez legalább már optimalizálva van végre? Eléggé rossz volt az első résszel fél napos pöcsölés és állítgatás és modvadászat után játszani normálisan... -
Örültem mikor lement a Pursuer ... erre meg jönnek ezek a szarok pár sarokkal arrébb :) mondjuk ha van elég türelmed lehet velük kergetőzni idétlen időkig, és csak akkor ütni mikor ideális ... én eleve leestem először így egyszerre hárommal kellett kergetőzni, másodjára már levertem az elsőt az erkélyen, így csak kettővel kellett bohóckodni, az azért simán megvolt :) -
Hát ,hogy levágd őket. -
Szerintem egyáltalán nem ciki, főleg a megoldások limitálása miatt a játék elején. :)
Egyébként humán formában miért tudom magamat átidézni mások világába? -
Ja értem, né azért próbálkozok még a 3 nyurgával. 1 próba nem próba :) -
Az órás lovagok bossát megölöd aztán tudsz beszélni egy csajjal.
Az a csaj visszamegy majulába és ha elindulsz gyalog a Heides Tower of Flame felé akkor belebotlasz a csajba. 2000 lélekért kinyit egy új átjárót. Arra vannak ilyen csontvázak/csontvázas bossok. :D -
Nem, a bossnál van 2 nagy szílpuskagép amiket lehet használni. parryzni meg simán lehet én is így öltem meg. -
A végső megoldás, de olyan ciki lenne már a második bossnál. Holnap frissen majd visszatérek rá.
Megvan az én capra demonom is most már :D -
Na de egyedül legyőzni az az igazi sikerélmény :) -
Már szólni akartam, hogy elég a spoilerből, de ezt már nem bírom xd
Még, hogy parry a bossra, ami egy kombóból leöl :D
A nyílpuskán gondolom, ott érted, ahol egyszer megjelenik a firebombot dobáló idióta melletti üres placcon, de ott egyszer lecsapott és többet nem jött.
Most a soldier key utáni ajtón túl van és ott én sehol nem láttam nyílpuskát. -
Humán formába váltasz s beidézel 1-2 főt, nagyon sok idegeskedéstől kíméled meg magad :) -
Azok merre vannak, az óriás lovagok felé? -
Mivel a 3 sentinel nem igazán ment így elindultam másfele.
Elsőre meglett a Skeleten lord boss. Bementem, azt se tudtam hova és simán megöltem. :D
Aztán meg a Covetous Demon is könnyen meglet.t -
Bemész, első támadását parry-zod aztán sprint a nagy nyílpuskához belelősz utána már csak egy suhintás és vége. -
Hát asszem ideje elköltenem a 30e lelkemet mert a 3 nyurga boss-t csak hangyányit tudom sebezni. Ja amúgy ott tök jól le lehet terelni a nagy kaszásokat, a kis csörgők egy részét szintén a többit meg felülről le lehet csapni. Tökre bírom ,hogy az ai szar útkeresését így ki lehet használni :) -
Roll nélkül ez már nem is souls játék :D
Eszméletlen mennyire elszarták a taktikámat a változtatásokkal. -
Fletley9 #1650 Igen plusszos fegyver a lehetőség megvan rá (kovácstól venni shardot meg pár száz lélek). ÉS amúgy "rosszul" csinálod ne gurulj sőt lehetőleg ne is shieldeld a támadásait hanem kerüld ki (ha csak sprintelsz gyorsabban jön vissza a stamina mint bukfenc után) a kikerülést pedig az állandó jobb irányba futással lehet legkönnyebben kivitelezni
amúgy szerintem a gurulni nem nagyon éri meg túl sok staminát fogyaszt és lassú is....de ezek szerint az ADP stat ezen segít.
#1648 azaz valóban -
plusszos fegyver?
lol, hol van az még. A bastard swordra akarom előbb összeszedni a strenght-et, aztán majd azt. Főleg a stamina kevés, mert egy ütésből lenullázza, illetve ha én ütök és gurulok egyet után imádkozhatok, hogy időben visszatöltődjön annyi, ha rossz patternt fogok ki és elkap ne murdeljek az első csapása után.
Pedig arra raktam a legtöbbet eddig. -
ratgab #1648 greedy -
Fletley9 #1647 lol ez lemaradt: ~100 sebzéssel ütésenként nem vészes csak ne legyél gridi (hogy kell ezt írni?) -
Fletley9 #1646 micsoda? grindolni az eltűnő alapszörnyek miatt nehézkes. DE Pursuer annyira nem nehéz amúgy közelébe maradni ha lehet és állandóan jobbra elkerülni ha végez egy ütéssorozattal akkor 1-et ütni rajta és a legfontosabb a nyugalom. eddigre a fegyvered már +2 +3 is lehet ~100 nem olyan vészes az. Inkább csak a látszatra :) első pár alkalommal én is úgy voltam ,hogy takarodj aztán meg mégse volt olyan para -
Ez a pursuer mostmár bekaphatja.
Még az egy rendszerével csak-csak, de ez így közel lehetetlen. Ideje szétnézni máshol/grindolni -.-